Astroloji

Haziran Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2021

Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem Haziran ayı astroloji verilerini yorumladı

Haziran Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2021

Koç Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Koç ve Koç burçları şimdiye kadar çaba sarf ettiğiniz bazı konularla ilgili gecikmeler yaşanabilir. Atacağınız yanlış bir adım yapacağınız anlaşmalara olumsuz yansıyabilir. Eğitim ve öğretim konularıyla ilgili adımlar atabilirsiniz. Konsantrasyon eksikliğiniz olabilir. Bu konularla ilgili finansman sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenizle akrabalarınızla daha sık bir araya gelebilirsiniz.  Sabrınız sınanabilir. Taşınmalar gündeme gelebilir. Bir şeyleri bitirme durumları gündeme gelebilir.

Kristal               : Malahit

Esans                 : Nane

Bach Çiçeği       : Cerato ve Walnut

Olumlama        : Yaratılan düzen içinde yerimi güvenle ve güçlü bir şekilde alıp görevlerimi mutlulukla yerine getiriyorum. 

************************************************************

Boğa Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu : Sevgili yükselen Boğa ve Boğa burçları finans konularında yakın çevrenizden destek görebilirsiniz.  Sorumluluk hissiniz artabilir yurt dışı ile ilgili konularda başarı sağlayabilirsiniz.  Ailenizle ilgili sorunların çözümü için çaba sarf edebilirsiniz.  Yakın çevrenizde sağlık sorunları olan kişilere manevi destek vermeniz gerekebilir. Fevri davranışlarda bulunarak insanları kırmamaya özen göstermelisiniz. Zihniniz çok aktif olabilir hobiler edinmeniz doğru olacaktır. Uzak akrabalar, öğretmenler, uzaklarla ilgili konularda bakış açınıza göre bir tavsiye ya da destek almazsanız artık bıkkınlık ile konuları kestirip atabilirsiniz. 

Kristal               :  Selenit

Esans                 :  Çam

Bach Çiçeği       : Chestnut Bud

Olumlama        :  Düşüncelerimin her birini bir sağaltım ve gelişme fırsatı olarak sevgiyle ve şükranla kabul ediyorum. 

************************************************************

İkizler Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen İkizler ve İkizler burçlar bireyselleşmek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili değişim dönüşüm isteği ya da yaptığınız değişikliklerden pişmanlık duyma söz konusu olabilir. Çevrenizle zıtlaşmalar yaşayabilirsiniz. Şimdiye kadar üzerini örttüğünüz problemler gün yüzüne çıkabilir. Geçmiş olaylar öfkelenmenize sebep olabilir.  Finans, iletişim ve aile konularında etkilidir. Kendinizi ihmal etmeyin.  Bazı arkadaşlarınız için arabuluculuk yapabilirsiniz. 

Kristal               : Kehribar

Esans                 : Adaçayı

Bach Çiçeği       : Mustard

Olumlama        : Sağaltımım ve gelişmem için gerekli ne varsa yaratıcı güçten bana bolca akıyor. 

************************************************************

Yengeç Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Yengeç ve Yengeç burçları içinize kapanabilir, düşüncelere dalarak kendinizi kaybetmeyin. Dinlenmek isteyebilirsiniz ya da zorunlu istirahate mecbur kalabilirsiniz. Geçmişle ilgili konuları gündeme getirerek yeniden yaşıyormuş hissi olabilir. Karar verirken her zamankinden dikkatli davranmalısınız.  Aile hayatınızda fevri davranmamaya özen göstermelisiniz. Sosyal ilişkilerinizi düzenlemek için harekete geçebilirsiniz. Dost zannettiğiniz insanların gerçek yüzüyle karşılaşabilirsiniz. 

Kristal               : Opal

Esans                 : Nane

Bach Çiçeği       : Gentian ve Centaury

Olumlama        : Yeryüzünü ruhsal annem gibi sayıyor ve seviyorum. 

************************************************************

Aslan Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Aslan ve Aslan burçları içinizde öfke patlamaları yaşayabilirsiniz, davranışlarınızı kontrol edemeyebilirsiniz. Her davranışa anlam yükleyebilirsiniz. İyice tartmadan hareket etmeyin. Sosyal çevrenizde oldukça kendinizden söz ettireceğiniz bir ay olabilir. Çok fazla zihinsel yoğunluk yaşayabilirsiniz. Duygusal kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Yeni başlangıçlar planlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. 

Kristal               : Pembe Kuvars

Esans                 : Selvi ağacı ve taş çamı birlikte

Bach Çiçeği       : Pine

Olumlama        : Gelişmeme yararlı olmayan tüm enerjileri şimdi tamamen ve sevgiyle eterik bedenimden salıyorum. 

************************************************************

Başak Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Başak ve Başak burçları egosal davranışlar içerisine girmemelisiniz. Düşüncelerinizi insanlara dikta etmemeye  çalışın.  Kariyerinize katkı olacak anlaşmalar yapmak isteyebilirsiniz ayın sonunu beklemeniz doğru olabilir. Kendinizi iyi hissettirecek insanlarla birlikte olmak isteyebilirsiniz.  İş konularında gecikmeler yaşanabilir. Sağlık sorunlarını tekrar gündeme gelebilir.  Çocuklarla ilgili krizler söz konusu olabilir.

Kristal               :  İnci

Esans                 : Kırmızı biber 

Bach Çiçeği       : Mimulus

Olumlama        : Öteki varlıkların duygularını sevgiyle ve mutlulukla algılıyorum. 

************************************************************

Terazi Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Terazi ve Terazi burçları kendinizi daha hırslı hissedebilirsiniz. Bu azminiz başarılı sonuçlara ulaşmanızı sağlayabilir. Dostluk ilişkileriniz gelişebilir. Finans konularında önemli yatırımlar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizi düzenlemeye çalışabilirsiniz.  İş seyahatleri ya da yeni bir eğitim için doğru zaman diyebiliriz. Kendinizi ifade etmek için çok güçlü bir isteğe sahip olacaksınız fakat kendinizi ifade ederken kontrollü olmanız yerinde olur. 

Kristal               : Zümrüt

Esans                 : Ylang ylang

Bach Çiçeği       : Heather ve Chicory

Olumlama        : Düşüncede ve eylemde alçak gönüllülük içimde bilgeliğin büyümesine yol açıyor. 

************************************************************

Akrep Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu : Sevgili yükselen Akrep ve Akrep burçları  kendinizi yenilemek isteyebilirsiniz. Giyim tarzınız, iletişim tarzınız farklı ve etkileyici hale gelebilir. Bazılarınız aynı mesleğe sahip kişiler ile evlilik söz konusu olabilir.  Yeni ortaklıklar, anlaşmalar ile ilgili gelişmeler yaşanabilir.  Yatırımlarınız için yeni yollar arayabilirsiniz. Gayrimenkuller konusunda şanslı olabilirsiniz. Kariyer ve gelecek planlarınızı netleştirerek harekete geçebilirsiniz. 

Kristal               : Yeşim 

Esans                 : Papatya

Bach Çiçeği       : Cerato

Olumlama        : Çevremdeki dünyanın tüm enerjileri sadece kaldırabildiğim kadar ve yetişmemi  desteklemeye geliyor.

************************************************************

Yay Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu : Sevgili yükselen Yay ve Yay burçları hedeflerinizi netleştirerek o doğrultuda hareket edebilirisiniz.  Geçmişte başkaları için vazgeçtiğiniz konular gündeme gelebilir.  İş hayatınızda önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Kendinizden büyük birisiyle ilişki söz konusu olabilir. Partnerin maddi durumu sizi destekleyebilir ve güvende hissetmenizi sağlayabilir. Güvendiğiniz insanlar ile işbirlikleri yapabilirsiniz. Miras, kredi, sigorta gibi konularda karşılaşacağınız sorunların kolayca üstesinden gelebilirsiniz. 

Kristal               : Yakut

Esans                 : Buhur

Bach Çiçeği       : Cherry plum ve Clematis

Olumlama        : Kendimi şükranla ve dikkatle ifade ediyorum.

************************************************************

Oğlak Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu : Sevgili yükselen Oğlak ve Oğlak burçları olabilecek aksiliklere karşı bir b planınız bulunması doğru olacaktır. Azmederek başarıya ulaşabilirsiniz.  Duygusal düşünmemelisiniz.  Mevcut konumunuza katkıda bulunmak için iç dünyanızın buhranlarını artık bir kenara koymalısınız. Akılcı davranmalısınız. Bazılarınız için sürpriz aşk mümkün görünse de uzun vadeli bir ilişki olmayabilir. Uzun vadeli ilişkileriniz ön plana çıkabilir, ufak tefek sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda yeni girişimler söz konusu olabilir. 

Kristal               : Lepidolit

Esans                 : Yasemin

Bach Çiçeği       : Red Chestnut

Olumlama        : Bereketli evrenin sonsuz kuvveti içimden boydan boya geçerek dünyaya sağaltıcı biçimde akıyor.

************************************************************

Kova Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Kova ve Kova burçları bu ay birlikte uyum içerisinde çalışacağınız insanlarla karşılaşabilirsiniz. Aynı fikirde olduğunuz kişilerle ortak projeler planlayabilirsiniz. Kendi hakkınıza girmeden hareket etmeniz doğru olabilir. Birçoğunuz beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bekarsanız sürpriz bir aşkta kapınızı çalabilir. İşyerimiz ve sağlığımızla ilgili konularda gündeme gelebilir. Çevreniz tarafından onaylanabilir ya da huzurlu ve güvende hissedebilirsiniz. 

Kristal               :  Turkuvaz

Esans                 : Kestane

Bach Çiçeği       : Aspen ve Crap Apple

Olumlama        : Düşüncelerim duygularım ve eylemlerim gitgide yaratıcının birleştirici gücüne yöneliyor.

************************************************************

Balık Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili yükselen Balık ve Balık burçları aile, yuva ebeveyn konuları gündeme gelebilir.  Geçmiş konuların muhasebesini yapmaya girişebilirsiniz.  Eskiden uğraştığınız işlerle yeniden meşgul olmak isteyebilirsiniz.  Entelektüel insanlarla bir araya gelebilir keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kendinizi enerjik ve genç hissedebilir; çevrenizdeki insanları etkileyebilirsiniz. İş yerinizde bazı sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Biraz daha esnek ve olumlu bir tavır takınmanız bu süreci daha kolay atlatmanızı sağlayacaktır. 

Kristal               : Kristal Kuvars

Esans                 : Buhur

Bach Çiçeği       : Honeysuckle

Olumlama        : Yaratıcı gücün yapıları içimde düzenleyici ve sağaltıcı etkiye sahip.

Not: Kelime şifa çalışması, koku, Dr. Bach çiçekleri, Sevgili Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'ya (Jai Radha by Aysel Gülcem) aittir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar