Astroloji

Haziran ayı burç yorumları ve şifa önerileri

Karma&Spritüel Astrolog ve Şifalı Taşlar Uzmanı Havvanur İncekara ile Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem 2020 Haziran ayı astroloji verilerini sizler için yorumladı.

Haziran ayı burç yorumları ve şifa önerileri

Koç Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili Koç burçları bu ay hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Eğitim hayatınız, yurtdışıyla ilgili konular, hukuki işlemler hakkında önemli bir dönüm noktası olabilir. Vereceğiniz kararlar önünüzdeki dönemi etkileyebilir.  Özellikle hukuki konularda ekstra dikkatli hareket etmelisiniz. Kısa yolculuklara çıkarken aksiliklere karşı b planınız olması faydalı olabilir. Agresif olmamaya özen gösterin. Yine spor yaparken sakatlıklar olabilir. Haziran ayında Retro harekete geçecek Merkür evinizdeki elektronik aletler ile sorun yaşamakla birlikte bazı aile sorunlarını da beraberinde getirebilir. Duygularınızı anlamakta güçlük çekebilirsiniz.  Yapacağınız kısa seyahatlerde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çalışanlar için iş yerlerinde yönetim değişiklikleri söz konusu olabilir bunun etkileri bir yılı içerebilir. 

Şifalı Taş              :  Yosun Akik

Esans                    : Palmarosa

Dr. Bach Çiçeği  : Agrimony

Şifalı Kelimesi    : Beni incitmiş olanların tümünü içtenlikle bağışlıyor ve böylelikle kendimi affetmenin gücüne açıyorum.

***********************************************

Boğa Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili Boğa burçları bu ay ortak yatırımlarla ilgili yeni ve beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miras konularında gündemi olanlar yeni haberler alabilirler. Bu dönemde riskli  aktivitelerden uzak durmanız doğru olabilir.  Miras, sigorta vergi, kredi, ortak gelirler gibi konular için uygun bu dönem görünmüyor. Merkür retrosunda elektronik aletlerle sorun yaşayabilirsiniz.  İletişim problemleri çevrenizle ilişkilerinizi olumsuz olarak etkileyebilir. Söz gümüş ise sükut altındır iyi bir tavsiyedir.  Kardeş veya kuzenler ile bir iş birliği düşünüyorsanız kararsızlık, erteleme, aksilikler söz konusu olabilir. Maddi konuları tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda yaşadığınız olumsuz dönemden kurtulmanız söz konusu olabilir. An’da kalarak daha huzurlu ve mutlu olmanız mümkün.  Maddi açıdan kazançlı çıkacağınız fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yol göstericiliğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Uluslararası konular veya eğitim ile ilgili köklü değişimler söz konusu olabilir. Bu etki bir yıl devam edebilir. 

Şifalı Taş              :  Mor Yakut

Esans                    : Kırmızı Biber

Dr. Bach Çiçeği  : Centaury-Vervain

Şifalı Kelimesi    : İşlerimi beceriyle şekillendiriyorum.

***********************************************

İkizler Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili İkizler burçları bu ay düşmanlarınızla karşı karşıya gelebilir ve rekabet edebilirsiniz.  Bu durumda daha sağduyulu ve sakin olmanız sizin için faydalı olabilir. İkili ilişkilerinizde ortaklıklar adalet ile ilgili konularda bitişler  tekrardan değerlendirmeler söz konusu olabilir.İkili ilişkilerinizde ekstra bir sınava daha tabi olabilirsiniz. Sorunlu bir ilişkiye sahipseniz bu dönemde bitebilir. Yatırımlarla ilgili konularda  hatalı kararlar almaya açıksınız bu sebeple önümüzdeki ayın ortasına kadar sabrederek acele etmemeniz doğru olabilir.  Merkürdeki Retro ile eski sevgilileriniz ortaya çıkarak kafanızı karıştırabilir. Yine sözleşmeler konusunda dikkatli olmalısınız, buna benzer şekilde internet üzerinden yaptığınız işlemlerde maddi kayıplar yaşayabilirsiniz.  İşlerinizle ilgili net kararlar alabilir. Hedeflerinize odaklanarak vazgeçmeden devam edebilirsiniz.  İlkbahardan itibaren sizi zorlayan miras, borç, kredi konularında köklü değişimlere karşı akışta kalmak doğru olacaktır. Sağlık ve cerrahi konularda yenilikler istemeniz söz konusu olabilir bu etkiler bir yıl devam edebilir. 

Şifalı Taş              : Kaplangözü

Esans                    : Sedir Ağacı

Dr. Bach Çiçeği  : Cerato-Honeysuckle

Şifalı Kelimesi    : Ne zaman ona gereksinim olsa, önemli bilgi her zaman doğru anda çabasızca geliyor.

***********************************************

Yengeç Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili Yengeç burçları bu ay uzun zamandır başlamak istediğiniz diyet ve spora başlayabilirsiniz.  Yoğun bir dönemdesiniz enerjinizi fazla tüketmemeye çalışın. Sağlığınız için dikkatli olmalısınız. İş ve rutin hayatınızla ilgili değişiklikler olabilir.  Belki bir iş değişikliği, günlük rutinlerinizi değiştirecek konular ile karşılaşabilirsiniz. Hedeflerinize odaklanarak işlerinizi ertelemeden gerçekleştirmelisiniz. Kendinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Yeni bir ben dönemi başlayabilir. Yeni projeler için ailenizden desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz.  Bazıları için çocuk kararı alınabilir. Mutlu olabilmek için mutlu olduğunuz projelerde yer almaya özen göstermelisiniz. Maddi konularda birikim yapmanız yerinde olacaktır. Uzun süre ortaklıklar, ilişkiler ile ilgili netleşmeyen veya korktuğunuz konular varsa akışta kalmaya çalışın. Zorlamamakta fayda var köklü bir değişim size yeniden inşa etme fırsatlarda getirebilir. Bir yılınızı etkileyebilir.

Şifalı Taş              : Havlit

Esans                    : Beyaz Adaçayı

Dr. Bach Çiçeği  : Gentian

Şifalı Kelimesi    : Profesyonel yolum yaşam tasarımımla uyumlu bir şekilde gelişiyor. 

***********************************************

Aslan Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili Aslan burçları iletişim trafiğiniz bunaltıcı hale gelebilir. Bazılarınız yeni bir araç almak isteyebilirsiniz. Yeni sözleşmeler yapabilirsiniz.  Aşk, ilişkiler, çocuklar, yaratıcılık, hobiler, borsa gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bazıları için ciddi ilişkiler evliliğe doğru yol alabilir. Aşk hayatınızla ilgili beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Biraz daha verici davranmanız ilişkinizi tekrar gözden geçirmeniz doğru olabilir.  Yeni hobiler elde edebilirsiniz. İş hayatınız içerisinde istemediğiniz durumlar yaşayabilirsiniz.  Kişilere odaklanmayarak bu süreçten çıkabilirsiniz. Ruhsal olarak bunalmamak için meditasyon yapabilirsiniz, kendi içinizde çatışmalar olabilir. Neden? Niçin diye düşünmeyi bir kenra koyup ertelediğiniz konuları çözümlemeye götürebilirsiniz. Özellikle ilkbaharda yaşadığınız bir sağlık sorununuz var ise spor, yürüyüş, nefes terapileri de yerinde bir karar olacaktır. Ekstra kalbimize özen göstermeliyiz. Hayal ve umutlarınızı kaybetmeyin o sizin çıkış kapınız olacak yeni ufuklara götürecektir bu etkiler bir yıl sürebilir. 

Şifalı Taş              :  Turmalin

Esans                    : Portakal

Dr. Bach Çiçeği  : Vine

Şifalı Kelimesi    : Yaşamımda mutluluğa yer açılsın diye bana birazcık doyum veren şeyleri dışlıyorum.

***********************************************

Başak Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili Başak burçları gayrimenkul konuları ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır çözüme ulaştırmaya çalıştığınız miras konularınız var ise çözümlenebilir. Ev ve aile konularında gerginlikler yaşanabilir. Yaşayacağınız olaylar yeniden hayatınızı gözden geçirerek planlamaya itebilir.   Bir konuda inatlaşmaktan, takıntı haline getirmekten uzak durun.  Arkadaş çevrenizde sizin bilmediğiniz bazı konuları öğrenmeniz sonucunda insanlara güveninizi tekrar sorgulayabilirsiniz. Daha önce konu yaşanan arkadaşlarınızla bir araya gelmeniz eski konuları gündeme getirebilir. Özel hayatınızı insanlar ile paylaşmamaya özen gösterin. Yeni çevrelerden destekler alabilirsiniz, hayallerini gerçekleştirme yönünde destekler olabilir. Yarım kalan projelerinizi tekrar gözden geçirip planlayabilirsiniz.  Tadilat ile uğraşanlar için bu ay bitiş söz konusu olabilir. Çocuklarınız varsa endişeli olabilirsiniz akışta kalmanız doğru olacaktır. Bu bir yıl sürebilir. 

Şifalı Taş              :  Mercan

Esans                    : Yasemin

Dr. Bach Çiçeği  : Gentian-Centaury

Şifalı Kelimesi    : Kadim bilgilerim içimde uyanıyor.

***********************************************

Terazi Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili Terazi burçları hayatınızı etkileyecek önemli kararlar alabilirsiniz. Yeni bir eğitim alma kararı alabilirsiniz. Kısa seyahatler yapabilir bu seyahatlerde önemli kişiler ile tanışabilirsiniz.  Yakın çevreniz, kuzenler, kardeşler, komşular ile ilişkiler gündeme gelebilir. Bazı sorunlarınızı çözmek isteyebilirsiniz.  Sakin konuşmalar yapmalısınız.  Kardeş veya kuzenleriniz sorunlarını çözmekte zorlanabilirsiniz. Aya başlarken kendinizi oldukça enerjik hissedebilirsiniz. Önemli yatırım fırsatları yakalayabilirsiniz fakat Merkür retrosu ile birlikte aksilikler ve yavaşlama söz konusu olabilir. Kendinizi güvenli bir alana almak için çabalayabilirsiniz. Bu dönemde iş ortamınızda da dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Üst düzey kişiler ile yapacağınız anlaşmalar, evrak işleri ile bazı sorunlar sizi yorabilir. Eski konular yeniden gündeminize gelebilir bu etki bir yıl sürebilir. 

Şifalı Taş              : Aragonit

Esans                    : Turunç

Dr. Bach Çiçeği  : Clematis

Şifalı Kelimesi    : Yaşam yolumda güvenle ve kolaylıkla ilerliyorum. 

***********************************************

Akrep Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili Akrep burçları maddi konularla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz fakat bu çokta kolay olmayabilir. Gereksiz harcamalar yapmak yerine akıllıca seçimler yapmalısınız. Birden fazla iş yapmak ve bunlardan gelir elde etmek isteyebilirsiniz. Alacağınız risklere karşı dikkatli olmalısınız. Spor yaparken ani hareketlere dikkat! Çocukları olanlar yaramazlıkları ile baş etmekte zorlanabilir, sakin olmakta fayda var. Agresif olmamaya özen gösterin sağlık sorunlarına sebep olabilir.  Güven arayışı yaşıyor olabilirsiniz. Emeğinizin karşılığı olarak ay sonunda fırsatlar gelebilir. Gündeminizde eğitim konuları varsa kafanız bu konularda karışık olabilir. Önünüzü göremiyor olmak sizi huzursuz edebilir. Radikal kararlardan kaçının. Bu etki yıl boyunca devam edebilir. 

Şifalı Taş              :  Zümrüt

Esans                    : Ylang ylang

Dr. Bach Çiçeği  : Heather-Chicory

Şifalı Kelimesi : Günden güne, yaşamın akıntılarını içimde ve çevremde daha yoğun biçimde hissediyorum. 

***********************************************

Yay Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili Yay burçları gündeminize gelecek yeni projelerle ilgili dikkatli davranmalısınız. Maddi ve  manevi anlamda kendinizi güvende tutma arayışınız devam edebilir. Yakın çevrenizle ilgili sorumluluklarınız devam edebilir. Duygularınız ve mantığınız arasında kalabilirsiniz. Akıllıca düşünmeniz sizi kurtarabilir. Kararlarınızdan pişmanlık duymayacaksınız.  Sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz. Ailenizle ev hayatınızda karmaşa yaşayabilir, içinden çıkmak için çare arayabilirsiniz. Bu sizi fiziksel veya özbenliğiniz konusunda bazı konuları aydınlatmaya itebilir. Bu ay sağlık konusuna özellikle cerrahi müdahaleler, borçlar, krediler ile ilgili konularda sabırsız davranmamak iyi olacaktır. Eskiye tutunmak dönüşümü zorlayacağı için akışa geçmek ideal olacaktır. Bu bir yıl etki edebilir. 

Şifalı Taş              :  Kunzit

Esans                    : Oregano

Dr. Bach Çiçeği  : Water Violet-Red Chestnut

Şifalı Kelimesi : Yaptığım ve yapmadığım tüm şeyler gerçeğin, sevginin ve bilgeliğin gelişmesine katkıda bulunuyor. 

***********************************************

Oğlak Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili Oğlak burçları  bağımlılık geliştirdiğiniz her şeyden kurtulmanız için en iyi dönemdesiniz.  Kariyerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.  Ruhsal olarak kendinizi gel-gitler yaşarken bulabilirsiniz. Kendinizi sorgulayabilirsiniz, kararlarınızdan emin olamayabilirsiniz. Bazı sırların ifşa olması ile yüzleşebilir, gizli düşmanlarınızla mücadele edebilirsiniz. Hayatınızdan bazı insanları çıkarabilirsiniz. Uzun süredir köklü değişimler yaşıyor olabilirsiniz. Fakat sizler güçlü bir şekilde sorunların üzerinden gelebilen kişilersiniz. Eskiyi bırakarak değişime açık hale gelin. Ortaklı işlerde veya partnerinizle karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Net olmanız iyi olabilir fakat inat etmeniz size gerginlikten başka bir şey vermeyecektir. Bol bol meditasyon yapabilirsiniz. 

 Şifalı Taş              :  Turkuvaz

Esans                    : Akasya

Dr. Bach Çiçeği  : Cherry Plum - Clematis

Şifalı Kelimesi    : Kendimi şükranla ve dikkatle ifade ediyorum. 

***********************************************

Kova Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili Kova burçları sosyal çevre, arkadaş grupları, cemiyetler, gelecek planlarınızla ilgili büyük değişimler yaşanabilir.  Yeni çevrelere girebilir ya da bazı çevrelerden uzaklaşabilirsiniz.  Gereksiz tartışmalardan uzak durmalısınız. Hayallerinize ulaşmak için önünüze çıkan engelleri aşmanız gerekebilir. Gelecek planlarınızı ya da hedeflerinizi yeniden yorumlamak isteyebilirsiniz. Sene başında yaşadığınız sağlık sorunlarınız tekrar gündeme gelebilir.  Maddi konularda hareketlenmeler olabilir. Bazılarınız için iş değişikliği söz konusu diyebiliriz. Eskiden başlangıç yaptığınız konuların gündeme gelmesi fırsat olabilir fakat yeni gündemler oluşturmayın. Planlayabilir fakat hareket zamanı değildir. Önümüzdeki aylar yeni gelişmeler gebe görünüyor. 

Şifalı Taş              :  Malahit

Esans                    : Turunç

Dr. Bach Çiçeği  : Beech - Pine

Şifalı Kelimesi    : Yaptığım her şey özgüvenimi destekliyor.

***********************************************

Balık Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili Balık burçları kariyer ve aile konuları gündeminize gelebilir. İş hayatınızda üstlerinizle gerilimler yaşayabilirsiniz. Otoriteden destek alamayabilirsiniz. Bu sebeple gereksiz tartışmalardan uzak durmalısınız. Kariyeriniz ile ilgili beklenmedik durumlar olabilir. Önünüze çıkan engeller motivasyonunuzu düşürebilir. Vazgeçmeyin vazgeçenler asla başaramazlar.  Daha çok gruplar ile değil bireysel hareket etmeniz gerekebilir.  Merkür retrosu ile geri gelecek sevgiliden uzak durmalısınız.  Yine kariyerinizle ilgili bazı beklentileriniz neticelenebilir. Evet veya hayır  karar vermeniz gerekebilir. Bu kararınız bir sonraki yapacağınız eylemlerin gidişatını gösterecektir. Artık kendinizdeki değişimi farketme zamanı. Bazı konular keyfinizi kaçırsada nedenler ve niçinlerde boğulmak yerine enerjinin artık değişmesi için değerlendirme yapmanız da fayda var. 

Şifalı Taş              : Bronzit

Esans                    : Nane

Dr. Bach Çiçeği  : Rock Rose – Sweet Chestnut

Şifalı Kelimesi    : Kendime dünyayı kavramak için izin veriyorum.

Not: Kelime şifa çalışması, koku, Dr. Bach çiçekleri, Sevgili Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'ya (Aysel Gülcem) aittir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar