Astroloji

Haftalık burç yorumları: 9-15 Ocak

9-15 Ocak 2023 haftasında astroloji verilerini yorumlayan ünlü Astrolog Filiz Özkol, burçları etkileyebilecek olası halleri şu şekilde açıkladı:

Haftalık burç yorumları: 9-15 Ocak

HAFTANIN ASTOLOJİK YORUMU

Beklentilerinizin gerçekleşmesi sizin sabır ve gayretlerinize bağlı olarak ilerleyecek. Venüs sizi duygusal ve kırılgan yapıyor. Çevrenizdeki olumsuz olaylara karşı takınacağınız tavırlar, bir sonraki adım için gereken enerjinizin seviyesini belirleyecek, Yardıma ihtiyaç duyduğunuz anlarda, çekinmeden gerekli yerlerden yardım isteyebilirsiniz. Bu haftaya dikkat. Özellikle duygusal bir gecede evrenden isteyeceğiniz özel bir duyguyu ne pahasına olursa olsun size sunmak için mucizeler yaratabilir. Çılgın karşılaşmalar için ilginç bir dönem.

HAFTANIN RENGİ:
Kırmızı, turkuaz, gece mavisi, pembe
HAFTANIN ÇİÇEĞİ:
Kırmızı gül, kırmızı karanfil, sardunya
HAFTANIN KOKUSU:
Hanımeli, siklamen, kehribar, gardenya

**********************************************

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta hedefleriniz, uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi arzu ve isteklerinizde yoğunlaşarak, yaşam sürecinizi emin adımlarla şekillendiriyor, pes etmeyerek sabırla yaklaşıyorsunuz. Yazışmalar ve haberleşme konusunda yaşayacağınız aksilikler ortadan kalkacak. Güzel konuşmalarınızda karşınızdaki kişileri büyüleyen konuşmalara yapacaksınız.. Sizden, kariyer olarak oldukça güçlü ve üstün durumda olmalarından etkileneceksiniz.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Duygusal konularda daha fazla odaklaşacaksınız. Aşk etrafınızda dolaşıyor. Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Sosyal yaşantınızda kişisel cazibenizin artmasından faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken her şeyi yapın ve gerisini düşünün. Siz tutku ve aşk insanısınız. Üstelik ihtiraslı aşklarınız dillere destandır. Bu hafta karşılaşacağınız kişilerde, farklı özellikler arıyorsunuz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta sağduyu ve sorumluluk duygunuz artıyor. Para sizin için her zaman güç teşkil etti ve daha da önem kazanıyor. Biliyoruz, her şeyin en iyisine layıksınız. Başlattığınız savaşlardan galip çıkmayı hedeflerken, ipi hiç kimselere bırakmak istemiyorsunuz. Çünkü başrolü hiç kimseye kaptırmak istemiyorsunuz. Belki de beklediğin gelişmeyi yakaladığını biliyor ve kimseye hesap vermek istemiyorsun. Sadece pozitif değişimler değil, negatif konuları da yaşayacaksınız.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Geçmişin izlerini yine kendiniz sileceksiniz. Aşk etrafınızda dolaşıyor. Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Karşı görüşteki insanlara karşı tartışmacı bir kimlik içinde ve tepkili olacaksınız. Egolarınızın yüksek olması nedeniyle, çevrenizdeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak. Mesleki konularda sorun çıkabilir. Doğal akışı içinde süreçleri aşmaya gayret edin. 

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aşk hayatınızla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu olacak. Mars yenilikler evinizde bulunuyor Karşılaşacağınız güçlü ve kariyerli bir kişi ile iş yaşantınızla birlikte aşk yaşantınızı da paylaşabilirsiniz. Bazılarının size olumlu katkıları olacaktır.. Uyumlu ve yapıcı düşünceler içinde olacaksınız. Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceksiniz. Bu dönemde karşı cins üzerinde çekiciliğinizi kullanacaksınız. Kuracağınız ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. Bu dönemde; kişisel araştırmalarınızda yoğunlaşacaksınız. Yaşantınızdaki koşulların sizi zorladığını, kararlarınızı verirken çevresel şartların ve içsel duygularınızın tezat oluşturduğunu göreceksiniz. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken, yaşama daha hissi bakacaksınız. Sosyal ilişkiler temelinde organizasyon çalışmalarla yapacaksınız. Yardımlaşma duygunuz yoğun bir hafta geçireceksiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Girişimde bulunduğunuz alanlarda geri dönüşümleri hesaplarken zihniniz çok daha rasyonel çalışacak ve bilgilerinizi pratik bir şekilde ortaya dökeceksiniz. Bu hafta batıda bulunan gezegen topluluğunun etkin olduğu bir döneme giriyorsunuz. Sosyal ilişkileriniz ve iş yaşamınız önemli olacak. Çok fazla efor sarf etmeden cesaretinizi ve yeteneklerinizi zekanızla birleştirerek hedefe ulaşacaksınız. Gelirlerinizin artışı karşısında keyfiniz yerine gelecek. Yaşamdan birçok şey bekliyorsunuz.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Güneş Oğlak burcunda ve Merkür retro yapıyor. İnanılmaz sürpriz olaylar karşısında küçük dilinizi yutabilirsiniz. Aşk her an her yerde. Eski ve yeni aşklar arasında bocalamanız yüzünden kendinize bile ters gelebilirsiniz. Seviyorsanız, sevginize sahip çıkmalı ve onun hatalarını gözünüzde büyütmemelisiniz. Çünkü yaşamda kusursuz bir insan olmayacağını artık öğreniyorsunuz. Uranüs’ün etkisiyle geçici duyguların size vereceği küçük aşk dalgalarından kendinizi korumalısınız.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta doğru yerinde duramayan kişiliğinizle aktif ve çalışkan yönleriniz atağa kalkarken, ortaklık ve iş birliği içinde olduğunuz kişiler üzerinde etkiniz oldukça iyi olacak. Arkadaşlıklarınızın seviyesini değerlendireceksiniz. Sosyal çevrenizde direk sizinle ilgisi olmasa da, ağır tartışmalar meydana gelecek. Bu hareketli ortamlar, aşk yaşamınızda karışıklıklar yaşamanıza neden olabilir. Daha sonra siz, olayları daha objektif ve mantık çerçevesinde değerlendirmeye başlayacaksınız.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Retro Merkür uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüştürebilir.. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz.. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme planları içinde hareket ederken, ne düşündüğünüzü hiç kimse anlamayacak. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Enerjinizle ilgili bir sorununuz yok.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Arkadaşlık ilişkilerinizi ve mesleğinizle ilgili konuları paralel götürmeyi başarıyorsunuz. Denenmemiş işlerde oldukça başarılı olacaksınız. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. Hedefleriniz, uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi arzu ve isteklerinizde yoğunlaşarak, yaşam sürecinizi emin adımlarla şekillendiriyor, pes etmeyerek sabırla yaklaşıyorsunuz. Dengelerinizi korumak adına hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Çalışma yaşantınızda gösterdiğiniz performans finans konularında istediğiniz olumlu gelişmeleri sağlayacak ve birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu bir beraberlik sergileyeceksiniz. Güvendiğiniz dostlarınızın fikirlerini alacak, karşılıklı güvene dayalı işbirliği içinde olacaksınız. . Finans konularında inatçı ve ödün vermeyen bir davranış içine gireceksiniz. Parasal konularda fırsatları değerlendirecek, uzun süredir beklediğiniz fırsatların karşınıza çıktığını göreceksiniz.

******************

BU HAFTA DOĞANLARIN ASTROLOJİK ÖZELLİKLERİ
İşlek bir zeka ve yargılama yeteneği güçlü bir kişiliğe sahiptirler. Problem çözme konusunda oldukça başarılıdırlar. Ele aldıkları konularda başarısızlığa uğrama şansları enderdir. Yaşamı istedikleri gibi kurgulamayı bilirler. İhtiyaçlarına göre hareket etmekten zevk alan, bu kişilerle partner olarak yaşamak zevklidir. . Yaşamda öğrenme istekleri; sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Araştırmayı ve keşfetmeyi severler.. Orijinal fikirli ve uçuk kişilerdir. Yaşamlarında hiçbir şekilde kural yoktur. Hedefleri çok uzak olan kişilerdir. Sahne ve kariyer için doğmuşlardır. İnatçı ve aşırıya kaçan davranışları her alanda kendini gösterir. Duygusal hayatları çok karışıktır. Birden fazla evlilik yapacaklardır.

BU HAFTA DOĞAN KADINLARIN ASTROLOJİK ÖZELLİKLERİ

Her şeyin zorunu seçerler. Hiçbir şeyden korkmazlar. Sağduyu ve sorumluluk duyguları fazla gelişmiştir.. Aşk onların yaşam biçimleridir. Aşık oldukları zaman, mutluluktan ışıldayan gözleriyle , duygularını herkesle paylaşmak isterler. Sevdikleri kişiyi buldukları anda ise, tutkuyla bağlanırlar ve asla ondan ayrılmak istemezler

BU HAFTA DOĞAN ERKEKLERİN ASTROLOJİK ÖZELLİKLERİ

Çekici ayartıcı ve oyun bozandır. Sürekli sevildiğini hissetmek ister, ve isterse kolayca alışkanlıklarını değiştirebilir. Vefasızlıkla suçlansalar bile aşkın değerini bilecek kadar sağ duyuya da sahiptirler. Sevgi kelimesi onlar için çok şey ifade edere. Hiç kuşkusuz mükemmel bir aşıklardır.

BU HAFTA DOĞAN  ÇOCUKLARIN ASTROLOJİK ÖZELLİKLERİ

Daha küçük yaşlarda, maceracı bir ruh taşırlar ve gelecek ile ilgili planlar yaparlar. Yemek seçtikleri için, oldukça kaprisli çocuklardır. Mide ve bağırsakları hassastır. Bellekleri çok güçlüdür. Çabuk öfkelenirler. Alınganlık yaptıkları zaman kendi hallerine bırakılması uygun olur. Er geç size yaklaşacaklardır..Uyku düzenine ihtiyaçları vardır.

Filiz Özkol - Medyabey.com

Yorumlar