Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 7 – 13 Mart 2022

Astroloji verilerine göre 7 – 13 Mart 2022 haftasında burçları bekleyen olası halleri astrolog Seyran Ataklı yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 7 – 13 Mart 2022

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Yönetici gezeniniz Mars’ın Venüs’le birlikte Koç burcuna geçişi yeni insanlarla tanışmanızı, sosyalleşmenizi, hedefleriniz için harekete geçmenizi ön plana çıkartabilir. Yeni ortamlara dahil olabilirsiniz. Çevrenizden destek alabilir, plan, sunum, projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Ekip çalışmaları için güzel bir dönem olacaktır. Görev değişimleri yaşanırken, kazançlarda artış yaşanabilir.Kontrolünüz dışında harcamalar ortaya çıkabilir. Yeni ilişkiler başlayabilir.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu:  yönetici gezegeniniz Venüs’ün Kova burcuna geçişiyle ilişkilerde yeni başlangıçlar öne çıkarken, hayattan beklentinizi masaya yatıracaksınız. Motivasyonunuz yükseliyor. İdealleriniz için adım atabilirsiniz. Kariyerde yoğun bir dönem olacaktır. İş arıyorsanız bulmak, görüşmelere çağrılmak gibi etkiler mevcut. Çalışma şartlarınızda değişimler yaşanabilir. Maddi konularda beklediğiniz bir para varsa elinize geçebilir, kazancınız artabilir. Keyfi harcamalar yapabilirsiniz, temkinli olun.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu:  8 Mart haftası duygularda yoğun etkilere, kanma, kandırılma, belirsizlik içeren etkilere dikkat çekiyor. Venüs-Mars Kova burcu geçişi mesleki olarak başarı, kendini ortaya koymak, yeni iş başvuruları ve kariyerde öne çıkmak adına şanslar sunuyor. Yurtdışı, yabancılar, uzak yerlere seyahat, yurtdışı eğitim ya da akademik eğitimlerle ilgili konuları öne çıkabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Hukuksal konular gündeminizde olabilir. Karşınıza çıkan fırsatları bu dönem iyi değerlendirin. Kimileri için görev ve pozisyon değişimi ortaya çıkabilir.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Mars’ın Kova burcu geçişi ilişkilerde bazı krizleri ortaya çıkartabilir. Kimileri için gizli ilişkiler, kimileri için birlikteliklerde bazı bitişler meydana gelebilir. Kendinizi takıntılı ve kuruntulu hissedebilirsiniz. Bunun yanı sıra kazançlarınızda artış, yeni ticari anlaşmalar gündeme gelebilir. Ortaklık kararı alabilir, yeni iş planları yapabilirsiniz. Alacak, verecek, yatırım, mülk alım satımı gerçekleştirebilirsiniz. Hem kendi sağlığınız, hem ailenizin sağlığına bu dönem dikkat edin.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Venüs ve Mars’ın Kova burcu yolculuğu her türlü ikili ilişkileri uzun süre gündeminizde tutacak. Yeni bir ilişkiye başlamak, süregelen birlikteliği evliliğe taşıma kararı alabilirsiniz. Evlenebilir, evliyseniz eşinizin işi ve yaşamıyla ilgili konular öne çıkabilir. Yeni iş ortaklığı yapma kararı ya da teklifi alabilirsiniz. Mars 7. Evde seyahat ederken özgürleşme duygusu öne çıkacaktır. Tüm muhataplarınızla kimi zaman anlaşmazlıkları ortaya çıkartabilir, dikkatli olun. Rekabet teması öne çıkacaktır. Yatırım, miras, kredi, harcamalar, alacak verecek konularında destekleneceksiniz.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Yeniay etkileri devam ederken yaşamınızda tempolu ve yoğun bir dönem başlıyor. Yeni, sürpriz bir ilişkiye başlayabilir, önemli ticari girişimlerde bulunabilirsiniz. Venüs, Mars Kova burcu yolculuğu günlük düzeninizi, rutinlerinizi, sağlığınızı uzun bir dönem gündeminizde tutacak. Tedaviler, sağlık kontrolleri, diyet, spor gibi konular öne çıkabilir. Çalışma ortamınızda değişimler, yeni plan, projeler, toplantı, satış, pazarlama konularında yenilikler yapabilirsiniz.Kendi işinizi kurmak isteyebilir, yeni anlaşma ve sözleşmeleri planlarınız varsa hayata geçirebilirsiniz.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Yönetici gezegeniniz Venüs Kova burcuna geçiyor. Aşk, birlikteliklerde yeni kararlar alabilir, yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Ortaklaşa planlar, romantik teklifler yapabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyebilir, buna karar verebilir, hamilelik haberleri alabilirsiniz. Torununuzla ilgili güzel haberler, çocuklarınızın hayatında önemli gelişmeler ya da yeni başlangıçlar meydana gelebilir. Yeteneklerinizden para kazanabilir, kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Çalışıyorsanız terfi, yeni iş girişimleri ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Gökyüzü yeni tanışmalar, sürprizler, yeni fırsatları karşınıza getirebilir. Yeni bir yatırım kararı alabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı gerçekleştirebilir, gelirinizi arttırabilir, aileniz, ebeveynlerinizle ilgili konular öne çıkabilir. Yönetici gezegeniniz Mars’ın Venüs’le birlikte Kova burcuna geçişi, evinizi, yuvanıza vurgu yaparken, ev içinde tadilat, dekorasyon değişimi, yuvada daha fazla vakit geçirmek gibi temalar gündeme gelebilir. Taşınmak isteyebilir, yeni bir işe başlayabilir, işinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Kimileri evlilik teklifi alabilir.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Venüs ve Mars iletişiminizi güçlendirirken, genel yaşamınız hareketleniyor. Yeni tanışmalar yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, sosyal hayatınız, yakın arkadaşlarınız uzun bir dönem gündeminizde yer alacaktır. Kısa seyahatlere çıkabilir, toplantı ve görüşmeler yapabilir, yeni ticari girişimlerde bulunabilirsiniz. Başvurularınızdan geri dönüşler yaşanabilir. Aşk ilişkilerinde mantıklı kararlar alın. Hayal kırıklıklarına dikkat edin.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Güneş-Neptün kavuşumu fikirlerinizde kararsızlık, beklediğiniz konuların gecikmesi ya da hayal kırıklığını ortaya çıkartabilir. Dalgınlık, konsantrasyon eksikliği gibi etkiler yaşanabilir. Maddi konular, kazançlarınız öne çıkarken, gelir giderinizi masaya yatırabilir, yeni yatırım kararı alabilir, kazançlarınızda artışlar sağlayabilirsiniz. İş başvurularınız varsa geri dönüşler, yeni kapılar, yeni teklifler, kariyerde yeni bir başlangıcı gündeme getirebilir. Zam, terfi alabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Sağlığınıza dikkat edin.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Venüs ve Mars burcunuza geçiyor. Tıkandığınız konuların çözümlendiğine tanıklık edebilirsiniz. Enerjiniz yükselirken, yeni kararlar alabilirsiniz. Kariyerde yeni fırsatlar, yeni girişimler meydana gelebilir. Yeni iş bağlantıları yapabilirsiniz. Finansal konularda harcamalarınız artarken, keyfi para çıkışları ortaya çıkabilir. Fiziksel görüntünüzde değişimler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik gelişmeler yaşanabilir, yalnızsanız yeni başlangıçlar meydana gelebilir.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Burcunuzda gerçekleşen Yeniayın etkileri devam ederken bolluk, iyileşme, değişim gibi etkilerle karşılaşabilirsiniz. Yaşamınızı gözden geçirecek ve bundan sonra ne istediğinize dair radikal kararlar vereceksiniz. Kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Meslek hayatınızda yenilikler yaşayabilir, değişimlerle karşılaşabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak isteyebilir, bunun için adım atabilirsiniz. Sağlığınıza ay boyu dikkat edin

Seyran Ataklı - Sözcü
Seyranatakli@sozcu.com.tr

Yorumlar