Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 6 – 12 Mart

6 – 12 Mart 2023 hatasında astroloji verilerini Astrolog Hera (Funda Koç) yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 6 – 12 Mart

HAFTANIN ASTOTROLJİK YORUMU

Yepyeni bir haftadan hepinize merhaba. Geçtiğimiz haftanın gerginliğinden sonra egomuzu adeta bir zırh gibi giyinerek yeni haftayı bu enerjiyle karşılayacağız diyebilirim.

7 Mart tarihinde başak burcunda gerçekleşecek dolunayın enerjisini de alacağımız için bu hafta da bizi çok rahat hissettirmeyecek. Haftaya, bazı konulara dair artık birtakım düzenlemeler yapmamız gerektiğini vurgulayan bir gökyüzü ile merhaba diyoruz. Evet bu şekilde kaleme alınca yine mi huzur yok dediğinizi duyar gibiyim ancak gökyüzünde ne varsa yeryüzüne de o yansıyor ve dolayısıyla bir süre daha zorlu zamanlardan geçeceğimizi belirtmek durumundayım.

Hafta genelinde Merkür, Cupido ve Lilith arasındaki YOD açı kalıbı bize özellikle evlilik yolunda olan ilişkiler ya da hali hazırda evliliği devam eden kişilerde üçüncü kişilerin (bu üçüncü kişilerin çokta iyi niyetli olmadığını belirtmek durumundayım) söylemleri sebebiyle ilişkilerin zedelenebileceğini belirtmeliyim. Hal böyle olduğu için siz iyisi mi bu hafta başkalarının söylemlerine kulak asmayın veya gerçekliğini çok iyi analiz edin.

7 Mart günü Türkiye saatiyle saat 15:40’ta gerçekleşecek olan dolunay bir çok okurum için para ve finans konularında bir takım hesaplar yapılması gerektiği ve bir düzenlemeye gidilmesi gerektiğini vurguluyor. Bu açıdan alacak verecek ve borçlar noktasında yer yer işin içinden çıkamadığınızı hissedebilir gergin bir ruh halinde olabilirsiniz. Özellikle bu gergin enerji sebebiyle ikili ilişkilerde agresyon söz konusu olabilir ve kolaylıkla tartışmalar yaşanabilir. Tabii ki bu dolunaya dair detaylı bir yazıyı sizlerle paylaştım ve haftalık yorumlarımda genellikle bireysel etkilere değindiğimi fark etmişsinizdir. Kolektif etkiler için ise dolunay yazımı okumanızda fayda var.

Bu hafta bir çok gökyüzü etkisi olduğundan, yine zorlanacağımız bir süreç geçireceğimizi belirtmeliyim. En önemlisi ise Satürn’ün burç değiştirerek balık burcuna geçiş yapıyor olması.

Satürn bu hafta ve önümüzdeki 2,5 yıl boyunca bizleri bu alanda etkisi altına alarak disipline etmeye çalışacak. Yine bu hafta Juno burç değiştirecek ve boğa burcuna geçiş yapacak. Bu geçiş ile beraber de önümüzdeki süreçte daha köklü daha sağlam ve daha mantıklı ilişkiler kurarak evlilik yoluna gidecek birlikteliklerin gündeme gelebileceğini söyleyebilirim. Tabi finans alanında da para ve güvence konuları bizler için son derece önemli hale gelecek.

Haftayı kapatırken ise kendimizi biraz şansız hissedebilir ve duygusal açıdan yaralanma yaşayabiliriz. Adeta sırtımızdan bıçaklandığımızı ve hiç hak etmediğimiz tutumlarla karşılaştığımızı da düşünebiliriz. Ancak dönüp baktığımız zaman bir çok yaşanan şeyin kontrolümüz dışında ve kadersel olduğunu da çok rahatlıkla idrak edebiliriz. Dolayısıyla her şey yaşanması gerektiği şekilde yaşanıyor ve çözülmesi gereken krizler çözülebiliyorsa ne ala, çözülemiyor ise artık tamamen hayatımızdan çıkacak. Gökyüzü bize bir şeylere sıkı sıkı tutunmak yerine sisteme ve akışa güvenmemiz gerektiğini vurguluyor . Hepinize mutlu haftalar dilerim.

********************************

KOÇ  BURCU VE YÜKSELEN KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Aşk ve evlilik hayatınızda istenen sonucu elde etmek istiyorsanız, sabır, istikrarlı bir ilişkinin anahtarıdır. İletişim ve sadakat, partnerinizle olan bağınızı güçlendirir. Bekarlar, bu hafta yeni ve sürpriz bir ilişki teklifi alabilirler. Bu hafta harcamalarınız için önceden bir plan oluşturun. Hisse senedi ya da kripto piyasasına yatırım yapmanın sizin için doğru bir karar olmayacağını söylemeliyim. Vergi ve kredi ödemeleriniz ya da şahsi borçlarınız için aile büyüklerinden destek alabilirsiniz.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Hafta boyunca genel olarak, konuştuğunuz kelimelere ve yaptığınız işlere dikkat etmelisiniz. Çünkü bu hafta, sizler için yeni iş anlaşmaları ve iletişim açısından önemli anlar olacaktır. Özellikle patron ve iş yerinizeki yöneticilerin taktirini kazanmak adına zorlu bir hafta geçireceksiniz. Borçlar ile ilgili meseleler nedeniyle sıkıntılı günler geçirsenizde yakın aile büyüklerinizin desteği bu süreci atlatmanıza yardımcı olacaktır. İlişkiler konusunda hafta ortası bazı gerginliklere karşı sakinliğinizi muhafaza etmeniz gerekmektedir.

İKİZLER BURCU  VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU  HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta kariyer ve iş hayatınız ile ilgili bazı güzel haberler almaya hazır olun. Ancak beklenen sonucu almak için sabır ve kararlılık göstermeniz gerekiyor. Bu hafta partneriniz ya da eşiniz ile düzeyli bir ilişkiye sahip olmak için bir süredir takındığınız saldırgan tavırlarınızdan ve tartışmadan kaçınmanız önem kazanıyor. Hafta sonuna doğru bir sağlık problemi huzurunuzu kaçırabilir.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta özellikle aile içinde bir takım gerginlikler yaşamanız olası gözüküyor. Hafta ortası yurtdışı ile ilgili bir konuda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Aşk hayatınız bu hafta size hoş bir sürpriz yapabilir. Evli olanlar için belki bir bebek haberi gelebilir. Bekar olanlar mevcut ilişkilerini resmiyete taşırken ilişkisi olmayanlar ise yepyeni bir aşka yelken açabilir. Bu hafta, bazılarınızın uluslararası pazarlarla bağlantı kurmanın yanı sıra çeşitli gelir kaynakları elde etme fırsatı varken bazılarınızın da bir terfi ya da önemli bir prim alma olasılığı olabilir.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU :  Sizin için bu haftanın ana gündemi ilişkiler konusu olacaktır. Aklınızda ve kalbinizde sahip olduğunuz en önemli şey, derinden bağlı olduğunuz eşiniz ya da partnerinizdir. Bu hafta sizi küçük düşürme veya aldatma olasılığı yüksek olan insanları kolayca hayatınızın dışına çıkaracaksınız. Bazı anlamsız kaprisler yüzünden zaman zaman yanlış yöne gidebilirsiniz. Bu nedenle, koyduğunuz hedeflerinizi izlemeniz ve vizyonunuzu netleştirmeniz gerekiyor. Maddi varlıklara, lükse ve şöhrete çok meyillisiniz. Biraz dikkat.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta özellikle ikili ilişkiler konularında sınanacağınız günler olacak gibi. Kişisel hırslarınız ve bencilce tutumlarınız hem aşk hem de özel yaşamınıza zarar veriyor. İnsanlara karşı biraz empati ile yaklaşmanız ve sakin kalmanız bu durumu düzeltebilir. Parasal konularda hafta ortası sıkıntı yaşamanız muhtemel. Özellikle gereksiz alışveriş yapmaktan uzak durun. Hafta sonu bir aile büyüğünüzden gelen haber sizi oldukça üzecek ancak beklenmedik bir miras ise sizi hayli şaşırtacak.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta, ilişkinizde baş gösterecek bazı sorunlar bu ilişkinin sonunu getirebilir sakin omakta fayda var. Hafta içi vergi ve kredi ödeme işlerini halletmek için ekstra önlemler almanız gerebilir, aksi halde ihmal nedeniyle bazı maddi sıkıntılar yaşamanız muhtemeldir. Kariyeriniz açısından, bu hafta pek üretken olamayabilirsiniz. Bazı anlamsız veya ilgisiz konularla meşgul olmaya devam etmeniz nedeniyle, çalışmalarınızdaki ilerlemeniz tatmin edici olmayacaktır.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta aşkı bulma şansı oldukça yüksek. Hafta ilerledikçe gezegensel enerjiler tutkuyu artıracak. Bu haftanın ortalarında, evli kişiler bazı sorunlar yaşayabilir. Sosyal aktiviteler, bekar insanların romantik bir partner araması için güzel bir ortam sunabilir. Bu hafta mali akışınızda beklenmeyen bir hareket olabilir. Mali durumunuz sağlam kalacak olsa da, eviniz için yapacağınız harcamalar bütçenizi alt üst edebilir.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bekarlar bu hafta yepyeni aşk ilişkilerine başlayabilir ve keyifli zamanlar geçirebilir. Evli çiftler ise birbirlerine daha fazla zaman ayıracak ve geçmişten gelen sorunları masaya yatıracaktır. Bu haftanın göksel dizilimi finansal şansınızı destekler niteliktedir. Özellikle yeni bir yatırım yapmak ya da bir gayrimenkul almak için hafta ortası oldukça müsait gözüküyor.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu, yeni bir romantik ilişkiye başlamak için mükemmel bir hafta olabilir. Bekarlar, uzun vadeli bir ilişki amacıyla yeni arayışlara girebilir. Bu hafta, parasal konularda dikkatli olmanız gerekiyor. Şu anda ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamaktan kaçınmanız ve her şeyden önce borçlarınıza odaklanmanız önemli. Bu hafta iş yerinizde normalden daha yoğun olabilirsiniz. Artan iş yükü ve zorlu mücadeleler sonucunda daha çok çalışmanız gerekebilir. Bu hafta mevsimsel rahatsızlıklarla birlikte sağlığınızda bir sıkıntı olabilir.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Ev işlerine bu hafta her zamankinden daha fazla zaman ayırmak durumunda kalabilirsiniz. Eşinizle baş başa bir akşam yemeği, hafta sonunda işleri sizin adınıza daha iyi hale getirebilir. İnsanları, olayları kendi bakış açınızdan görmeye ikna etmeye çalışmanız çevrenizin tepkisini çekiyor. Gezegen etkileri bu hafta sizlere bazı iyi kazanç fırsatları getirebilir. Eski yatırımlarınızdan bazıları da sizi tatmin eden kazançlar getirebilir. Bu hafta, iş ve kariyer alanınızda bazı önemli gelişmeler olabilir. Fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmak için çekişmelerden, dedikodudan ve ofis siyasetinden uzak durmaya çalışın.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta bazı zorlayıcı kişisel sorunlar yaşayabilirsiniz. Çevrenizdekilerle olan etkileşimleriniz zorlayıcı olabilir. Ancak bekarlar için hafta sonu çok daha keyifli geçebilir. Bu hafta başında finansal planlamanız birkaç gecikme ve beklenmeyen sorunla bozulabilir. Hafta ortasından itibaren ise kar etmek adına birçok fırsatınız olabilir ve bu da üzerinizdeki baskıyı önemli ölçüde azaltabilir. Bu hafta, olumlu bir gezegen hizalanmasının iyi bir eğitim alma şansınızı artırması bekleniyor. Hafta başında bazı sağlık sorunları sizi rahatsız edebilir. Ancak haftanın ilerleyen günlerinde bu durum düzelebilir.

Karma, Uranyen ve Finansal Astrolog Funda Koç (Astrolog Hera) - Formsante.com.tr 

Haftalık Burç Yorumları: 6 – 12 Mart haberi ile ilgili olarak aşağıdaki Deprem bölgesinin Süper Kahramanları: Madenciler galerisine göz atabilirsiniz.

Yorumlar