Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 5 - 11 Şubat

5 - 11 şubat 2024 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olası halleri astrolog Seyran Ataklı yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 5 - 11 Şubat

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

ideallerinizle ilgili hızlı kararlar alabilirsiniz. Sosyal çevre değişebilir, ekip çalışmalarına, projelere, grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Bazı insanlarla yollar ayrılabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, iletişim önümüzdeki 15 gün yoğun olabilir... Parasal anlamda güçlenebilirsiniz. Yeni bir projeye başlayabilir, pozisyon ya da terfi alabilirsiniz. Yenilik isteyeceksiniz. Kontrol dışı harcamalara dikkat etmelisiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız ya da bir yerde çalışıyorsanız ticari anlamda güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Özgürleşmek isteyecek, hedeflerinizin peşinden cesaretle gideceksiniz. Kariyerde büyük bir dönüşüm yaşanabilir, yaşam alanı değişebilir. 

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Şubat ayı hayatınızda güçlü değişimler getirebilir. Ev ve kariyer hattında hızlı ve beklenmedik kararlara hazır olun. Evlilik, birliktelik ya da çalışma ortamınızda halı altına süpürdüğünüz, uzun süredir sabrettiğiniz konular su yüzüne çıkabilir ve bitişe gidebilir.

Bazı şeylere gözlerinizi kapatamayacaksınız. Teri, zam alabilir, çalıştığınız yerden ani bir şekilde ayrılabilir, istifa edebilirsiniz. Çalışmıyorsanız uzun süredir beklediğiniz bir başvurudan haberler gelebilir. İş hayatında dikkat çekeceksiniz. Statüde değişimler, yeni sözleşmeler, fırsatlar, toplantılar, sunumlar gerçekleşebilir. Rakiplere bu dönem dikkat edin. Ticari bağlantılarda beklentileriniz varsa bazı dönüşümler yaşanabilir.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Uranüs etkisinde yeniaya giderken sürpriz ve beklenmedik olaylar karşınıza gelebilir. Yeni eğitimler, kişisel gelişim, pazarlama, tanıtım, yurtdışı konularında fırsatlar ya da yurtdışı evrak, burs, başvurularla ilgili hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Ortak kazançlar, başkalarıyla paylaştığınız kaynaklar, gayrimenkul alım satım, borçlar, ödemelerle ilgili konularda değişimler yaşanabilir. Bir borç sıkıntı yaratabilir, ödemeler zorlayabilir. Parasal olarak gelir giderinizi düzenleyebilirsiniz. İlişkilerle ilgili kaygılar, kıskançlıklar ya da duygusal olarak kendinizi depresif hissettiğiniz durumlar oluşabilir. Sabrettiğiniz durumlara karşı isyankâr davranabilirsiniz. Sakin kalın. Hukuksal konularda netleşmeler yaşanabilir.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Parasal konular devrede. Eşinizin koşullarında değişim, zam, toplu para alınması gibi konular mümkün. Beklenmedik masraflar çıkabilir, bir borcu yapılandırabilir, kredi çekebilir, bir ödemeyi taksitlendirebilirsiniz.

Kira gelirlerinde bir değişim, daha önceden girişimde bulunduğunuz ev arayışı, ya da emlak alım satımı gündeme gelebilir. Banka ödemeleri, emeklilik, prim, tazminat konularında radikal gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerde bazı anlaşmazlıklar, tartışmalar ya da kendinizi baskı altında hissetmeniz söz konusu olabilir. Çocuklarınızla anlaşmazlıklara karşı sakin kalmaya çalışın, çözüm odaklı olun. Bazı ortaklıklar, ilişkiler, arkadaşlarla yol ayrımı yaşanabilir.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Her türlü ikili ilişki, arkadaşlar konusunda bazı bitiş ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Bazı evlilik ve birliktelikler ayrılık, boşanma kararı alabilir. Öfkenizi kontrol etmekte zaman zaman zorlanabilirsiniz. Bastırdığınız duygular dışa vurabilir.

Özgürlük ihtiyacı daha fazla öne çıkabilir. Yeniaya gidiyoruz. Partner ya da eşin hayatında, işinde radikal değişimler yaşanabilir, işinde yenilikler gerçekleşebilir, istifa edebilir, terfi alabilir. Bu değişimler size sirayet edebilir. Ev, aile, ebeveynler konusunda sorumluluklar artabilir. Aniden taşınmaya karar verebilir, yer değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Beklediğiniz alım satımlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir, bir ortaklık sonlanabilir, iş değişikliği yapabilir, konumunuzda yükseliş ya da farklı bir iş koluna yönelmek söz konusu olabilir.  

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Günlük düzen, sağlık ve rutinler ön planda. İş yükü ve sorumluluklar bu dönem artabilir. Çalıştığınız kurumda ani değişimler, yönetim değişimleri, çalışma arkadaşlarınızın ayrılması gibi beklenmedik etkiler söz konusu olabilir. Yeni bir işe başlayabilir, işinizden istifa edebilir, iş değiştirebilirsiniz.

Yurtdışı bağlantılı işler, ticari girişimler, eğitimlerle ilgili hızlı gelişmeler yaşanabilir. Dolaşım sorunları, varisler, tansiyon gibi rahatsızlıklar nüksedebilir. Artık hayatınızda yenilik isteyecek ve sizi sıkan monotonluğu değiştirmek için adım atacaksınız. Bir süredir ertelediğiniz konuları ele almak, harekete geçmek için önümüzdeki 10 gün size fırsatlar sunuyor. Araç alıp satabilir, kardeşler, yakın arkadaşlar, komşularla ilişkileri gözden geçirebilir, bazılarıyla elemeler yaşanabilir. Bazılarınız diyete, bazılarınız spora başlayabilir.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Kaynaklarınız, menkullerinizle ilgili hızlı ve sürprizli gelişmeler yaşanabilir. Nafaka, miras, tazminat alanlarında beklediğiniz konular tamamlanabilir. Çocuklarınız, onların hayatında oluşabilecek radikal değişimler ön plana çıkabilir. Kimileri için sürpriz hamilelik gündeme gelebilir.

Unutulmuş bazı ödemeler kriz yaratabilir, harcamalar artabilir. Aşk ya da evlilik hayatınızda kopuşlar söz konusu olabilir, ortaklarınız varsa sonlanabilir, yalnız olanlar tutkulu bir ilişkiye başlayabilir. Uranüs etkisindeyken ani başlayıp ani biten ilişkilere karşı dikkatli olunmalıdır. Bir toplu para elinize geçebilir ya da uzun zamandır beklenen alım satımlar gündeme gelebilir. Depresif enerjilerden, kaygıdan kaçının.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Ev, aile konuları, yaşam alanlarında önemli değişiklikler, tadilat, taşınma gibi konular gündeminizde olabilir. Evinizin bakım, tamiratı ya da mecburi göç gibi sürpriz durumlar ortaya çıkabilir.

Bunun yanı sıra evlenmeye karar verebilir, yuva kurabilir ya da uzun zamandır krizli bir birlikteliği ya da ortaklığı sonlandırmak isteyebilirsiniz. Aile yanından ayrılabilir, bulunduğunuz konumdan özgürleşmek isteyebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi baskılanmış, kaygılı hissedebilirsiniz. Tartışmalarda sesler yükselebilir. Kontrollü olmak size fayda sağlayacaktır. Emlak, toprak alıp satabilir, yeni bir anlaşmaya adım atabilir, bir teklif alabilirsiniz. Kimileri yeni bir ilişkiye başlayabilir. 

YAY  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Planlarınız ve radikal kararlarınızla dikkat çekeceksiniz. Kardeş, komşu, yakın akrabalar ve yakın arkadaşlarla ilgili önemli değişimler, bazı anlaşmazlıklara bağlı kopuşlar yaşanabilir. İlişkileri gözden geçirerek mesafe koyacaksınız.

Rekabet enerjileri bu dönem artabilir. İletişimde tartışmalardan kaçınmalısınız. Ticari bağlantılar, iş girişimlerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir anlaşmaya imza atabilir, bir sözleşmeyi yenileyebilirsiniz. Bazı sürpriz teklifler alabilir, bazı sürpriz iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Gizlenmiş sırlar açığa çıkacaktır. Araç alım satımı, kısa seyahatler gündemde.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Önümüzdeki 15 gün bütçeniz ön planda. Kariyerinizle ilgili beklediğiniz, ertelenmiş konular nihayete erebilir. Para girişleri gerçekleşebilir, yeni kazanç kapıları aralanabilir, bununla birlikte masraflar artabilir. Çocuklarınızın ihtiyaçları, eğitimleri, genel yaşam düzenleri ön planda olacaktır.

Sizin için geçmişte yapmış olduğunuz emeklerinizin karşılığını alma zamanı. Yatırım yapabilir, kariyerle ilgili yeni teklifler alabilirsiniz. İş arayanlar için yeni imkânlar karşınıza çıkabilir. Ticari bağlantılar, pazarlama, satış gibi alanlarda bazı değişimler ya da krizler gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda hızlı başlayıp hızlı biten ilişkilere karşı temkinli olun

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

Bu dönem sağlığınıza, kazalara karşı temkinli olun. Aile bireylerinizin ya da sizin tedavi, operasyon gibi gündemleriniz öne çıkabilir, refakat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Ertelediğiniz sağlık sorunlarını ele alabilirsiniz.

Dolaşım ve tansiyon sorunları tetiklenebilir. Uzun seyahatlere çıkabilir, yurtdışı ticari bağlantılarla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Görüşmelerinizi, planlarınızı arka planda kimseye duyurmadan yürütmek isteyebilirsiniz. Yarım kalmış bir işiniz tamamlanabilir. Hayatınızda bazı yüzleşmeler, sırların yüzeye çıkması, gizli düşmanlıklar ve size iyi gelmeyen kişilerle yolların ayrılması söz konusu olabilir.

BALIK  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU 

 Bu dönem sağlığınıza, kazalara karşı temkinli olun. Aile bireylerinizin ya da sizin tedavi, operasyon gibi gündemleriniz öne çıkabilir, refakat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Ertelediğiniz sağlık sorunlarını ele alabilirsiniz.

Dolaşım ve tansiyon sorunları tetiklenebilir. Uzun seyahatlere çıkabilir, yurtdışı ticari bağlantılarla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Görüşmelerinizi, planlarınızı arka planda kimseye duyurmadan yürütmek isteyebilirsiniz. Yarım kalmış bir işiniz tamamlanabilir. Hayatınızda bazı yüzleşmeler, sırların yüzeye çıkması, gizli düşmanlıklar ve size iyi gelmeyen kişilerle yolların ayrılması söz konusu olabilir.

 Astrolog Seyran Ataklı - Sözcü.com.tr

Yorumlar