Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 4 - 10 Eylül

4 - 10 Eylül 2023 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olası halleri deneysel astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı yorumladıç

 Haftalık Burç Yorumları: 4 - 10 Eylül

Haftanın Astrolojik Görünümü

Ön yargı, insanın gerçekleri görmesini engelleyen bir perdedir. Ön yargılarımız yüzünden bu hayatta neleri ıskaladık? Hangi fırsatları kaçırdık?

Kendimiz hakkında yapabileceğimize inandığımız şeylere göre hüküm veririz. Başkalarının düşüncelerini değiştirebilmek kolaydır peki kendimiz hakkında kendi ön yargılarımızdan kurtulmamız için neler mümkün? Kendi ön yargılarımız yüzünden nelerden vazgeçtik?

Sahip olduğumuz tek şey çekiçse tabi ki her şeyi çivi olan veya olmayan diye sınıflandırırız. Yani bir canlıya karşı önyargılı olmak, onun gerçek değerini görmeyi engeller en çok da kendi değerimizi fark etmemizi engeller.

Ön yargı sonradan öğrenilen bir kavramdır. Ön yargılarımızın kaynakları neler? Ana kaynağı bulmak bize hem sorunu hem de çözümü sunacak böylece kısır döngüden kurtulmamızı sağlayacak.

Haftanın astrolojik fırsatı: Hayatta ön yargıların olmaması mümkün olmasa da, tüm kalıplardan sıyrılarak insanları ve davranışlarını gözlemlemek bu haftanın fırsatı. İnsanlar zaman içinde farklı deneyimler yaşarlar ve bu deneyimler onların davranışlarını şekillendirir. Bu nedenle, insanların davranışlarını gözlemlemek ve anlamak için zaman ve sabır gereklidir. Her insanın kendine özgü bir hikâyesi ve geçmişi vardır.

İnsanlar o kadar çok değişirler ki, onlarda sonsuza kadar gözlemlenecek yeni bir şey vardır. Anlamak için önyargılardan kurtulmak, sabır, farkındalık ve empati gibi değerlerin geliştirilmesi için bu haftanın açılarını değerlendirebiliriz.

Haftanın astrolojik ödevi: Hadi şimdi arınalım bütün ön yargılarından ve her şeye sıfırdan başlayalım… Çocukluk çağındaki her şeyi soru soran ve sorgulayan çocuk olma haftası. Ön yargılarımızın bize herhangi bir yarar veya fayda sağlayıp sağlamadığını sorgulayalım. Ön yargılarımız bizim savunma mekanizmamız olup bizi koruyor gibi gözükse de aslında sağlıklı ilişkiler kurabilmemizi de engellerler. Zihin filtresinden geçmeyen ön yargılar bir yerden sonra sosyal ilişkilerimizi de sekteye uğratacaktır.

Fobilerinizin altında ön yargılarınız mı yatıyor işte tam da bu hafta bunu keşfetme zamanı. Mesela hayvanlarla ilgili korkularınızın altında yatanlar neler olabilir?

Haftanın sözü: "Önyargı; arı soktu diye bal yememektir." / Doğan Cüceloğlu-

Mutlu haftalar diliyorum.

Şifa olsun!

Yorumları Yükselen Burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta önceliğiniz para yönetimi olabilir. Gelir gider dengesine odaklanabilirsiniz. Beslenme alışkanlığınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Paranızı nasıl daha fazla artabilir, bu konuda yakın çevrenizle konuşmalar fikir alışverişi yapabilirsiniz. Hafta ortasında ise yakın arkadaşlarınızla bir araya gelmek sohbet etmek isteyebilirsiniz. Yeni bir ilgi alanına yönelebilir ve bu konuda araştırma yapabilirsiniz. Cuma gününden itibaren ise ev aile ve yuva konuları gündeminizde olacak. Tüm haftanın yorgunluğunu yuvanızda sevdiklerinizle geçirmek isteyebilirsiniz. Aile büyüklerinizin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta başında kendiniz için yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz. Hayatınızda ne olursa sizi daha iyi bir yere taşır bu konuya kafa yorabilirsiniz. Haz duyduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Hafta ortasında ise değişen maddi koşullarınızı gözden geçirebilirsiniz. Size değer veren kişilerle iletişime geçmek isteyebilirsiniz. Birçok işi bir arada yapmak isteyebilirsiniz. Çok yönlü oluşunuz birçok kazanç kapısını size açabilir. Hafta sonuna doğru kararlarınızı alırken duygusal ve sezgisel tepkiler verebilirsiniz. Yakın çevrenizin yaşadığı olayların etkisi altında kalabilirsiniz. Fazla koruyucu davranışlar içinde bulunabilir bu nedenle yakınlarınızı sıkabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Pazartesi iç dünyanızda oluşan güven ihtiyacınız artabilir. Kime ve neye güveneceğinizi bilemediğiniz bu süreçte kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında ise kendinizi ifade etmek yaptıklarınızı etrafınızla paylaşmak en büyük motivasyon kaynağınız olabilir. Neşeli tavrınızla insanları etki alnınıza alabilirsiniz. Cuma gününden itibaren ise duygusal ve maddi anlamda güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Maddi kaygılarınız artabilir ve bunu aşmak adına neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Bağ kurduğunuz kişileri beslemek Duygusal ihtiyaçlarınız karşılamak sizlere iyi gelebilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sosyalleştiğiniz bir hafta sizi beklemekte. Sevdiğiniz şeyleri yapmak sizleri mutlu edebilir. Sizlerle aynı fikirde olan kişilerle bir araya gelebilir, bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Hafta ortasında ise zihinsel tedirginlikleriniz artabilir. Rüyalarınız yoğunlaşabilir. Fikir ve görüşlerinizi kendinize saklayabilirsiniz. Sizden gizlenen şeyler gün yüzüne çıkabilir. Hafta sonuna doğru nostalji içeren şeyler sizleri motive edebilir. Sizde anısı olan şeyleri yad etmek isteyebilirsiniz. Çevrenizde olan bitenle fazla ilgilenebilir ve enerjinizin tükendiğini hissedebilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta boyunca hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Sahip olduğunuz kaynaklarla ilgili seçimleriniz, hedeflerinize ulaşmak için mücadele etmenizi sağlayabilir. Kendinizi geliştirmek için koyduğunuz sınırları kaldırmak ve sosyal çevrenizin size ilham vermesi için harekete geçmeniz gerekebilir. Hedefleriniz doğrultusunda yaratıcı düşünmeniz, hayallerinizi besleyebilir ve refah seviyenize odaklanmanız, sahip olduğunuz kaynaklardaki becerilerinizi destekleyebilir. Maddi açıdan daha fazla kazanç sağlamak elde etme arzusu içinde olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise kendi içinize çekilebilirsiniz. Güvenli alanınız olarak gördüğünüz evinizde kalmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta başında yeni bakış açınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak bu yönden sizlere fayda sağlayabilir. Farklı kültürdeki kişilerin beslenme şekli dikkatinizi çekebilir bu yönde araştırmalar yapabilirsiniz. Eğer üniversiteye yeni başladıysanız güven duyacağınız bir ev arayışı içine girebilir ve bulabilirsiniz. Hayatınızdaki hedef değişimleri söz konusu olabilir. Toplum önünde kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Annenizle hiç olmadığı kadar iletişiminizin arttığını gözlemleyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise aile gibi gördüğünüz kişilerle bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Yeni girdiğiniz ortamlarda sizi eleştiren insanların tutumlarına alınabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sizi Değişime Çağıran Bir Hafta! Kendinizi değiştirmek için harekete geçmek istediğiniz bir hafta sizi bekliyor. Kendi kararlarınızla değişmek için çaba sarf edebilirsiniz. Yeni bilgiler öğrenmek ve sorumluluklar almak için mücadele etmeniz gerekebilir. Kendi değişiminiz için hedeflerinize odaklanmak, ihtiyaç duyduğunuz desteği sağlayacaktır. Kendi hayallerinize odaklanmak, sahip olduğunuz yetenekleri destekleyerek kendinizi değiştirmenize yardımcı olabilir. Hafta sonu duygu ve düşüncelerinizi ustaca kullanarak başkalarınız etkileyebilirsiniz. Var olan hayatınızdaki konumunuz için aşırı korumacı davranabilir ve kaybetme korkusu yaşayabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Eşiniz veya ortağınızla geçireceğiniz bir hafta sizi bekliyor. Ancak, sosyal çevrenizdeki seçimleriniz yüzünden hayatınızdaki kişilerle fikir ayrıklarına düşebilirsiniz. Buda birtakım sorunlara yol açabilir. Hafta ortasında ise başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğün e-odaklanabilirsiniz. Mistik konulara ilgi duyabilir bu konularda araştırma yapabilirsiniz. Nefes alamıyor gibi hissedebilirsiniz. Açık havada yürüyüşler yapmak iyi gelebilir. Hafta sonuna doğru ise gelenek ve göreneklerinize olan bağınızı sorgulayabilirsiniz. Farklı görüşteki kişilerle tanışmak ufkunuzu genişletebilir. Başka ülkelere gitmek isteyebilir bu konuda adım atabilirsiniz. Hak hukuk adalet konusunda takıntı yapabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta dolu dolu Geçecek ve Önceliğiniz; Sorumluluklar ve Hedefler Olacak. Yeni haftaya hazır mısınız? Kararlarınız, yeni sorumluluklar almanıza sebep olabilir ve bu da yoğun bir hafta geçirmenize neden olabilir. Kendinize biraz zaman ayırın ve aileniz veya arkadaşlarınızla birlikte olmanın tadını çıkarın. Sorumluluklarınızın artması sizi değiştirebilir, ancak hedeflerinize ulaşmak için gerekli olan becerileri öğrenmenize de yardımcı olabilir. Kariyerinize odaklanın ve hedeflerinize ulaşmak için bu becerileri kullanın.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta başında kendine zaman ayırmak size keyif veren şeylerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yeni ilgi alanlarına yönelebilir ve sevdiğiniz kişi ile beraber aktivitelerde bulunabilirsiniz. Aşırı keyfinize düşkünlük görülebilir. Hafta ortasında ise gün boyunca yaptığınız işlerde sürekli hareket halinde olmak sizleri yorabilir. Zihniniz sürekli meşgul olabilir. Hafta sonuna doğru ise ikili ilişkiler gündeminizde olacak. Sevdiklerinizle bir arada olma isteyebilirsiniz. Kalıcı adımlar atmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki kişilerin ihtiyacını karşılamak önceliğiniz olabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta aile içi konulara odaklanacaksınız. Geniş ailenizde olan olaylar veya evinizdeki değişiklikler, sorumluluklarınızın artmasına neden olabilir. Bu noktada, ailenizle iletişim kurmanız ve onların düşüncelerini almanız olaylara farklı bakmanıza yardımcı olabilir. Refah düzeyinizdeki zorluklarla başa çıkmak için, daha fazla zaman ayırmanız gereken şeyleri belirlemenize yardımcı olacak bazı adımlar atabilirsiniz. Bu adımlar arasında, günlük rutininizi gözden geçirmek ve gereksiz harcamaları azaltmak yer alabilir. Ayrıca, daha fazla gelir elde etmek için alternatif yollar araştırabilirsiniz. Sıra dışı konulara ilginiz aratabilir. Araştırmalar yapabilirsiniz. Bu konulara örnek olarak yoga, meditasyon veya astroloji gibi uygulamalar olabilir. Bu konulara yönelmek haftanın zorlayıcı açılarını, sakinleştirici etkileriyle zihninizi ve bedeninizi dengelemenize yardımcı olabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta, yakın çevreniz ve iletişim tarzınızla ön planda olabilirsiniz. Kendi değerlerinize uygun insanlarla iletişim kurmak, iletişimdeki zorluklarla başa çıkmanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda, aile içinde motivasyonunuzu korumak için sınırlar belirlemek isteyebilirsiniz. Boş zamanlarınızda iletişim araçlarınız genişletebilirsiniz. Örneğin, kitap okumak, podcast dinlemek veya bir yabancı dil öğrenmek iletişim becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Kendinize denk tuttuğunuz insanlara odaklanmanız, onlarla ilgili kararlar almanızı kolaylaştırabilir ve bu kararları desteklemek için iletişim becerilerinizi kullanabilirsiniz.

 Deneysel Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı / www.kenanyasin.com

  •  Whatsapp: +90 0533 816 56 88
    E-mail: astroyasam@gmail.com
    Instagram: https://www.instagram.com/kenanyasin/
    YouTube: http://bit.ly/2IqDyw5

Yorumlar