Astroloji

Haftalık burç yorumları: 3 - 9 Temmuz

3 - 9 Temmuz haftasının astroloji verilerini ünlü Astrolog Filiz Özkol yorumladı:

Haftalık burç yorumları: 3 - 9 Temmuz

HAFTANIN GENEL ASTROLOJİK GÖRÜNÜMÜ:

Enerjik çalışmaların gündem kazanacağı bir hafta  Sezgisel özellikler ön planda olacak. Maddi konularla ilgili parasal hareketler yeni bir gelişim gösteriyor.. Borç para alış verişi içinde olanlar için dikkatli olmaları gerekebilir. Ödeme zorlukları yaşayabilirler. Yolculuklarda güzel kavuşmalar ve beklenen haberlerin gündem kazanmasıyla birlikte dost toplantıları ve felsefi konulara yaklaşım görülmektedir. Bazı sırların açığa çıkma olasılıkları  oldukça güçlü. Sanatçılarımızın çoğu birçok yeni projeler için girişimde bulunacaklar. Müzik ve artistik konuları kapsayan alanlarda aktiviteler söz konusu olacak

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta aşk ve özgürlük duyguları arasında bocalamanız mümkün. Sevgi olgusuna yüklediğiniz misyon, size anlam kazandıracak. Gizemli ve enerjik bir evrim içindesiniz. Tanışacağınız önemli kişilerden etkileneceksiniz. Güçlü ilişkilere gereksinim duymanız, sizi farklı ortamlara sürükleyecek. Bulunduğunuz yerlerden memnun kalmayacaksınız. Daha güzel ve iyiye doğru yol almak istiyorsunuz. Aileniz ve işiniz arasında tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.. İşinizi severek yapmak size çok şey kazandırıyor. Yanınızda olabilecek özel insanlara ihtiyacınız olacak. Yeni iş tekliflerine açık olmalısınız.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Uranüs yedi yıl boyunca burcunuzda ilerliyor.  Sadece özgürlük duyguları yetmiyor. Birçok fırsata aynı anda ayağınıza gelirken, sizi özel kılan duygular farklı olmanız da sağlayacak. İletişim sorunlarınızdan etkilenmemeye çalışın. Partnerinizle aranızdaki sorunların çözümü için anlaşma yoluna gideceksiniz. Sorumluluk duygunuzun artması size başarıya götürecek. Siz yüksek standartların kişisi olduğunuz için, kendinizi ispat edeceğiniz konularla ilgi göreceksiniz. Artık geri planda kalma gibi bir şansınız olmayacak. Maddi konulardaki taleplerinizde kararlılık hakim olacak.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Duygusal konularda mantıklı hareket etmek zorundasınız. Bazılarınız partnerinizle maddi konularınızı birleştirirken, bir kısmınızda, ortak maddi çıkarlar konusunda ihtilafa düşebilirsiniz. Yine bu hafta, size maddi çıkar sağlayacak kişilerle aşk ve iş birleşimleri yaşayabilirsiniz. Evden ve bulunduğunuz alanlardan uzaklaşma isteği içinde olacaksınız. Eviniz ve işiniz arasında yaşayacağınız dengesizlik kesin kararlar almanıza neden olacaktır. İşinizi severek yaptığınız bir hafta Öğrenmeye açık bir dönemdesiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz konularda başlangıç temellerini atabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kişisel isteklerinizin ön plana çıkmasıyla; kendinizi daha enerjik hissedecek, bireysel çalışmalara yöneleceksiniz. Egonuzun sesini dinliyor, her şeyi kendi çabanızla çözmeye çalışıyorsunuz. Bu hafta, değer kavramlarınız önemli. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz.  Kendiniz ifade etmekte zorlandığınız için ilişkileriniz çıkmaza giriyor. Fiziksel özelliklerinizi ve olumlu yönlerinizi ortaya koyacak ortamlarda bulunacaksınız. Kendinizi çok verimli hissediyorsunuz. Yeniliklere ve değişik şeylere ilginiz artıyor. Değişim içinde olduğunuz farkındasınız

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aşk yaşantınızda renkli günler sizi bekliyor. Özellikle, iş yaptığınız kişilerin birine platonik duygular hissettiğiniz halde, bunu belli etmek istemeyebilirsiniz. Duygusal isteklerinizi gizlemeniz de mümkün. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda güzel bir uyum içine gireceksiniz. Düşündüğünüz konuları gerçekleştirme çabası içinde eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Bu hafta, hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. Fakat eleştirilere karşı açık değilsiniz. Organizasyonlar önem kazanıyor.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve bir çok fırsatı bir arada yakalayacaksınız İşinizle ilgili sizi ruhsal anlamda güçlendirirken; önemli beraberlikleri ve ortaklıkları kurmanız, bu beraberlikleri yıllarca sürdürmeniz yolunda etkiler alacaksınız. Planlarınızda yapacağınız değişimler sizi olumsuz etkilemesini istemiyorsanız, detaylar üzerinde durmalısınız. Yaşama bakış açınız çok farklı ve derin duygular içindesiniz. Maddi kaygılardan uzak yaşamayı yeğleyen bir yapınız olduğunu biliyorsunuz.. Yaşam kalitenizi yükseltmek için başarılı adımlar atıyorsunuz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Entelektüel çalışmalarınız hız kazanacak ve kendinizi yeteri derecede pratik hissedeceksiniz. Kişiliğinizi ön plana çıkaracak ve kendinizi mutlu hissettirecek sosyal çalışmalara ağırlık vereceksiniz. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Amaçlarınızdan taviz vermeden hızlı bir şekilde gerçekleştirdiğiniz aktiviteleriniz yüzünden başarılı bir dönem geçireceksiniz.. Düşüncelerinizin kabul görmesi kişisel enerjinizin daha da yükselmesine neden olacaktır. Başarı yollarının size sunacağı güzel yansımalardan faydalanacaksınız.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Mesleki konularda sorun çıkabilir. İşinizi büyütmek istiyorsanız; yapacağınız işlerde abartıya gitmeden, doğal akışı içinde süreçleri aşmaya çalışın. Yaratıcılığınız kullanacağınız alanlarda başarılı çalışmalar yapacak, çevrenizi yönetmek ve ayni zamanda onlarla bütünleşmek isteyeceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde, ikilem yaşamak istemiyorsanız, dengelerinizi korumak zorundasınız. Hem size prestij kazandıracak, hem de size yardım edebilecek özel ve popüler kişilerle birlikte olacaksınız. Bu hafta, bazı gerçekler karşısında belirsizlik gösterebilirsiniz. Doğru kararlar almalısınız. 

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu dönemde dostlarınızın fikirleri önemli olacak ve onlara aynı doğrultuda hareket edeceksiniz. Sosyal yönleri güçlü ve kariyer sahibi kişilerden destek alacaksınız. Geciken beklentileriniz sizi daha çok bileyecektir. Yoğun aktiviteler içinde, lider tavırlarınızla göz dolduracaksınız. Mesleki anlamada size yardımcı olabilecek ve istediğiniz kapıları açabilecek güçlü dostluklar kuracaksınız. Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz. Olayları artık takmıyorsunuz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Bu hafta risk almamaya ve temkinli olmaya özen göstermelisiniz.. Görüşeceğiniz kişiler kariyerinizle ilgili size destek sağlayacak kişiler olacaktır. Bazılarınız yakın dostlarınızla güzellik ve sanatsal olayların gündeme geleceği çalışmalar içine girebilirsiniz. Yeni girişimler konusunda cesaretiniz artıyor. Daha üretken olacaksınız. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Öz disiplininiz güçlenirken, rahat ortamları tercih edeceksiniz. Yaşam kaliteniz hep yüksek seyredecek

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta boyunca; mantığın gerektirdiği kurallar çerçevesinde davranacak ve ilişkilerinize saygın bir mesafe koyacaksınız. Kendinizle ilgili acele kararlar vermemeli ve Bazı kişilerle takışmamalısınız. Özgürlük duygularınızı kısıtlayıcı aşklardan uzak kalmalısınız. Marjinal düşüncede olan kişilerden hoşlanmanıza rağmen, geleneksel yapınızdan da ödün vermek istemeyeceksiniz. Parasal konularda size olumlu değişimler getirecektir. Hedefinizi iyi belirlemeli ve risklerden uzak kalmalısınız. Kazançlarınızı arttırma konusunda karşınıza beklenmedik fırsatlar ve teklifler çıkacaktır.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Cesur olmanın tam zamanı. Satürn, bağlılık ve sadakat konusunda gereken öğretileri size sunacaktır. Özellikle süregelen işbirliklerinde güzel bir birleşim yaşayacaksınız. Çünkü siz özgürlüğünüzü seviyor ve duygusal konularda yalnız kaldığınız zaman daha istikrarlı kararlar veriyorsunuz. Duygularınızda artık yanılmak istemeyeceksiniz. Eskilerin artık önemi kalmadığını göreceksiniz. Suya yazı yazmanın size bir anlam kazandırmayacağını sizden daha iyi hiç kimse bilemez artık. Yüksek enerjili hisleriniz nedeniyle önemli kapıları açacağınızı düşünerek, fevri davranışlar içinde olmamalısınız.

ASTROLOG FİLİZ ÖZKOL / MEDYABEY.COM

 

Yorumlar