Astroloji

Haftalık burç yorumları: 3- 9 Haziran haftası

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

Haftalık burç yorumları: 3- 9 Haziran haftası

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Maddi değerlerle ilgileneceğiniz bir hafta. Geçmişte aldığınız sorumlulukların karşılığını hem maddi, hem de manevi anlamda alabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla anlaşmak zor olabilir. Düşünerek konuşmak sorunun büyümesini engeller. Fazla para harcama meyli var. Dikkat.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Haftanın ilk yarısı maddi değerler ön planda iken, haftanın ikinci yarısı daha çok kendinize odaklanabilirsiniz. Size otorite konumundaki kişilerle kadersel olaylar yaşamanız kaçınılmaz görünüyor. Ani yanılgı söz konusu. Ancak bu hafta şans sizden yana. Maddi ve manevi güzellikler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Haftaya kendinizle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Perşembe gününden itibaren daha içe dönük bir ruh haline girebilirsiniz. Yakın aile üyeleri yüzünden eşinizle tartışma yaşayabilirsiniz. Olayların büyümemesi için akılcı davranmanız gerekir. Emeklerinizin karşılığı ummadığınız şekilde gelebilir.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Hafta başında içe dönük olsanız da, hafta sonuna doğru kalabalık ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Bu hafta yaşayacaklarınız, kadersel temalı ve ilerlemeniz için size destek olacak olaylar. Günlük hayatta tartışmalardan kaçının. Hayallerinizi gerçekleştirmekle ilgili bir fırsat yakalayabilirsiniz.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Arkadaş çevrenizle bolca vakit geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bir konuda yanılgıya düşebilirsiniz. Kemikler ve diş sağlığına dikkat etmelisiniz. Eğitim, hukuk veya yurt dışı ile ilgili konularda hayaliniz gerçekleşebilir. Stratejik hareket ederseniz çeşitli fırsatlar söz konusu.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Kariyer ve konumunuza odaklı bir hafta sizi bekliyor. Haftanın ikinci yarısında yolculuğa çıkabilirsiniz. Aile içinde tartışma yaşanabilir. Sakinliği korumak önemli. Ummadığınız bir masraf canınızı sıkabilir. Sorumluluk aldığınız konularda, hak ettiğiniz konumu elde edebilirsiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Kısa veya uzun yolculuk yapabilirsiniz. Yolculuk esnasında ani beklenmedik masraf çıkabilir. Günlük hayatta yanılgıya düşerek, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. İletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Tartışmalardan kaçınmakta fayda var. Aileden gelecek maddi destek ise, yüzünüzü güldürebilir.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Alacak-verecek, kredi gibi konular haftanın ana teması. Bu sebeple anlaşmazlık çıkabilir. Tartışmanın alevlenmemesi için sakin kalabilmek önemli. Sürüncemede olan bazı konuların sonlanması gerekebilir. Yakın çevrenize geçmişte yaptığınız iyilikler, bu hafta size verimli bir şekilde dönebilir.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Hafta başında ortağınızla veya eşinizle ilgili konular ön planda olabilir. Olayların benim dediğim, senin dediğin şeklinde bir diyaloğa dönme riski var. Sakin olun. Maddi değerlerle ilgili olarak, geçmişteki hatalarla yüzleşmeniz mümkün. Perşembeden itibaren, daha şanslı etkiler mevcut.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Bekarlar sevgililerine, çocuğu olanlar ise çocuklarına yoğunlaşabilirler. Bu hafta yanlış anlaşılmalar ve hayal kırıklıkları söz konusu. Bir süredir kendi kendinizi kısıtlamanıza rağmen, sorumluluğunu aldığınız konularla ilgili gayet başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Ben değil, biz bilincinde olmak faydanıza.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Ailenize ve evinize odaklı bir hafta. Duygusal anlamda kendinizi kandırma ve yanılma meylindesiniz. Bilmediğiniz bazı konular ortaya çıkabilir ve kadersel olaylar yaşatabilir. Diyaloglarda abartıya dikkat. Kardeş veya yakın arkadaşınıza verdiğiniz emeklerin karşılığını alabilirsiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Kardeş ve akrabalarınızla bolca vakit geçirebilirsiniz. Bu hafta yaşanacaklar sizi zorlayabilir, ancak bunlar tamamen kadersel temalı olaylar. Bu hafta tartışma riskine dikkat. Gerçekleri göremeyip, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Taşın altına elinizi koyduğunuz konuların karşılığını alabilirsiniz.

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç  - Yenikadin.com

Yorumlar