Astroloji

Haftalık burç yorumları: 26 Haziran - 2 Temmuz

Astrolog Murat İpek, 26 Haziran - 2 Temmuz 2023 haftasındaki astroloji verilerini yorumladı ve burçları bekleyen olası gelişmelere dikkat çekti:

Haftalık burç yorumları: 26 Haziran - 2 Temmuz

Haftanın Astrolojik Görünümü

Maddi, manevi kazalara dikkat etmek gerek. Üstümüze vazife olmayan konulara girmemekte fayda var.

Ay’ın konumu:

26 Haziran - 2 Temmuz 2023 haftasında Ay, Terazi burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Yay burcunda olacak. Ay’ın burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları'ndan takip edebilirsiniz.

Haftanın gökyüzü olayları:

Bu haftaya biraz hareketli gireceğiz çünkü, mücadele prensibini anlatan, savaş gezegeni Mars ile farkındalık ve patlamaları, ani durum değişikliklerini de ortaya koyan Uranüs arasında zorlu bir pozisyonda varlığını daha da keskinleştirecek. İşin kötüsü buna iyicil Venüs de eşlik edecek.

Mars ve Venüs’ün bu birlikteliği ilişkilerde hoşluklara neden olurken, diğer yandan ise Uranüs'ün etkisiyle ani bitişlere ve ayrılıklara da neden olacakmış gibi görünmekte. Bu anlamda iletişimdeki kişilerimize göz kulak olmamızda fayda var diyebilirim.

Hafta ortasında ise yaralı şifacı Şiron ile iletişim gezegeni Merkür’ün olumsuz etkileşimi özellikle bu hafta yaşayacağımız ilişkilerle ilgili durumlarda pek işimize yaramayacak, tam tersi var olan negatif durumu ortadan kaldıralım derken daha da işin içinden çıkılmaz bir hale sokmamıza neden olabilir.

Hafta sonu ise gökyüzü çok daha olumlu bir yönde ilerlemeye koyulurken, bizi çözümler konusunda yürüklendirip doğru hareket etmemiz için elinden geleni ortaya koyacak gibi görünmekte.

Genel olarak bakıldığında tehlikeli bir haftadan geçecek gibiyiz. Maddi, manevi kazalara dikkat etmek gerek. Üstümüze vazife olmayan konulara girmemekte fayda var.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar. Bu hafta maddi konuların ilişkinizi sekteye uğratmasına müsaade etmemelisiniz. Bu nedenle sevgilinizle, eşinizle, ortağınızla para konuşmak için iyi bir haftadan geçiyor olmayabilirsiniz.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar. Bu hafta aile büyüklerinizle olan ilişkinizi kesinlikle gözden geçirmeniz gerekecek, çünkü sıkı bir memnuniyetsiz sizi bekliyor olabilir. Ve ayrıca gayrimenkul konularında da ani değişimler söz konusu olabilir.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar. Çevrenizle kurduğunuz ilişkilere ve özellikle yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilere dikkat etmeniz gereken bir haftadan geçeceksiniz. Bire bir insanlarla karşılıklı işler için pek müsait bir haftada olamayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar. Bu hafta sosyal ilişkilerinize ve paranıza sahip çıkmanız gerekecek. Gelen parayı har vurup harman savurmanız söz konusu olabilir. Sosyal ilişkilerde ise yeni tanıştığınız insanlarla ilişkinize dikkat edin, yanlış anlaşılmayın.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar. Hem iyi olaylara hem de nahoş olaylara gebe bir haftadan geçeceksiniz gibi görünmekte. Kariyerle ilgili özellikle hoş fırsatlar önünüze gelebilir, ama bunları sabote etme ihtimaliniz de var doğrusu.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar. Bu hafta kredi ve kredi kartlarınıza dikkat etmeniz gerekecek ve ayrıca sosyal medyada karışıklık içine düşebilir, kendinizi doğru ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Paranızı bu alanda kazanıyorsanız daha da dikkatli olmanızda fayda var.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar. Bu hafta ellememeniz gereken iki ana konu var: Birincisi, ev ve evle ilgili işler; diğeri ise sizden daha üst mevkide olan kişilere dokunmayın derim. Sağlık konusunda ise yapmanız gerekenleri bir an önce yapın, bu sizin için iyi olacaktır.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar. Bu hafta ortak ve eş ile ilgili konuların kenarından geçmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir hafta sonrasına erteleyin, geçiştirin. Fakat kardeşlerinizle, arkadaşlarınızla olan ilişkinizde ise daha olumlu bir portre yaşamanız olası.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar. Bu hafta eğer uzun vadeli planlarınız varsa geçici olarak sekteye uğrayabilir. Birilerinin önünde bir sunum falan yapacaksanız sorularla sıkıştırılabilirsiniz. Çok iyi hazırlanmanız gerekebilir. Sağlıkta ayaklara dikkat, derim.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar. Bu hafta devlet baba ile işiniz varsa onları halledebilmek için iyi bir hafta ve fakat elinizdeki evrakların veya bilginin tam olduğundan emin olun. Ortak gelirlerde hem iyi hem de zorlayan süreçler yaşayabilirsiniz. Sakin olmaya gayret edin.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar. Bu hafta maddi, manevi ne varsa önünüze gelecek her konuyu biraz abartılı bir filitreden geçireceksiniz gibi görünmekte. Aklınızı temiz tutup kararlar vermeye gayret edin. Duygularınız profesyonel yaşamınıza karıştırmayın derim.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar. Bu hafta kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle bir tartışma, huzursuzluk içine düşmeniz olası. “Ya sabır” diyerek yolunuza devam etmenizi tavsiye ederim. Bunun yanında baş ve başla ilgili bölgeye dikkat edin. Sağlık her şeyden daha önemli.

Astrolog Murat İpek - ntv.com.tr

astroloji@muratipek.com

Yorumlar