Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 23 - 29 Ekim

23 - 29 Ekim 2023 haftasında gezegenlerin konumlarında göre burçları etkileyebilecek astrolojik olasılıkları ünlü astrolog Dinçer Güner yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 23 - 29 Ekim

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Gündem elbette finansal konular. Yalnız burada kazançlar ve kayıplar bir arada. Maddi konularda aşırı harcamalar, olayların gereksiz yere büyütülmesi ve abartılması söz konusu olabilir. İnatçı davranmanız sizi zora sokabilir, gereksiz riskler almaya yatkın olabilirsiniz. Bence çok dikkat etmelisiniz. Ticari ya da yasal konularda düşünerek adım atmalısınız.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Enerjinizi doğru kullanmalı, öfkenize yenik düşmemelisiniz. İlişkilerde, ortaklıklarda abartılı davranışlarda bulunabilir, ufacık bir meseleyi büyütebilirsiniz. Denetimsiz para harcamayın. Kazalara, çarpmalara, düşmelere dikkat! Spora gidiyorsanız kaslarınızı ve eklemlerinizi çok fazla zorlamayın. İnatçılık, değişime kapalılık sizi zor duruma sokabilir.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmeyebilir; korkular ve kaygılarla mücadele edebilirsiniz. Sağlık, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük koşturma, ev hayvanlarıyla ilgili konularda abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. İçsel ya da bastırmaya çalıştığınız bir öfkeniz olabilir. Belki spor yaparak bu enerjiyi atabilirsiniz. Ya da terapiye gidebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Sosyal ilişkilerde önemli krizleri yönetmeniz gerekebilir. Bu dönem borsa gibi spekülatif yatırım araçlarında dikkatli adımlar atın. Ciddi kavgalardan ve tartışmalı ortamlardan uzak durun. Dostlarınızla ve özel hayatınızdaki kişiyle olaylara aynı pencereden bakmak zorunda değilsiniz. Biraz anlayış olayların büyümesini engelleyebilir.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Mesleki konular ve kariyeriniz etki altında olacak. Yalnız bu dönem ev ve iş arasında sıkışabilir, stres yapabilirsiniz. Hem iş hem de evde harcamalar artabilir. Bu iki alanda öfkenizi, dürtülerinizi kontrol etmeye çalışın. Maddi anlamda yatırım yapmak veya büyük riskler almak için uygun bir süreç olmayabilir.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Mars’la Jüpiter karşı karşıya olduğundan tahammülsüz, kavgacı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Seyahatlerde, eğitimlerde, sınavlarda stresli durumlar meydana gelebilir. Trafikte dikkatli olun ve hız yapmayın. Zihninizi organize etmek bu dönem pek kolay olmayabilir ve hatta zihinsel yorgunluğunuz da artabilir.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Maddi kazançlar ve kayıplar bir arada. Finansal konularda risk almak ya da blöf yapmak için uygun bir dönem değil. Ticari ya da yasal konularda dikkatli adımlar atmalısınız. Gereksiz borçların altına girmeyin, vergiyle ilgili meselelerde dikkatli olun. Yatırımlar konusunda abartılı davranmak zarar verebilir. Bu tutulma size çok para harcatabilir.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Enerjinizi doğru kullanmalı, öfkenize yenik düşmemelisiniz. İlişki yönetiminin önem kazanacağı ama bu alanda ciddi krizlerin de gündeme gelebileceği bir tutulma. İlişkilerde, ortaklıklarda abartılı davranışlarda bulunabilir, ufacık bir meseleyi büyütebilirsiniz. Denetimsiz para harcamayın. Kazalara, çarpmalara, düşmelere dikkat!

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Bu dönem korkular, endişeler ve kaygılarla mücadele etmeniz gerekebilir. Bastırmaya çalıştığınız bir öfkeniz olabilir. Spor yaparak bu enerjiyi atabilirsiniz. Beklenmedik kazalar söz konusu. Bu dönem terapiye gitmek, ruhsal açıdan yararlı konulara yönelmek size çok iyi gelebilir. Ticari ya da finansal açıdan risk almak için uygun bir dönem değil.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Özel hayatınızda ciddi krizlerle uğraşmanız gerekebilir. Kıskançlık krizleri yüzünden zor zamanlar geçirebilirsiniz. Bu dönem özel hayatınıza dahil ettiğiniz kişilere çok dikkat etmelisiniz. Çapkınlık yaparken başınıza iş açmayın. Yatırım ve maddi konularda takıntılı davranışlarda bulunmak size zarar verebilir. Kumardan uzak durun..

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Ev içi kazalara dikkat etmekte fayda var. Hem aile içinde hem de mesleki konularda incir çekirdeğini doldurmayacak bir mesele kocaman bir yangına dönüşebilir. Belki de bu alanlarda birtakım tutum ve davranışlarınızı değiştirmeniz beklenebilir sizden. Ani evden ayrılmalar, ani istifalar söz konusu olabilir.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Yakın çevre, fikirler, dijital işler, yayıncılık, pazarlama gibi konular gündeminizde olabilir. Yakın çevrenize uyumlanmakta zorlanabileceğiniz, isyankâr tavırlar içinde olabileceğiniz bir yeniay. Özellikle elektronik aletler, dijital işlerde sinir bozucu aksilikler gündeme gelebilir. Trafikte dikkatli olun, konsantrasyonu korumak pek kolay olmayabilir.

Astrolog Dinçer Güner - Hürriyet
 

Yorumlar