Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 21 - 27 Ağustos

21 - 27 Ağustos 2023 haftası astroloji verilerini ünlü arkeolog Dinçer Güner yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 21 - 27 Ağustos

HAFTANIN GENEL ASTROLOJİK GÖRÜNÜMÜ: 

Bu dönemde, ilişkilerde veya iş birliklerinde güven duygusu zedelenebilir veya karşılıklı anlaşmazlıklar artabilir. Partneriniz veya iş ortağınızla ilgili belirsizlikler veya gizli konular ortaya çıkabilir. Aynı zamanda, kendinizi ifade ederken zorluklar yaşayabilirsiniz. İlişkilerdeki beklentilerinizi net bir şekilde ifade edin ve partnerinizin veya iş ortağınızın beklentilerini de anlamaya çalışın. Gerçekçi olmayan hayallerden kaçının ve karşılıklı olarak güven duygusunu korumaya çalışın.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  3 hafta sürecek olan Merkür retrosu başlıyor. Özellikle birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir, iş için kullandığınız elektronikler sapıtabilir. Bu dönem yeni iş projeleri için uygun olmayabilir. Bu hafta Mars ile Neptün karşı karşıya olacaklar. sağlık bağışıklık sisteminize, ayaklarınıza, zehirlenmelere karşı dikkat edilmeli. Depresyona eğilim, yalnız kalmak isteyebilirsiniz...

Günlük hayat ve iş koşullarınızda elde olmayan stresler ortaya çıkabilir. Diğer yandan kendinizi daha yorgun ve demotive hissedebilirsiniz. Pratik ve gerçekçi enerjilerle hayalperestlik ve belirsizlik arasında bir denge kurma ihtiyacına işaret edebilir. Bu durum, günlük hayatta plan yaparken hayallerinizi gerçekçi hedeflere dönüştürmek için çaba göstermeniz gerektiğini vurgulayabilir. Aynı zamanda, motivasyon ve enerjinizi yüksek tutarken aşırı iyimserlikten ve gerçekleri görmezden gelmekten kaçınmalısınız.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta Merkür retrosu başlıyor. Hem özel hayatınız hem de çocuklarla iletişimde sorunlar, gecikmeler meydana gelebilir. Bu dönem eski sevgililerden sürekli mesajlar, haberler alabilirsiniz. Daha sonradan pişman olacağınız yatırımlar yapmayın, dikkatli düşünün. Bu hafta Mars ile Neptün karşı karşıya olacaklar. Arkadaşlık ilişkilerinizde stresli durumlar yaşayabilirsiniz, bu dönem özel hayatınız ve sosyal hayatınızda gerçekçi olmakta zorlanabilir, büyük hayal kırıklığı yaşanabilir.

Mars ve Neptün arasındaki karşıt açı, kişisel hedeflerinizle sosyal bağlar ve arkadaşlıklar arasında bir denge oluşturma ihtiyacını işaret edebilir. Bireysel hedeflerinizle grup dinamikleri arasında denge kurmada zorlanabileceğinize işaret etmekte. Bazı durumlarda, kendi kişisel hedeflerinizi diğerlerinin beklentileri ve istekleriyle çatışabilir. Aynı zamanda, arkadaşlarınız veya sosyal gruplar içinde bulunurken kendi isteklerinizi geri planda bırakma eğiliminde olabilirsiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Haftaya Merkür retrosu ile başlıyoruz. Ev içi elektronik aletlerde sorunla meydana gelebilir. Aile için karar almaya çalışırken stresli durumlar oluşabilir. Taşınmak, yer değiştirmek içinde uygun bir zaman olmayabilir. Taşınırken eşyalar kırılabilir veya kaybolabilir. Bu hafta Mars ile Neptün karşı karşıya olacaklar. Hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek, büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamını içermektedir.

Özellikle kariyer ve aile ilişkilerinde çok dikkat bu hafta. Mars ve Neptün arasındaki bu karşıtlık, ailevi konularla kariyer hedefleriniz arasında bir denge kurma ihtiyacını vurgulayabilir. İş ve özel hayat arasında denge kurma konusunda zorluklar yaşayabileceğinizi işaret edebilir. Kariyerinizde büyük hedeflerinize odaklanırken, aynı zamanda aileniz ve duygusal ihtiyaçlarınız da zaman vermelisiniz. Bu durumda, kariyerinizdeki yoğunluğun ve hedeflerinizin ailenizi veya duygusal dengeyi ihmal etmesine izin vermemelisiniz. Bu dönemi, iş ve aile arasında denge sağlamak, ailevi ilişkileri ve evi önemsemek ve kariyer hedeflerinizi gerçekçi bir şekilde ele almak bu hafta önemli olacaktır.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Haftaya Merkür’ün başak burcundaki geri hareketi ile başlıyoruz. Kullandığınız tüm iletişim gereçleri ile ciddi bir sınav verebilirsiniz. Yakın çevreniz ile iletişim sorunları meydana gelebilir. Seyahatlerde ekstra dikkatli olun, son dakika iptaller, bavulların kaybolması, yanlış zamanda yola çıkmak gibi durumlarla karşılaşmayın. Bu hafta Mars ile Neptün karşı karşıya olacaklar. Eğer hukuki alanda işleriniz varsa bunları yoluna koymakta zorlanabilirsiniz sonuç almak zor olabilir.

Bu dönemde çokça resmi işler resmi evraklar vize işlemleri vs gibi konularla uğraşabilirsiniz. Ama bu konularda çabanız boşa da çıkabilir, hatalı adımlar, yanlış yönlendirmeler yüzünden ciddi vakit kaybı yaşayabilirsiniz. İletişim ve sosyal bağlantılarınızda enerji ve kendinizi ifade etme isteğiniz ile rüyalarınızı, hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanma arzunuz arasında denge kurmak gerektiğine işaret edebilir. Bu durum, iletişimde açık ve net olmaya özen göstermeniz gerektiğine işaret etmekte. Gruplarla veya arkadaşlarınızla ilişkilerinizde de benzer bir iletişim çatışması yaşanabilir. Duygusal olarak motive edici ama aynı zamanda net ve gerçekçi iletişim kurmaya çalışmak önem kazanacak bu hafta.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  3 hafta sürecek olan Merkür retrosu başlıyor. Ödemelerde gecikmeler söz konusu olabilir. İnternet alış-verişlerinde güvenlik meselesine çok dikkat edin. Bu dönem eskiden kaybettiğiniz bir eşyanızı bulabilirsiniz. Maddi konularla ilgili anlaşmalar yapmak içinde uygun bir dönem olmayabilir. Bu hafta Mars ile Neptün karşı karşıya olacaklar.

Kredi çekmeyi ya da yatırım yapmayı düşünüyorsanız eğer bu konuda ehil insanların fikirlerinden yararlanmalı kendi başınıza harekete geçmemelisiniz. Maddi konulardan yana hayal kırıklıkları, kontrol dışı kayıplar söz konusu olabilir. Mars ve Neptün arasındaki karşıtlık, finansal konularla ilgili pratik yaklaşımlarınızı ve maddi hedeflerinizle hayal gücü, yaratıcılık arasında bir denge yakalamak gerektiğine işaret etmekte. Finansal ve maddi konularda belirsizliğe karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Finansal risk almak için uygun bir hafta olmayabilir.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta Merkür retrosu başlıyor. Genel anlamda yeteri kadar anlaşılmadığınızı düşünebilir, elektronik aletlerle ilgili sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Bu dönem yeni herhangi bir şeye başlamak için uygun bir dönem olmayabilir. Bu hafta Mars ile Neptün karşı karşıya olacaklar. Atacağınız imzalara, vereceğiniz sözlere, kuracağınız ortaklıklarda daha temkinli olmanızı öneririm. Koşulların ve şartların her an değişebileceğine karşı hazırlıklı olmalısınız.

İlişkiler ve ortaklıklardan yana ciddi hayal kırıklığı yaşatabilecek durumlar söz konusu. Mars ve Neptün arasındaki bu karşıtlık, kişisel istekleriniz ve hedeflerinizle, başkalarıyla işbirliği yapma ve ilişkiler kurma arasında dikkatli bir denge kurmak gerektiğine işaret etmekte. Aynı zamanda, bu karşıtlık aynı zamanda duygusal netlik ve gerçekçilikle ilgili zorlukları da işaret edebilir. Kendinizi ve isteklerinizi net bir şekilde ifade etmekte zorlanabilir veya başkalarının sizi anlamasını sağlamakta zorlanabilirsiniz. İlişkilerde hayal kırıklıkları yaşama veya yanıltıcı durumlarla karşılaşma olasılığı da bulunabilir. Bu dönemde iletişimde açıklık ve dürüstlüğe odaklanmak önem kazanacaktır.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Haftaya Merkür retrosu ile başlıyoruz. Her duyduğunuza asla inanmayın, yanlış bilgi-bilgilendirilmeden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz. Kullandığınız elektronik aletlerde sorunlar meydana gelebilir. Bu hafta Mars ile Neptün karşı karşıya olacaklar. İş ortamında cesaretinizi kıracak durumlar söz konusu olabilir, hafta boyunca iş ortamınızda atacağınız adımlarda çok dikkati olmalısınız. İş konularında hayal kırıklığı yaşatacak durumlar söz konusu olabilir.

Bu dönemde, hayal gücünüzün gerçekçi ve yapıcı hedeflere dönüşmesi için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Aynı zamanda, günlük işleri yerine getirirken iç dünyanızı ihmal etmemeniz gerekmektedir. Ruhunuzun isteklerine de cevap vermelisiniz. Günlük işlerde veya sağlıkla ilgili konularda karışıklıklar yaşanabilir. Aynı zamanda, duygusal enerjiyi iş veya hizmet alanına yönlendirmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi yorgun hissetme veya motivasyon eksikliği gibi zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde dikkatli bir şekilde sınırlarınızı belirlemek ve işlerinizi düzenli bir şekilde yönetmek, planlı- programlı olmak önem kazanacaktır.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Haftaya Merkür’ün başak burcundaki geri hareketi ile başlıyoruz. Dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinde zaman zaman iletişim sorunları meydana gelebilir. Bazen planlar son dakika değişebilir hatta iptal bile olabilir. Uzun süredir görüşmediğini dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu dönem sosyal ilişkilerde aşırı dikkatli olmaya çalışmak daha fazla hata yapmanıza neden olabilir. Belki de çok fazla özverili olma zamanı değildir.

Bu hafta Mars ile Neptün karşı karşıya olacaklar. Sevdiğinizle daha güçlü bir sevgi bağı kurmak adına fedakarlık etmek ve karşılıklı özveride bulunmanızı gerektiren konular ortaya çıkabilir. Fakat buna değip değmeyeceği konusunu çok iyi tartmalısınız. Enayi yerine konmayın. Sosyal ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda gerçekçi olmayan beklentilerin veya karmaşıklıkların ortaya çıkabileceği bir döneme işaret edebilir. Arkadaşlarınıza veya grup aktivitelerine katılırken, gerçekçi sınırlar koymak ve beklentilerinizi dengelemelisiniz. Bu dönemde, romantik ilişkilerde veya eğlence alanında hayal kırıklıkları yaşanabilir. Kendinizi anlamadığınız veya anlaşılmadığınız hissedebilirsiniz.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  3 hafta sürecek olan Merkür’ün geri hareketi ile haftaya başlıyoruz. İş kurmak, iş için yeni adımlar ve projeler için uygun bir zaman diliminde olmayabilirsiniz. Her şeyi tekrar tekrar gözden geçirmek gerekebilir. İş için kullandığınız elektronik aletlerde sorunlar meydana gelebilir. Bu hafta Mars ile Neptün karşı karşıya olacaklar. Evinizde veya ofisinizde su tesisatı sorunları oluşabilir. Banyo, tuvalet, mutfağı yeniden bir elden geçirmeniz gerekebilir.

Kariyer konusunda cesaretiniz kırılabilir, umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Kariyerinizde gerçekçi olmayan beklentilerin veya belirsizliklerin ortaya çıkabileceği bir dönemi işaret edebilir. Kariyerinizde ilerlemek veya hedeflerinizi gerçekleştirmek konusunda motivasyon eksikliği yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda, ev ve aile hayatınızla ilgili sorumlulukları yerine getirmekte de zorlanabilirsiniz. İş hayatınızdaki karmaşıklıkları çözmek için gerçekçi ve mantıklı bir yaklaşım benimsemelisiniz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  3 hafta sürecek olan Merkür retrosu başlıyor. Eğitim, seyahat, resmi işler ve sınavlarda gecikmeler ve bir takım hatalarla uğraşmanız gerekebilir. Eskiden yarım kalan bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Bu hafta Mars ile Neptün karşı karşıya olacaklar. Düşüncelerinizi ve planlarınızı net ve doğru bir şekilde ifade edemeyebilir, yanlış anlaşılabilirsiniz. Ve bu yüzden de komşular, yakın çevre, kardeşlerle iletişimde hayal kırıklığı yaratacak durumlar meydana gelebilir.

Seyahat planları veya eğitim ile ilgili hedefleri gerçekleştirme konusunda güçlükler yaşayabilirsiniz. Kararlarınızı yetersiz bilgi nedeniyle zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Eğitim, öğrenme, ders çalışma, yazı yazma konusunda motivasyon eksikliği veya karmaşıklıklar yaşanabilir. Bu dönemde, planlarınızı gerçekçi bir şekilde değerlendirmek ve iletişimde net olmak önemlidir. Seyahat veya eğitim konularında daha fazla araştırma yaparak veya bilgi edinerek kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Aynı zamanda, iletişimde net ve açık olmak, çevrenizle anlaşmazlıkları önlemek için faydalı olacaktır.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta Merkür retrosu başlıyor. Kredi kartları, banka işleri, muhasebe işleri, vergi konularında bir takım hatalar, gecikmelerle uğraşmanız gerekebilir. Online alış-verişlerde güvenlik konusuna çok dikkat edin. Bu hafta Mars ile Neptün karşı karşıya olacaklar. Gerçekçi olmayan parasal hedefler peşinde koşabilir ve günün sonunda zarar edebilirsiniz. Maddi konularda büyük riskler almak, alım-satım işleri için uygun bir dönem değil. Finansal konularda veya maddi hedeflerde belirsizlikler yaşanabilir.

Paranın yönetimi veya kazançlarla ilgili planlar, gerçekçi olmayan beklentiler nedeniyle sıkıntılı hale gelebilir. Aynı zamanda, paylaşılan kaynaklar veya ortak finansal kazançlarda güven eksikliği veya anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Duygusal veya cinsel ilişkilerde de belirsizlikler veya karmaşıklıklar yaşanabilir. Ayrıca, kişisel değerlerinizle uyumlu olmayan maddi veya duygusal taahhütlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Haftaya Merkür’ün başak burcundaki geri hareketi ile başlıyoruz. Özellikle ikili ilişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklarda gecikmeler, yanlış anlaşılmalar olabilir. Bu dönem yeni bir ortaklık ya da sözleşme için uygun olmayabilir. Bu hafta Mars ile Neptün karşı karşıya olacaklar. Kariyer anlamında risk almak için uygun bir süreçte değilsiniz. Bu alanda ciddi bir hayal kırıklığı meydana gelebilir, beklentiniz karşılanmayabilir. İlişkiler ve ortaklıklar ile ilgili de zemin epey kaygan, kimsenin ipiyle hareket etmeyin.

Astrolog Dinçer Güner - Hürriyet

Yorumlar