Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 18-24 Nisan

18-24 Nisan 2022 haftasında astroloji verilerine göre burçları sürprizlerle dolu bir hafta bekliyor.

Haftalık Burç Yorumları: 18-24 Nisan

18 Nisan haftasında Merkür, iletişim gezegeninin ısrarcı, pratik ve bazen mükemmeliyetçiliğe eğilimli olduğu Boğa burcunda. Bu yerleşime sahip insanlar çok düşünceli olma eğilimindedir.

17'sinde ve 18'inde Merkür, tatlı Venüs ve yenilikçi Uranüs ile bağlantı kurarak karışıma sanatsal ilham ve beklenmedik partiler katıyor. Arkadaşlarınızla iletişim kurma havasındaysanız, aynı gün güneş güçlü Plüton'la karşı karşıya gelirken başkasının egosuna (veya kendi ihtişam sanrılarınıza) fazla kapılmamaya dikkat edin.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Yakın geçmişe takılıp kalmayın. İşin içinden çıkmak için birçok yol var ancak görmüyorsunuz. İster sorumluluklardan kaçıyor olun ister derin bir iyileşme sürecinde olun... Daha az görülmek istiyorsunuz. Bazı şeyleri atlatmak için çok efor sarf ettiniz. Ama bu hafta gelgitler nihayet değişiyor ve bunu fark ediyorsunuz, evet, sen çok önemli birisin. Biraz övünmek için bu fırsatı kaçırmayın.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Partilere davetler, yaratıcı projeler için onaylar ve ikinci görüşme talepleri gelen kutunuza ulaştığında, yaptığınız tüm bu sosyal yardımlar nihayet bu hafta biraz çekiş kazanıyor. Yeniden hareket etmekten heyecan duyduğunuz kadar, kendinizi “doğru şekilde” tasvir etme konusunda da stresli hissediyorsunuz. İdealize edilmiş versiyonun, düşündüğün kadar mükemmel olmayabilir. Özgünlüğünüzün karmaşasında çok fazla güç var.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta, perde arkasında pek çok işi tamamladığınızı göreceksiniz. Yeni oturma odası mobilyanızın fotoğraflarını paylaşmak istiyorsunuz, ancak süpürgelikleri derinlemesine temizlemek için zaman ayırırsanız çekimlerin daha iyi görüneceğini biliyorsunuz. Bitmeyen bir eziyet gibi hissettiren bir şeye kapılmış olsanız da tekrarlayan görevler sizi çok ihtiyaç duyulan bir meditatif duruma götürür. Gözünüzü ve zihninizi açık tutun.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  “Bal ile sirkeden daha çok sinek yakalarsın” ifadesi kesinlikle bunun gibi bir hafta kadar yazılmıştır. Mesleki başarılarınız ve kişisel kazançlarınız bu hafta biraz kıskançlıkla karşılanıyor. Arkadaşlarınız olduğunu düşündüğünüz insanlar tarafından! Ana yola çıkın ve onları nezaketle geri çevirin. Olumlu bir tutum sergilemek, beklenmedik yollarla daha da fazla topluluk keşfetmenize yardımcı olur.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Güneşin bu ay Koç burcuna yaptığı yolculuk size seyahat, eğitim ve zihninizi genişletmenin diğer yolları için heyecan verici fırsatlar getirdi. İşte bu yüzden bu yazın “etki seyahati” trendi tam size göre. Her zaman başkalarını kolayca etkileyen biri oldun ama şimdi geliştirdiğin beceriler seni daha da göz korkutucu biri yapıyor. Bu hafta geri adım atmanızı ve yeni fikirleri günlük rutininize en iyi şekilde nasıl entegre edeceğinizi düşünmenizi gerektiriyor. Unutmayın: alışkanlıklara bağlı kalmak bir kendini sevme eylemidir.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Gelecek için planlar yapmaya devam ederken, bu hafta yeni bir şeyler öğrenmeye karar vermek için bir haftadır. Aklınızda o kadar çok şey var ki yeni bir dil öğrenmek, yemek kursuna gitmek, hobiniz olan bir dalı profesyonel hale getirmek ve daha bir sürü şey... Büyük ve yeni bilgiler öğrenmek için çok hazırsınız. Sadece bir şeye başlamak konusunda çok heyecanlanıp, tüm o malzemeleri satın aldığınız tarifi bile yapmadan bırakmaya yönelmiş olabilirsiniz! Bir sorumluluk arkadaşına sahip olmak, tükenmişliği önlemeye yardımcı olur.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Koç mevsimi, ilişkilerde nasıl davrandığınız hakkında çok önemli bilgiler ortaya çıkardı. Tüm bunların romantizmine kapıldıysanız, bu hafta ilişkinin gerçekte nasıl işlediğini anlamak içindir. Bu hafta, özellikle 17'sinde ve 18'inde, birlikte taşınmak, ev işleri ve uyumsuz sosyal beklentiler hakkında rahatsız edici konuşmalar her zamankinden daha kolay akıyor. Görevler ve ayak işleri hakkında sohbet etmek seksi görünmeyebilir, ancak yakınlığınızı ne kadar güçlendirdiğine şaşırabilirsiniz.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  İş ve zevk arasında bir denge bulma konusunda endişelenmeyeli uzun zaman oldu. Ya ilişkileriniz tüm dünyanız oldu ya da işiniz o kadar meşguldü ki flört etmek çok uzak bir düşünceydi. Ama şu anda, hepsi bir anda oluyor gibi görünüyor. Tarihsel olarak tüm ruhunuzu içine alamadığınız durumlarda mücadele ediyorsunuz, ancak bu an sizi her ikisine de sahip olmaya çağırıyor. Asist konusunda kim yardımcı olabilir?

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Vahşi ve başarılı bir yeni eve taşınma partisinin ardından, haftayı her şeyi yerine koyarak geçirmeye hazırsınız. Ama tabii ki mutfağı toplarken ve oturma odasından dekorasyonları kaldırırken, evdeki her mobilyayı yeniden düzenlemek için ilham alıyorsunuz. Ev ofisinizi veya egzersiz alanınızı değiştirmek özellikle çok önemlidir ve canlandırıcıdır. Alanınıza yeni bir açıdan bakmanın gücünü hafife almayın.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  18'inde evdeki aksaklıklar sizi gün boyu evden dışarı çıkarmaya zorlasa da bu limonları limonataya dönüştürmek için bir fırsat. Kaybedilen zaman veya kaçırılan bir iş toplantısı hakkında endişelenmek yerine, çocukları yanınıza alın ve parkta bir gezintiye çıkın, yeni bir mahalle keşfedin ya da yeterince sık ziyaret etmediğiniz bir sonraki kasabada bir kafede öğle yemeği için oturun. Alışılmışın dışında onu aramaya hazırsanız, yaratıcı ilham bu hafta her köşede sizi bekliyor.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Geçen haftanın baş döndürücü astrolojisi nimet üstüne bereket, fırsat üstüne fırsat getirdi. Şimdi seçenekleri sıralamanın ve gerçekten takip etmeniz için doğru olanı seçmenin zamanı geldi. Kafanızın arkasındaki o sinir bozucu ses, bu bolluğa layık olmadığınızı söylemeye çalışıyor olabilir (hareket etme, sahtekarlık sendromu). Ama neden korkularının seni bu şekilde kontrol etmesine izin veriyorsun? Bununla savaşmanın en kolay yolu, emin adımlar atmaktır. Küçük adımları bile güvenle atın.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Arkadaşlarınızla, ailenizle ve hatta size her türlü iyiliği yapmak için rastgele bir ilk randevuyla tatlı konuşabildiğiniz için bu hafta ikna gücü sizin tarafınızda. Herkese yardım etmek istediğiniz kadar, iş veya finansal yaşamınızda önemli değişikliklerden geçiyorsunuz ve destek almaya öncelik vermeniz gerekiyor. Özellikle 17'sinde ve 18'inde neşe bol oluyor. Pencereleri açın ve en sevdiğiniz şarkıyı çalın. Terk ederek yaşama davetini kabul edin.

mynet.com

Yorumlar