Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 13 -19 Aralık

13 -19 Aralık 2021 haftasında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası haller nelerdir?

Haftalık Burç Yorumları: 13 -19 Aralık

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta haftanın ilk gününden itibaren Mars Yay Burcunda ilerlemeye başlıyor. Hafta başından itibaren son 2 aydır aktif bir şekilde meşgul olduğunuz finans ve sağlık konuları, yerini gelecek planlarına bırakmaya başlayacak. Artık yolculuklar, seyahatler, eğitim konuları ve yasal konularla ilgili aktif gündemler içerisinde olacaksınız. Bu süreçte süregelen ilişkinizde evlilik ve nişan gibi kararlar alabilirsiniz. Partnerinizden bir teklif alabilirsiniz. Bazı Koçlar bu dönemde istifa ve iş değişikliği kararı içerisinde olabilir. Özellikle bir süredir bu konuyla ilgili gel gitler yaşayanlar için bugünler, nihai kararı almaya götürecektir. Sıkıldığınız, enerjinizi emen durumları geride bırakacak, bazı hedeflerinizden de vazgeçeceksiniz. Bu hafta Salı gününden itibaren daha olgun düşünerek hareket etmeye başlayacaksınız. İş başvurularından yanıt bekleyenler için hareketli bir hafta olabilir. Kardeşlerinizin hayatında yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Yeni bir rutine başlayabilirsiniz.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta haftanın ilk gününden itibaren Mars Yay Burcunda ilerlemeye başlıyor. Hafta başından itibaren ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili daha aktif geçirdiğiniz 2 aylık sürecin sonunda artık finansal konularla daha fazla uğraş içerisinde olacaksınız. Ortaklı iş girişimlerinde, finansal konular daha belirleyici olabilir. Krediler ve bankacılık işlemleriyle ilgili doğru planlamalar yapmanız ve daha temkinli hareket etmeniz gereken bir dönem olacak. Eğitimler ve seyahatler için harcamalarınız ve para çıkışlarınız olabilir. Eşiniz, kazanç ve birikimleriyle ilgili daha aktif bir sürece girebilir. Eşinizin alım-satım konularına dair planları ayın geri kalanında gerçekleşebilir. Pazartesi günü Merkür'ün pozisyonu zihinsel olarak stres ve panik içinde olacağınızdan bahsedebilir. Salı gününden itibaren daha doğru düşünerek, sistemli ve programlı ilerleyebileceksiniz. Önemli işlerinizi Salı-Perşembe günleri arasında halletmeye, başlatmaya veya tamamlamaya çalışın. Sonrasında Venüs retrosu başlayacak.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında kare açı meydana geliyor. Hafta boyunca mevcut düzeninizi ve rutinlerinizi değiştiren ani gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu etki bazılarınız için taşınma, düzen değişikliği ve spor, diyet gibi konu başlıklarını gündeme getirirken bazılarınız için iş hayatında yenilik ve değişimleri getirecektir. Bazı iş bağlantılarınızı bitirebilir, istifa gibi radikal kararlar almaya gidebilir veya iş hayatınızla ilgili cesaret isteyen bir karar alabilirsiniz. İş veya eğitim hayatınızda büyüme ve gelişme süreci içerisindesiniz. Attığınız adımlar ve harcadığınız çaba, ilerleyen süreçte başarı ve maddi kazanç olarak size geri dönebilir. Size zarar veren alışkanlıkları hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. Bu hafta zararlı alışkanlıklara, zehirlenmelere karşı ekstra dikkat etmeli. Küslük ve dargınlık yaşanan ilişkilerinizde barışmalar olabilir. Hayatınızdaki insandan alınganlık ve hassasiyetler görebilir, siz de içten içe hassas olabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında kare açı meydana geliyor. Hafta boyunca aşk ilişkilerinizde aniden gelişen, aniden büyüyen konu ve durumlar içerisinde olabilirsiniz. İletişimden kaçınmak, içe çekilmek, mesafeleşme bu süreçte ilişkilerinizi daha fazla zorlayabilir. Bir süredir içinize attığınız beklentilerinizi bugünlerde birden dile getirebilir ve bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde, finansal konular veya cinselliğe dair gündemler kriz getirebilir. Daha temkinli olma ve duygu kontrolünü sağlama zamanı. İş hayatında ise geleceğe dair tasarılar, projeler, görüşmeler gündeminizde olacaktır. Haftanın ilk yarısında büyük sözler vermekten kaçının ve büyük konuşmayın. Dilek, dua ve meditasyon için oldukça uygun günler olacaktır. İş hayatınızda ise yaratıcılığınızı kullanma zamanı. Bu hafta beklenmedik yerlerden paralar gelebilir, sürpriz hediyeler alabilirsiniz. Eş ve partnerin finansal durumunda yeni gündemler olabilir.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta haftanın ilk gününden itibaren Mars Yay Burcunda ilerlemeye başlıyor. Hafta başından itibaren yaşama dair enerjiniz ve motivasyonunuz artmaya başlayacaktır. Son 2 aydır iç dünyanızda yaşadığınız gerilim ve huzursuzluklar, uyku düzensizlikleri veya bedensel yorgunluk ve hassasiyetler sonlanmaya başlıyor. Yaşama karşı, ilişkilere ve mutlu olmaya dair daha hevesli olacaksınız. İçinizden geldiği gibi hareket etme, kendinizi gösterme, cesaret gerektiren adımları atabilme konusunda önümüzdeki süreç sizi daha fazla destekleyecek. Aynı zamanda geçmişin yüklerinden, bilinçaltı korkularınızdan ve sizi ilerletmeyen kişi ve ortamlardan özgürleşmeye başlayacaksınız. Aşk ilişkileri için oldukça keyifli bir süreç başlıyor. Yalnızlar için potansiyeller ve fırsatlar artacaktır. İş ortamınızda bazı ilişkilerinize mesafe ve sınır koyabilirsiniz. İş ilişkilerinizde profesyonel davranmak, özellikle kadınlarla ilişkilerinizde akıllıca ve olgunca ilerlemek önemli olacaktır. Perşembeden itibaren başlayan Venüs retrosu, sağlıkla ilgili hassasiyetlere işaret edebilir.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında kare açı meydana geliyor. Hafta boyunca iş hayatınızla ilgili yoğun ve hareketli bir tempo içerisinde olabilirsiniz. İşlerinizde rutinin dışına çıkan durumlar karşınıza gelebilir. Sağlıkla ilgili destekler alma gerekliliği doğabilir. Kazalara karşı dikkatli olma zamanı. Stres ve negatif enerji, negatif düşünceler; günlük hayatınızda aksilikleri karşınıza getirebilir. Enerji alanınızı koruyun ve sizi aşağı çeken, negatif insanlarla iletişiminizi azaltın. Abartılı sözlerden, abartılı tavırlardan kaçınma zamanı. Aile içinde yaşanmış dargınlıklar giderilebilir. Bu hafta çocuklarınızın hayatında önemli başarılar gündeme gelebilir. Çocuklarınıza karşı daha verici olabilirsiniz. Plan dışı gebelikler, gebelikle ilgili plan dışı durumlar gündeme gelebilir. Taşınma, taşınmaz mal yatırımlarıyla ilgili gündeminizi değiştirecek durumlar olabilir. Haftanın ikinci yarısında daha net enerjiler içinde olacak ve planlarınızı uygulayabileceksiniz. Bugünlerde iş bağlantılı bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta haftanın ilk gününden itibaren Mars Yay Burcunda ilerlemeye başlıyor. Hafta başından itibaren iletişim trafiğinizin, günlük yaşamınızdaki temponun artacağı bir süreç başlıyor. Eski dostlar, geçmişten tanılan kişiler, eski birliktelikler tekrar gündeminizde olabilir. İlişkilerin geçmişi, geçmişteki konular tekrar konuşulabilir. Bu dönemde kadersel karşılaşmalar yaşayabileceğiniz gibi yeni tanışacağınız kişiler de karmik etkilerle karşınıza gelebilir. Sözlerinizin pozitif veya negatif bir karma oluşturabileceği bir dönemde olacaksınız. Bu yüzden olumlu düşünüp olumlu konuşmak yaşamanıza fırsatları getirebilir. Dedikodudan ve büyük sözler sarf etmekten mutlaka kaçının. Pazartesi günü Merkür'ün konumu, iletişimde zorlanmalara işaret edebilir. İletişim kazaları yaşanabilir. Önemli işlerinizi, görüşmelerinizi ve imzalarınızı Salı ve Çarşamba günleri içerisinde tamamlamaya çalışın. Perşembe gününden itibaren Venüs retrosu başlıyor, hataları fark etme, geçmişte yapılan hataları düzeltme zamanı başlıyor.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta haftanın ilk gününden itibaren Mars Yay Burcunda ilerlemeye başlıyor. Hafta başından itibaren para trafiğiniz hızlanacak ve alım-satım konularınızda nihai sonuçlanmalar olacaktır. Özellikle araçlarla ilgili alım-satım planlarınız, eğitimlerle ilgili harcamalar, teknolojik aletlerle ilgili ödemeler gündeminizde olabilir. İş hayatınızda, kazanç üzerinden kararlar alacak ve bu doğrultuda seçimler yapacaksınız. Daha iyi kazanmak önümüzdeki yaklaşık 2 aylık süreçte esas amacınız olabilir. İşinizi büyütme adına reklam ve tanıtım çalışmaları yapabilirsiniz. Reklamcılık ve proje bazlı işlerden kazanç sağlayabilirsiniz. Bir iş yeri açma, şubelerinizi genişletme, personellerle ilgili düzenlemeler de bazı Akrepler için gündeme gelecektir. Perşembe gününden itibaren Venüs retrosu başlıyor. Yakın çevrenizdeki kadınlarla iletişim ve ilişkilerinizde daha olgun ve akıllıca davranın. Yolculuk planlarınızı değiştiren durumlar olabilir. Teknolojik aletlerinizi Salı ve Çarşamba günlerinde almanız daha iyi olabilir.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında kare açı meydana geliyor. Hafta boyunca planlarınızı aniden değiştiren durumlar karşınıza gelebilir. Hayatınızın yönetimini sağlamakta zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Bazı planlarınız bozulurken, birden yeni planlar içerisine girebilirsiniz. Özellikle bir süredir cesaret bulamadığınız, emin olamadığınız planlarınızı bu dönemde artan bir cesaretle hayata geçirebilirsiniz. Öfkeyle veya anlık heveslerle hareket etmediğiniz sürece atacağınız adımlar size uzun vadede farklı kazanımlar getirecektir. Haftanın ilk günlerinde bir yanılgınızı fark edebilir, yanlış anlamanın farkına varabilirsiniz. İlişkilerinizde anlayış beklentileri ve gerekliliği artabilir. İş hayatınızda büyüme isteğinizi daha güçlü duyabilir, bu doğrultuda daha hırslı davranabilirsiniz. Akrabalar ve ailenizi ziyaret edebilir, kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Araçlarınızla ilgili bakım ve ödemeler gündeminizde olabilir. İnternet ortamında verilerinizi iyi korumaya, şifrelerinizin gizliliğini sürdürmeye dikkat edin.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta haftanın ilk gününden itibaren Mars Yay Burcunda ilerlemeye başlıyor. Hafta başından itibaren yurtdışı ve eğitim konuları gündeminizde olacaktır. Aile üyelerinizden, evinizden ayrılma ve yurtdışına yerleşme, yurtdışı seyahati gerçekleştirme konuları ortaya çıkabilir. Büyük aile üyelerinizin sağlığıyla ilgili destekler, hastane ziyaretleri gündeme gelebilir. Spiritüel konularda eğitimler ve danışmanlıklar alabilir, ruh sağlığınızı iyileştirmeye odaklanabilir ve psikolojik destekler alabilirsiniz. Fanatik düşünce ve tavırları geride bırakmanın size yeni kapılar açtığını görebilirsiniz. İnatçılık kaybettirebilirken, tevekkül ve akışla barış içinde olmak kazandıracaktır. Hafta ortasından itibaren beklemediğiniz insanlardan beklemediğiniz haberler, teklifler alabilirsiniz. Özellikle uzaklardaki kişilerle irtibatlar artabilir. Salı günü Merkür sizin burcunuza geçiyor. Yaklaşık 20 günlük süreç boyunca kişisel planlarınız, kendi fikirleriniz sizin için daha önemli hale gelecektir.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta haftanın ilk gününden itibaren Mars Yay Burcunda ilerlemeye başlıyor. Hafta başından itibaren sosyal çevreniz hareketleniyor. Yeni sosyal ortamlara dahil olabilir, kalabalık davetlere ve organizasyonlara katılabilir ve buralarda yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Aynı zamanda sosyal medya aracılığıyla yapılacak iş ve projeler, sosyal medya aracılığıyla yaşanabilecek tanışmalar gündeminizde olabilir. Dilek ve istekleriniz, idealleriniz için motivasyon ve enerjiyi ayın geri kalanında daha güçlü hissedebilirsiniz. Seyahat amaçlı yapacağınız kısa yolculuklar keyifli geçebilir. Salı günü Merkür'ün burç değiştirmesi ile odağınız ve zihniniz daha çok gelecek planları, maddi hedefler üzerine olabilir. Yurtdışı konuları ve yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim ve başvurularla ilgili değişen planlar ortaya çıkabilir. Aşk ilişkilerinizde kontrol çabasının sonuç vermediğini hissedebilirsiniz. Akışa göre hareket etmeli ve tutmakta veya bırakmakta aceleci olmamalısınız.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta haftanın ilk gününden itibaren Mars, Yay Burcunda ilerlemeye başlıyor. Hafta başından itibaren daha hızlı karar alıp daha hızlı karar değiştirebilirsiniz. Yaklaşık 2 ay sürecek bu dönemle birlikte yanılgı ve hatalara düşmeye karşı dikkatli olmalı, gelecek planlarınızla ilgili daha detaylı düşünüp araştırarak adımlar atmalısınız. Eğitimini aldığınız alanlarda iş fırsatları yakalayabileceğiniz bir dönem. Bazı Balık burçları bu dönemde eğitim aldığı alanı değiştirebilir, akademik kariyere dair planlamalar yapabilir. Yöneticilerinizden sizin lehinize yaklaşımlar görebilirsiniz. Salı günü Merkür'ün Oğlak burcuna geçişi sosyal çevrenizden iş ve finansla ilgili konularda yardımlar ve fikirler alabileceğinize işaret ediyor. Eski dostluklar, geçmişte kalan ilişkiler de Perşembe günü Venüs'ün retro hareketine geçişiyle ortaya çıkabilir. Bazı arkadaşlıklarınızı, bazı arkadaşlarınızın niyet ve beklentilerini içten içe sorgulayabilirsiniz. Borçlanmalar ile yapılacak ödemelerinizi daha iyi hesaplamalısınız.

mynet.com

Yorumlar