Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 11 -17 Eylül

11 -17 Eylül 2023 haftasında astroloji verilerin burçları nasıl etkileyebileceğini analiz ederek yorumlayan isim astrolog Seyran Ataklı oldu.

 Haftalık Burç Yorumları:  11 -17 Eylül

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Venüs'ün düz seyrine geçmesiyle aşk, hayattan aldığınız keyif, yatırımlar adına sıkışmışlık duygusu sona ermeye başlıyor. Merkür'ün 15 Eylül'de retro hareketini sonlandırmasıyla birlikte çalışma hayatınızdaki pürüzleri yola koyabilir, sağlığınızla ilgili beklediğiniz haberleri alabilir, yeni bir düzen için önemli kararlar verebilirsiniz.

Jüpiter retrosu yılsonuna kadar bütçenizi, harcamalarınızı ele alıp düzenlemeniz konusunda size imkân tanıyacak. İş hayatınızda değişimler yapabilir, yeni bir işe başlayabilir, günlük rutinlerinize yenilik katabilirsiniz. Hayatınızda önemli yapılandırmalara hazır olun. İstekleriniz için çaba göstereceksiniz. Sözleşmelerde, ortaklıklarda sorunlar varsa ele alabilir, değiştirebilir, doğru seçimler yapabilirsiniz. Hafta boyu risk alırken doğru adımlar atın, bağışıklığınıza, beslenmenize dikkat edin.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Romantizm, yaratıcılık, çocuklarla ilgili konular hafta boyu öne çıkarken, tamamlayamadığınız konuları eyleme dökme dönemi. Kendinizi ortaya koyacaksınız. İkili ilişkilerde, birlikte çalıştığınız kişilerle iletişime dikkat etmek gerekiyor.

Merkür retrosuna 15 Eylül itibariyle veda edeceğiz, tüm ilişkilerde kendinizi daha rahat ifade edecek, karşı tarafla olan diyaloglarda daha anlayışlı olacaksınız. Jüpiter retrosu yılsonuna kadar çeşitli fırsatların önünüze gelmesi, yarım kalan işlerinizin toparlanması adına şanslar vadediyor. Çocuklarınızla ilgili önemli gündemler öne çıkabilir, başlatmak istediğiniz projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Kimileri para kaynağını yeni bir iş için kullanabilir. Sağlığınıza dikkat edin ve önemseyin. Temponuz artarken, çabanızın karşılığını alabilir, takdir ve başarı görebilirsiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Ev, emlak, tadilat, taşınma gibi konularda 15 Eylül Merkür retrosunun bitimiyle daha rahat kararlar aldığınız, işlerinizin daha rahat aktığı bir süreç başlıyor. Yakın çevrenizle ilişkilerde yanlış anlaşılmalar, kafa karışıklığı, iletişimsel sıkıntılar, projelerde gecikmeler yaşandıysa artık toparlama zamanı.

Yurtdışı, akademik konular, eğitim, uluslararası alanda yapmak istediklerinizi yeniden ele alabilirsiniz. Yaşama bakış açınızı gözden geçirirken, hayattan ne istediğinizi, beklentilerinizi netleştirebilirsiniz. Sezgileriniz artacak, ilham ve yaratıcılığınız genişleyecektir. Bazı ortamlardan uzaklaşabilirsiniz. Öfke sorunlarına karşı dikkatli olun. Parasal konularda gereksiz risklerden kaçının. Hayatınızla ilgili alacağınız her konuda bir b planı oluşturun. Sağlık kontrollerinizi aksatmayın.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Merkür retrosu 15 Eylül itibariyle sona erecek. Arkadaşlar, yakın çevre, akraba, iletişim sorunlarına karşı hafta sonuna kadar temkinli olmanızda fayda var. Sonra yapmak istediğiniz planları gerçekleştirebilir, imza atabilir, el sıkışabilir, fikirlerinizi rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Gayrimenkul satışı gerçekleşebilir, sosyal medya alanında tanıtım reklam yapabilir, işinizi duyurabilir, bir ürün tanıtımı yapabilirsiniz. Ticari girişimlerde bulunabilir, teklifler alabilirsiniz. Maddi anlamda baskılandığınız konularda rahatlama yaşanabilir, işleriniz açılabilir, kazançlar artabilir. Kaçırdığınız fırsatları yeniden ele alabilirsiniz. İlişkilerde öz değer duygunuzun yükseleceği, duygusal ilişkilerde daha rahat kararlar verebileceğiniz bir süreç. Organizasyon, topluluklar, sunumlar, kariyer ve sosyal çevre alanında bazı değişimler, ekip değişimi, ya da bu alanlarda gözden geçirmeniz gereken durumlar öne çıkabilir.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  15 Eylül’e kadar parasal kaynakların kullanımı, risksiz harcamalar, borç alacak konuları gündemde olmaya devam edecek. Bütçenizi gözden geçirebilir, geleceğe yönelik yeni kaynak arayışlarına girebilir, gelirinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

Eylül’ün ikinci yarısı yeni bir işe başlayabilir, pozisyon değişimi yaşayabilir, kariyerde yeni teklifler alabilirsiniz. Kimileri için kariyerde yol değişimleri gerçekleşebilir. Daha önce yapmayı düşünüp harekete geçmediğiniz ya da beklediğiniz bir iş fırsatı karşınıza gelebilir. Hedefinizi eyleme geçirebilirsiniz. Kendinizi, bilginizi yıl sonuna kadar genişletin. Bunun yanı sıra kendinizi bedensel ve zihinsel anlamda yorgun hissedebilir, dinlenmeye ihtiyaç duyabilir, sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Beslenme sisteminize, yediklerinize dikkat edin.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Yönetici gezegeninizin retrosu 15 Eylül itibariyle bitiyor. Bu ay geçmiş konuların toparlanması, sorumluluklarınızın artışı, çaba isteyen kariyer girişimleri öne çıkabilir. Ayın ikinci yarısı kendinizi daha rahat ifade edebilir, iletişimde hız kazanabilir, planlarınız hayata geçirmek için adım atabilirsiniz.

Yurtdışı, şehir dışı bağlantılı konularda beklediğiniz durumlar varsa yoluna girebilir, siz yeni adımlar atabilir, eğitim başvuruları yapabilir, eğitim verebilir ve çeşitli seminerlere katılabilirsiniz. Sabır gösterdiğiniz konuların ödülünü alabilirsiniz. Gelirleriniz konusunda yaşadığınız baskı azalabilir, kaynaklarınızda artış yaşanabilir. Yeni teklifler alabilir, yeni insanlarla tanışabilir, ortaklıklara girişebilir, kariyerde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Seyahatler gündeme gelebilir. Alışkanlıklara, bağımlılıklara, genel günlük düzeninize, beslenmenize, uykunuza özen göstermelisiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  23 Eylül’de Güneş’in burcunuza geçişine kadar kendinizi biraz geriye çekebilir, insanlardan soyutlayabilir, yaşamınızın muhakemesini yapabilirsiniz. Parasal kaynaklarınızda beklediğiniz işler yavaşlayabilir. Merkür retrosu 15 Eylül itibariyle bitiyor. Bu size anlaşmalarınız, kontratlarınız, sözleşmeleriniz varsa, daha rahat hareket etme özgürlüğü getirebilir.

Yaratıcılığınız artacaktır. Hedeflerinize yönelebilir, kendinizi toplum önünde, kariyer planlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Ortaklı çalışmalar ayın ikinci yarısı öne çıkabilir. Miras, vergi, nafaka, kredi, ödemelerle ilgili gelişmeler, harcamalar gözden geçirilebilir. Mücadele verdiğiniz konulardan ders çıkartın. Önümüzdeki hafta girdiğiniz sosyal ortamlarda, topluluklarda, arkadaş organizasyonlarında gerginlikler yaşanabilir. Size iyi gelmeyen ortamlardan uzaklaşın, tartışmalardan kaçının, ruhsal sağlığınız açısından bu dönemin hassas geçebileceğini unutmayın.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  15 Eylül itibariyle bitecek Merkür retrosuyla geçmiş hedeflerin hayata geçmesi ve kariyerde hareketlenme mümkün. Artık yavaşlamış olan işleriniz hızlanabilir. Üzerinizdeki baskı ortadan kalkmaya başlıyor.

Kendi tanıtımınızı yapabilir, reklam anlaşmaları gerçekleştirebilir, sosyal medyada kendinizi öne çıkartabilir, işinizi, ürününüzü pazarlayabilirsiniz. Çeşitli işbirlikleri yapabilir, teklifler alabilir ve bunu değerlendirebilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde karşılıklı sorunları çözmek, dağılmış olarak görünen konuları toparlamak için güzel bir dönem. Bağışıklığınıza, eklem ağrılarına, baş bölgesi sorunlarında yaşanabilecek hassasiyetlere karşı temkinli olun, kendinize vakit ayırın. Fiziksel görünümünüzde değişimler yapabilirsiniz.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  15 Eylül itibariyle bitecek Merkür retrosuyla geçmiş hedeflerin hayata geçmesi ve kariyerde hareketlenme mümkün. Artık yavaşlamış olan işleriniz hızlanabilir. Üzerinizdeki baskı ortadan kalkmaya başlıyor.

Kendi tanıtımınızı yapabilir, reklam anlaşmaları gerçekleştirebilir, sosyal medyada kendinizi öne çıkartabilir, işinizi, ürününüzü pazarlayabilirsiniz. Çeşitli işbirlikleri yapabilir, teklifler alabilir ve bunu değerlendirebilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde karşılıklı sorunları çözmek, dağılmış olarak görünen konuları toparlamak için güzel bir dönem. Bağışıklığınıza, eklem ağrılarına, baş bölgesi sorunlarında yaşanabilecek hassasiyetlere karşı temkinli olun, kendinize vakit ayırın. Fiziksel görünümünüzde değişimler yapabilirsiniz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Merkür retrosunun 15 Eylül’deki sonlanmasıyla satış, pazarlama, tanıtım, reklam gibi konularda hedefleriniz varsa gerçekleştirebilir, başarı yakalayabilirsiniz. Üretken olabilir, kendinizi toplum önünde ve kariyerde öne çıkartabilir, takdir görebilirsiniz.

Yeni bir eğitime başlayabilir, maddi konularda toparlanma yaşayabilir, kaynaklarınızı genişletebilir, yatırım yapmayı düşünebilir ve bununla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimi ve genel yaşam düzenleriyle ilgili konular öne çıkabilir. Yeteneklerinizi değerlendirebilir, eksik konuları masaya yatırabilir, toparlayabilir, kaçırdığınız fırsatları yeniden ele alabilirsiniz. Ayın ikinci yarısı çabanızın karşılığını görebileceğiniz bir dönem.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Kaynaklarınızla ilgili gözden geçirme, alacak verecek, harcamaların düzenlenmesi 15 Eylül’e kadar biraz baskı yaratabilir. Unuttuğunuz bir borç karşınıza gelebilir. Ayın ikinci yarısı paranızı değerlendirmek, yatırım yapmak, kredi gibi bir borcu yapılandırmak adına daha elverişli olacaktır.

Miras, nafaka, vergi, tazminat, beklediğiniz bir paranın elinize geçmesi söz konusu olabilir. İşbirlikleri, ortaklıklar alanında yeni başlangıçlar düşünebilir ya da el sıkışabilirsiniz. Ev, taşınma, yer değişimi konularında çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Aile içinde sorumlulukların arttığı ve zaman zaman agresyonun öne çıkacağı bir dönem. Bazıları anne baba olmaya karar verebilir, bunun hazırlığını yapabilir. Bedeninize, sağlığınıza, bağışıklığınıza dikkat edin.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Merkür retrosu önümüzdeki hafta sona eriyor. Artık ikili ilişkiler ve birlikteliklerde yeni kararlar alabilir, çevrenize duyurabilir, evlilik kararı verebilirsiniz. Taşınabilir, yeni bir işbirliğine girebilir, ortaklığa adım atabilirsiniz.

Hizmet aldığınız kişiler, çalışma koşullarınızla ilgili düzenleme yapabilir, yeni bir iş başvurusunda bulunabilir, görev tanımınızda değişim yaşayabilirsiniz. Yakın çevre, akraba, komşularla ilgili gündemler artabilir, onların hayatlarında gerçekleşen önemli konulara dahil olabilir, yıl sonuna kadar geçmiş projeleriniz adına harekete geçebilir, fikir birlikleri yapabilirsiniz. İletişim trafiği artacaktır. Ticari girişimlerde bulunabilir, ertelediğiniz konular, çıkamadığınız bir tatil programı varsa ele alınabilir. Sağlığınıza ay boyu dikkat etmelisiniz.

Astrolog Seyran Ataklı - sozcü.com.tr

Seyranatakli@sozcu.com.tr

Yorumlar