Astroloji

Ekim ayı burç yorumlarınız ve şifa kaynaklarınız

Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma&Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem sizler için yorumladı

Ekim ayı burç yorumlarınız ve şifa kaynaklarınız

KOÇ BURCU EKİM AYI BURÇ YORUMU: Sevgili yükselen Koçlar ve Koç burçları ayın ilk yarısında iş ortaklıklarınız ile ilgili yeni ve ani kararlar alabilirsiniz. İnce eleyip sık dokumanızda fayda görüyorum. Evli Koç burçları ise evlilikleri ile ilgili hoşnutsuzluk, duygusal olarak kısıtlanma hissi taşıyabilirler. Duygularını uçlarda yaşamaları sebebi ile gereksiz sorunlara sebep olabilirler. Geçmişte acı çekmiş olabilirsiniz yalnız artık bunları geçmişte bırakmalısınız. Şiron’un koç burcunda olduğunu unutmayın. Sağlığınıza dikkat edin. İş ve aşk ilişkilerinizde acı çekmemek için tedbirli olun. Yeni iş imkanları ve ortaklıklar yapmanız mümkün görünürken, bu işler daha önce yaptığınız işlerin devamı olmayabilir. Ayın ilk yarısında fedakarlık yapmaya devam ederken ikinci yarısında kendinizi sorgulayabilir. Amaçlarınızı ve önceliklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Yeni bir dönem başlayabilir veya eğilimlerinizi keşfedebilirsiniz.

Koç burcunun Kelime şifa çalışması; “ Bilinçli bir şekilde sevgiyle köklerimi farkediyorum ve kabul ediyorum.”
Kokusu : Papatya
Dr. Bach Çiçeği : Kantoran otu ve Gentiana ile birlikte kullunılmalıdır.
Şifalı Taşınız : Sarı Topaz veya Epidot

BOĞA BURCU EKİM AYI BURÇ YORUMU: Sevgili yükselen Boğa ve Boğa burçları ayın ilk yarısında iş hayatınızda önemli olduğunu düşündüğünüz sonuçlarından hoşlanmayacağınız kararlar verme olasılığınız olabilir. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmenizde fayda vardır. Özellikle boyun, boğaz ve böbreklerle ilgili konuları takip edebilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde dişçi randevularını gerçekleştirebilir. Sağlığınız konusunda bilinçli kararlar vermelisiniz. Doğru kararlarınız ayın ikinci yarısında sizin daha sağlıklı olmanızı sağlayabilir. Günlük işler içinde bunalmış hissedebilirsiniz. İçsel olarak dinginleşmeli, sakinliği seçerek kendinize zaman ayırmalısınız.

Boğa burcunun kelime şifa çalışması; “Kendimi yaratıcı gücün, içimdeki düzenleyici gücüne açıyor ve kabul ediyorum”
Koku: Buğur
Dr. Bach Çiçeği: Hanımeli
Şifalı Taşı: Kristal Kuvars

İKİZLER BURCU EKİM AYI BURÇ YORUMU: Sevgili yükselen İkizler ve İkizler burçları için ayın ilk kısmında platonik olarak karşı cinse ilgi duyabilirsiniz. Ortak bir amaca yönelik kişilerle bir araya gelerek sosyalleşebilirsiniz. Toplumsal konulara karşı ilginiz artabilir. İkinci yarısında yeni bir aşka yelken açma olasılığınız yüksek görünüyor. Belkide yeni bir hobi edinmeye karar verebilirsiniz. Zihniniz dağınık olabilir. Arkadaşlarınızla vakit geçirebilir yada fuar ve benzeri yerlerdeki organizasyonlara sıklıkla davet edilebilirsiniz.

İkizler burcunun kelime şifa çalışması; “ Yaratılan her şeydeki güzelliği görerek ve farkederek, kendimi daha güzel olana hazırlıyorum. Şükretmeyi seçiyorum.”
Koku: Lavanta
Dr. Bach Çiçeği: Kasık otu
Şifalı Taşı: Malahit

YENGEÇ BURCU EKİM AYI BURÇ YORUMU: Yengeç burcu için ayın ilk kısmında eviniz, yuvanız ve bu alanı paylaştığınız kişilerle ilgili gündeminizin yoğun olacağını gösterir. Ailesiyle birlikte çalışan kişilerin yeni kararların sorumluluğu altına girmesi olası görülebilir. Uzun zamandır aradığınız huzuru bulacağınız alanda burasıdır. Ayın ilk kısmında aile ile ilgili konuları çözümlemeniz yerinde olacaktır. Ayın ikinci kısmında işinizle ilgili uzun süredir beklediğiniz, sürüncemedeki işleriniz tamamlanabilir. Bazı yengeçler ise emek verdikleri kariyer çalışmalarının ödüllerini alabilirler.

Yengeç burcu kelime şifa çalışması; “ Düşüncelerimi özgür bırakarak sevgiyle gözlemliyorum. “
Koku: Turunç yağı
Dr. Bach Çiçeği: Asma
Şifalı Taşlar: Pembe Kuvars

ASLAN BURCU EKİM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen Aslan ve Aslan burçları ayın ilk yarısında uzun zamandır plânladığınız bir eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz. Hatta bir yabancı dil öğrenmek isteyebilir bunun için bu zamanı değerlendirebilirsiniz. Yeni işler ve anlaşmalar gündeminize gelebilir; imza atmadan önce iki kez düşünmeniz doğru olabilir. İkinci yarısında uzak akrabalarınız ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Hakkınızı savunmanız gereken durumlara maruz kalabilirsiniz. Bu konular mahkeme yoluyla da olabilir.

Aslan burcu kelime şifa çalışması; “ Aklım ve ruhum bedenimle bir bütün olarak ahenk ve denge içinde çalışıyor.”
Koku : Lavanta
Dr. Bach Çiçeği : Rescue Remedy
Şifalı Taşı : Dumanlı Kuvars

BAŞAK BURCU EKİM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen Başak ve Başak burçları ayın ilk yarısında finansal durumunuzda değişimler olabilir. Beklemede kalan alacaklarınızı da alabilirsiniz. Size kâr bırakacak geçici girişimlerde bulunabilirsiniz. Temkinli olup ayın ilk yarısını doğru edecek hediyeler alabilirsiniz. Bununla birlikte ödemelerinizdeki sıkıntılar ile ilgili bitişler söz konusu olabilir. Bazı alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Başak burcu kelime şifa çalışması; “ Kendimi merhamet, güven ve şükranla besliyorum.”
Koku : Nane
Dr. Bach Çiçeği : Acrimony
Şifalı Taşı : Malahit, Beyaz Kuvars

TERAZİ  BURCU EKİM AYI BURÇ YORUMU : Yükselen Terazi ve Terazi burçları bu ayın ilk yarısında kendilerini enerjik hissedebilirler. Fiziksel görüntülerinde değişim yapma istekleri artabilir ve bu değişikliklerden olumlu sonuçlar alabilirler. İlişkiler ve maddi konularda şanslı hissedebilirler. Ayın ikinci yarısında ise Terazi burcunun uyumunu göstermekte zorlanabilir, agresifleşebilirsiniz. Yine bu ikinci yarıda küçük kazalara karşı temkinli olmalısınız. Ayın sonunda bünyemiz hastalıklara karşı müsait bir ortam oluşturabilir. Bağışıklık sistemimiz düşebilir.

Terazi burcu kelime şifa çalışması; “ Beni besleyen ne varsa katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”
Koku : Sedir Ağacı
Dr. Bach Çiçeği : Çam
Şifalı Taşı : Çeroit

AKREP BURCU EKİM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen Akrep ve Akrep burçları ayın ilk yarısında kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sosyal hayattan uzaklaşmak kendi içinize yönelmek istersiniz. Bu evdeki aktivite sebebi ile sezgi ve iç güdülerinizde artış söz konusu olabilir. Yine aktif zihniniz sayesinde bir çok fikir ve proje şekillendirmeniz mümkün görünüyor. İnce eleyip sık dokumanız doğru olacaktır. Ve yine gizli düşmanlıklar karşı temkinli olmanızda fayda olacaktır. Kendinizle ilgili sıradışı değişimlerde yapmak isteyebilirsiniz. Diyet egzersiz gibi konularda da konularda da karar alabilirsiniz. Fakat bu kararları ayın ikinci yarısında uygulamak isteyebilirsiniz.

Akrep burcu kelime şifası; “ Başkalarına sunduğum katkıları sevgiyle yükleyerek, armağan ediyorum.”
Koku : Paçuli
Dr. Bach Çiçeği : Mine
Şifalı Taşı : Peridot

YAY BURCU EKİM AYI BURÇ YORUMU : Yükselen Yay ve Yay burcu ayın ilk yarısında arkadaşlarınızla, daha fazla vakit geçireceksiniz. Fuarlar, toplantılar gündeminizde oldukça yer alacaktır. Hatta sağlıklı iş ilişkileri kurarak bu ilişkilerden maddi kazanç sağlayabilirsiniz. Ve konular ile ilgili zihniniz oldukça meşgul olabilir. Şanslı bir başlangıç yapabilirsiniz. İkinci yarısında ise şansınız artarak ilk yarısında yapmış olduğunuz eylemlerle ilgili güzel haberler almanızı sağlayabilir. Bununla birlikte aşk hayatınızda bazı hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Veya çocuklarınızla ilgili eylemlerinizden hoş sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yay burcu kelime şifası; “ Karşılaştığım eril enerjiyi sevgiyle dönüştürüyorum.”
Koku : Patculi
Dr. Bach Çiçeği : Kantaryon Otu
Şifalı Taşı : İyolit

OĞLAK BURCU EKİM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen Oğlak ve Oğlak burcu bu ayın ilk yarısında artık toplum önündeki imajınız, eviniz, aileniz, mesleğiniz, kariyeriniz konularında çok fazla enerji harcıyor ve bu konularla bağlantılı otorite figürleriyle mücadele edebilirsiniz. Bu ay kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Giderek artan sorumluluklarınız sizi yormuş olabilir. Hayatınızda dönüşmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dolayısı ile ayın ikinci yarısında bu konularla ilgili olarak bitişler söz konusu olabilir. Geleceğiniz ile ilgili planlarınızı ise ayın ilk haftasında girişimlerde bulunabilirsiniz. Zorlansanız da kalıcı değişimler yaşayacaksınız.

Oğlak burcu kelime şifası; “Başkalarından gelecek öğretiyi tanımaya kendimi açıyor ve kabul ediyorum.”
Koku : Palmarosa
Dr. Bach Çiçeği : Kayın Ağacı
Şifalı Taşı : Epidot

KOVA BURCU EKİM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen Kova ve Kova burcu ayın ilk yarısında hayallerinizi, planlarınızı, fikirlerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Belkide yurtdışı seyahatlere çıkacaksınız. Uluslararası işlerle ilgili planlarınız hayata geçecek ya da sosyal medya, basın gibi konularla bağlantınız var ise bu konularda desteklenebilirsiniz. Bazı Kovalar ise hukuksal konularla, mahkemeler ile uğraşmak durumunda kalabilir. Yine iş ve sorumluluklarınızla ilgili kariyerle bağlantılı toplantı ve görüşmeleriniz olabilir. Ayın ikinci yarısında ise üzerinde çalıştığınız konularda zihniniz netleşebilir. Hatta başkaları tarafından desteklenebilir. Teklifler alabilir sözleşmeler yapabilirsiniz. Aydınlanma fırsatı her zaman yakınımdadır.

Kova burcu kelime şifası; “ Aydınlanma fırsatı her zaman yakınımdadır.”
Koku : Mine Çiçeği
Dr. Bach Çiçeği : Kaya Gülü
Şifalı Taşı : Rodokrozit

BALIK BURCU EKİM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen Balık ve Balık burçları ayın ilk yarısında, nafaka, miras, sigorta, başkalarından sağlanacak kazançlar konusunda, hareketlenmeler olabilir. Ödemeler yapmanız söz konusu olabilir. Bazı krizleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Yine sağlığınızla ilgili bir ev olduğu için dikkatli olmakta fayda var. Estetik ameliyatlar içinde karar verebilirsiniz. Aynı zamanda ameliyatlar ile ilgili olduğu için karar verebilirsiniz. Aynı zamanda ameliyatlar ile ilgili olduğu için şifası ile de alakalıdır. Ayı ikinci yarısında ise birinci yarısında para ile başladığı gibi yine kazandığınız para ile ilgili olacaktır. Yine destek olan bir açıya sahip olduğu için yapmış olduğunuz gelir gider tablonuzda analizler ve farkındalıklar verebilir. Borçlarınızı kapatabilir ya da paranızı değerlendirebilirsiniz. Bazıları ise iş fırsatı yakalayabilirler.

Balık burcu kelime şifası; “ Neşeyle etrafıma mutluluk yayıyorum.”
Koku : Cajeput
Dr. Bach Çiçeği : Kayın Ağacı
Şifalı Taşı : Lapis Lazuli

Not: Kelime şifa çalışması, koku, Dr. Bach çiçekleri, Sevgili Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'ya (Aysel Gülcem) aittir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar