Astroloji

Balık Burcu 2024 yıllık burç yorumu

Astroloji verileri 2024 yılında balık burçlarına neler vaat ediyor? Astrolog Hülya Değer, balık burçlarının 2024 yılını mistikalem okurları için yorumladı:

Balık Burcu 2024 yıllık burç yorumu

2024 BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK BURÇ YORUMU

Zodyak burçlar kuşağının duyarlı, empatik, vizyoner ve içgörüsü en yüksek olan sevgili BALIK burçları

2008 yılından bu yana köklü dönüşümleri anlatan PLÜTON gezegeni haritanızın sosyal çevrenizi ve arkadaşlarınızı, hayattan beklentilerinizi anlatan alanından geçiyor. Bu konularda 11 Haziran 2023- 21 Ocak 2024 arası ve 2 Eylül- 19 Kasım 2024 arasındaki zaman dilimlerinde Plüton un son bir misafirliği daha var. Bunun anlamı gelecekte yapmak istediğiniz, olmasını umut ettiğiniz iş ve diğer projelerinizle ilgili olarak gereken tüm düzenlemeleri yapmak olmalı. İşe yaramayan, gelişiminize hizmet etmeyen pek çok grup, proje ve ekip çalışmasını ardınızda bırakmak gerekebilir.

22 Ocak- 31 Ağustos arası Plüton Kova burcunun ilk derecesinde olacak ve 20 Kasım 2024 den sonra ise 20 yıllık uzun yolculuğuna temelli başlamış olacak. Bu geçiş ise haritanızın geçtiği alan itibariyle daha çok ruhsal ve psikolojik yönde etkisi olacağı anlamına gelir. Uzun süre içinizde tutuğunuz, belki de sakladığınız neler var neler yoksa ara ara dışarı çıkması yönünde sizi sıkıştırabilir. Sizi sıkıntıya düşüren ve kısıtlanmış hissettiren ne var ne yok arınacağınız, öncelikle içsel anlamda değişip dönüşeceğiniz 20 yıllık sürece hoş geldiniz.

NEPTÜN Balık burcu geçişi 2011 yılından beri burcunuzdan ilerliyor. Bu sürecin son demlerini yaşarken bu yıl NEPTÜN etkisini en fazla 18- 21 Mart doğumlu BALIK burçları hissedecek. Kendinizi belirgin bir şekilde ifade etmekte zorlanabilir, ne istediğiniz noktasında net olmayabilir, başta ilişkileriniz olmak üzere kafa karışıklıkları ve yönsüzlükler yaşayabilirsiniz. Ruhsal konulara olan ilginizin daha fazla arttığı bu süreçte yaşam realitesinden kopuşlar olabilir. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

URANÜS geçişi bu yıl da BOĞA burundan olacak ve bu da sizi en fazla kardeşleriniz ile olan ilişkilerinizde, yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda etkilemeye devam edecek. Burcunuzla olumlu ilişki kuran bir burçtan ilerleyen URANÜS bu süreçte beklenmedik çevre değişimleriniz, kardeşlerinizin yaşamında ani ve öngörülmez olayları fazlaca gündeme getirebilir. Zihinsel olarak daha fazla uyarıldığınız bu süreç bir çok ilginç eğitimlerin de kapısını açabilir sizler adına.
2024 yılının genelinde burcunuzdan geçen SATÜRN etkisi ile hayata daha sorumlu yaklaşımlar, belirli noktalarda daha soğuk ve mesafeli davranışlar ve de hayatın yükünü biraz daha üzerinizde hissettiğiniz bir süreç olabilir. Artık yeni bir gelişim ve olgunlaşma çizgisinde durmaktasınız ve eskiye dair pek çok şey de geçerliliğini kaybetmektedir. Kendinizi ve yaşam hedeflerinizi yeni baştan tanımladığınız bu süreçte önemli sorumluluklar almaya da hazır olun. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz hayatınızı yeni baştan yapılandırmak adına ancak bunun adım adım ve sabırla ilerlenmesi gereken bir süreç olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Sağlığınıza dikkat edin. Bu geçişin bir benzerini 1995-1996 yılları arasında yaşamıştınız, birebir aynı olaylarla karşılaşmazsınız ancak hayatınızda benzer temalar aktive olabilir.

Astrolojinin büyük iyicili JÜPİTER 26 Mayıs 2024 e dek BOĞA burcunda ve bu yakın çevrenizi, kardeşlerinizle olan ilişkilerinizi genişletici, bu alanlardan gelen fırsatları artırıcı bir etki yapmaya devam edecek. Önyargılarınızın geçmiş yıllara göre daha azaldığı, hayata farklı bakış açılarından baktığınız, eğitimler ve seyahatler yolu ile gelişip büyüdüğünüz bir süreç bu ve 26 Mayıs 2024 den sonra İKİZLER burcu Jüpiter geçişi ile de aynı büyüme ve genişleme etkisini aile, ev, yuva ve mülk konuları, ebeveynlerle olan iletişimi ve onlarla ilgili konularda yaşamaya başlayacaksınız. İkizler burcu ile burcunuz Balık doğaları itibariyle pek de uyumlu çalışmadıkları için bu süreçte saydığım konulardaki olayları ve gelişmeleri abartmamaya, kontrolsüz riskler almamaya, aile içi ilişkilerde dengesizlik yaratması muhtemel süreçlerin içerisinde olmamaya özen göstermelisiniz. Taşınmalar, ter değişimleri, ev alım satım işleri ve aile büyüklerinizle ilgili yasal konular gündeme gelebilir.


2021 Aralık- 2023 temmuz arasındaki süreç sizin için özellikle yakın ve uzak çevre ve akraba ilişkilerinizi, eğitimler- kurs ve seyahatler, eşinizin ve kendi kardeşlerinizin hayatlarına dair konular, düşünme ve iletişim kurma şekliniz, hayata olan bakış açınız adına etkili olmuştu zira Boğa ve Akrep burcu tutulmalarının etkisi ile oldukça önemli gelişmeler sıraladığım bu konularda etkiliydi. Bu yıl ise KOÇ ve TERAZİ burcunda yaşanacak tutulmalar daha çok mali konularınızda etkili olacak. Kişisel kazançlarınız, eşinizin gelirleri, borçlar ve kredi konuları, nafaka, burç ve ödemeler gündeme gelecek tutulma süreçlerinde. Bu alanda tutulmalar daha önce 2005- 2006 ve 1986-1987 yılları arasında olmuştu. Birebir aynı deneyimleri yaşamasınız elbette ama dönün bir bakın o zaman nasıl bir zaman kalitesiydi sizin için?

25 MART 2024 TERAZİ burcundaki AY TUTULMASI, eşinizin ya da varsa iş yaptığınız ortağınızın kazanç hanesinde gerçekleşecek. Bu tutulma süreci ortaklı elde ettiğiniz ya da etmeyi umduğunuz her türlü finansal konularda sıkıntı ve istikrarsızlıklar yaratabilir. Birikmiş borçlar gündeme gelebilir, unutulmuş vergi- sigorta ya da prim borçları, mirasla ilgili durumlar sıkışıklık yaratabilir çözülmesi adına. Tutulmanın yöneticisi VENÜS o süreçte burcunuzda olacağı için kişisel sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

8 NİSAN 2024 KOÇ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI, Güneş’in maksimum yüceliminde ve retro MERKÜR katılımı ile gerçekleşecek. Bu tutumla kişisel gelirlerinizi ilgilendiren bir alanda. Yeni bir kazanç kapısını aralamadan önce retro Merkür sizlere son bir düzenleme, ortaklı işlerden kazanç yaratmak adına beklediğiniz haberleri alma noktasında etki edebilir. İş ve girişimlerde yeni başlangıçların ilk adımları bu tutulma sürecinde gündeme gelebilir, yeni gelir kapıları açılabilir önünüze.

18 Eylül 2024 de BALIK burcunda gerçekleşecek AY TUTULMASI burcunuzda gerçekleşecek 2025-2026 dönemi tutulmalarının öncülü olacak. Kişisel ilişkileriniz, evliliğiniz, ortaklı işleriniz, bedensel sağlığınız bu tutulma sürecinin temel etki sahası altında olacak. Özellikle BALIK burcunun son günlerinde doğanlar yani 11- 21 Şubat arası doğmuş bir BALIK burcu iseniz sizi daha çok ilgilendiren bir tutulma olacak bu. “ben” ile “biz” arasındaki denge önemli olacak, eşinizin hayatında ve iş yaşamındaki değişimler ile birlikte süreç sizi bir parça zorlayabilir, kişisel hedefleriniz bu doğrultuda güncellenebilir.

2 Ekim 2024 de TERAZİ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI 2024 yılın son tutulması olarak konuyu tekrar eşinizin gelirleri, ortaklı girişimlerden elde edilecek maddi imkanlar, başkaları ile ortaklaşa kazançlarınız, borç ve ödemelerle ilgilim alanda gerçekleşecek. Tutulma anındaki Jüpiter- Satürn dik açısı en çok 29 Şubat- 10 Mart arası doğmuş Balık burçlarını zorlayabilir.

Cesaretin ve aksiyonun, hareketin gezegeni MARS 24 Kasım 2023- 4 Ocak 2024 arasında YAY burcundan geçiyor olacak. Bu kişisel hedefleriniz, kariyer hayatınız ve mesleğinizi ilgilendiren bir alandan MARS geçişi anlamına gelirken; yeni yıla sayılı günler kala işten ayrılmalar, kariyer mücadeleleri iş ortamında fikir ayrılıkları ve çatışmalar oluşabilir dikkatli olmalısınız. Enerjinizi doğru yönetmek zorunda olmanız gereken bu süreç iş ortamında rekabeti arttıran, uzlaşmaya gönüllü olmayabileceğiniz bir süreç olabilir. Eşinizin ailesi ile ilgili bazı sıkıntılar da yine bu süreçte gündeme gelebilir.

4 Ocak- 13 Şubat arasında Mars OĞLAK burcundan geçecek. Bu burçta MARS gücünü muazzam ortaya koyar ve odağınızı kaybetmenize izin vermez. Gelecekte yapmayı planladığınız işler adına, kuracağınız güçlü bağlantılara adına süreç sizi destekleyecektir. Kişisel çıkarlarınız ile birlikte iş yaptığınız insanlarla oluşturduğunuz grup çıkarları birbiri ile çelişse de süreç sizi oldukça gelecek ve hedef odaklı yapacaktır. Arkadaş ve sosyal çevrenizle kurduğunuz güçlü bağlantı ve iş birlikleri süreci sizin adınıza hareketlendirebilir.

13 Şubat- 22 Mart 2024 arasındaki süreçte MARS enerjisi KOVA burcunun rengine bürünüyor olacak. Bu süreçte bireysel istek ve hedeflerinizi dış dünyaya göstermek noktasında sıkıntılar oluşabilir. İçinize attığınız bazı konular sizi patlama noktasına getirebilir. Geçmişte yaptığınız eylemlerden duyulan pişmanlıklar sizi daha stresli hissettirebilir. Çalışma isteğinizde azalma olabilirken, önemli iş ve hedeflerinize odaklanmakta zorlanabilirsiniz.

22 Mart- 30 Nisan 2024 arasındaki zaman diliminde Mars burcunuz Balığa girecek. Güçlü motivasyon hissedeceğiniz bu süreç sezgilerinizi de olabildiğince kuvvetlendirecektir. Günlük yaşamın temposu olabildiğince artabilecek bu süreçte odağınızda kendiniz olacaksınız. Doğru ve emin olduğuna inandığınız, elinizden geleni yaparak belli bir olgunluğa getirdiğiniz girişimler bu süreçte desteklenecektir.

30 Nisan- 9 Haziran arasında MARS kendi yönettiği KOÇ burcundan geçiyor olacak. Bu geçişin en önemli etkisi mali durumunuza olacak. Kişisel gelirlerinizi ilgilendiren bu süreçte bazı beklenmedik harcamalar çıkması gelir- gider dengenizi bozabilir. Hesapta olmayan mecburi ödemeler gündeme gelebilir. Eğer haritanızın genelinde olumlu etkiler daha ağırlıklı ise bu süreç sahip olduğunuz iş imkanlarının mali durumunuzu pozitif anlamda etkilemesi anlamına da gelebilir.

9 Haziran- 20 Temmuz 2024 arasında MARS BOĞA burcu süreci yakın çevre ve kardeşleriniz ile olan gündemi hareketlendirebilir. Odağınızda yakın çevre ilişkileri olabilecek bu süreç pozitif anlamda kardeşlerle olan ortak gelirlerinizi, yatırımları desteklerken; gölge yönü ile kardeş rekabeti, onların hayatındaki gerilimlerin sizin hayatınızı da etkilemesi, onlardan size gelen ters davranışların sabrınızı zorlaması anlamına da gelebilir.

20 Temmuz- 4 Eylül 2024 arasında MARS İkizler burcu geçişi ile birlikte hareket alanınız ailenize dönecek. Ev ve yerleşiminizi ilgilendiren kararlar gündeme gelirken; taşınma ve yer değişimleri gündeme gelebilir. Aile içi ilişkiler son derece önemli olacak bu süreçte, aile bireylerinizin yaşamlarına dair önemli gelişmeler olabilir. Onlar adına çok çaba harcamanız gereken bu süreçte özellikle ev içi aktivitelerde kazalara, gerilimlere, tartışmalar ve fikir ayrılıklarına açık durumdasınız dikkatli olmalısınız.

4 Eylül – 4 Kasım 2024 arasındaki süreçte ise YENGEÇ burcundan geçecek olan MARS enerjisi sizi çocuklarınız ve aşk hayatınızdaki gelişmelere yöneltecek sizleri. Aşk ve romantik ilişkilerinizi pozitif anlamda destekleyen bu süreçte, partnerle alınması gereken ortak kararlar daha çok aile kurmak yönünde olabilir. Çocukları olan BALIK burçları için ise bu süreç duygusal iletişimi artırıcı olabileceği gibi onların hayatındaki olumlu değişim ve gelişmeleri de hayatınıza taşıyabilir.

4 Kasım 2024 den itibaren ve 2025 yılı başına dek MARS ASLAN burcunda olacak ve bu burçta ise 7 Aralık 2024- 25 Şubat 2025 arasında RETRO pozisyonda kalacak. ASLAN burcundaki gerileme zamanında özellikle günlük yaşamın rutininde, düzen ve tertip isteyen konularda ve iş ortamınızda hayat enerjinizi düşüren, sizi moralsiz ve motivasyonsuz hissettiren gelişmeler yaşanabilir. Sağlığınız önemli ve bu noktada sadece bedensel anlamda değil ruhi anlamda da güçlü olabilmek adına kendinize dikkat etmelisiniz. İş konularında süreç oldukça yavaşlar, sanki tekrar tekrar aynı şeylerle ilgilenmek zorunda kalıyor olmak hissi sizi bir parça yorabilir. İş kazalarına dikkat etmeli, iş ortamında kimseyle gereksiz tartışmalara girmemeye çalışmalısınız.

2024 yılına bir MERKÜR retrosu ile gireceğiz. İletişim ve bağlantıları, konuşma-yazma-düşünme fonksiyonumuzu ifade eden MERKÜR’ün gerileme süreçlerinde geçmişe dönük iyileştirmeler, düzenlemeler ve gözden geçirip hataları fark etmek adına çok olumlu süreçlerdir. İletişim ve bilgi trafiğinde aksaklıklar yaşanmaması adına sizler özellikle ;

16 Aralık 2023- 3 Ocak 2024 arasında MERKÜR’ün YAY burcundaki gerileme süreci iş ve mesleki konularınızı ilgilendiren alanda olacak. Bu süreç işle ilgili anlaşmazlıkları, fikir uyumsuzluklarını arttırabilirken; mesleki anlamda seyahatlerinizi, evrak işlerinizi, imza isteyen anlaşma ve sözleşmelerle ilgili sıkıntılar oluşturabilir. İş görüşmelerinde bekleme süreçleri uzayabilir ancak olumlu anlamda ise daha önce başvurduğunuz işlere dair geri dönüşler hızlanabilir.

2- 25 Nisan 2024 arasındaki süreçte ise MERKÜR KOÇ burcundan gerilemeye başlarken konu mali konularla ilgili olacak. Mal, mülk para, gelir getirecek iş alanları, ilerisi için mali durumunuzu güven altına alma çabalarınız bir süreliğine sekteye uğrayabilir. Aklınızı bu süreçte en çok mali durumunuza çalıştırabilirsiniz ve bu konuda yapılması gerekenleri planlamak zorunda kalabilirsiniz. Maddi anlamda sizi bağlayacak yeni hiçbir imzayı bu süreçte atmamalısınız.

5- 29 Ağustos arasında ise MERKÜR BAŞAK ve ASLAN burçlarından gerileyecek. Bu retronun bir ucu iş ve çalışma ortamınız bir ucu ise eşiniz ve evliliğinizle ilgili olacak. Aslan burcundaki gerileme daha çok iş yükünüzü, evrak işlerinizi arttıracak ve geçmişe dönük birikmiş işler sık sık başınızı ağrıtacak gibi durmakta. Başak burcunda gerileme süreci ise eşle, evlilik içi iletişiminize vurgu oluşturacak. Fikir uyumsuzlukları, karşılıklı eleştirilerin dozunu ve maksadını aşması neticesinde sıkıntılar oluşabilir. Avukatlık işleriniz varsa eğer bu süreçte biraz beklemeniz, sabırlı olmanız ve tüm süreci bütün ayrıntıları ile iyice irdelemeniz gerekebilir (vekalet vermek, dava açmak vb)

Astrolog Hülya DEĞER - mistikalem.com
https://twitter.com/RehberAstro

https://www.instagram.com/astrolojininrehberligi?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
https://www.facebook.com/hlydgr?locale=tr_TR
astrolojirehber@gmail.com

Yorumlar