Astroloji

Aylık burç yorumları: Temmuz 2023

Temmuz ayı burç yorumları ünlü astrolog Filiz Özkol'dan... İşte astroloji verilerine göre burçları bu ay bekleyen olası haller:

Aylık burç yorumları: Temmuz 2023

KOÇ BURCU AYLIK BURÇ YORUMU:  Temmuzda; Çalışma hayatınızda iş arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız ortak işlerden iyi kazançlar sağlayacaksınız. Hedeflerinize kavuşuyorsunuz. 23 Temmuzda Venüs retro yapıyor. İş konusunda hedeflerinizi büyük bir hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacaktır. Arkadaşlıklarınızın seviyesini değerlendireceksiniz. Çevrenizle yaşadığınız çatışmalar ve meydan okumalar daha dayanıklı olmanızı sağlarken, bir anlamda da sizi yordu. Hedeflerinizi saptarken, karşıt düşünceler içinde sıkıştığınız anlar olacaktır. Enerjiniz çok yüksek. Davranışlarınızı ayarlamak zorunda kalacaksınız. İyi niyetli yaklaşımlarınız bazıları tarafından yanlış anlaşılabilir. Macera duygunuzun atağa kalkmasıyla isteklerinizde aşırıya kaçabilir, sevgi ve flört bazında ilişki karmaşası yaşayabilirsiniz. Venüs retroda. Düşüncelerinizi açıklarken dikkatli olmak zorundasınız. 3 Temmuzda dolunay Oğlak burcunda gerçekleşiyor. 11 Temmuzda Mars Başak burcuna geçiyor. Merkür de Marsa eşlik ediyor. Bu dönem son derece hassas olacaksınız. Olur olmaz şeylere ağlayabilir gereğinden fazla duygusallık gösterebilirsiniz.

BOĞA BURCU AYLIK BURÇ YORUMU: Temmuzda; çalışmalarınızı ve hareketlerinizi dikkatli bir şekilde değerlendirmelisiniz. Zararlı konumlardan kendinizi korumalısınız. Düşüncelerinizde biraz sertlik ve detaycılık oluşacaktır. Karşınızdaki kişinin, sizin duygu değişimlerinden rahatsız olmasını istemiyorsanız, ani hareket etmenin enerjisine kendinizi kaptırmayın. Dikkatli olun ve sert bir etkileşim içine girebilirsiniz. Çalışmalarınızı ve hareketlerinizi dikkatli bir şekilde değerlendirmelisiniz. Zararlı konumlardan kendinizi korumalısınız. Partnerinizin üzerinde etkiniz güçlü bir şekilde hissedilecek. Bazılarınız, uzun sürecek duygusal ilişkilerin temellerini atacaksınız. Duygusal zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Değerinizin anlaşılmadı duygusuna kapılabilirsiniz. Mars yengeçte iletişim evinizde. 11 Temmuzda aşk gezegeniniz Başak burcuna geçiyor. Kuruntulu düşünce yapınız çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Bu dönem karşınıza çıkacak olan kişilere dikkat etmelisiniz. Yasak aşk duyguları, sonradan başınızı ağrıtabilir. Çalıştığınız alanlarda da, dikkat çekici kişiler aklınızı çelebilir. 11 Temmuzda Mars Başak burcuna geçecektir. Ruhsal hayatınızla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Ruhsal ve bedensel  sisteminizi korumanız gerektiği konusunda sizi uyarıyor. Kol ve bacaklarınız hassaslaşacak. 17 Temmuzda Yeni ay yengeçte doğuyor. Bazılarınızın romatizma şikayetleri gündeme gelecektir.

İKİZLER BURCU AYLIK BURÇ YORUMU: Temmuz ayında; yakın ilişkilerin ön plana çıkmasını sağlayacak. Çözüme ulaşması gereken sorunlar gündeme gelirken, geçmişte biriktirdiğiniz sorunları ebeveynlerinize karşı açığa vurabilirsiniz. Bu arada, aile içi huzursuzluklara son vermek için yakınlarınızdan ara buluculuk yapmalarını bekleyebilirsiniz. Yakın bir akrabanızın eski bir sorunu sizi yeniden öfkelendirecektir. Çalışmalarınızı ve hareketlerinizi dikkatli bir şekilde değerlendirmelisiniz. Zararlı konumlardan kendinizi korumalısınız. Yanlış  anlaşılmak istemediğiniz için, her duygunuzu  içinizde yaşamak isteyebilirsiniz. Aslında, kişileri gözünüzde büyütmenin bir anlamı yok. Siz, karşınızdaki kişiye olan hayranlığınızı fazla abartabilirsiniz. Hayal kırıklıklarına yatkınsınız. Platonik duygular için ideal bir dönem fakat daha sonra bu duygular önemini kaybedecek. 11 temmuzda Mars Başak burcunda ilerlemeye başlıyor. Jüpiter Boğa burcunda ilerliyor ve Satürn ve Neptün  Balık burcunda retro durumuna devam ediyor. Değişin şartlardan etkilenmemek için çevresel konumlardan kendinizi koruyun.

YENGEÇ BURCU AYLIK BURÇ YORUMU:  Temmuzda; Düşündüğünüz kişilerin size vereceği güçle fikirleriniz daha sağlam ilerliyor. Yaratıcılığınızı, devinimlerin ön gördüğü koşullara uyarlayarak yaşama geçirebilirsiniz. Düşünürler ve felsefe adamları için önemli bir dönem. Şimdiye kadar düşündüğünüz fakat bir türlü gerçekleştiremediğiniz projeleriniz varsa, bu dönemde başarı ile uygulayabilirsiniz. Çünkü işinize yarayacak tecrübeli kişiler çevrenizde olacaktır. Eski olaylara takılmayın artık. Geçmiş geçmişte kaldı.

Temmuzda; duygusal yönleriniz ortaya çıkacak. Her zamanki çekiciliğinizi belirgin bir şekilde ilişkilerinize yansıtacaksınız. Yine gizli  ilişkiler için uygun bir dönem, fakat; kısa sürecek bu birliktelikler çok fazla mutluluk vermeyecektir. Özellikle, aynı grupta tanışarak düşünce bazında anlaştığınız kişiyle sizi bir anda saracak duygu dalgalanmaları içine girebilirsiniz, dikkatli olun. 3 Temmuzda dolunay Oğlak’ta gerçekleşiyor. Temkinli olmalı, isteklerinizi gerçekleştirme konusunda kişisel çabalarınızı oto kontrollü bir şekilde gerçekleştirmelisiniz. Ay içinde, sağlığınızla ilgili önemli bir şey olmamakla birlikte; 17 Temmuzda yeni ay yengeç burcunda doğuyor.  Doktor kontrolünden geçmenizde yarar var. Kollarınızı, ayaklarınızı, uyluk kemiklerinizi ve dizlerinizi korumalısınız.

ASLAN BURCU AYLIK BURÇ YORUMU:  Temmuzda; Güç ve isteklerinizle ilgili gizemli davranışlarınızla çevrenize yanlış imajlar vermeyin.  Dışa vuramadığınız öfkenizin etkisiyle istem dışı hareket etmemeye çalışın. Çünkü, dostlarınızın davranışlarından bile çeşitli anlamlar çıkarabilir ve kendinizi kapatabilirsiniz. Bu nedenle, duygularınızı saklama gereği duyacak ve planlarını gizli yapmak isteyeceksiniz. Temmuzda; Sosyal ortamlarda daha çok bulunacağınız için, seçim şartlarınız güçleşecek. Bu Ay  duygularınızı gözden geçirebilirsiniz..  Aşk ile arkadaşlıkları birbirine karıştırmamaya gayret edin. Bir arkadaşınıza bu dönemde aşık olma olasılığınız çok yüksek. 11 Temmuzda Mars Başak burcundaki yolculuğuna başlıyor. Bu ay yardım derneklerinde ve sağlık kuruluşlarında çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Sinirsel rahatsızlıklar ve sindirim sistemi sorunları yaşayabilirsiniz. Baş bölgenizle ilgili kazalara dikkat etmelisiniz. Karaciğerinize önem verin. Sakin yerleri tercih ederek, gerginlik yaratan negatif enerjiyi üzerinizden atın.

BAŞAK BURCU AYLIK BURÇ YORUMU:  Temmuzda; karşıt burcunuzda Satürn retro yapıyor. Beklediğiniz desteklerde sorunlar çıkacak, ilgili kişilere öfkeleneceksiniz fakat kendinizi kontrol altında tutmayı öğreneceksiniz. Bu dönemde; kişisel a araştırmalarınızda yoğunlaşacaksınız. Yaşantınızdaki koşulların sizi zorladığını, kararlarınızı verirken çevresel şartların ve içsel duygularınızın tezat oluşturduğunu göreceksiniz. Çocukluktan kalma alışkanlıklarınızla ilgili sınırlarınızı ve yeni durumunuzu esnetmek zorunda kalabilirsiniz. Girdiğiniz topluluklarda ön planda olmanın zevkini yaşayacaksınız. Enerjiniz güçlü ve çarpıcı. Kendinize güveniyorsunuz ve karşı cins üzerinde etkilisiniz. Ufak çapkınlıklar sizi oyalasa bile; sonu gelmeyecek maceralar yüzünden geçici sorunlar yaşamak istemiyorsanız, gireceğiniz ortamlarda oto kontrol sisteminizi tetikte tutmalısınız. Gücünün farkındasınız. Engelleri hızlı bir şekilde atlatacaksınız. 11 Temmuzda Mars Başak burcunda ilerlemeye başlayacak ve cesaret verirken daha sonra enerjinizi yükseltecek 17 Temmuzda yeni ay Yengeç burcunda doğuyor. 29 temmuzda Plüton Oğlak burcuna tekrar geçiyor. Uzun süredir uygulayamadığınız rejiminize başlayabilirsiniz. Hemen kendinize özel bir egzersiz programı seçin ve sporunuza başlayın.

TERAZİ BURCU AYLIK BURÇ YORUMU:  Temmuzda; hedefleriniz konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Jüpiter yılı size çok şeyler kazandırırken, bazı konularda yüzeysellikte yaratacaktır. Filozofik bir tarzla düşüncelerinizi doğru bir şekilde ifade edeceksiniz. İsteklerinizin yenileneceğine ve ilişkilerinizdeki canlılığa işaret ediyor. Geleceğinizi düşünmeli ve yaratıcılığınızı kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Temmuzda; sürpriz fakat olumlu ilişkilerin ortaya çıkacağını bilmelisiniz. Böyle anlarda, içinizde çılgın bir enerji duyacaksınız. Bu dönemi hasarsız atlatmak istiyorsanız; kendi duygularınızın esiri olmayın, yakınlarınızın sözlerine ve tavsiyelerine kulak verin. Tutkular ve kıskançlıkların yoğun olduğu bu ay içinde ilişkilerinizde dikkatli davranmak zorundasınız. Bu ay; risklere karşı dayanılmaz bir şekilde arzu duyacaksınız. 3 Temmuzda dolunay Oğlak burcunda gerçekleşiyor. 11 Temmuzda Mars Başak burcunda ilerlemeye başlıyor. 17 Temmuzda yeni ay Yengeç burcunda doğuyor. 23 Temmuz da, Venüs Aslan burcunda retro ypıyor.  Sağlığınız konusunda gerilimden uzak başlangıçlar, ruhsal yönden sizi rahatlatarak, gündelik yaşamınızın tüm kesitlerini olumlu etkileyecek. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız.

AKREP BURCU AYLIK BURÇ YORUMU:  Temmuzda; para kazanacak ve bol bol harcayacaksınız. Birçok yerden maddi değerler gelecek ve isteklerinizde büyük bir artış olacak. Planladığınız projelerde, parasal konularda istediğiniz bolluğa kavuşacaksınız. Fakat harcamalarınızdaki artışları da düzenlemek zorundasınız.Fakat, her şeye rağmen; bu günlerde dostluklarınız derinleşecek, ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle önemli kararlar alacaksınız. Temmuzda; akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız. Yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Kendinizle ilgili yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız.  Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. 3 temmuzda dolunay Oğlak burcunda gerçekleşiyor. 11 temmuzda Mars Başak burcunda ilerliyor. 17 temmuzda yeni ay Yengeç burcunda doğuyor. Ailenizdeki bireylerin sağlık durumu ile ilgili problemleri varsa iyileşme yoluna girecek. Onların sağlık sorunları konusundaki maddi sorumluklarını siz yüklenebilirsiniz. Bu ay beslenme de aşırıya kaçmamalısınız.. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz.

YAY BURCU AYLIK BURÇ YORUMU: Temmuzda; planlarınızı uygularken; kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız. Özgürlükçü yapınızdan kaynaklanan davranışlarınız, her şeyi sorun haline getiren çevrenizde tepkilere neden olabilir, zor anlar geçirebilirsiniz. Temmuzda; yaşam perspektiflerinizle ilgili değişim içeren etkiler verirken, kendi özünüze yönelik hislerinizin yeniden yapılanmasını ortaya çıkarabilir. Şimdiye kadar açığa vurmadığınız düşüncelerinizi, birlikte iş yaptığınız kişileri uzaklaştırma pahasına ifade etmeye başlayabilirsiniz. Bazen, sizi panik içinde bıraksa da; yaşamınızın rutinleşen bölümlerinde sergileyeceğiniz bu tür farklı değerlere yönelme durumu, daha sonra size yararlı olacaktır. 11 Temmuzda Mars Başak burcuna geçiyor. Plüton Oğlakta  ilerlemeye başladı. 3 Temmuzda dolunay Oğlak burcunda gerçekleşiyor. Sağlık gezegeniniz Venüs, ve kişisel gezegeniniz Jüpiter  uyumlu olmasına rağmen  5 temmuzda Oğlak’ta ay tutulması  var. 17 Temmuzda yeni ay Yengeç burcunda doğuyor. Sosyal ilişkilerinizde zorluklara neden olacak, yanlış anlaşılmalar yüzünden fikir tartışmaları çıkacaktır. Çalışma temponuz düşecektir. Motivasyon düşüklüğü canınızı sıkmamalı daha hoşgörülü olmalısınız.

OĞLAK BURCU AYLIK BURÇ YORUMU:  Temmuzda; Plüton tekrar Oğlak burcunda ilerlemeye başlıyor. Jüpiter, verdiğiniz kararları uygulamanız için yolunuzu aydınlatmaya ve büyük nimetlerinden yararlanmanız için emrinize amade olmaya hazır. Şimdi gerek ilişkiler gerekse yaşamınız için yeni kararlarını uygulamak durumundasınız. Bu dönem dinlenmeye ve projelerinizin planlarını yapmaya ihtiyacınız var. Hızlı düşünüyor fakat iş uygulamaya geldiği zaman kendinize sınırlar koyuyorsunuz. Bu dönemde, yardım etme duygunuzun yoğun olmasından dolayı; gizli kalmasını istediğiniz yapıcı faaliyetlere de katılabilirsiniz.. Temmuzda; size iş hayatınızda yardım eden biriyle ilginç bir beraberliğin başlangıcına da neden olacaktır. Kişisel evinizdeki Plüton ile Jüpiter arasında meydana gelecek etkileşim; sizi zorlayacaktır. Hedeflerinizde mantığı ön plana alarak, kontrolünüzü kaybetmeyin. Bu ay sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın. İlişkilerinizde sessiz ve derinden gitmeyi yeğliyorsunuz. 11 Temmuzda Mars Başak burcunda ilerlemeye başlayacak. 3 temmuzda dolunay Oğlak burcunda gerçekleşiyor. Sağlık gezegeniniz 12 Temmuza kadar Yengeçte daha sonra Aslan burcuna geçecek. İçsel anlamda dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde çok çalışmaktan yorgun düşebilir ve sinir sisteminizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz… 17 temmuzda yeni ay Yengeç burcunda doğuyor. Arkadaşlarınızla yeni fikirler üreteceksiniz. 23 Temmuzda Venüs Aslan burcunda retro yapacak.   Enerjiniz düşebilir ve bağışıklık sisteminiz bozulabilir. Kilo vermeye ve düzenli egzersiz yapmaya başlamalısınız.

KOVA BURCU AYLIK BURÇ YORUMU:  Temmuzda; herkesin kendi fikrini ifade ettiği ortamlarda farklı fikirler yüzünden meydana gelecek tartışmalar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Fakat, kararlı yapınız karşısında kardeşleriniz ve arkadaşlarınız üzerinde inisiyatif sağlayacaksınız. Bütün bunlara rağmen, yine de dikkatli olmalı ve sözlerinizi dikkatlice sarf etmelisiniz. Maceracı yapınızın ön plana çıkmasından kendinizden hoşnut kalacaksınız. Entelektüel çalışmalarınız hız kazanacak ve kendinizi yeteri derecede pratik hissedeceksiniz. Kişiliğinizi ön plana çıkaracak ve kendinizi mutlu hissettirecek sosyal çalışmalara ağırlık vereceksiniz. Temmuzda; karşılıklı ilişkilerinizde flörtçü yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Sosyal yaşantınızın birden canlandığınız hissedeceksiniz.. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız.. Önemli ve sizi mutlu edecek kişilerle tanışıyorsunuz. Siz zaten ilişkiler konusunda mükemmelsiniz. Hangi ortamda olursanız olun inanılmaz bir aşk enerjisini üzerinize çekiyorsunuz. Çevrenizi düşüncelerinizle aydınlatacaksınız. Fakat gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız.  Karşınızdaki kişilere fazla ilgi göstermemeli ve sonradan vazgeçeceğiniz ilişkiler üzerinde yoğunlaşmamalısınız. 3 Temmuzda dolunay Oğlak burcunda gerçekleşiyor. 1 Temmuzda Neptün Balık burcunda retro yapmaya başlıyor. 11 Temmuzda Mars Başak burcunda ilerliyor. Sağlığınızla ilgili herhangi bir sorun yaşamasanız da, küçük ayrıntılarda gizli olan mükemmel sağlık kuralarına ve  detaylara önem vermelisiniz. Kemiklerinize dişleriniz ve iskelet sisteminize gereken önemi vermelisiniz. 

BALIK BURCU AYLIK BURÇ YORUMU: Temmuzda; artık kendine olan güvenin artıyor. Sahip olduğun mal ve mülk daha bir değer kazanacak. Borçlarını ödeme konusunda azimli olacaksın.. Miras yoluyla yeni kazanımlar olabilir.. Yeni atılımlar seni bekliyor. Küçük hayal kırıklıklarından asla etkilenmeyecek ve yolunuza devam edeceksin. Neptün’ünün kişisel evinizi  desteklemesiyle değişen şartlar; size yanlış kararlar aldırabilir. Başlangıçta size cazip gelen bir teklif, daha sonra istenmeyen sonuçlara neden olabilir.. İşinden hoşnut olmayan bazı Balıklar , iş değişimleri arzusundalar. Temmuzda; siz özel duyguların kişisiniz. Partnerinize karşı takınacağınız tavırların nedenleri yüzünden eleştiri alabilirsiniz. Duygularınızı daha net bir şekilde anlatmayı asla beceremiyor ve ketum davranışlar sergiliyorsunuz. Eski dostlarla kuracağınız iletişim sayesinde bir çok eski duyguların yeniden canlanacağını görmek sizi mutlu edecek. Duygusal zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Değerinizin anlaşılmadı duygusuna kapılabilirsiniz. Kuruntulu düşünce yapınız çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Dedikodulardan uzak kalın. Sağlık gezegeniniz Güneş 22 Martta kadar Balıkta daha sonra Koç burcuna geçecek. Her konuda dikkatli davranmalısınız. Dans ederken, spor yaparken, bacaklarınızı, kollarınızı ve baş bölgenizi korumalısınız. Yine yanıklara ve kesici aletlere karşı temkinli olmalısınız. Kendinizi enerjik hissettiğiniz anlarda takıntılarınızı göz ardı etmeye çalışın ve sizi dinlendirici ortamlara doğru uzaklaşın. Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak.

ASTROLOG FİLİZ ÖZKOL / medyabey.com

Yorumlar