Astroloji

Aslıhan Kozluca'nın haftalık burç yorumları: 4-10 Ocak

Astrolog Aslıhan Kozluca'ya göre 4-10 Ocak haftasında hangi burçların hayatında neler öne çıkacak?

Aslıhan Kozlucanın haftalık burç yorumları: 4-10 Ocak

Haftaya çalışma ve düzenleme enerjimiz ön planda başlıyoruz. Pazartesi akşam ve salı sabahı önemli konularda yapacağımız görüşmeler, geliştireceğimiz fikirler verimli olacaktır. 

Salı günü kazalara, sakarlığa sebep olmamak için enerjimizi mümkün olduğu kadar kontrol altında tutmaya dikkat edelim. Öğleden sonra sosyalleşmek ya da gruplar adına işler yürütmek için değerlendirilebilir. 

Çarşamba beklenmedik gelişmeler ya da olayların umduğumuz gibi sonuçlanmamasını yaşayabiliriz. Bu yüzden daha temkinli olunması gereken bir gün.

7 Ocak Perşembe, 3 Mart’a kadar ilerlemek üzere Mars Boğa burcuna geçiyor. 6 aydır Koç burcunda ilerleyen Mars’ın bu geçişi hareket enerjimizi biraz yavaşlatacak. İnisiyatif almaktan ziyade elimizdekileri korumaya öncelik vereceğiz. İrademizi daha çok odaklandığımız konularda ortaya koyacağız. 

8 Ocak Cuma ise iletişim şeklimizi tayin eden Merkür Kova burcuna, değer duygumuzu gösteren Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Merkür sebebiyle 15 Mart’a kadar düşüncelerimiz daha özgürlükçü olurken toplumsal konularda duyarlılığımız da artacak. Olaylara herkesin baktığı yerden bakmak yerine farklı bakış açılarıyla yaklaşmayı tercih edebiliriz. Venüs de 1 Şubat’a kadar sevgi konularında ayaklarımızın yere sağlam basmasını desteklerken, ilişkilerimizde istikrar ve güveni ön planda tutma motivasyonu verecek.

Hafta sonu ikili ilişkiler için hareketli olacak. Keyifli paylaşımlar yaşanabilir. Sadece kısıtlama ve aşırı sahiplenme durumlarına dikkat edilmeli. Bu noktada özgürlüğün ön planda olması sebebiyle tatsız durumlar yaşanabilir. Aynı zamanda ev dekorasyonu ile ilgilenmek ve düzenlemeler yapmak için de güzel bir süreç olacak.

YÜKSELEN KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Eğitim ve yakın çevreyle olan ilişkilerde hesapta olmayan gelişmeler olabilir. Hafta sonu ise arkadaşlarla maddi konularda fikir ayrılıklarından kaynaklı gerilim yaşanabilir. Bu da aslında finansal olarak farklı bir bakış açısı geliştirmeye destek olacak.

YÜKSELEN BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Maddi konularda koyulmuş hedeflerin gerçekçi olmaması bazı zorlukları gündeme getirebilir. Eğitimle ve ticaretle ilgili alanlarda güzel gelişmeler olabilir. Boğaz ve boyun bölgesinde de hassasiyete dikkat edilmeli.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: İş birliği yapılan alanlarda dengeyi sağlamak için gerçekçi olmaktan vazgeçilmemesi gereken bir hafta. Hesapta olmayan giderlerin çözümlerini kolaylıkla bulma söz konusu. Hafta sonu sahip olunanları bırakmama isteği yerine, yeniliklerin getireceklerine odaklanmak daha iyi sonuç verecektir.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Uzak çevreyle ve fedakarlık konusundaki inançlarla ilgili objektif karar vermeye dikkat edilmeli. Hafta sonu ikili ilişkilerde güzel gelişmeler olabilir. Arkadaşlarla daha paylaşımcı olmak da gerilimleri engelleyebilir.

YÜKSELEN ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: İkili ilişkilerde ve arkadaş çevresinde kıskançlık sorunları yaşanabilir. İş birliği yapılan alanlarda otoriter olma konusu gerginlik yaratabilir. Hafta sonu işle ve günlük işleyişle ilgili olumlu gelişmeler getirir.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hem ailede hem de iş hayatında denge kurmak adına her şeye evet dememeye gayret edilmesi gereken bir hafta. Aşk hayatında daha istikrarlı bir dönem başlıyor. Hafta sonu günlük düzenle ilgili değişimlere karşı direnç göstermemeye dikkat edilmeli.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Yoğun tempo sonucu sağlıkla ilgili çıkabilecek sorunların ihmal edilmemesi gereken bir hafta. Hafta sonu evle ilgili düzenlemeler ve aile bütçesinde ayarlamalar yapılabilir. Çocuklarla ilgili konulara daha esnek yaklaşmak gerilimleri azaltacaktır.

YÜKSELEN AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta eğlenceye fazla odaklanmak ya da işleri şansa bırakmak yanıltabilir. Hafta sonu ikili ilişkiler konusunda güzel gelişmeler getirecektir. Yalnız ilişkilere sabit düşüncelerle yaklaşmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: İlişkilerde bireysel konuları çok fazla ön planda tutmak yerine dengeli davranmaya dikkat edilmeli. Finansal olarak olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu sağlığa dikkat edilmeli.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Eğitim ve iletişim konularında detaylarda kaybolmamaya dikkat edilmeli. Hem aşkta hem de yakın çevreyle olan konularda hafta sonu güzel gelişmeler yaşanabilir. Çocuklarla ilgili harcamalarda artış söz konusu.

YÜKSELEN KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Çevrenin düşüncesine çok odaklanıp kendini fazla yargılama hatasına düşülmemesi gereken bir hafta. Ebeveynlerle ve evle ilgili bitirmek istenilen işler bitirilebilir. Hafta sonu aileyle, yeni düşüncelere dirençten kaynaklanan gerginlikler yaşanabilir.

YÜKSELEN BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  İş hayatındaki sorumluluklar ve aile konularını dengelerken bireysel istekleri unutmamaya dikkat edilmeli. Hafta sonu sosyalleşmenin iyi geleceği bir zaman olacak. Yakın çevreyle bazı bitişler de yaşanabilir.

Aslıhan Kozluca - Pembenar 

Yorumlar