Astroloji

Aslan Burcu 2024 yıllık burç yorumu

Astroloji verileri 2024 yılında aslan burçlarına neler vaat ediyor? Astrolog Hülya Değer, aslan burçlarının 2024 yılını mistikalem okurları için yorumladı:

Aslan Burcu 2024 yıllık burç yorumu

2024 ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI YILLIK BURÇ YORUMU

Zodyak burçlar kuşağının ışıltılı, yaratıcı ve güçlü burçları, sevgili ASLANLAR….

Büyük değişim ve dönüşümlerin gezegeni PLÜTON’un karşıt burcunuz KOVAYA girişi ile birlikte önümüzdeki 20 yıllık süreç sizin adınıza çok ama çok önemli olacak.

11 Haziran 2023- 21 Ocak 2024 arası ve 2 Eylül- 19 Kasım 2024 arasındaki zaman dilimleri PLÜTON Oğlak burcundan son defa geçiyor olacak. Bu geçiş özellikle sağlık ve çalışma koşullarınızı ilgilendiren konularda son bir dönemeçte olduğunuzu anlatır. Özellikle başkalarına verdiğiniz hizmet, servis, işinize olan yaklaşımınız, çalışma ortamınız noktasında gündem oluşturacaktır.

22 Ocak- 31 Ağustos 2024 arasında ise PLÜTON Kova burcu geçişi ise ikili ilişkileriniz, yakın beraberlikleriniz ve eğer evli iseniz eşiniz ve evliliğiniz üzerinde etkili olacak. Aslında bu 2044 yılına dek sürecek uzun bir maraton. Bazen gücü bazen de güçsüzlüğü evlilik ve ortaklıklarınızda yaşayacaksınız. Başkalarından gizlediğiniz önemli karakter özelliklerinizi de fark etme imkanı bulacaksınız. 2024 sizin için açıklığı, büyümeyi, gelişim ve dönüşümü davet ederken bu davetten özellikle 22 Temmuz- 2 Ağustos arasında doğmuş ASLAN burçları daha fazla etkilenecek

2024 yılının genelinde Balık burcundan geçmekte olan SATÜRN ortaklı gelirleriniz, miras ve paylaşımlar, borç alacak ve ödemelerle ilgili bir alandan geçiyor olacak. Mali konularda dengeyi sağlamak her zamankinden daha önemli bu yıl sizin için. 1995-1996 yılları arasında da yine BALIK burcundan geçen SATÜRN ilgili konularda bir dizi teste tabi tutmuştu sizleri. Şimdi bir dönüp hatırlayın o süreçte yaşamınızda hangi düzen, yapı ve sorumluluklar gelmişti? Birebir aynı olayları yaşamazsınız elbette ancak benzer bir zaman kalitesinden söz edebiliriz. Sizin değerlerinizle başkalarının değerleri sık sık çatışırken, hayatınızın bazı noktalarında keskin bitişleri, ölüm ve yenilenmeyi getirebilir. Eşinizin mali açıdan zor bir süreci olabilir bu geçiş sırasında.

Astrolojinin büyük iyicili JÜPİTER 26 Mayıs 2024’ e dek BOĞA burcunda. Bu geçiş sizi iş ve kariyer anlamında desteklerken, işinizde başarılı olmak adına elinizden geleni yaptığınızdan emin olmalısınız. Azim ve dayanıklılık gösterdiğiniz işlerde kalıcılık ve başarı sahibi olabilirsiniz şayet haritanız da uygun etkiler altındaysa. Çalıştığınız sektörde büyüme, gelişme, refah sahibi olmak notasında destekleneceksiniz.

26 Mayıs 2024’ den sonraki 1 yıllık süreçte ise JÜPİTER İkizler burcuna girmiş olacak. Bundan sonraki bir yıllık süreçte JÜPİTER arkadaş, sosyal çevre ve network ağınızı genişletmeniz adına siz destek olacak. Ekip çalışmalarınızda liderlik enerjinizi yükselttiğiniz, fikir ve düşüncelerinizi geniş çevrelere duyup, destek bulduğunuz bir süreç olacak.

2021 Aralık- 2023 Temmuz arasındaki süreç sizin için özellikle aile yaşamınız, eviniz, yaşam koşullarınız ve toplumsal statünüz, iş ve kariyeriniz adına oldukça önemliydi zira Akrep ve Boğa burcundaki tutulmalar bu söylediğim konularda hareketlendirmişti hayatınızı o dönem. 2024 yılındaki tutulmalar ise sizin için oldukça ilginç olacak zira yakın ve uzak çevre ilişkileriniz, medya ve yayıncılık konuları, kardeşleriniz ve onlarla ilgili konular, iletişim ve haberleşme trafiğiniz , akademik konular, eğitimler noktasında tutulmalar sizlere gündem oluşturacak.

25 MART 2024 TERAZİ burcundaki AY TUTULMASI sizlerin yakın çevre ilişkilerinizi, kardeşiniz ve onların hayatında yaşanması muhtemel önemli bir gelişmeyi gündeme taşıyabilir. İş hayatınızı ilgilendiren sözleşmeler, anlaşmalar bu süreçte hızlanabilir. Çevre değişimi gündeme gelebilir. Kardeşlerinizle finansal konular, miras ya da ortaklı paylaşımlarla ilgili süreçler yaşanabilir.

8 NİSAN 2024 KOÇ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI , yurt dışı ve yabancı ülkeler ile ilgili olan konularda, yayıncılık, eğitim ve seyahatler noktasında etkili olacak. Tutulma özellikle 3- 12 Ağustos doğumlu ASLAN burçları adına çok güzel gelişmeler getirebilir. Tutulma MERKÜR retrosu altında gelişse de bu yine de pozitif anlamda katkı sunar zira kaçan fırsatlarınızı, kaybettiklerinizi size getiren bir tutulma olacak gibi. Hukuki konularda başarılı sonuçlar, önemli hak edişler, yeni başlayan eğitimler, kitap yazmak- yayınlamak adına süreç sizleri tutulmanın ilerleyen günlerinde daha fazla destekleyecek.

18 Eylül 2024 de BALIK burcunda gerçekleşecek AY TUTULMASI ise konuyu ortaklı paylaşımlar ve miras konusuna getirecek. Eşinizin gelirleri, borç ve ödemeleriniz, vergi ve sigorta ödemeleri, nafaka- burs- primler noktasında gelişmeler yaşanabilir. Potansiyel mali zorluklardan söz edebiliriz dikkatli olmalısınız.

2 Ekim 2024 de TERAZİ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI yeni ilişkiler geliştirmek, yeni bağlantılar kurmak adına uygun. Yakın çevrenizi değiştirmek, taşınmak, yeni eğitimlere başlamak, yolculuklar konularında destek bulacaksınız. Ticari işlerinizde anlaşmalar, eğitimler, mesleğiniz gereği sıkça seyahatler gündeme gelebilir. Kardeşlerinizin hayatına majör olaylar olabilir, evlenme, boşanma, taşınma, vb gibi.

2024 yılına bir MERKÜR retrosu ile gireceğiz. Merkür iletişim ve bağlantıları, konuşma-yazma-düşünme fonksiyonumuzu ifade eder, gerileme süreçlerinde geçmişe dönük iyileştirmeler, düzenlemeler ve gözden geçirip hataları fark etmek adına olumlu kullanılması gereken zaman dilimleridir. İletişim ve bilgi trafiğinde aksaklıklar yaşanmaması adına şu dönelere dikkat edebilirsiniz :

16 Aralık 2023- 3 Ocak 2024 arasında MERKÜR YAY burcundaki gerileme süreci özellikle çocuklarınızla ilgili konularda, aşk hayatınızda, yaratıcılığınızı kattığınız ilerde biraz yavaşlama, engeller ve gecikmelerle uğraşmak anlamına gelebilir sizin için. Aktif zeka ve iletişimin bu süreçte daha içsel çalışması ; Merkür retrosunun bitişi sonrasında çok faydasını göreceğiniz bazı yeteneklerinizi keşfetmenize neden olabilir. Çabalarınız boşa gitmeyecek denemeye devam ! Oğlak burcundan devam edecek MERKÜR retrosu ise daha çok çalışanlarınız, iş ortamınız, varsa evcil hayvanlarınız, sağlığınız üzerinde etkin olabilir.

2- 25 Nisan 2024 arasındaki süreçte ise MERKÜR KOÇ burcundan gerilemeye başlayacak. Nisan ayındaki tutulmada da eşlikçi olan MERKÜR burcunuzla uyumlu bir pozisyonda olacağı için özellikle hukuki konularda geçmişten gelen bir ödeşmeyi gündeme getirebilir. Öteden beri devam eden mahkeme ve dava konularında sonuçlar alırken; yeni hukuki konular başlatmayın, gerekli ve acil olmadıkça tartışma ve rekabetçi düşünceden kaçının özellikle eşinizin ailesi ve kardeşleri ile. Yarım bıraktığınız bir eğitime başlamanız söz konusu olabilir. Yayıncılık konularında uğraşlarınız varsa da gecikme ve engellere hazırlıklı olmalısınız bu konularda.

5- 29 Ağustos arasında ise MERKÜR BAŞAK ve ASLAN burçlarından gerileyecek. Başak burcundaki gerileme süreci (5- 15 Ağustos arası) mali konularınızı ilgilendirecek. Kazançlarınızda istikrarsızlıklar oluşabilir. Birlikte iş yapıp para kazandığınız arkadaşlarınız ve ekip çalışmalarınız varsa bu süreçte aranızda görüş ayrılıkları, fikri uyuşmazlıklar, anlaşma ve sözleşmelerde iptaller, erteleme veya gecikmeler olabilir. Her şeyin tam da sizin istediğiniz gibi gitmeme ihtimaline karşı dikkatli olmalısınız. Mali konularda, harcama yapacağınız kalemlerde ve tüm bunlarla ilgili vereceğiniz kararlarda tüm ayrıntıları göz önünde bulundurmalısınız. 15-29 Ağustos arası süreçte ise MERKÜR sizin burcunuzdan gerileyecek. Bunun anlamı sözlerinize 2 kez dikkat etmek zorundasınız. Fikir ve düşüncelerinizi içinizden geldiği gibi anlatmak, konuşmak isteseniz de bazı durumlarda bu sizin için çok da kolay olmayacak, susmak, daha çok dinleyici konumda kalmak gerebilir.

26 Kasım- 15 Aralık 2024 arasındaki süreçte MERKÜR bir kez daha YAY burcundan gerilerken, konuyu tekrar çocuklarınız, aşk yaşamınız, yaratıcı ileriniz noktasına taşıyacak. MARS da yine bu dönem burcunuzda gerileyeceği için sanırım sizin için sabırlı ve kararlı davranmanın bir parça zor olabileceği bir dönemden geçebilirsiniz.

Cesaretin ve aksiyonun, hareketin gezegeni MARS 24 Kasım 2023- 4 Ocak 2024 arasında YAY burcundan geçiyor olacak. Yay burcu sizin aşk ve romantik ilişkilerinizden sorumlu olan alanda söz sahibi. Ayrıca çocuklarınız, yaratıcı çalışmalarınız, hobilerinizden de. MARS geçişi yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı tam olarak ortaya koyma zamanı içinde olduğunuzu haber veriyor. Artan enerjinizi çocuklarınıza, keyif aldığınız ve yaparken eğlendiğiniz, yaratıcı olduğunuz konulara yönlendirin. Harita potansiyelleri açısından bu geçiş kimi ASLAN burçları için ise aşk ve romantik ilişkileri noktasında rekabete, çatışmaya hatta uç boyutlarda ayrılıklara neden olabilecek kavgalara sevk edebilir dikkatli olmalısınız.

4 Ocak- 13 Şubat arasında Oğlak burcuna geçecek MARS, yüceldiği burçtan geçerken sizi de iş ve iş ortamınızda halledilmesi gerekli konulara yönlendirecek. Anlık keyifler ya da geçici hazlar yerine işinize odaklandığınız bir süreç olacak bu dönem. Bazı terslikler, kaza ve sakatlıklar hatta hastalık ihtimalleri de oluşabilir dikkatli olmalısınız. İş ortamınızda mücadele etmeniz gereken bir konu oluşabilir, varsa kiracılarınızla ilgili stresli ama sonuç alacağınız gelişmeler yaşanabilir. Bir şeylerinizin kaybolması, çalınması vb gibi tatsızlıklar yaşanabilir.

13 Şubat- 22 Mart 2024 arasındaki süreç ise MARS’ın KOVA burcundaki bireyselliği vurgulayan enerjisi evlilik ve ortaklığınıza yönlendirecek sizleri. Sosyal ilişkileriniz, ikili görüşmeleriniz, mülakatlar yapmanız, iş ve diğer başvurularımız adına gündeminiz hareketlendirecektir. Sorunlu giden bir evliliğiniz varsa bu süreç oldukça zorlayıcı olabilir sizin adınıza. Burcunuzun tam karşısından geçen MARS ın enerjisini yönetmek, doğru kullanmak sizi zorlayacaktır elbette ancak kimseyi de alttan alacak, çekecek, olduğu gibi kabul edecek bir durumda olmayacaksınız. Rakiplerinize dikkat edin!

22 Mart- 30 Nisan 2024 arasındaki süreçte ise MARS’ın BALIK burcundan geçişi odağınızı ortaklaşa gelirler, kredi- borç ve ödemeler, eşinizin veya ortağınızın gelirleri alanına çevirecek. İçsel olarak huzursuzluklar olabilir, garip eş zamanlılıklar ve sürprizler de yaşanabilir örneğin tesadüfen tanıştığınız birinin üzerinizde etki bırakması ya da beklenmedik bir olayın sonucunda yaşanan gelişmelerin sizde kaygı oluşturması gibi. Dışarıdaki gerginlikler bu defa sizin içsel aleminizde patlamalar şeklinde yaşanabilir. Parasal konularda çaresiz hissettiğiniz ve çözmeye çalıştıkça daha da işlerin sarpa sarması söz konusu olabilir.

30 Nisan- 9 Haziran 2024 arasındaki süreçte KOÇ burcundan ilerleyecek olan MARS bir önceki döneme göre enerjinizi gözle görünür ölçüde arttıracak. Kendi yöneticisi olduğu burçtan geçen MARS ın enerjisi sizi oldukça pozitif anlamda desteklerken, eğitim, seyahatler, akademik çalışmalar, yurt dışı bağlantılı işleriniz, mesleki yeterliliğinize destek olacak çalışmalarınız noktasında size katkı sağlayacak. Yasal konularda, mahkeme süreçlerindeki hak arayışlarınızda pozitif gelişmeler yaşanabilir.

9 Haziran- 20 Temmuz 2024 arasında MARS BOĞA burcundan geçiyor olacak. Boğa burcundaki sabırlı ve inatçı MARS enerjisi uzun vadeli mesleki hedeflerinize ulaşma noktasında destek verecek. Başarılı olmak, mesleki hedefleriniz adına hırslı ve kararlı davranışlar içinde olmanız size bu süreci olumlu anlamda başarılı geçirmenize yardımcı olacak. Belirli kurallara uyma zorunluluğunuz olacağı için süreç sizi biraz yorabilir, kararlı davranmakta zorlanabilirsiniz. Profesyonelce davranmanız, somut ve gerçekçi hedefleriniz varsa bunları uygulamaya koyma noktasında kararlı olmanız önemli olacak.

20 Temmuz- 4 Eylül 2024 arasında Mars haritanızın ekip çalışmaları ve grup dinamikleriniz ile ilgili bir alandan geçecek. İkizler burcu doğasına bürünen MARS; fikirsel çekişmeler, kendinizi ve düşüncelerinizi, projelerinizi bir ekipte kabul ettirmek noktasında sizi mücadeleye çağıracak. Fikirlerinizi oldukça iddialı şekilde ortaya koyacağınız bu süreçte bazı grup ilişkilerinde gerginlikler yaşanabilir, bazı arkadaşlarınız ile çatışmalar yaşanabilir.

4 Eylül – 4 Kasım 2024 arasındaki süreç MARS YENGEÇ burcu geçişi ile birlikte ateşli ve amaç odaklı doğanızı bir parça geriye çekebilir. Sevdiklerinizi, ailenizi ve yuvanızı ilgilendiren konularda daha pasif agresif tutumlara girebilirsiniz. Kendi içinizde çözmeniz gereken bazı sorunlar olasıdır. Hoşgörü, güven ve inanç eksikliği yaşayan bazı Aslan burçları için bu süreç biraz hayal kırıklığı ve de hüsran yaratan durumlara neden olabilir. Geçmişte yapılan eylemlerin sonuçları ile yüzleşme zamanı içerisinden geçeceksiniz. Bilinçli bir şekilde yaptıklarınızın sonuçlarına katlanmak durumundasınız eğer bir hata ya da yanlış varsa hayatınızda.

4 Kasım 2024’ den itibaren ve 2025 yılı başına dek MARS burcunuz ASLAN dan geçecek ve 7 Aralık 2024- 25 Şubat 2025 arasında RETRO dediğimiz pozisyonda kalacak. Hareketi ve dinamizmi anlatan bir gezegenin yavaşlığı ve hatta gücünü önemli ölçüde kaybettiği bir pozisyonda geçireceği bu süreç sizler adına oldukça önemli olacak. Gerileme sürecinde fiziksel canlılığınız ve hayat enerjinizde düşüşler olabilir, yaşam koşullarınız, ailevi konular ve ev- yuva konularında, ebeveynlerle olan iletişimiz ve yasal bazı süreçlerde tıkanmalar, beklemeler, kararsızlıklar ve uç boyutta içe dönmüş öfke ve gerilimin ani ve zamansız çıkışları sizleri zorlayabilir. Hayat biraz daha yavaşlarken bu yavaşlayan ritimde sabırlı olmanız, odağınızı kaybetmeden, gücünüze olan güveninizi tazelemeniz önemli. Doğru bildiklerinizi, sizin için hayati önemli konuları savunurken bazen hata yapabilirsiniz dikkatli olun. Dışarıda doğru bir hedef bulamayan yoğun marsiyen enerji vücudunuzdan hastalık ve kronik halsizlik, enerji düşüklüğü şeklinde çıkabilir. Kaza ve sakatlanmalar görülebilir acele ve düşünmeden hareket etmeyin.

Astrolog Hülya DEĞER - mistikalem.com
https://twitter.com/RehberAstro
https://www.instagram.com/astrolojininrehberligi?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
https://www.facebook.com/hlydgr?locale=tr_TR
astrolojirehber@gmail.com

Yorumlar