Astroloji

Akrep Burcu 2024 yıllık burç yorumu

Astroloji verileri 2024 yılında akrep burçlarına neler vaat ediyor? Astrolog Hülya Değer, akrep burçlarının 2024 yılını mistikalem okurları için yorumladı:

Akrep Burcu 2024 yıllık burç yorumu

2024 AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI YILLIK BURÇ YORUMU

Zodyak burçlar kuşağının güçlü, gizemli, tutuklu ve sihir ustaları, sevgili Akrep burçları,

2018 yılından bu yana karşıt burcunuzdan geçen URANÜS etkisi ile yeterince iyi gitmeyen evlilikler, ortaklı işler, değişimlerden, hızlı ve beklenmedik gelişmelerden nasibini aldı. Durumu kurtarmak, stabiliteyi sağlamak epey zorlamış olabilir sizleri. Uranüs 2024 de de karşıt burcunuzdan geçişine deavm edecek. Bu yıl özellikle 11- 22 Kasım arasında doğan AKREP burçları etkiyi daha fazla alma potansiyeline sahip. Akılcı ve iyi giden, sağlam evliliklerde sorun pek olmasa da bu geçiş tam tersi durumlarda düzen bozucu, inat etseniz de direnseniz de değişim karşısında elinizden pek bir şey gelmeyen bir süreç olabilir.

11 Haziran 2023- 21 Ocak 2024 arası ve 2 Eylül- 19 Kasım 2024 arasındaki zaman dilimleri PLÜTON Oğlak burcundan son defa geçiyor olacak. Yakın çevreniz, yakın akraba ve kardeşlerle olan ilişkileriniz büyük ve güçlü bir dönüşümden geçmekte. Zihin yapınızı, düşünme gücünüzü arttıran, etkili ve güçlü işler- iş anlaşmaları – ticari girişimler yapmanıza destek veren bir geçiş bu.

22 Ocak – 31 Ağustos arası ve 20 Kasım2024 den sonrasındaki uzun süreç PLÜTON etkisini ev, yerleşim, aile ve ebeveynler ile olan ilişkilerinizi ilgilendiren alandan alacaksınız. Bu uzun vadeli bir geçiş olmakla beraber AKREP burunun ilk günlerinde doğanlar bu yıl ilk etkiyi alacak olan grup; 22 ekim- 1 Kasım arası doğanlar örneğin. Bu geçiş yaşadığınız evi, şehri ve hatta yaşam koşullarınızı derinden ve kökünden değiştiren önemli bir olaya neden olabilir. Yaşamınızda yeni bir düzeninin ilk temellerini bu yıl atmaya başlayacaksınız.

2024 yılının genelinde Balık burcundan geçen SATÜRN haritanızın aşk ve romantik ilişkilerinizi, çocuklarınız ile ilgili sorumlulukları, yaratıcı çalışmalarınızı ve hayattan aldığınız keyfi anlatan konumdan geçerken bu bahsettiğim konularda sıkıntı, sorun, ekstra külfet almaya hazırlıklı olmalısınız. Burcunuzla uyumlu bir geçiş olması bu konularda sorumluluk almaya hazırlıklı olduğunuzu anlatsa da yine de tedbirli olmak durumundasınız. Bazı Akrep burçları bu yıl anne ve baba olmanın sorumluluğunu da alacaklar. İyi giden ilişkilerde bile çözümü zor bazı olaylar yaşanabilme potansiyeli olabileceği için bu süreçte koşulları fazla zorlamamalısınız.

Astrolojinin büyük iyicili JÜPİTER 26 Mayıs 2024 e dek burcunuzun tam karşısından, BOĞA burcundan geçiyor olacak. İyi ve yolunda giden ilişkilerinizi evliliğe taşıyarak kalıcı hale getirmeniz mümkün olmakla birlikte, bu geçiş abartılı beklentileri de arttırabilir. Yurt dışı bağlantılı ortaklıklar gündeme gelebilir, başka insanlarla olan yakın ilişki ve iş birliklerinizde destek bulmakta zorlanmazsınız. 26 Mayıs 2024 den sonraki 1 yıllık süreçte ise JÜPİTER miras, ortaklı paylaşımlar, borç ve alacak konuları, kredi çekmek vb alanlarda size bazı şansları getirecektir. İş ilişkileriniz için ortak bir zemin yaratmak adına süreç olumludur. İnsanlardan maddi ve manevi destek bulmakta daha az sorunla karşılaşma potansiyelinden söz edebiliriz.

2021 Aralık- 2023 temmuz arasındaki süreç sizin için özellikle İLİŞKİLER adına önemliydi. BOĞA ve AKREP burcundaki AY DÜĞÜMLERİ ve bunları hareketlendiren tutulmalar sizleri ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, yakın beraberlikler konusunda etkiledi. Bu yıl ise KOÇ ve TERAZİ burcunda yaşanacak tutulmalar çalışma ortamınız, sağlığınız, günlük rutinleriniz, ruhunuzu sıkan ve bunaltan- bir taraftan da bundan kurtulmak istediğiniz- konular çerçevesinde etkileyecek. 4

2024 yılında Güney AY Düğümü Terazi yerleşimi, yalnızlık duygularınızı ardınızda bırakmanız, daha sosyal ve daha girişken olmanız yolunda size yol gösterirken; Kuzey Ay düğümünün KOÇ yerleşimi ise cesurca adım atmanız, hayatınızda kişisel başlangıçlar yapmanız adına size enerjisini sunacak. Bu geçiş hayatınızda en son 2005- 2006 ve 1986-1987 yılları arasında olmuştu. Birebir aynı deneyimleri yaşamasınız elbette ama dönün bir bakın o zaman nasıl bir zaman kalitesiydi sizin için ?

25 MART 2024 TERAZİ burcundaki AY TUTULMASI, sağlık hastalık, izolasyon ve yalnızlık duygusuna bir vurgu oluşturabilir. Ruh-Beden- Zihin sağlığınızı önemsemelisiniz. Bazı ilişkilerinizin kadersel birtakım yaşanmışlıklar neticesinde bitmesi sizi daha yalnız ve hayal kırıklığına uğramış hissettirebilir. Geçmişiniz bir film şeridi gibi gözünüzün önünden geçerken geleceğiniz adına kendi içsel gücünüzü yükseltmek zorundasınız.

8 NİSAN 2024 KOÇ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI, Güneş’in maksimum yüceliminde ve retro MERKÜR katılımı ile gerçekleşecek. Yeni iş girişimleri, iş başvurularınıza start vermeden bunların iyi düşünülüp, doğru stratejiler üzerine oturtulduğundan emin olmalısınız. İş, iş ortamınız, astlarınız, yanınızda çalışanlar, kiracılarınız varsa onlarla olan anlaşmalar, sözleşmeler evcil hayvanlarınız, sağlığınızı ilgilendiren konular bu tutulmanın ana başlıkları arasında. Bu tutulma sıkan, bunaltan ve sizin maddi manevi dengenizi bozan işleri, çalışma ortamlarını bırakma zamanı olabilir.

18 Eylül 2024 de BALIK burcunda gerçekleşecek AY TUTULMASI, Mart ve Nisan ayını ne derece verimli geçirdiğinize bağlı olarak tam bir hasat zamanı olacak sizin için. Duygusal hassasiyetinizin çok yüksek olacağı bu süreç Mart ve Nisan ayını ne derece verimli geçirdiğinize bağlı olarak, 2024 yılının bu son çeyreğinde geleceğe dair önemli planlar yapabilir, sevgili- eş- çocuk gibi sizin için birincil derecede önemli sevdikleriniz adına bazı endişelerinizin size “bir şeyler yapmalıyım” motivasyonu yükleyebilir. Bu tutulma aşk ve romantik ilişkileriniz, çocuklarınız, yaratıcılığınızı ortaya koyduğunuz ve keyifli işler yapmak isteğinizin yoğunlaştığı bir yerde oluşacak. Harita potansiyeli destekleyen bazı AKREPLER bu süreçte yeni bir aşka yelken açarken, kimileri ise anne veya baba olma noktasında desteklenecek. Özellikle 12- 21 Kasım arası doğan bir AKREP burcu iseniz sizi olumlu gelişmeler bekliyor diyebiliriz.

2 Ekim 2024 de TERAZİ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI ise kayıp ve zorlukları, etkili bir şekilde kendinizi ve motivasyonlarınızı göstermekte zorlandığınız bir alanı etkileyecek doğum haritanızda. Hastane süreçleri, kapalı ve izole kalacağınız bazı durumlar ve olaylar yaşanabilir ancak bu tutulma aynı zamanda bir yeniay olduğu için geçmişten gelen ve üzerinizde bir şekilde sıkıntı ve stres yaratan, sizin hayatınızın genelinde dengenizi bozan ve huzursuz giden ilişkilerin bitiş zamanı da olabilir. Sağlığınız maksimum dikkat etmelisiniz.

Cesaretin ve aksiyonun, hareketin gezegeni MARS 24 Kasım 2023- 4 Ocak 2024 arasında YAY burcundan geçiyor olacak. Bu geçiş sizi mali konularda istikrar sağlamakta zorlayabilir, harcama artışları, plansız ve gereksiz harcamalar bütçenize ekstra yük haline gelebilir. Yeni kazanç kapıları bulmak adına motive olurken; değerlerinize taban taban ters şeyler yaparken bulabilirsiniz kendinizi.

4 Ocak- 13 Şubat arasında Oğlak burcuna geçecek ve burcunuzla olumlu bağlantı kuracak olan MARS; kardeş ve yakın çevre ilişkilerinizi hareketlendirecek. Seyahatler gündeme gelebilir. Yakın akrabalar, komşular ya da kardeşlerinizle ters düşmek, çatışma ve rekabet durumları, onlardan size gelebilecek ters davranışlar bu süreçte sıkıntı yaratabilir. Fikir ve düşüncelerinizi çok güçlü bir şekilde savunduğunuz bu süreçte kolay kolay kimseyi alttan almayacaksınız.

13 Şubat- 22 Mart 2024 arasındaki süreç ise ailevi konular, eviniz, yuvanız, ebeveynleriniz ile olan ilişkileriniz MARS KOVA burcu geçişi ile hareketlenmeye başlayacak. Taşınmalar ve adres değişimleri gündeme gelebilir. Yaşadığınız ortamda hareketin de artması ile birlikte sizi sıkan ve hareket edemez hale getiren ne kadar ailevi bağ varsa onlardan en azından bir süreliğine uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Aile içi tartışmalar yükselebilir. Evli Akrepler ise eşlerinizin iş ve kariyer yaşamlarında stres ve gerilim yaratan değişimlerle karşılaşabilirler.

22 Mart- 30 Nisan 2024 arasındaki zaman diliminde Mars enerjisi sizi duygusal motivasyonlarınızı, sevgilerinizi yükseltme potansiyelini de içerisinde barındırmakta. Aşk ve gönül işleriniz hareket alanınız olacak. Varsa sorunları çözebilmek adına süreç size destek verecektir ancak Mars enerjisi kavgacı ve rekabetçi bir enerji olduğu için doğru yönlendiremediğinizde ise sevgili ile tartışma, kavga, hırs ve rekabet anlamına da gelebilir. Çocuklarınız adına da süreç destekleyici çalışabilir, onlar adına almanız gereken bazı kararlar gündeme bu süreçte daha fazla gelebilir.

30 Nisan- 9 Haziran arasında MARS kendi yönettiği KOÇ burcundan geçiyor olacak. Bu geçişi ise haritanızın iş ortamını anlatan alanı. İş ve o ortamda değişimler, mesai arkadaşlarınız ile rekabet ve çatışmalar yaşanabilir. İş yapmak, çalışma azmi ve tutkunuzun da yükseleceği bu süreçte iş bitirici özelliklerinizle amirlerinizin gözüne de girebilirsiniz. Kaza ve sakatlanmalara, sağlığınıza, beslenme ve uyku düzeninize dikkat etmelisiniz.

9 Haziran- 20 Temmuz 2024 arasında MARS karşıt burcunuz BOĞA dan geçecek. Bu da hareket alanınızı 2 aylık süreçte evliliğiniz, yakın ilişkileriniz, ortaklı çalışmalarınıza yönlendireceğiniz anlamına gelmekte. İyi giden ilişkilerin kalıcı hale gelmesi adına alınacak kararlar, sorunlu giden ilişkilerde ise gerilemeler, karşılıklı gerilimin tırmanması söz konusu olabilir. Fikirsel, mantıksal huzursuzluklar, karşılıklı değerlerin çatışması ve hukuki çekişmeler olasılıklar arasında olup süreç içerisinde daha sabırlı ve kontrollü olmalısınız.

20 Temmuz- 4 Eylül 2024 arasında MARS İkizler burcu geçişi ile birlikte mali konularda alacak verecek, borç almak- vermek, kredi çekmek ve miras gibi ortaklı gelirleriniz, eşinizin mali konuları hareketlenecektir. Dış etmenlerin iç dünya düzeninizi bozmasından söz edebiliriz. Bu dönemde tehlikeli durumlarda kalabilir, düşmanca davranışlara maruz kalabilirsiniz ancak süreç akıllı, mantıklı ve yerinde – zamanında verilmiş, gerekirse esnek ve toleranslı davranarak yönetmenizi gerekli kılacak.

4 Eylül – 4 Kasım 2024 arasındaki süreçte ise YENGEÇ burcundan geçecek olan MARS yurt dışı, yayıncılık konuları, uzak akrabalarla olan ilişkileriniz, akademik konular, hukuki süreçler, seyahatler ve eğitimler alanından etki etmeye başlayacak. Bu süreç burcunuzla MARS enerjisinin uyumu anlamına gelmekte olup, enerjilerinizi fikirlerinizi savunmak ya da kabul ettirmek yerine ; kendi algımızı açık tutmak, yeni deneyimlere açık olmak, bilgi ve inanç kapasitenizi olabildiğince genişletmek olmalı. Hayatınıza yeni eğitimler gelebilir bu süreçte, aile ve sevdiklerinizle birlikte yapacağınız seyahatler gündeme gelebilir.

4 Kasım 2024 den itibaren ve 2025 yılı başına dek MARS ASLAN burcunda olacak ve bu burçta ise 7 Aralık 2024- 25 Şubat 2025 arasında RETRO pozisyonda kalacak. Yılın son dönemi sizin için oldukça önemli. MARS sizin burcunuzun klasik yöneticisi olmasının yanında; hareketi ve aksiyonu anlatan bir gezegenin yavaşlamayı ve hatta duraksamayı anlatır pozisyona geçmesi sıkıntıların ve sorunların gündeme gelmesi anlamına gelir. MARS ASLAN burcundan gerilerken özellikle iş ve kariyer projelerinizi, mesleki hedeflerinizi gerçekleştirebilmek belki de her zamankinden daha zor olacak sizler için. Patron ve otorite figürleri ile olası çatışmalar, mesleki sorunlar, işten ayrılma gibi durumlar mümkün olabilir. Özellikle 23 Ekim- 2 Kasım arası doğumlu AKREP burçları bu süreçten çok daha fazla etki alabilir. Kavga ve çatışmalardan uzak kalmaya çalışmalısınız.

2024 yılına bir MERKÜR retrosu ile gireceğiz. İletişim ve bağlantıları, konuşma-yazma-düşünme fonksiyonumuzu ifade eden MERKÜR’ün gerileme süreçlerinde geçmişe dönük iyileştirmeler, düzenlemeler ve gözden geçirip hataları fark etmek adına çok olumlu süreçlerdir. İletişim ve bilgi trafiğinde aksaklıklar yaşanmaması adına sizler özellikle ;

16 Aralık 2023- 3 Ocak 2024 arasında MERKÜR YAY burcundaki gerileme süreci finansal konularınıza dair gündem oluşturacak. Kazançlarınızda dalgalanmalar meydana gelebilir, iş ve ticari bağlantılara dair gecikmeler ve sorunlar ve bunların neticesinde elde edeceğiniz gelirlerde sıkıntılar, bekleme süreçleri söz konusu olabilir.

2- 25 Nisan 2024 arasındaki süreçte ise MERKÜR KOÇ burcundan gerilemeye başlarken konu başlıklarınız çalışanlarınız, iş ortamınızı ve oradaki kişilerle olan ilişkileriniz, kira kontratlarınız, iş ortamını bağlayan konulardaki anlaşma ve sözleşmeler çerçevesinde şekillenecektir. Çok iyi iş çıkarmak isterken işler tersine dönebilir, çalışma ortamınızda iletişim sıkıntıları çok fazla bunaltabilir.

5- 29 Ağustos arasında ise MERKÜR BAŞAK ve ASLAN burçlarından gerileyecek. Bir ucu kariyer hayatınıza bir ucu ise aynı ekip içinde birlikte iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminize vurgu yapacak bu gerileme sürecinde ego çatışmaları tekrar eden bir tema olarak önünüze gelebilir. Gelecek planlarınızı revize etmeniz olasıdır.

26 Kasım- 15 Aralık 2024 arasındaki süreçte MERKÜR bir kez daha YAY burcundan gerilerken, konuyu yine finansal gelişmelere bağlayacak. Kazançlarınızda dalgalanmalar olası ve bir bütçe ayarlaması yapmanız gerekebilir. Mali konularda atacağınız imzalara dair gecikmeler ve bekleme süreçleri devrede olabilir.

Astrolog Hülya DEĞER - mistikalem.com
https://twitter.com/RehberAstro

https://www.instagram.com/astrolojininrehberligi?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
https://www.facebook.com/hlydgr?locale=tr_TR
astrolojirehber@gmail.com

Yorumlar