Astroloji

Ağustos Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022

Ağustos ayında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara yorumladı:

Ağustos Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022

Koç ve Yükselen Koç Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Koç ve Yükselen Koç burçları ailenizle ilgili bazı konular gündeme gelebilir , yeni kararlar alınabilir. Bazılarınız evinizi değiştirebilir, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Yeni planlar ve  projeler üretmeniz söz konusu olabilir.  Harcamalarınıza dikkat etmeniz faydalı olabilir.  İş ile ilgili  konularda bazı değişiklikler  yaşanabilir.  Kariyerinizde müspet değişimler olabilir. 

Kristal               : Aytaşı

Esans                :  Sedir Ağacı

Olumlama       :  Yaşamımın her anında içimde sevgi akıyor.

************

Boğa ve Yükselen Boğa Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu : Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa burçları yeni şeyler öğrenmek isteyeceğiniz bir dönemdesiniz.  Bazı kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.  Uzun zamandır yaşadığınız kararsızlık sona erebilir.  Mirasla ilgili konularda hukuki yollara  başvurmanız gerekebilir.  Daha çok çaba sarfedeceğiniz zaman dilimi. Bir çok teklif alabilirsiniz fakat isteklerinizi karşılayamayabilir. 

Kristal               : Opal

Esans                : Kasnı otu sakızı

Olumlama       :  Kendime zengin ve doyumlu bir  hayat yaşama izni veriyorum. 

************

İkizler ve Yükselen İkizler Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler burçları finansal durumunuzu iyileştirmek için daha fazla organizasyon ve plan yapabilirsiniz.  Elinizdekileri tutma eğilimi yoğun olabilir. Birikim yapmak için harekete geçilebilir.  Şimdiye kadar kendinize yaptığınız yatırımların karşılığını almaya başlayabilirsiniz.  Ortaklı işler karşısında temkinli olun. 

Kristal               : Rodokrozit

Esans                : Kırmızı Biber

Olumlama       :  Auram, yaşamın her alanında bana uygun insanları çeker. 

************

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu:  Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç burçları yeni anlaşmalar, iletişimler söz konusu olabilir.  İmza atacağınız her konuda detaylı düşünmeniz yerinde olacaktır. Sosyal çevreniz genişleyebilir yeni ilişkiler kurabilirsiniz.  İkili ilişkilerde çatışmalar yaşanabilir.  Borç alıp – verme konusunda temkin.  Düşüncesiz adımlar sorunlar oluşturabilir. Geçmişteki ilişkilerinizi yeniden gündeme almanız zarara uğramanıza  yol açabilir. 

Kristal               : Amazonit

Esans                : Mine Çiçeği

Olumlama       :  Tüm varlıkların kutsanmasına yönelik yaratıcı planın ortağı olarak gücümü şükranla ve sevgiyle kullanıyorum.

************

Aslan ve Yükselen Aslan Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burçları arkanızdan çevrilen işler biraz canını sıkabilir.  Yine de fitne, fesat yayan kişilere karşı temkin kulağınızla duymadıkça harekete geçmeyin yine de temkinli olmayın unutmayın. İşinizle ilgili değişimler söz konusu olabilir. Sağlık konusunda dikkatli olun.  Kendinize güvenin size en büyük destek yine sizsiniz. 

Kristal               : Yıldız Taşı

Esans                : Turunç Yağı

Olumlama       :  Düşüncelerimin akışının gitgide daha çok farkında oluyorum ve olanaklarımın gelişmesinden ötürü mutluyum. 

************

Başak ve Yüksek Başak Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Başak ve yükselen Başak burçları yeni bir ilişki kapınızı çalabilir. Bu ilişki enerjinizi yenileyebilir.  Geçmiş yaralarınızı sağaltabilir.  Sosyal çevreniz size bazı fırsatlar yakalatabilir, desteklenebilirsiniz.  Ortaklıklardan maddi kazan sağlayabilirsiniz.  İş, aşk, sağlık konularında şanslısınız. 

Kristal               : Kırmızı Akik

Esans                : Palmarosa

Olumlama       :  İçsel sevgilimle arkadaş oluyorum. 

************

Terazi ve Yükselen Terazi Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu : Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burçları  iş ve kariyer konularında yeni kararlar almanız gerekebilir. Hesapta olmayan harcamalar canınızı sıksa da ekstra gelirler ile durumu nötrleyeceksiniz.  İkili ilişkilerde pürüzler yaşanabilir. Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirebilir. Onların hayatlarıyla ilgili  konularda fikir danışacağı kişi konumunda olabilirsiniz.  

Kristal               : Duman Kuvars

Esans                : Bergamot

Olumlama       :  İstediğimi ve reddettiğimi açıklıkla ve sevgiyle iletiyorum. 

************

Akrep ve Yükselen Akrep Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burçları komşular, akrabalar, yakın çevrenizle gündeminiz meşgul olabilir. Önemli iş anlaşmaları, sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Eğitim konusunda girişimler söz konusu olabilir. Geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz ve bu konuda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabilir, üstlerinizle ilişkileriniz iyileşebilir; takdir görebilirsiniz. 

Kristal               : Kunzit

Esans                : Kızıl Kestane

Olumlama       :  Yaptığım ve yapamadığım tüm şeyler gerçeğin, sevginin ve bilgeliğin gelişmesine katkıda bulunuyor. 

************

Yay ve Yükselen Yay Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Yay ve yükselen Yay burçları yatırım amaçlı kredi arayışına girebilirsiniz.  Ev almak, iş yeri açmak, arazi almak gibi girişimleriniz olabilir.  İş alanında bazı uyumsuzluklar söz konusu olabilir.  Elektronik aletlerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda sağlıklı beslenme ile önlemler alabilirsiniz. 

Kristal               :  Pembe Kuvars

Esans                : Adaçayı

Olumlama       :  Hoşgörü içinde yaşayış, ilişkilerimi mutlulukla doldurmama yardım ediyor. 

************

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burçları ilişkinizle ilgili duygusal kararlar almamaya özen göstermelisiniz.  İlişkisi olmayanlar için bazı adaylar ortaya çıkabilir. Daha önce  sürtüştüğünüz kişilerle uzlaşabilirsiniz. Çocukları olanlar çocukları ile daha fazla ilgilenebilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.  Sorunlu ikili ilişkiler bitebilir. 

Kristal               : Topaz

Esans                : Çam

Olumlama       : Yaratıcı güçlerimi, varoluşumdaki başarı ve amacın kaynağı olarak bilinçli bir şekilde kullanıyorum. 

************

Kova ve Yükselen Kova Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Kova ve yükselen Kova burçları yeni işler, yeni fırsatlar, yeni projeler gündeme gelebilir.  İşle ilgili kararlarınızı duygusal olarak vermemeniz faydanıza olabilir. Aile içinde küçük sorunlar yaşanabilir.  Dedikodunuzu yapan bazı insanlarla yüzleşebilirsiniz. Kendinizi önemseyin bedeninizle ilgilenin küçük hesaplaşmalar ile gündeminizi meşgul etmeyin. 

Kristal               : Peridot

Esans                : Çam

Olumlama       :  Başarılı ve doyumlu bir yaşamı yaratmak üzere bana gerekli olan tüm beceriler burada ve şimdi kullanımıma hazır bulunuyor. 

************

Balık ve Yükselen Balık Burçları Ağustos Ayı Burç Yorumu: Sevgili Balık ve yükselen Balık burçları aşk hayatınızda kafa karışıklıklar söz konusu olabilir. Akrabalar, kardeşler, iletişim, eğitim konuları gündeminizde yer alabilir. Sizi yoran insanlarla yollarınızı ayırabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir yeni dostluklar edinebilirsiniz.  Yakın çevrenizden yaşayabileceğiniz sadakatsizlik sizi üzebilir. İş arkadaşlıklarınız noktasında temkin olmalısınız. 

Kristal               : Turkuvaz

Esans                : Kızıl Kestane

Olumlama       :  Düşüncelerim, duygularım ve eylemlerim, gitgide yaratıcının birleştirici gücüne yöneliyorum.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar