Astroloji

5 Şubat 2023 Aslan burcunda dolunayın burçlara etkileri

Astrolog Seçkin İlbuğa, "5 Şubat Aslan dolunayı biraz acayip ‘’belki zamansız’’ bir hasat mevsimine işaret ediyor" diyerek, dolunayın burçlara etkilerini yorumladı:

5 Şubat 2023 Aslan burcunda dolunayın burçlara etkileri

Koç Burcu 5 Şubat Aslan burcu dolunayı yorumu: Aşk hayatınız renklenebilir. Çocuklarınızla, eşinizle ilişkilerinizde bazı dengelerin değişmesi gerekecektir. Dış dünyaya yöneldikçe iç dünyanızdaki karmaşa artıyor olabilir. Kendi gerçekliğinize (kişilik özelliklerinize, aile yapınıza, maddi koşullarınıza, işinize, mesleğinize vb.) uygun davranın. Gerçek bir aşk yaşamak istiyorsanız ardınızda kırgın aşıklar bırakmamalısınız. Hayatı eğlence tadında yaşamak istiyorsanız sizi gerçekten mutlu edenin ne olduğunu bulmalısınız. Arkadaş çevrenizin önerilerine fazla kulak vermek hayatınızda bazı dengelerin bozulmasına neden olabilir. Gelecek hayallerinizi korumak zorundasınız.

Boğa Burcu 5 Şubat Aslan burcu dolunayı yorumu: Aile içinde ışıklar sizi göstermeye başlayabilir. Ailenizin sizinle gurur duymasına neden olacak başarılara imza atabilirsiniz. Yuvada, ailede bir sorun varsa iletişim dilinizi değiştirin, önyargılarınızdan arının. Size anlayış göstermeyeceklerini düşünmek aile içinde soğukluk yaşanmasına neden olabilir. Konuşup kendinizi anlatarak sırtınızdaki yüklerden kurtulmalısınız. İş hayatınızda ilerlemenizi sağlayacak yeni fırsatlar gündeme gelecektir. Şu an yolunda giden iş hayatınızın büyüsüne kapılıp riskli yatırımlar yapmaya kalkmayın. Ün kazanmanızı, toplumsal imajınızın değişmesini sağlayacak fırsatlar yakalayabilirsiniz.

İkizler Burcu 5 Şubat Aslan burcu dolunayı yorumu: Sizi anlayacağına inandığınız yeni insanlarla tanışabilir, iş yapmaya başlayabilirsiniz. Yakın çevreye bağımlı yaşamak, ‘’böyle olmalı’’ ısrarında bulunmak düşebileceğiniz hatalardır. Yurt dışı bağlantılı iş, ticaret fırsatları yakalayabilirsiniz. Yeni alanlara ilginiz artabilir, eğitimler almak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanabilir, istikrarı elden bırakmazsanız hayallerinize ulaşmanız yakın. Belki ufak tefek değişiklikler, iyileştirmeler yaparak daha erken ve kolay sonuç alabilirsiniz. Yüksek hedefleriniz, idealleriniz uğruna çabalarken kendinizi biraz fazla zorlamış olabilirsiniz. Gerçek amacınızı unutmayın, daha mutlu olmak için çıktınız bu yola.

Yengeç Burcu 5 Şubat Aslan burcu dolunayı yorumu:  Finans ana konu olabilir. Sahip olduğunuz maddi-manevi değerleri korumak, büyütmek istiyorsanız harekete geçmelisiniz. Para kazanmak, değerlendirmek, paylaşmak konusunda yeni ilkeler, öncelikler gündeme gelebilir. Borçları, kredileri, aile gelir ve giderlerini yani her tür borç-alacak ve paylaşımı gözden geçirmek durumundasınız. Aile, iş, aşk, dostluk ilişkilerinde de yeni davranış ve iletişim yöntemleri sayesinde huzur bulacaksınız. Kendinizi dışarıdan gelen olumsuz niyetlere, kişilere, finansal baskılara karşı koruduğunuzda her şey yoluna girecektir. Bunun için ani kararlar almamaya dikkat etmenizi önerebilirim.

Aslan Burcu 5 Şubat Aslan burcu dolunayı yorumu:  Benim hayatım, demeye en çok sizin ihtiyacınız var. Topluma fayda konusunda çok aktif olabilirsiniz. Ancak dilediğiniz hayatı yaşamak konusunda daha kararlı olmanız gereken bir döneme girdiniz. Özellikle evlilikte, korkularınızdan arınıp, isteklerinizi, tutkularınızı, hayallerinizi ifade etmeye başlamanızı öneririm. Hak ettiğiniz değeri gördüğünüzden emin misiniz? Her şey değişti, sizde değiştiniz, hayallerinize tekrar göz atın. Siz kendinizi evlilik, ortaklık içindeki rollerinize kapılıp, kaybolmaktan korumalısınız.

Başak Burcu 5 Şubat Aslan burcu dolunayı yorumu: İç dünyanız biraz karışık olabilir. Nedenini bilmediğiniz bir tıkanıklık, sıkışmışlık yaşıyor olabilirsiniz. Artık bir şeyler değişsin, hayatım hareketlensin istiyorsunuz. Çeşitli alanlarda geride kalması gereken alışkanlıklar, kişiler olduğunu söylemeliyim. Enerjinizi iş-çalışma hayatına aktarın. Hak ettiğiniz değeri görmek istiyorsanız eyleme geçmek, çalışmalarınızı nihayete erdirmek zorundasınız. Her şey değişti, kaderi planlar değişti, kendinize ait kaynaklar yaratmak durumundasınız. Siz kendinizi günlük hayatın basit akışından korumalısınız. Ben ne istiyorum, ne hayal ediyorum? Peki bunun gereğini yapıyor muyum?

Terazi Burcu 5 Şubat Aslan burcu dolunayı yorumu:  Sosyal hayata dahil olmak, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmek iyi gelebilir. Topluma yararlı projelerde yer almak manevi tatmin sağlayacaktır. Ortak amaçlar, idealler için bir araya geldiğiniz kişilere daha fazla zaman ayırın. Arkadaşlarınızla yaşayabileceğiniz gerginliklerin tırmanmasına izin vermeyin. Aşk ilişkilerinde akışa izin verin. Hayat düzeniniz bozulmasın diye yürümeyen ilişkilere zaman harcamayın. Daha da önemlisi yalnız kalmamak için kimseyi hayatınıza almayın. Siz çok önemlisiniz, duygularınız çok önemli sizi mutlu eden kişilere emek harcayın. Geleceğe dair önemli kararlar almak için isteklisiniz düşünmeden karar vermeyin.

Akrep Burcu 5 Şubat Aslan burcu dolunayı yorumu:  Kariyerinde ilerlemek, yuva kurmak isteyen Akrepler için önemli bir dönem. İş sahanızı, çalışma yönteminizi değiştirmeniz gerekebilir. Kazancınızı arttırmak için şimdikinden farklı bir çalışma ortamına ihtiyacınız var. Toplumsal tanınırlık açısından verimli bir döneme girdiniz. Kariyer hayatınıza dair aldığınız kararlar aile hayatınızı etkileyebilir. Ailenizi, yuvanızı merkeze aldığınız bir yol haritası belirleyin. Sizin önceliğiniz eviniz, aileniz olmalıdır. Medeni durumunuzun değişme olasılığı yüksek. Ayrılık yada evlilik kararı almak için aceleci davranmayın. Size değerli hissettiren, sizi büyüten, ilerleten iş ve aşk ilişkilerine vakit ayırın.

Yay Burcu 5 Şubat Aslan burcu dolunayı yorumu: Yurtdışında yaşamak, eğitimler almak-vermek dolunay gündeminiz olabilir. Süren işlerin, eğitimlerin, ticaretlerin tamamlanması yeni kapılar açılmasını sağlayacaktır. Değişime izin vermeniz, yerleşmiş düşüncelerinizin yarattığı baskılardan kurtulmanız gereklidir. Hayatı belki de başka bir şekilde anlamlandırmanız gerekebilir. En ideal, doğru, yararlı, kazançlı olana değil, öz arzunuza yönelin. Kardeşler, yakın arkadaşlar aracılığıyla kendinize yatırım yapmayı başaracaksınız. Siz özellikle yakınlarınızın size sağlayabileceği kaynak ve yardımlara odaklanın. Dikkatle değerlendirmeniz gereken fırsatlar onlar aracılığıyla gelebilir.

Oğlak Burcu 5 Şubat Aslan burcu dolunayı yorumu: Kredi, vergi ve borçları planlamak, yeni alma-verme dengeleri kurmak durumundasınız. Beklenmeyen harcamalar çıkması da gelirler elde etmeniz de olasıdır. Siz maddi-manevi elinizden gelenin en iyisini yaptınız. Artık kendi değerlerinize hizmet etmek zorundasınız. Kendi paranızı, malınızı-mülkünüzü korumak zorundasınız. Sahip olduğunuz parayı, malı, mülkü dilediğiniz gibi kullanmaya hakkınız olduğunu unutmayın. Aksi durumda başkalarına kaynak sağlamaktan öte bir kazanca sahip olamazsınız.

Kova Burcu 5 Şubat Aslan burcu dolunayı yorumu:  Özel hayatta, ikili ilişkilerde beklenmeyen durumlar meydana gelebilir. Ortaklarınızla, evliliğinizle ilgili konularda sağduyulu davranmaya gayret edin. Gerginlik de olabilir, ani bir kararla ileri adımlar atmakta isteyebilirsiniz. Siz ikili ilişkiler aracılığıyla özdeğer sınavı vereceksiniz. Bireyliğinizin, özgürlüğünüzün tehdit altında olduğunu düşünmeye meyillisiniz. Kendinizi, huzuru, mutluluğu seçin. Kendinizi ani kararlardan korumak durumundasınız. Sağlığınızla, dış görünüşünüzle ilgilenmek evinize çeki düzen vermek gölgeleri dağıtabilir.

Balık Burcu 5 Şubat Aslan burcu dolunayı yorumu: İş hayatında, iş arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunlar dayanılmaz hale gelmiş olabilir. Hak kaybı yaşamayacağınız şekilde hareket edin. Hayatınızı altüst edecek kararlar almadan önce düşünüp taşının. Günlük yaşamınızı gözden geçirdiğinizde hoşunuza gitmeyen rutinler içinde boğulduğunuzun farkına varacaksınız. Sağlığınıza özen gösterin, keyif aldığınız şeyleri yapmaya gayret edin ve daha sonra önemli kararlar alın. Biraz içe dönmek, kendinizi dinlemek, iç sesinize güvenmek en doğru olandır.

Gökyüzünü dinleyin!

Astrolog Seçkin İlbuğa -milliyet.com.tr/pembenar

seckinilbuga@outlook.com.tr

Yorumlar