Astroloji

26 Eylül Terazi Yeniayı'nın burçlara etkileri

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu, 26 Eylül'de Terazi Burcunda meydana gelecek yeniayın astrolojik etkilerini yorumladı.

26 Eylül Terazi Yeniayının burçlara etkileri

6 Eylül Pazartesi, İstanbul saatiyle 00:54’te Terazi burcunda yeniay gerçekleşecek. Öncü niteliğin baskın olduğu bu yeniay, inisiyatif almamız gereken durumların ağırlıkta olacağını gösteriyor.

Terazi burcunda ilişkiler, uyum ve adalet ön plandadır. Hem gergin hem de destekleyici açıları olan bu yeniayda, ilişkilerimizde ve denge kurmak istediğimiz konularda harekete geçeceğiz.

2021 boyunca Satürn ve Uranüs’ün sert açısı, bizlere yenilenme isteğimiz ile kısıtlanmaların çatışmasını yaşattı. Kasım ayına kadar tekrar aktif olan bu etkiyi yeniay kuvvetli bir şekilde vurgulayacak. 

Toplumsal anlamda yenilik ve özgürlük isteyenlerle, sınırlama getirmeye çalışan grupların karşı karşıya gelmesini yaşayacağız. Finansal krizlerle ekonomide yeni adımlar atılmasının zorunluluğu da yine sert bir şekilde karşımıza çıkacak. Aynı zamanda ani hava değişimlerine bağlı afetler ve depremler de gündemde olacak.

Bireysel olarak ise özellikle ilişkilerimizde değişim gerektiren konular, çatışmalarla gündeme gelecek. Gerilimi sonlandırmak için mecburen harekete geçmek zorunda kalacağız. Eğer vereceğimiz kararlarda kendimize ve ilişkimize karşı dürüst olursak atacağımız adımlar bizi destekleyecek ve kalıcı olacak. Fakat sadece günü kurtarmak için eyleme geçersek, önümüzdeki 6 ay boyunca aldığımız kararın telafisi için uğraşmak zorunda kalabiliriz.

Gerek ilişkilerimizde gerekse maddi konularda karar almakta zorlanabiliriz. Farkında olmadığımız ve bir anda ortaya çıkan konular aklımızı karıştırabilir. Merkür’ün Terazi burcunda retro olarak eşlik ettiği gökyüzü sebebiyle, 3 Ekim’den önce büyük girişimlerden uzak durmakta fayda var.

Yeniay 4. evde gerçekleşiyor ve yükseleni Yengeç. Dolayası ile ailemiz, kendimizi güvende hissettiğimiz yerler ve evimiz de gündemde olacak. Bu alanlarda şaşan dengeleri düzeltmek isteyeceğiz. Her zamankinden daha fazla çabalamaya gönüllü olabiliriz.

Öncü burçların (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) ve bu burçların ilk derecelerinde önemli vurguları olanların fazla etkileneceği bir yeniay olacak. 21-29 Eylül, 20-28 Aralık, 19-27 Mart, 20-28 Haziran doğumlular daha net etki alacaklar. 19-27 Mayıs ve 19- 27 Ocak doğumluları da yeni girişimlerde, ilişkilerde destekleyen etkiler olacak.

Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ BURCU  26 EYLÜL DOLUNAYI ETKİLERİ

Maddi konularda ya da sosyal çevre ile yaşanılan gerginlikler sebebiyle ikili ilişkilerinizde ya da ortaklıklarınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İletişiminizi iki tarafın da menfaatlerini gözeten şekilde kurmaya çalışın. Çalışma hayatınızda da daha önce vermiş olduğunuz emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA  26 EYLÜL DOLUNAYI ETKİLERİ

Otorite figürleri ile gerginlikler, sorumlulukların fazla gelmesinin yaratacağı baskılar çalışma hayatınızda ve günlük rutinlerinizde yeni kararlar almanızı gerektirebilir. Bu dönemde sağlığa da dikkat edilmeli. Kazançlarınıza, işinize yönelik atacağınız adımların gerçekçi olmasına dikkat edin.

YÜKSELEN İKİZLER 26 EYLÜL DOLUNAYI ETKİLERİ

Geriye atılmış düşüncelerle, bilinçaltındaki duygularla yüzleşerek hayata bakış şeklini yeniden şekillendirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu çatışma sizlere, çocuklarınız ya da aşk hayatınızda yeni adımlar attıracak. Vereceğiniz kişisel kararlarda önyargısız davranabilirseniz Ekim ve Kasım aylarında zorlanma yaşamazsınız.

YÜKSELEN YENGEÇ  26 EYLÜL DOLUNAYI ETKİLERİ

Arkadaş çevresinde ya da finansal konularda sorunlar gündeme gelebilir. Ailenizle, evinizle ya da ebeveynlerinizle ilgili yeni kararlar almanız gerekecek. Ertelediğiniz, halı altına attığınız konularda harekete geçmek size iyi gelecek.

YÜKSELEN ASLAN 26 EYLÜL DOLUNAYI ETKİLERİ

Üstlenilen sorumluluklar ve ikili ilişkilerde yaşanılan gerginlikler, genel anlamda iletişim şeklinizi sorgulamanıza sebep olabilir. Bu dönemde ilişkilerinizle ilgili daha farklı düşünmek isteyeceksiniz. Daha önce hak edilmiş ama alınamamış paralar bu dönemde gelebilir.

YÜKSELEN BAŞAK  26 EYLÜL DOLUNAYI ETKİLERİ

Yurt dışı ile ilgili konular, hukuki durumlar ya da eğitim hayatı sebebiyle gündelik akışta aksaklıklar yaşanabilir. Maddi konulara yeni bir düzenleme getirmek gerekecek. İşle ilgili sorumluluk almaktan kaçınmamak önemli. Aşk hayatında da sorunlu konulara çözüm bulabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ  26 EYLÜL DOLUNAYI ETKİLERİ

Bireysel kararlarınızın öne çıkacağı bu yeniayda finansal konularda, aşk hayatında ya da çocuklarla olan ilişkilerde pürüzler çıkabilir. İkili ilişkilerde kendi merkezinizde kalmaya gayret edin. Olaylara geniş pencereden ve önyargısız bakmak işlerinizi kolaylaştıracak.

YÜKSELEN AKREP 26 EYLÜL DOLUNAYI ETKİLERİ

İkili ilişkilerde güvence arayışının ön planda olacağı yeniayda yaşamınızda tamamlanmalar, bitişler yaşanabilir. Geride durup bazı korkulardan dolayı devam eden ilişkilerinizi mercek altına yatıracaksınız. Sosyal hayatınızın ve arkadaş ilişkilerinizin de kuvvetli olacağı bir dönem.

YÜKSELEN YAY 26 EYLÜL DOLUNAYI ETKİLERİ

Çalışma hayatının, sağlık konularının veya kardeş ilişkilerinin zorlayacağı bu dönemde ileri dönük planlarınız için yeni adımlar atabilirsiniz. Arkadaşlarınızla da ilişkilerinize farklı bir düzen getirmek isteyeceksiniz. İletişiminizde adil olmak, ikili ilişkilerden destek almak sizi rahatlatacak.

YÜKSELEN OĞLAK  26 EYLÜL DOLUNAYI ETKİLERİ

Yaşamdan alınan keyif, özel hayat ve çocuklar gibi konular sebebiyle maddi anlamda zorlanmalar yaşayabilir. Şans oyunlarında, borsada ve keyfi harcamalarda dikkatli olunmalı. İş hayatında yeni gelişmeler, başlangıçlar olabilir. Akılcı atılan adımların olumlu etkilerini uzun vadede alacaksınız.

YÜKSELEN KOVA  26 EYLÜL DOLUNAYI ETKİLERİ

Evinizle ya da ebeveynlerle ilgili sorumluluklarda zorlanma yaşanabilir. Aile ilişkilerinde ve gayrimenkul alım satımında, özellikle bu dönemlerde büyük risklere girmemeye dikkat edilmeli. Kendinizi daha rahat ortaya koyabilir, hayata bakışınızı yenileyebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK 26 EYLÜL DOLUNAYI ETKİLERİ

Yakınlarınızla, kardeşlerinizle, ticari konularda ve eğitim hayatında bir takım engellerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızdaki krizleri durumlarla ilgili değişim kararları alacaksınız. Eski ilişkilerde çözemediğiniz konularla ilgili de olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Hepimize hayırlı başlangıçların olması dileğimle...

 Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

www.astrolojihan.com

Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan

Yorumlar