Astroloji

25 Ocak Kova burcunda Yeni Ayın burçlara etkileri

25 Ocakta Kova burcunda Yeni Ay burçları nasıl etkileyecek?

25 Ocak Kova burcunda Yeni Ayın burçlara etkileri

Koç burcu 

İyi niyetli olmayan sözde arkadaşlarınızı tutulma enerjisi ile hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Aynı zamanda bu etki ile yeni insanlarla tanışarak kalıcı arkadaşlıklar ve yeni insanlardan faydalarda görmeniz mümkün olacaktır.

Sosyal hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Arkadaşlıklarınızda ve ittifaklarınızda birtakım değişiklikler yaşayabilirsiniz bu değişimlere güvenin ihtiyacınız olan şey güvenilir olanın ortaya çıkması. 
 
Sıra dışı konuları olan bir organizasyona dahil olabilirsiniz veya hayatınıza yeni insanlar katılabilir. Bu tanışıklıklar finansal durumunda ani gelişmeler yaratabilir. Geleceğe yönelik hedeflerini gözden geçirebilir, bu yolda kendine bir yol haritası oluşturabilirsin.

Sosyal çevre, beklentiler ve arkadaşlarla ilgili konularda yeni kararlar alınabilir. Kişisel konularda ani adım atmamaya özen göstermelisiniz. Başkalarına duyduğunuz sorumluluk, toplumsal idealleriniz, amaçlarınız, hayalleriniz, sosyal gruplar ve arkadaşlıklarınız ile ilgili mutlu olacağın olaylara eşlik edecek.

Boğa burcu

İş hayatınızda yaşanacak büyük gelişmelere hazır olun. Zorlandığınız maddi konularda yaşayacağınız gelişmeler büyüme ve kalıcı işler için önem taşımakta. Prestijinizin artacağı büyük işler fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Özgürlük ve değişim kavramları bu dönemde sizin için oldukça önemli olacak. İlişkiler konusunda cesaretli olmayı başarıp geçmişin korkularından uzaklaştığınızda aşk güvenli bir şekilde kalbinizde hayatınızda yerini alacak.

Kariyer ve sorumluluklarla ilgili konularda yenilik istenebilir. Eski kalıplar yıkılıyor ve yeni başlangıçlara alan açılıyor. Kariyer konusunda ani bir gelişme kapıda olabilir. Arkadaş grupları içinde ilişkilerinizde aldanmalara açık bir dönemde olabilirsiniz.

Fedakarlık gerektiren durumlara ve gizli düşmanlıklara dikkat. Kariyerinizde parlama, hedeflerinizi ve amaçlarınıza başarıyla ulaşma fırsatı, toplumsal duruşunuz, iş teklifi, terfi, yeni başlangıçlar, kaderinizi etkileyen önemli olaylar ve değişimler, aileniz ve annenizle olan ilişkileriniz gibi konularda yeni deneyimler yaşatabilir.

İkizler burcu

Yeniliklere hazır olun. Kova Yeni ayı fırsatları görmeyi başarmanız için uyanışa geçiriyor sizleri yeni başlangıçlara yol alacaksınız pek çok konuda. Belki başka bir ülke kültür yurt dışında seyahat etme veya öğrenim görme şansını yakalayabilirsiniz.

Çalışmalarınızın, hayatınızda yepyeni ve heyecan verici bir rotaya getirecek karşılığını alabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Genel olarak, olumsuz düşünce ve inanışları bırakma zamanı sizler için.

Yeni fikirlere, orijinal bakış açılarına açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Kendinizi günlük rutinler içinde zaman zaman gergin ve mutsuz hissedebilirsiniz. Bu temponun dışına çıkmak için uzak bir yere seyahat gündeme gelebilir.

Eğitim, yurt dışı işleri ve inançlarla ilgili yeni kararlar alınabilir. Arkadaşlarla yaşanacak durumlarda ani çıkış yapmamaya dikkat. Hayatınızda felsefi temalar ön plana çıkabilir. Sıra dışı bir konuda eğitime başlayabilirsiniz.

Bu dönemde iletişim, seyahatler, eğitim hayatınız, medya, yurt dışı bağlantılı yabancılarla olan bağlantılar gibi konular gündemde olabilir. Yanılgılar ve çevrenizde eski dostlarınızın size karşı bazı manipülasyonları ile karşılaşabilirsiniz

Yengeç burcu 

Sizden yapabildiklerinizden daha fazlasını talep ediliyorsa; durup düşünmeli, kapanmamış yaralarınızı daha fazla görmezden gelmemelisiniz. Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için kendi gerçekleriniz ile itiraf edemedikleriniz ile yüzleşmelisiniz.

Ortaklaşa paylaşımlarla, miras veya kredi gibi konularla ilgili ani gelişmeler olabilir. Bu konulara kendinizden taviz vermeden yaklaşmak isteyebilirsiniz. Eşinizle veya ortağınızla yeni bir yatırımı hayata geçirme fikri ortaya çıkabilir.

Finansal konular, riskli durumlarla ilgili yeni adımlar atmak istenebilir. Otorite figürlerine karşı tepkisel davranmamaya dikkat. Uzun zamandır beklediğiniz alacaklarınızı tahsil edip, borçlarınızı kapatabilir veya yapılandırma fırsatlarını elde edebilirsiniz. Bu yeni ay sizlere önümüzdeki dönemler için kendi ayaklarınız üzerinde güçlü kalabilme fırsatları sunacaktır.

Aslan burcu

Karşıt burcunuz olan Kova’da gerçekleşecek Yeni Ay ile şans, iş ve aşk hayatınızda sizden yana olacak. Gayretleriniz doğrultusunda kaderiniz yeniden şekillenmeye başlıyor. Farkına varabildiğiniz, cesaretli olabildiğiniz, geçmişle kavgayı bırakıp şu anda kalabildiğiniz takdirde.

İkili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, hukuki meseleler gündemde olacak. İkili ilişkilerin hareketlenmeye başlayabilir. Kendinizi ilişkiler içerisinde daha özgür bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz.

Bir süredir iş hayatınızdaki gelişmeler hareket kazanmış olabilir. İş ortamınızdaki kişilerin sıra dışı tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz veya siz daha isyankar bir tavır içerisine girebilirsiniz. İş hayatınızda veya yakın akrabalarınızla ilgili ortaklaşa paylaşımlar içeren konularda aldanmalara açık bir dönemde olmanız mümkün.

Tutumunuzu değiştirmenin özünüzdeki güzellikleri dışarı yansıtabilmenin her şeyi daha daha iyi hale getireceğini fark ederek doğru yolu bulabilirsiniz. Ayrıca Kova Yeni Ayı ile her zorlukta yanlarında yer aldığınız arkadaşlarınızın gerçek yüzlerini kendi çıkarları uğruna yaptıklarını öğrenecek görecek ve gerçek dostlarınızı ayırt etmeyi başarabileceksiniz.

Bu dönemde hukuki ve ticari konularda ani karar vermemeye dikkat etmenizde fayda var. Son birkaç yıldır tutulmalar sizleri oldukça yordu. İnsanlara laf anlatmak ve kendinizi savunmak durumunda kalmak sizleri gerçek anlamda yıprattı. Ama artık bu yeni ay ile yeni başlangıçlara yelken açıyorsunuz.

Başak burcu 

Günlük iş rutinleri ön planda. Sorumluluklarınız önem kazanabilir. Daha önceleri ileri tarihlerde yapmak üzere ertelediğiniz işleri yapmak için yeni bir bakış açısıyla planlama yapabilir ve bu planlarınızı uygulamaya alabilirsiniz.

Yaşamınızda uluslararası veya akademik konularda ani gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarla ilgili konularda yanılgılar olabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Özel yaşamınızda da kontrollü olmalı fevri yaklaşımların zararlı sonuçlar getireceğinin bilinci ile hareket etmelisiniz.

Sağlıkla ve günlük rutinlerle ilgili yeni kararlar alınabilir. Finansal konularda risk almamaya özen göstermelisiniz. Bu dönemde gündelik yaşamınızda, hizmet ettiğiniz konularda pratik çözümler bulabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı sorumlulukları partnerinize yükleyebilirsiniz.

İş hayatınızda yerinde müdahaleler ve girişimler ile başarı kazanacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Kova Yeni ayı ile ev ve iş hayatınızda yerleşim değişiklikleri gündeminize gelebilir. Ne istediğinizi iyi belirlemeli ve yolunuzu çizmelisiniz.

Terazi burcu 

İlişkinizde dönemsel olarak benzer krizler sürekli tekrar ediyorsa tutulma enerjisi ile aynı şeyleri yaşayabilir ve duygusal bağınız zayıflayarak bitişlere neden olabilir. Aşk hayatınızda gerginlikler yaşanabilir. Duygusal krizler bitişlere neden olabilir.

Aşk hayatınızın hareketleneceği bir dönem. Yeni bir ilişki kapıda olabilir. Yaratıcı işlerle uğraşıyorsanız farklı bakış açınız ve orijinal fikirlerinizle kendinizi göstermek için güzel bir dönem olabilir. Çocuğunuz olsun istiyorsanız bu etkiyi değerlendirebilirsiniz; çocuk düşünmüyorsanız sürpriz bir gelişme yaşamamak adına dikkat etmenizde fayda var.

Aşk hayatıyla ve çocuklarla ilgili yeni kararlar alınabilir. İkili ilişkilerde ani tepkilere dikkat. Bu dönemde aşk hayatı, çocuklar, evlilik gibi konular ön planda olacak. Dost ve düşmanı tanıyacağınız bir dönem içinde olacak; bazı şeylerden kurtulabileceksiniz. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Kendinize zaman ayırın ve hedef belirleyin.

Akrep burcu 

İş ve arkadaşlık ilişkilerinizde öfke ile yıkıcı bir tutum içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Aksi takdirde büyük pişmanlıklar yaşayabilir ve geri dönüşü olmayan durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Belki ilişkileri sınırlandırmak akıllıca olabilir fakat asla kestirip atmanın bir çözüm olmadığını unutmadan hareket edin.

Ev hayatınızda yeni bir dönem başlayabilir. Evinizi değiştirmek veya ev içinde yeni düzenlemeler yapmak gündeminizde olabilir. Aile içinde veya eşinizle, partnerinizle olan ilişkinizde kendinizi daha özgür bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Partneriniz veya ortağınızla olan ilişkinizde ani gelişmeler yaşanabilir.

Kova Yeni Ayı ile yeni bir eve taşınabilir, hukuki konularda mücadele verdiğiniz sorunlu işleri uzlaşı içinde çözüme kavuşturabilirsiniz. Şimdi ilişkilerde karşılıklı özveri ve saygıyı koruyarak hareket etmelisiniz.

Aile, ev ve ebeveynlerle ilgili yeni kararlar alınabilir. Sağlık konularını ihmal etmemeye dikkat. Bu dönemde ev, aile, emlak, taşınma gibi konular gündeme gelebilir. Yenilikler yapmak isteyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Parasal sorunları geride bırakabilirsiniz.

Yay burcu

Yakın çevreyle olan ilişkiler ve kardeşlerle ilgili konularda yeni kararlar alınabilir. Kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle ilişkilerin gündeminde olabilir. Yeni bir eğitime başlamayı planlayabilir ve hayata geçirebilirsiniz. İş ortamında beklemediğiniz bir gelişme yaşanabilir.

Büyük değişimler ve fırsatlar sizleri karşılıyor. Yolculuklar yurt dışı kaynaklı gelir ve eğitimler Kova Yeni ayının sizlere yansıyan enerjileri arasında. İş ve aşk hayatınızda da emek verdiklerinizin karşılığını alma zamanı. Şimdi almak vermek dengesini sağlamalı önce kendinizi sevmeli ne kadar değerli olduğunuzu iş işten geçmeden fark etmelisiniz.

Aşk hayatında ve çocuklarla ilgili konularda ani karar vermemeye dikkat. Artık daha güçlendiğiniz ve haklılığınızın anlaşıldığı bir dönemdesiniz. Yeni teklifler alabilirsiniz.

Oğlak burcu

Kova Yeni ayı ile hayatınızda yenilikler yapmak isteyebileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Yaşamınızı yeniden yapılandırmak için kendiniz ile yüzleşin kendi değerlerinize ne kadar çok sahipseniz, o kadar özgür ve mutlu olacaksınız.

Yaşamında sizi finansal kazanımlara götüren orijinal bir fikir ortaya çıkabilir. Bu iş fikrini gerçekleştirmeye yönelik bir program hazırlayabilir ve uygulamaya alabilirsiniz.

Sizi siz yapan değerlerinize özelliklerinize inanmaya başlama zamanı kurallara uymayan veya başkalarına mantıklı gelmeyen şeylerin sizin için ne kadar önemli olduğunu fark etmelisiniz.

Maddi konular ve kendimizi değerli hissetmek için yaptıklarımızla ilgili yeni kararlar alınabilir. Aile ve gayrimenkullerle ilgili konularda sağduyulu davranmaya özen göstermelisiniz. Finansal konular, yatırım ve gelirler ön planda olacak. Para kazanmak adına çevrenizden destek alabilirsiniz.

Kova burcu 

Bu Yeni Ay sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Kendini rahatlıkla güçlü ve özgün bir şekilde ifade edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Özgüveniniz yüksek olabilir. Kendinizi merkeze alan yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Finansal konularda yanılgıya düşmemek için özen göstermenizde fayda var. Yaşamınızda pek çok alanda en iyi noktaya gelmek için gökyüzü destekliyor sizleri. Mesleki ve ailevi konularda yaşadığınız sorunlardan sıyrılın ve kendinizi düşünerek kararlar alın.

Eski veya çıkmaz bir noktada olan ilişkilerinizi sonlandırma zamanı geldi. Özgürleşmek gerçek sizi yaşamaya başlamak için. Şimdi negatif insanlardan uzaklaşma arınma zamanı sizler için.

İdealleriniz, amaçlarınız, hayalleriniz, sosyal gruplar ve arkadaşlıklar, sevindirici ve mutlu edecek haberler gibi konularda önemli yeni deneyimler yaşatabilir. Kişisel imajınız ve insanlara göründüğünüz tüm yönlerinizin daha yumuşak ve çekici bir hale gelebilir.

Kendimize ait bedensel ve psikolojik konularla ilgili yeni adımlar atmak istenebilir. İletişim konularında fevri olmamaya dikkat. Yeni olan her şey size iyi gelecek. Ancak bir yerlerde birilerine özgürlük sağlarken başka bir alanda baskıcı olmamaya özen göstermelisiniz.

Olayları kontrol etmeye çalışmak yerine akışa bırakmanızda fayda var. İlişkilerinizdeki dinamizm ve aşk sizleri şaşırtacak noktada olabilir.

Balık burcu
 Yeni girişimlere yönelik başlangıçlar yapmadan önceki bir hazırlık süreci gibi düşünebilirsiniz bu Yeni Ay dönemini. İçe dönerek kendinize dair değerlendirme yapmak isteyebileceğiniz bir dönemdesiniz.

Mesleki konular özel hayatınızda yaşanan haksızlıklara dur deme zamanı oynanan oyunları bozacak haklılığınızı ortaya koyacaksınız. Kendinize güvenin ve hakkınız için mücadele edin. Gizli kalmış durumlar ve göz ardı edilen meselelerle ilgili yeni kararlar alınabilir.

Beklenmedik harcamalara dikkat edin. Bu dönemde hayalleriniz, duygusal kimliğiniz, bilinçaltınız, baskı hissettiğiniz konular, bağımlılıklar ve ruhsal arınma gibi konular ön planda olacak. Yeni bir iş kurabilir veya yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Derinliklere inmek için meditasyon yapmak iyi gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

indigodergisi.com

Yorumlar