Astroloji

2021 Şubat ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri

Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem Şubat ayı astroloji verilerini yorumladı.

2021 Şubat ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri

**************************************

Yükselen Koç ve Koç Burcu Aylık Burç Yorumu: Sevgili Koç  burçları bu ay şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Ailenizle ilgili gündeminize gelen konuları çözüme ulaştırabilirsiniz.  İletişimle ilgili bazı sorunlar olabilir. Uzlaşmacı davranmanız yararınıza olabilir. Ani kararlar almayın. Şimdiye kadar verdiğiniz mücadelenin karşılığını zaman içerisinde alacaksınız.  Yeni insanlarla iletişim kurmaktan çekinmeyin. 

Kristal Taşınız              : Kaplan Demiri

Kelime şifa çalışması  : Çevremdeki dünyaya neşeyle mutluluk yayıyorum.

Kokusu                          : Kızıl Kestane

Dr. Bach Çiçeği            : Beech

**************************************

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili Boğa burçları bu ay sinirlerinize hakim olmanız gerekebilir.  Finansla konularda olumlu gelişmeler olabilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. Eğitim konularında başarılı olacağınız kararlar alabilirsiniz.  Yeni şanslar elde edebilirsiniz.  Ebeveynlerle ilgili sorunlar olabilir. 

Kristal Taşınız              : Kunzit

Kelime şifa çalışması  : Eril  güç bana engelsiz akıyor.

Kokusu                          : Paçuli

Dr. Bach Çiçeği            : Rock Rose + Gentian

**************************************

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili İkizler burçları seyahat planları yapabilirsiniz.  Sağlığınıza dikkat etmelisiniz beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkacak sorunları pratik zekanızla çözebilirsiniz. İşlerinizi yolunuza koyacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi kazançlarınız artabilir. 

Kristal Taşınız              : Kırmızı Akik

Kelime şifa çalışması  : Özümle arkadaş oluyorum. 

Kokusu                          : Palmarosa

Dr. Bach Çiçeği            : Elm + Vine

**************************************

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili Yengeç burçları iş ve ev konularında hayatınızda bazı gelişmeler olabilir. Aile ile ilgili problemlerin son bulması söz konusu olabilir. Mesleğinizle ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Maddi konularda artış söz konusu olabilir.  Gündeminde miras konuları olanlar şans yakalayabilir. Bazılarınız taşınmayı düşünebilir. 

Kristal Taşınız              : Kaplangözü

Kelime şifa çalışması  : Kullanmadığım tüm yaşam güçlerini tamamen ve sevinçle evrene geri veriyorum. 

Kokusu                          : Paçuli

Dr. Bach Çiçeği            : Rock Water

**************************************

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili Aslan burçları  bu ay gündeminizde aşk ve evlilik var.  İkili ilişkilerle ilgili gergin durumlar yaşanabilir.  İş hayatınızda sorumluluklarınızın artması söz konusu olabilir.  Geçmiş konular gündeminize gelerek canınızı sıkabilir, artık bu konuları ilelebet kapatmak doğru bir davranış olacaktır. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 

Kristal Taşınız              : Peridot

Kelime şifa çalışması  : Başarılı ve doyumlu bir yaşamı yaratmak üzere bana gerekli olan tüm beceriler burada ve şimdi kullanımıma hazır bulunuyor. 

Kokusu                          : Turunç Yağı

Dr. Bach Çiçeği            : Pine

**************************************

Yükselen Başak ve Başak Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili Başak burçları ailenizle ilgili duygusal sorunlar yaşayabilirsiniz. Gizli kalan bazı konular ortaya çıkabilir. Beklediğiniz bir haberi almanız şu günlerde mümkün görünüyor. Kalbinize dikkat edin sevmekten ve sevilmekten vazgeçmeyin. Eğitim konularında sabır ve emeğinizin karşılığını alabilirsiniz. 

Kristal Taşınız              : Karnelyan

Kelime şifa çalışması  : İçimdeki tüm nefret , yaratıcı gücün sevgisi tarafından sağaltılacak

Kokusu                          : Portakal

Dr. Bach Çiçeği            : Holly

**************************************

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili Terazi burçları  maddi anlamda şanslı olabilirsiniz.  Bekar Teraziler yeni bir aşka yelken açabilir fakat evli terazi burçları için bazı sıkıntılar yaşanabilir uyumlu olmaya çalışın. Maddi konularda risk almamalısınız.  Terfi almanız sök konusu olabilir.  Duygusal kararlar almamaya özen gösterin. 

Kristal Taşınız              : Dumanlı Kuvars

Kelime şifa çalışması  : Çevremdeki varlıklarla tekrar tekrar fikir alışverişi yapmam, yaşamımı bir kez daha zenginleştiriyor. 

Kokusu                          : Limon otu

Dr. Bach Çiçeği            : Cerato

**************************************

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili Akrep burçları kazalara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Çevrenizle aktif bir iletişimde olabilirsiniz.  Bazılarınız için yeni bebek haberi gelebilir. Gayrimenkul satışı gibi konularda istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz.  Ailenizle ilgili güzel haberler olabilir.

Kristal Taşınız              :  Morganit

Kelime şifa çalışması  : Güven, mutluluğumun üzerinde durduğu güçlü temeldir. 

Kokusu                          : Menekşe

Dr. Bach Çiçeği            : Wild Oat + Centaury

**************************************

Yükselen Yay ve Yay Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili Yay burçları kariyerinizle ilgili ani değişimler söz konusu olabilir. Sağlığınızla ilgili bir sorun yaşarsanız küçükte olsa ihmal etmeyerek üzerine düşmelisiniz.  Eğitim veya sınavlar ile ilgili güzel sonuçlar alabilirsiniz.  Alım satım işlerinde başarılı olabilirsiniz. Pozitif davranarak pozitif düşünmelisiniz. 

Kristal Taşınız              :  Mercan

Kelime şifa çalışması  : Sadece kendi gelişmemi destekleyen duygusal enerjiler bana öteki varlıklardan ulaşıyor. 

Kokusu                          : Portakal

Dr. Bach Çiçeği            : Wild Rose

**************************************

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili Oğlak burçları yeniliğe ve değişimlere hazır olun.  Negatif düşüncelerden uzak durun. Maddi konularda asla risk almayın. Konuşmalarınızla çevrenizin ilgi odağı olabilirsiniz. Eğitimle ilgili süprizler söz konusu olabilir.  İmza atacağınız konular söz konusu olursa dikkatli olmalısınız.  

Kristal Taşınız              :  Mor Yakut

Kelime şifa çalışması  : Arınmak için kendime izin veriyorum.

Kokusu                          : Turunç Yağı

Dr. Bach Çiçeği            : Wild Oat

**************************************

Yükselen Kova ve Kova Burcu Aylık Burç Yorumu :  Sevgili Kova burçları borçlar ya da kredilerinizle ilgili müspet girişimlerde bulunmak doğru olabilir. Sinirsel olarak gergin hissedebilirsiniz. Ev kazalarına, özellikle elektrikle ilgili durumlara dikkat etmelisiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişimler isteyebilirsiniz. Öz güveninizi toplayarak girişimlerde bulunabilirsiniz.  Yatırımlarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. 

Kristal Taşınız              : Turuncu Kalsit

Kelime şifa çalışması  : Dişil enerjinin sağaltıcı güçleri bana özgürce ve engelsiz akıyor.

Kokusu                          : Kakule

Dr. Bach Çiçeği            : Oal

**************************************

Yükselen Balık ve Balık Burcu Aylık Burç Yorumu : Sevgili Balık burçları ikili ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz varsa sağlık kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Takıntılarınızdan ayın sonuna doğru arınabilirsiniz.  Kardeşlerinizden güzel haberler alabilirsiniz. Uzun sürecedir beklediğiniz bir haber varsa bu ay gerçekleşebilir. 

Kristal Taşınız              : Aragonit

Kelime şifa çalışması  :  Yaşamdaki yolumda güvenle ve kolayca ilerliyorum.

Kokusu                          : Turunç Yağı

Dr. Bach Çiçeği            : Clematis

Not: Kelime şifa çalışması, koku, Dr. Bach çiçekleri, Sevgili Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'ya (Jai Radha by Aysel Gülcem) aittir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar