Astroloji

20 Nisan Merkür Retrosunda parasal konulara dikkat

Astrolog Funda Koç, yarım kalan işleri tamamlamak için bir fırsat doğuran 20 Nisan Merkür Retrosu, özellikle finansal, para yönetimi, iş alanları ve her tür maddi konuda özel dikkat gerektiriyor, diyor...

20 Nisan Merkür Retrosunda parasal konulara dikkat

20 Nisan tarihinde iletişim gezegeni Merkür, Retro hareketine başlayacak ve 16 Mayıs’a kadar Retro hareketini sürdürecek.

MERKÜR RETROSUNUN ASTROLOJİK  ETKİLERİ 
Evet astrolojik açıdan yasaklar dönemi başlamış bulunuyor. Yeni bir elektronik eşya almak olsun, geri gelen ex partneri sorgusuz sualsiz geri kabul etmek olsun, yasak şekerim. Merkür Retro dönemleri artık herkesin malumu olduğu üzere, iletişim, seyahat planları, teknolojik cihazlar, araçlar ve her türlü taahhüt, sözleşmelerde aksaklıklar yaşanabilir. Bu nedenle alınacak önemli kararları retro bitimine bırakmak sizlerin hayrına olacaktır. İmza atacağınız her tür sözleşmeyi, göndereceğiniz maili ve tabii ki mesajları iki kere kontrol edin benden uyarması şekerim.

YARIM KALAN İŞLER İÇİN FIRSAT ZAMANI
Ancak Merkür Retro dönemleri aynı zamanda bir fırsat dönemi olarak da nitelendirilebilir. Geçmişte başlayan ve yarım kalan işleri, projeleri tamamlamak için bir fırsat zamanıdır. Gelecek için ise bir tür sorgulama ve bazı planlar yapma zamanı olsa da sıfırdan yeni başlangıçlar için ve yeni bir projeye başlamak için uygun zamanlar değildir. Her anlamda derin düşüncelere dalabilir ve olayları enine boyuna düşünmek ve sorgulamak isteyebiliriz.

PARASAL KONULARINA DİKKAT!
Bu seferki Merkür Retro’su Boğa burcunun 15 derecesinde hareketine başlayacak, bu da demek oluyor ki hem sabit nitelikte bir burçta hem de sabit derecede olmasından kaynaklı, özellikle değiştirmekten korktuğumuz her türlü fikri değiştirtmek için geliyor diyebilirim. Bu seferki Merkür Retro’su özellikle finansal, para yönetimi, iş alanları ve her tür maddi konuya dair almış olduğumuz kararları bizlere sorgulatacaktır diyebilirim. Tabii bu konularda aksamaları da beraberinde getirebileceğinden ödemeler, havale ve EFT gibi işlemlerinizde dikkatli olmanız ekstra önem kazanacak. Yanlış hesaba para transferi yapmak bir yana, kripto gibi sanal piyasalarda para transferi gerçekleştirirken paranın bilinmezlikte yok olmasına da dikkat etmenizi öneririm. Para transferlerinde yanlışlık ve gecikmeler bu dönemin en belirgin etkileri arasında yer alacaktır. En önemlisi ise özellikle kredi başvurusunda bulunmak isteyen okuyucularıma sesleniyorum, Merkür Retrosu bitmeden bu gibi başvurular için uygun zamanlar değil. Geri öderken zorlanmanıza sebep olabilir bu Retro. Ben uyarmış olayım da uygulamamak, göz ardı etmek sizlere kalsın. Dilerim bu retroyu da hep birlikte kazasız belasız atlatalım.

Astrolog Funda Koç - formsante.com.tr

Yorumlar