Astroloji

18 Haziran 2023 İkizler Burcu Yeni Ayının astrolojik etkileri

18 Haziran'da İkizler Burcunda doğacak Yeni Ay'ın olası etkilerini Astrolog Funda Koç yorumladı: İşte İkizler Burcunda yeni ayın burçlara etkileri:

18 Haziran 2023 İkizler Burcu Yeni Ayının astrolojik etkileri

18 Haziran tarihinde Türkiye saatiyle saat 07:37’de 26° İkizler burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Yükselen burç ise Yengeç burcu ve 22° olarak belirlendiği için ev ve aile düzeninizde değişiklikler ve duygusal zorluklar yaşayabileceğinizi ve bilinçaltı korkularınızın tetiklenebileceğini vurgulayan bir haritayla karşı karşıyayız. Yeni Ay, haritada onikinci evde gerçekleşiyor ve Juno ile kavuşum enerjisiyle birlikte birçok evlilikte gizli konuların ortaya çıkabileceğini ve hatta bazı evliliklerin sona erebileceğini gösteriyor. Özellikle Yeni Ay’ın Plüton ile yaptığı açı bağlantısı, bazı sonlanmaların ani ve şok edici olabileceğini gösteriyor.

Bu Yeni Ay enerjisiyle sosyal çevrenizde değişiklikler yapılabilir ve yeni arkadaşlık ve aşk fırsatları sunan yeni çevrelerle tanışma şansınız olabilir. Ancak bu Yeni Ay, Neptün ile neredeyse kare açıda olduğundan zorluklarla ve aldatmalarla yüzleşmeniz gerekebilir. Arkadan çevrilen konular, bilinçaltı meseleleri, gizli düşmanlar ve anlaşma/aldatma konularında hayal kırıklıklarına neden olabilecek bir Yeni Ay enerjisi söz konusu.

Yeni Ay’ın yönetici gezegeni Merkür, Venüs ile uyumlu bir enerjiye sahip olsa da Satürn ile gergin açı halinde olacak, bu da bazı engellerle karşılaşabileceğinizi ve karamsar düşüncelerle mücadele etmeniz gerekebileceğini gösteriyor. Haritada özellikle Uranyen prensipte incelendiğinde, Yeni Ay’ın kardinaline Venüs, Chiron ve Pandora’nın dahil olduğunu görüyoruz. Bu da özellikle para ve ilişki konularında gizli ve saklı konuların ortaya çıkma potansiyelini vurguluyor. Bu saklı konular sizi biraz incitebilir ve iç dünyanıza yönelmenize neden olabilir. Özellikle evliliklerde, saklanan maddi kaynaklar nedeniyle hayal kırıklığı yaşanabilir ve boşanma aşamasındaki çiftler arasında mal paylaşımıyla ilgili gerginlikler ve gerilimler ortaya çıkabilir. Bu Yeni Ay aynı zamanda 5 Mayıs tutulmasını da tetikleyecek ve kadersel konuları ve sonlanmaları beraberinde getirecektir.

Kolektif alanda ise bu Dolunay finansal açıdan bazı hayal kırıklıklarını ortaya çıkarabilir. Bu durum, enflasyon beklentilerimizin üzerinde verilerin yanı sıra finans piyasalarında sansasyonel haberlere neden olabilir. Ayrıca, bu süreçte bazı hackleme girişimleri de konuşulabilir. Hava ve suyla ilişkili olaylar nedeniyle yıkımlar yaşanabilir. Bu, aşırı yağışlara bağlı sel gibi durumlar olabileceği gibi, kasırgalar gibi olayları da içerebilir. Kolektif alanda toplu zehirlenme olayları görülebilir ve sahte içki haberleri gündeme gelebilir. Ani patlamalar, depremler ve hatta volkanik hareketlerin yaşanma potansiyeli son derece yüksektir. Ulaşım araçlarında aksaklıklar ve önemli gecikmeler meydana gelebilir.

Para konularında dikkatli olmanız gereken bir Yeni Ay dönemine giriyoruz. Muhasebe, banka gibi işlemlerde hesaplarınızı iki kez kontrol etmenizde fayda var. Bu Yeni Ay’da dikkate değer bir gösterge, Satürn’ün retro öncesi durağan evrede olması ve haritada 9. Evde yer almasıdır. Bu gösterge, vize sorunlarının artacağını ve bir tür kilitlenme dönemine girileceğini vurgulamaktadır. Uluslararası alanda liderlerin krizli söylemleri ve liderlerle ilgili sansasyonel haberlerle karşılaşabiliriz. Ayrıca, bazı siyasilerin sağlık sorunları, mahkeme konuları hatta ceza alması gibi konular gündemi meşgul edebilir. Ülkemizin 12. evinde gerçekleşecek olan Yeni Ay, gizli görüşmeler, anlaşmalar ve çalışmaların olabileceğini gösteriyor. Bütünün en yüksek hayrına tecelli etmesi dileğiyle.

Koç burcu ve Yükselen Koç Burcu: 
Bu yeni ay, iletişim, eğitim ve seyahat konularında hareketli bir döneme gireceğinizi ve yeni fırsatlar elde edeceğinizi gösteriyor. Geçmişte aldığınız kararları gözden geçirip yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Boğa burcu ve Yükselen Boğa Burcu: Bu yeni ay, maddi ve manevi kazanımlarınız alanında etkili olacak. Masraflarınızın tahmininizden daha fazla olabileceği bir döneme girebilirsiniz, ancak aynı zamanda yeni kazanç fırsatları da karşınıza çıkabilir.

İkizler burcu ve Yükselen İkizler Burcu: Bu yeni ay ile birlikte kendinizi öncelikli hale getirecek ve kendi çıkarlarınız için kararlar alacaksınız. Bazı okuyucularım, bu kararları fiziksel görünümle ilgili düzenlemeler veya operasyon kararları şeklinde alabilirler. Ayrıca, yeni bir tanışma heyecanı da yaşayabilirsiniz.

Yengeç burcu ve Yükselen Yengeç Burcu:  Bu yeni ay sizi iç dünyanıza çekerek, bazı dost bildiğiniz insanların hayal kırıklığına neden olabileceği ve düşmanlarınızla yüzleşebileceğiniz bir döneme işaret ediyor. Bu durum size kabuğunuza çekilme ihtiyacı hissettirebilir.

Aslan burcu ve Yükselen Aslan Burcu:  Bu yeni ay ile birlikte yeni sosyal gruplara dahil olabilirsiniz. Ancak arkadaşlık ilişkilerinizde bazı tartışmalar ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi üzerek, iç sorgulama yaşamanıza sebep olabilir.

Başak burcu ve Yükselen Başak Burcu:  Bu yeni ay iş ve kariyer alanında hareketli zamanlara işaret ediyor. Yeni bir proje üstlenebilir veya sorumluluklarınız artabilir, bu da üzerinizde baskı hissi oluşturabilir. Ayrıca, iş ortamında beklediğiniz bir gelişme konusunda belirsizlik devam edebilir.

Terazi burcu ve Yükselen Terazi Burcu: Bu yeni ay yüksek öğrenim ve yurtdışı konularında yeni fırsatlar sunabilir. Bazı okuyucularım bu yeni ay ile birlikte yurtdışı seyahat planları yapabilirler. Ancak bazı okuyucularım mahkeme süreçleri veya devam eden davalarla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirler.

Akrep burcu ve Yükselen Akrep Burcu: Bu yeni ay, krediler, borçlar, nafakalar, vergiler ve başkalarının kaynakları konularında etkili olacak. Bazı okurlarım yeni bir kredi alabilirken, başkasından alacakları ödemelerde hayal kırıklığı yaşayabilirler.

Yay burcu ve Yükselen Yay Burcu: Bu yeni ay ortaklık konularında etkili olacak. Evliliklerde belirsiz zamanlar yaşanabilir, ancak bazı okurlarım mevcut ilişkilerinde yeni bir aşama kaydedebilirler.

Oğlak burcu ve Yükselen Oğlak Burcu:  Bu yeni ay sağlık konularına odaklanmanızı gerektirebilir. Günlük yaşamınızı ve ev hayatınızı organize etmek için atılımlar yapacağınız bir dönem sizi bekliyor. Düzen arayışınız artacak, ancak belirsizlik de devam edebilir.

Kova burcu ve Yükselen Kova Burcu: Bu yeni ay size şans getirecek ve birçok okuyucumuz için yeni aşkların başlama olasılığı yüksek bir döneme işaret ediyor. Mevcut ilişkilerde sorun yaşayan okurlarımız ise ilişkilerini yeniden yapılandırma fırsatı bulabilirler.

Balık burcu ve Yükselen Balık Burcu: Bu yeni ay ev ve aile konularında etkili olacak. Bazı okurlarım mevcut birikimlerini bir taşınmaza yatırma düşüncesiyle ilgilenebilirler. Ancak aynı zamanda dikkatli olmanız gereken bir dönemde olduğunuzu belirtmek istiyorum, çünkü kandırılma riski de artmış durumda. Hayal kırıklığı yaşamamak için dikkatli olmanız önemlidir.

Astrolog Funda Koç -  FormSante.com.tr

Yorumlar