Astroloji

13 Şubat Kova burcundaki Mars'ın astrolojik etkileri

13 Şubat’ta Mars Kova burcuna geçiş yaptı ve 23 Mart'a kadar kova burcunda seyahat edecek. Mars mücadele gücünün nereden ortaya çıkacağını saldırıların ve savunmanın alanları işaret eder..

13 Şubat Kova burcundaki Marsın astrolojik etkileri

Astrolog Aygül Aydın 13 Şubat’ta Mars Kova burcuna geçiş yaptı ve 23 Mart'a kadar kova burcunda seyahat edecek Mars geçişin önemini ve burçlara etkilerini yorumladı: 

Son yaklaşık 40-45 gündür Mars oğlak burcundaydı. Temsil etmiş olduğu konular bizim bir şekilde kendimizi savunduğumuz harekete geçtiğimiz konular. Oğlak neyi temsil ediyor? Otoriteyle ilişkileri, para, ekonomi, vergi, maaşlar, enflasyon, kredi kartları ile ilgili konuları temsil ediyor. Bunların üzerinden döndü. Birçok konu şimdi kovaya geçiyor, 23 Mart'a kadarki süreç içerisinde kovanın temsil etmiş olduğu konular gündemimizde yer alacak,

Mars kovaya geçince daha özgür düşünmeye, alışılmışın dışında bir takım yollar denemeye daha yatkın olacağımız bir süreç bizleri bekliyor. Bu dönem özellikle daha fazla geleneksel olmayan yöntemlerle hedeflerimiz için harekete geçebileceğimiz bir dönem. Cesaret bulabileceğimiz bir dönem.

Otoriteyle olan ilişkilerdeki gerginliklerin katsayıları daha artabilir, otoriteyle sık sık zıt düşebiliriz Bu evde baba olur, iş yerinde patron olur. Özellikle bize müdahale edilmesi, baskı kurulması, kural getirilmesi, bizi çok fazla gerebilir ve tahammülümüz olmayabilir. Bu dönemde hem bireysel hayatımda devrimler yaratmak isteyebiliriz, hem de etrafımızdaki sosyal çevreyi değiştirmek isteyebiliriz.

Haberleşme, internet gibi konularda agresif zorlayıcı ya da kriz yaratan durumlar da ortaya çıkabilir Mars biraz öfkeyle ilişkili ve bu dönem özellikle sabırsızlık ve ani tepkilerini de beraberinde getirebilecek konular ortaya çıkabilir.

üMars 2008 yılından bu yana hep oğlak burcunda Plüto ile yan yana gelirdi. İlk defa Plüton burç değiştirdi ve kovaya geçti. Artık 2043 2044 yılına kadar hep kovada bir araya gelecekler. Mars ve Plüton Mars kovaya geçtiği anda hemen Plüton ile kavuşacak yan yana gelecek.13 Şubat ve takip eden ilk 10 günlük süreç içer isinde biz bunu deneyimleyecek teknoloji, bilim sosyal adalet gibi konularda çok büyük ses getirici olaylar görebileceğiz. Baskı altındaki grupların patlamalarını görebiliriz

Ve tabii ki bu süreç içerisinde dijital paralar, kripto paralar ile ilgili stresli gelişmelerin olabileceğini görebiliriz. Burada çok büyük bir hareketlenme bekleyebilirsiniz. Özellikle çok böyle beklenmedik alışılmışın dışında hareketler görebiliriz.

KOÇ BURCU:  "Sevgili Koçlar, 13 Şubat'ta Mars'ın Kova'ya geçişiyle kendi planlarınıza odaklanma zamanı! Sözleriniz güç gösterisi olarak algılanabilir, bu yüzden dikkatli olun. Kariyer ve sosyal hayatınızda net bir çizgi çekme gerekliliğini hissedeceksiniz. Bu süreçte, gerçek dostlarınız belli olacak. 16 Şubat'ta Venüs'ün Kova'ya geçişi, yeni motivasyonlar ve fark yaratma şansı getiriyor. Ekonomik açıdan dikkatli olmalı, iletişim ve teknoloji konularında önlemlerinizi almalısınız."

BOĞA BURCU: "Sevgili Boğalar, 13 Şubat'ta Mars'ın Kova'ya geçişiyle sorumluluk alma ve hedeflerinize ulaşma konusunda yeni motivasyonlar bulacaksınız. Bu dönem, büyüme ve kariyerinizde ilerleme için mükemmel. Yenilikçi fikirler ve sektör değişikliği üzerine odaklanın. 16 Şubat'ta Venüs'ün de Kova'ya geçişi, yeni işbirlikleri ve aile desteği getirecek. Bağımsızlık ve yenilenme ihtiyacınız artacak, fakat kararlarınızda dikkatli olun. Sürpriz haberlere ve duygusal ilişkilere açık olun."

İKİZLER  BURCU: "Sevgili İkizler, 13 Şubat'ta Mars'ın Kova'ya geçişiyle, hayatınızda yeni kararlar alma ve değişime ayak uydurma zamanı! Yeni hedefler belirleyip, kendinizi zorlayarak büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eğitimler ve online çalışmalar dikkatinizi çekecek, uzaktaki destekler yeni kapılar açabilir. 16 Şubat'ta Venüs Kova'ya geçiş yapacak, benzer düşüncelere sahip insanlarla tanışıp, ilişkilerinizi güçlendireceksiniz. Duygusal bağlar ön planda olacak, ancak yeni tutumlar sergilemeye hazır olun.Kazançlarınız artıyor ve statünüz değişiyor. Değişim kaçınılmaz, bu süreci kucaklayın! "

YENGEÇ BURCU: "Sevgili Yengeçler, 13 Şubat'ta Mars'ın Kova burcuna geçişi, düşüncelerinizi somut temellere oturtma ihtiyacınızı artırıyor. Farklı yaklaşımlar ve cesur adımlar sizi bekliyor. Sağlık, maddi endişeler ve yaşam yönünüz üzerine odaklanacak, alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz. İş ve ekonomik çözümler önceliğiniz olacak. 16 Şubat'ta Venüs Kova'ya geçince, maddi kazançlar ve özgüveniniz artacak. Sorumluluklarınızı önceliklendirip, sağlam ilişkiler kurmaya odaklanın. Güven sorunlarını aşmanın zamanı. Duygusal zekanızın gücünü keşfedin ve yaşamınızı güçlendirin."

ASLAN BURCU: "Sevgili Aslanlar, 13 Şubat'ta Mars'ın Kova'ya geçişi, ilişkilerinizde fikir birliği ve ayrılıklarınızı ön plana çıkaracak. Karşılıklı çaba ve gerçekçilik önem kazanıyor. Evlilik veya ciddi ilişkiler gündeminizde olabilir. İş ve özel yaşamınızda önemli gelişmeler, yeni sorumluluklar sizi bekliyor. 16 Şubat'ta Venüs Kova'ya girince, zeka ve duruşuyla dikkat çeken kişilerle tanışabilirsiniz. İlişkilerde sağlam temeller önemli; gereksiz birliktelikleri sonlandırma, yeni kararlar alma zamanı. Krizlerden kaçınmak için, farklı konulara odaklanarak köklü değişimlere yönelin ve bu değişimlerden keyif alın. Çünkü bu hafta yaptığınız değişimler tarihe geçecek."

BAŞAK BURCU: "Sevgili Başaklar, 13 Şubat'ta Mars Kova'ya geçiyor ve sizde güçlü bir değişim arzusu uyandırıyor. Geçmişin dersleri rehberiniz olacak. Yenilenme zamanı! Çalışma motivasyonunuzu yeniden kazanın ve gündelik rutinlerinizi düzenleyin. İş ve kişisel gelişiminiz için önemli adımlar atın. Kendinizi fiziksel ve psikolojik olarak yenileyin, sağlık ve güzellik rutinlerinizi doktor önerisiyle güncelleyin. 16 Şubat'ta Venüs'ün Kova'ya geçişi, maddi kazanç ve sosyal statüde şans getirecek. Yeni projeler ve işbirlikleri için açık olun, sağlam kararlar alın."

TERAZİ BRUCU: "Sevgili Teraziler, 13 Şubat'ta Mars Kova'ya geçiş yaparak, sevgi ve umut konularında daha cesur olmaya sizi itiyor. Atacağınız adımlar, hayatınıza yeni ve iyi gelişmeler getirebilir. Ekonomik hamlelerde bilgi alışverişi önemli; riskleri minimize edin. 16 Şubat'ta Venüs'ün Kova'ya geçişi, mutluluğunuzun peşinden gitme ve sürdürülebilir hale getirme düşüncelerinizi güçlendiriyor. Beklenmedik fırsatlar açık fikirli olmayı gerektirir. Maddi konularda ölçülü davranın, gelecek planlamalarınıza şimdiden başlayın."

AKREP BURCU: "Sevgili Akrepler, 13 Şubat'ta Mars'ın Kova'ya geçişi ev ve iş hayatınızdaki sorumlulukları artırıyor. Evden çalışma, taşınma veya aile ile daha fazla zaman geçirme gibi değişimler gündeminizde. Ailevi konulara derinlemesine dalıp, kesin çözümler arayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Gayrimenkul işlemleri ve maddi akışlar ön plana çıkarken, sağlık ve güvenlik konularında dikkatli olun. 16 Şubat'ta Venüs Kova'ya girince, yaşam alanınızla ilgili hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şansı bulacaksınız. Evlilik, ev sahibi olma veya aile ilişkilerini iyileştirme gibi konulara odaklanabilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı anlama ve ortak kararlar almanın önemini keşfedeceksiniz. Yeni başlangıçlar için cesur adımlar atın."

YAY BURCU: "Sevgili Yaylar, 13 Şubat'ta Mars Kova'ya geçiş yaparak, öğrenme ve araştırma konularında sizi daha da motive ediyor. Edindiğiniz bilgileri iş ve eğitim hayatınızda aktif olarak kullanın. Çevrenizle etkileşimleriniz artarken, gerçek dışı hedeflere karşı eylemlerinizle cevap verin. Çalışmanın önemini unutmayın, önemli fırsatlar sizi bekliyor. 16 Şubat'ta Venüs'ün Kova'ya geçişi, maddi ve manevi doyum getirecek haberlerle sizi bulacak. Uzun süreli bağlantılarınızdan destek görebilir, ticarete atılabilir veya mevcut işlerinizi genişletebilirsiniz. Gizli kalan konular ve teknolojik yatırımlar gündeminizde. Güvenilir işbirlikleri yaparak ekonomik kazançlarınızı artırın"

OĞLAK BURCU: "Sevgili Oğlaklar, 13 Şubat'ta Mars'ın Kova'ya geçişi, adaptasyon ve ortak işlerde şansınızı artırıyor. Doğru insanlara ve girişimlere yönelerek hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Sosyal medya ve internet kullanımı iş ve bilgi paylaşımınızda kritik rol oynayacak. Kaliteli yaşam anlayışınızı yeniden şekillendirirken, anksiyete yaratan durumları ve insanları dönüştürme fırsatı bulacaksınız. 16 Şubat'ta Venüs'ün Kova'ya geçişi, maddi kazançlarınızı artırıp, imkanlarınızı genişletecek. Sağlam olmayan bağlardan uzak durun, yeni başlangıçların kalıcı etkileri olacak. Sürpriz mali haberler ve sağlık konularında bilinçli adımlar atın."

KOVA BURCU: "Sevgili Kovalar, 13 Şubat'ta Mars'ın burcunuza girişiyle, irade ve direnç konularında yeni adımlar atmaya hazırsınız. Kendinizi güçlü hissetmenin yollarını ararken, sağlığınıza özen gösterin ve her öneriyi sorgulayın. Kendi içinizdeki dönüşümü keşfetmek ve motivasyonunuzu yüksek tutmak için bilinçli adımlar atın. Fiziksel ve kişisel gelişim konularında şansınız yanınızda. 16 Şubat'ta Venüs'ün de burcunuza geçişiyle, duygusal alanlarda değerli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zeka, duruş ve vizyonla çekici hale gelen yeni ilişkilere adım atabilir, kalıcı bağlar kurabilirsiniz. Kendi özgüveninizi pekiştirecek, maddi ve ailevi sorumluluklarda bilgece kararlar alacak bir dönemdesiniz. "

BALIK BURCU: "Sevgili Balıklar, 13 Şubat'ta Mars'ın Kova'ya geçişi, arka planda biriken şeyleri öfkeyi konuşma noktasında bazı sorunlar sunuyor. Bu süreçte içsel iyileşmeyi önceliklendirin ve konuşulmayanları gündeme getirmeyin. Bugüne kadar konuşmadıysam neden şimdi konuşayım diye kendinize sorun. Kıskançlık ya da arkadan konuşmalar içine çekilmeyin. Toplumsal çalışmalara katılım ya da girişimcilik yönünüzü keşfetme zamanı. 16 Şubat'ta Venüs Kova'ya girince, ilişkiler ve dostluklar üzerine düşünerek, yanlış seçimlerden uzak durun. Gizli tutmanız gereken fikirler ve genişleyen çevrenizi anlama süreci önem kazanacak. Para kazanacağınız ve alacaklarınızı alabileceğiniz bir hafta içindesiniz. Dostluklarınızı gözden geçirin ve doğru seçimler yapın. "

Astrolog Aygül Aydın - gazetevatan

Yorumlar