Moda

Fashion Week Istanbul 202112-15 Ekim tarihlerinde yapılacak

12-15 Ekim tarihleri arasında dijital olarak gerçekleşecek Fashion Week Istanbul'un tasarımcıları açıklandı.

Fashion Week Istanbul 202112-15 Ekim tarihlerinde yapılacak

Uluslararası moda takviminde yer alan FWI (Fashion Week Istanbul), bu yıl 12-15 Ekim tarihleri arasında moda severlerle buluşacak. Moda dünyasının önde gelen tasarımcılarını buluşturacak moda haftası kapsamında koleksiyonlarını sergileyecek olan marka ve tasarımcılar tam 34 şova imza atacak.

Arzu Kaprol, DB Berdan, Ceren Ocak, ihat Nacar, Çiğdem Akın, Dilek Hanif, Dice Kayek, MUSEUM OF FINE CLOTHING, Emre Erdemoğlu, T.A.G.G, Gökhan Yavaş, Lug Von Siga, Hakaan Yıldırım, Hatice Gökçe, Karma, Mehmet Emiroğlu, Mehtap Elaidi, meltem özbek, murat aytulum, Nedo by Nedret Taciroglu, nej, Nihan Peker, Niyazi Erdoğan, Özgür Masur, İstanbul, özlem erkan, Özlem Kaya, RED BEARD by Tanju Babacan, Selen Akyüz, sudietuz, SBNM, Tuğba Atasoy, TUVANAM, Y PLUS by Yakup Biçer ve İstanbul Moda Akademisi New Gen projesi kapsamındaki genç tasarımcılar, modanın görsel sanatla buluştuğu kısa filmlerde koleksiyonlarını sergileyecekler.

Takvimi çok yakında açıklanacak Fashion Week Istanbul,; www.fashionweek.istanbul adresinden, resmi Instagram hesabı @fwistanbul’dan ve #fwistanbul hashtag’i üzerinden takip edilebilecek.

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) organizasyonuyla düzenlenen FWI; T.C. Ticaret Bakanlığı öncülüğünde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) nezdinde kurulmuş olan Türkiye Tanıtım Grubu (TTG) tarafından desteklenmekte ve Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ile İstanbul Moda Akademisi (İMA) iş birliğinde yürütülmektedir.

Yorumlar