Yaşam

Ünlü oyuncu Hülya Duyar: Hayat insanı hep şaşırtıyor

Sağlık durumu hakkında bilgi veren Hülya Duyar, "Daha ne yaşayabilirim ki derken hayat muzipliğini yapıp yine şaşırtıyor ve bir şeyler kanıtlıyor bize" dedi.

Ünlü  oyuncu Hülya Duyar: Hayat insanı hep şaşırtıyor

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Hülya Duyar, beyninde tümör olduğu anlaşılınca sonra ameliyat olmuştu. 

Geçtiğimiz günlerde komedyen Cem Yılmaz’la çektiği reklam filminde fenalaşan Hülya Duyar, daha sonra gittiği tatilde de baygınlık geçirmişti. 

Hülya Duyar duygularını “Reklam çekiminde bir anda konuşamamaya başladım. Atak oluştu. Yapamadım sandım. Sonra tatile gittim, orada bayıldım. Doktora gittiğimde büyük bir tümöre rastlandı Öğrenen herkes aynı gün seferber oldu, hemen doktordan randevu aldılar. Kısmetse çarşamba ameliyat olacağım” şeklinde açıklamıştı.

 51 yaşındaki oyuncu operasyondan sonra sağlık durumu merak edenlere ilk kez Instagram hesasından paylaşım yaptı ve duygularını takipçileriyle şu şekilde paylaştı:

"Daha ne yaşayabilirim ki derken hayat muzipliğini yapıp yine şaşırtıyor ve bir şeyler kanıtlıyor bize. Bundan tam 1 ay önce beynimde kocaman bir tümör olduğunu öğrendim."

"Fakat ne kadar çok kişinin seferber olduğunu görmek, bir konuda hayatın beni haklı çıkardığını deneyimlemek hediye gibiydi. Doğurmadığım ne çok çocuğum var ne büyük bir ailem var!"

"Her zamanki gibi sevmek, aile olmak, bir olmak. Çok şanslıyım ki benim ailem tümörümden daha kocaman. İyi ki varsınız. Hayatın sürprizlerini her daim beraber karşıladık. Sizi seviyorum ve çok teşekkür ediyorum."

Yorumlar