Medya ve Sinema-TV

Sinemalarda bu hafta: 19 Mayıs 2023

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta ikisi yerli, 6 film vizyona girecek. İşte vizyondakiler: Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X), Süper Aile (Helt Super), Araf 6: Ölüm, Çılgın Yarışçılar ve Aşkın Bununla Ne İlgisi Var? (What's Love Got to Do with It?)

Sinemalarda bu hafta: 19 Mayıs 2023

Hızlı ve Öfkeli

Macera ve aksiyon tutkunlarının merakla beklediği "Hızlı ve Öfkeli" serisinin onuncu filmi izleyici ile buluşacak.

Yönetmen koltuğunda Louis Leterrier'in oturduğu film, Dom Torretto'dan intikam almak için Dom'un aile olarak nitelendirdiği sevdiklerini hedef alan bir kötüye karşı tüm ekibin verdiği mücadeleyi ele alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Momoa, Brie Larson, Jordana Brewster, Charlize Theron, John Cena, Jason Statham, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, Tyrese Gibson, Alan Ritchson, Sung Kang ve Rita Moreno yer aldı.

Aşkın Bununla Ne İlgisi Var?

Hintli yapımcı ve yönetmen Shekhar Kapur'un yeni filmi "Aşkın Bununla Ne İlgisi Var?", romantik komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Mim Shaikh, Lily James ve Emma Thompson'un başrollerini paylaştığı filmin konusu özetle şöyle:

"Belgeselci ve arkadaşlık uygulamaları bağımlısı olan Zoe, sürekli yanlış kişileri seçmektedir. Zoe'nun çocukluk arkadaşı ve aynı zamanda komşuları olan Kazım için ise sonsuz aşkın sırrı basittir: Ailesinin izinden giderek görücü usulü evlenmek. Zoe, Londra'dan Lahor'a uzanan, görücü usulü evlilik hikayesini filme alırken bir taraftan da aşkı bulmanın yolları hakkında farklı bir bakış açısı kazanır."

Bir Umut

Ümit Köreken'in yönettiği; Baran Şükrü Babacan, Eylem Yıldız ve Funda Eskioğlu'nun rol aldığı "Bir Umut", sinema filmlerinde rol almak isteyen bir gencin hikayesini konu alıyor.

Araf 6: Ölüm

Tarık Karakulak ve Biray Dalkıran'ın birlikte yönettiği korku filmi "Araf 6: Ölüm", cinler tarafından esir alındığını düşünen bir adamın başından geçen olaylar etrafında dönüyor.

Süper Aile

Rasmus A. Sivertsen’in yönetmen koltuğunda oturduğu Norveç yapımı animasyon filmi Süper Aile (Helt Super), animasyon tutkunlarına keyifli bir 76 dakika vadediyor. Film, babasından sonra şehrin süper kahramanı olma rolünü üstlenmeye çalışan Hedvig’in başından geçenleri anlatıyor. Koca bir şehrin süper kahramanı olmak göründüğünden çok daha zordur...

Çılgın Yarışçılar

Çılgın Yarışçılar, ailesine ait olan bir ünvanı almak için elinden geleni yapan, yarış arabalarına tutkusu olan bir gencin hikayesini konu ediniyor. Film, yarış arabalarına tutkuyla bağlı bir genç olan Sloan’ın ailesinin de bir zamanlar yarışçı olduğunu öğrenmesiyle onlara ait olan unvanı geri kazanmak için harekete geçmesini anlatıyor.

 

Yorumlar