Medya ve Sinema-TV

MasterChef'ten ilk elenen isim Görkem oldu

TV8'in MasterChef Türkiye yarışmasında ilk hafta potadan çıkamayan ve elenen isim Görkem Demiral oldu.

MasterCheften ilk elenen isim Görkem oldu

Tunahan, Tahsin, Burcu, Görkem, Hamza ve Safanur'un eleme potasında yarıştığı  29 Ağustos Pazar günü MasterChef Türkiye'de eleme finali oynayacak 3 isim, şeflerin gerçekleştirdiği tadım sonrası belli oldu. 

Safanur, Tunahan ve Burcu ilk elemeda yarışma devam etme şansı bulurken, Tahsin, Görkem ve Hamza son 3'e kaldı ve Danilo Şef'in tarif ettiği tabağını yaptı.

Bu aşamada en başarılı isim Tahsin olurken, Hamza ile birlikte son aşamaya kalan Görkem MasterChef Türkiye 2021 yarışmasına ilk elemede veda etti.

GÖRKEM DEMİRAL KİMDİR?

Görkem Demiral, 2 Şubat 1999 İzmir doğumlu. Annesi Faslı olan yarışmacı, babasını 2019’da kaybettikten sonra annesi ve kardeşleriyle yaşıyor.  

Yarışmaya ilk olarak ablası Esra Demiral ile gelen Görkem Demiral ilk tabağıyla tüm şeflerin ilgisini çeken Görkem Demiral, sonraki süreçte gerçekleştirilen final turlarında başarısını devam ettirdi ve 5 yarışmacı arasından seçilen yaratıcı tabağıyla MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna girmeye hak kazandı.

Yarışmaya İstanbul’dan katılan Görkem Demiral ortaokul mezunu.

Hayatını aşçılık yaparak hayatını devam ettiren Görkem Demiral, 22 yaşında olmasına rağmen birçok işte çalıştı. 2011 ile 2012 senelerinde İstanbul Kayışdağı’nda yatılı hayvan bakıcılığı ve kesimi yapan Demiral’in tam olarak mesleğe giriş tarihi ise 2015 senesi.

Sevilen yarışmacı MasterChef türkiye 2021 yarışmasına ilk elemede veda etti.

Yorumlar