Medya ve Sinema-TV

Endüstri TV 5 Ekim'de yayına başlıyor

ST Endüstri Medya bünyesinde dijital ortamdan yayın yapacak Endüstri TV, ST Endüstri Radyo gibi iş dünyasıyla ilgili haberler verecek.

Endüstri TV 5 Ekimde yayına başlıyor

Üretim, yatırım, ihracat üçgeninde iki yıl önce karasal radyo yayınına başlayan ST Endüstri Radyo, şimdi de TV yayınına başlıyor. TV kanalının ilk lansmanı 5-9 Ekim 2021 tarihleri arasında Otomasyon ve Enerji Çözümleri Haftası kapsamında Tuzla Viaport Marina Expo’da gerçekleştirilecek.

Endüstri TV,  5-9 Ekim 2021 tarihleri arasında Robot Yatırımları Zirvesi, Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi, Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Proses Zirvesi kapsamında Otomasyon ve Enerji Çözümleri Haftasındaki tanıtım yayınlarının ardından, şirketleri ilgilendiren stüdyo programları dışında KOBİ’lerden mega fabrikalara kadar üretimin farklı süreçlerini yerinde görüntüleyip ekrana taşıyacak.

Endüstri TV hakkında bilgiler veren, ST Endüstri Medya CEO’su Recep Akbayrak, yeni yatırımları ve hedefleri hakkında; ''Türkiye’de yayın yapan ve aynı adı taşıyan radyo ve TV kanalları öncelikle televizyon kanalı olarak kuruldu. Ardından da TV yayınlarının sesini radyodan aktaran bir yapıda yayıncılık yapmayı tercih ettiler. Biz bunun tam tersini yapacağız. Yani, ağırlıklı olarak radyo yayınlarımızdan oluşan içeriklerimizi ekrana taşıyacağız.'' dedi.

Günümüzde radyo yayınlarının etkisinin azaldığı gibi yanlış bir algı oluştuğunu, oysa gerçeğin bunun tam tersi olduğunu söyleyen Akbayrak, radyoculuğun şu an bir devrim süreci yaşadığını, TV ve sosyal medya ile entegre bir yayın yapısına ihtiyaç olduğunu, bunu başarabilen ve daha fazla online etkileşim sağlayabilen radyo ve TV’lerin markalar için çok önemli bir pazarlama kanalı olacağını söyledi.

 

Yorumlar