Medya ve Sinema-TV

Efsaneler Belgeseli efsaneleri buluşturdu

Yönetmen Tuluhan Tekelioğlu imzalı Efsaneler Belgeselinin Feriye Sarayı’nda gerçekleşen galasında Ayşe Kulin, Cüneyt Arkın, Nevra Serezli, Ömer Özkan ve Süleyman Saim Tekcan bir araya geldi.

Efsaneler Belgeseli efsaneleri buluşturdu

Ödüllü belgeselci Tuluhan Tekelioğlu’nun AXA Sigorta’nın katkıları ile çektiği son eseri ‘Efsaneler’ belgeselinin ilk gösterimi 16 Eylül Perşembe akşamı Feriye Sarayı’nda düzenlenen galada gerçekleştirildi.

Galaya belgesele konu olan Türkiye’nin efsane isimleri Ayşe Kulin, Cüneyt Arkın, Nevra Serezli, Ömer Özkan ve Süleyman Saim Tekcan, ünlü simalar ve AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken katılım sağladı.

Belgesel Türkiye’nin her biri kendi alanında yaşayan efsanelerini ve onların derin hayat tecrübelerinden süzülen bilgeliği konu alıyor. Belgeselin kahramanları Türkiye’de her kuşağın hafızasında apayrı bir yere sahip olan 9 isimden oluşuyor: Yazar Ayşe Kulin, sinema sanatçısı Cüneyt Arkın, piyano virtüözleri Güher-Süher Pekinel, tiyatrocu Nevra Serezli, plastik cerrahi profesörü Ömer Özkan, milli takım antrenörü Şenol Güneş, ressam ve sanat eğitmeni Süleyman Saim Tekcan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen.  

‘Efsaneler’ belgeselinin yönetmeni Tuluhan Tekelioğlu; “Belgeselimiz pandeminin en yoğun günlerinde çekildi. Tıpkı belgesele konu olan efsaneler gibi ‘Efsaneler’ belgeselinin kendisi de bize zorlukların üstesinden gelmenin, sabrın ve azmin değerini yeniden hatırlattı. Bu süreçte AXA Sigorta’nın desteği benim için unutulmazdı; onlar olmasaydı belki de bu belgesel hiç hayata geçmeyecekti, emeği geçen tüm AXA Sigorta ekibine çok teşekkür ederim." dedi. 

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken “İnsanlığın gelişimi adına insanlık için önemli olanı korumak için çalışıyoruz. İnsanlığın geleceği için etkili olacağını düşündüğümüz her alanda varız.  AXA Sigorta olarak marka amacımız doğrultusunda kapsamlı ve kuvvetli kurumsal sosyal sorumluluk geleneğimizin farklı alanlardaki yansımaları devam edecek.” dedi.

 

Yorumlar