Medya ve Sinema-TV

Disney+ Türkiye yayınlarına başladı

Üye olanlar bugünden itibaren digital ortamda farklı film ve yapımların yanı sıra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in yerli ve yabancı birçok içeriğe Disney+ platformundan izleyebilecek.

Disney+ Türkiye yayınlarına başladı

The Walt Disney Company'nin dijital yayın platformu Disney+ bugün Türkiye’de yayın hayatına başladı. Üyelik ücreti aylık 34,99 TL veya yıllık 349,90 TL olarak duyurulan platforma bugünden itibaren tüm uyumlu cihazlardan erişilebiliyor.

Disney+ platformunun açıklamasında göre; Türkiye’ye özel olarak hazırlanmış bir içerik seçkisi ve yayın akışı ile Disney+; 170'i orijinal olan 1.000'den fazla film, 16.000'in üzerinde bölümden oluşan 400’den fazla dizi, belgesel ve özel içerik arşivi yayına girdi. 

Daha önce duyurulduğu gibi üyeler platformda, Star Wars’un Disney+ orijinal içerikleri olan “The Book of Boba Fett” ve her iki sezonuyla “The Mandalorian”ın yanı sıra “Obi-Wan Kenobi” dizilerine erişebiliyorlar. Disney+ ayrıca, Star Wars’un 1'den 9. bölüme kadar tüm filmleri, ara filmler ve animasyonlar ile Skywalker efsanesine yer veriyor. 

Lansmanla birlikte hayranlar; Oscar® adayı “Shang-Chi ve On Halka Efsanesi”, “Eternals”, “Avengers: Endgame”, “Captain Marvel”, “Black Widow”’u içeren 60'tan fazla Marvel filmi ve “Ms. Marvel”, “Loki”, “WandaVision” ve “Hawkeye” dahil 80’den fazla Marvel serisine erişebiliyorlar.

“She-Hulk” ve Samuel L. Jackson’ın yer aldığı “Secret Invasion” sırada gelecek orijinal yapımlar arasında duyuruldu.

Dünyanın en çok sevilen animasyonlarından "Oyuncak Hikayesi" serisinin tamamı, iki Oscar® ödüllü “Soul”, Oscar Ödülü® adayı "Luka" ve son zamanların en eğlenceli animasyonlarından “Kırmızı” ve bundan sonra yayınlanacak tüm Disney ve Pixar içerikleri de Disney+’ta olacak. Oscar® ödüllü “Enkanto: Sihirli Dünya”, fenomen haline gelen Karlar Ülkesi filmleri ve Walt Disney Animation Studios'a ait 100'den fazla yapımının yanı sıra "Raya ve Son Ejderha" ve “Mulan (2020)” gibi iddialı Disney filmleri de platformda yerini almış durumda. Ayrıca, Emma Stone’un efsanevi “Cruella de Vil”i canlandırdığı Oscar® ödüllü “Cruella”, Dwayne Johnson ve Emily Blunt ile “Jungle Cruise” ve Tom Hanks ile tekrar hayat bulmaya hazırlanan Disney+ orijinali Pinokyo gibi Disney’in tüm canlı aksiyon filmleri de Disney+’ta. “Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi”, “Fineas ve Förb” ve “Zatonya” dahil Disney Channel çizgi dizileri Disney+ üyelerine sunuluyorç

National Geographic içeriklerinden, Oscar® ödüllü yönetmen ve yapımcılar E. Chai Vasarhelyi ve Jimmy Chin'in “Büyük Kurtarış” ve “Free Solo” gibi belgesellerinin yanı sıra “Gordon Ramsay ile Rota Dışı” gibi serilere ve James Cameron’ın yapımcılığını üstlendiği “Balinaların Gizemli Dünyası”, Renan Öztürk ile “Explorer: The Last Tepui” ve "Jeff Goldblum’un Dünyası" platformun seçkileri arasında.

 

Yorumlar