Medya ve Sinema-TV

Çekimleri biten Stranger Things 4'ün yeni fragmanı bekleniyor

Stranger Things 4. sezon çekimleri tamamlandı. Netflix’in sevilen dizisinin yeni sezonu için fragman kısa süre içerisinde yayınlanacak.

Çekimleri biten Stranger Things 4ün yeni fragmanı bekleniyor

Stranger Things 4. sezon çekimleri nihayet tamamlandı. Dizinin ilk sezonunda Demogorgon tarafından kaçırılan ve daha sonra Mind Flayer tarafından ele geçirilen Will Byers karakterini canlandıran Noah Schnapp, sevindiren haberi veren isim oldu. Aynı zamanda merakla beklenen Netflix dizisi için uzun fragmanın da yakında yayınlanacağını belirtti.

İlk sezonu 2016 yılında başlayan ve çıktığı günden bu yana Netflix’in en popüler işlerinden biri haline gelen Stranger Things’in 3. sezonu Temmuz 2019’da yayınlanmıştı. Yayınlanan son sezonu gösterime girdiğinden beri hayranlar dizinin sonraki bölümlerini sabırsızlıkla bekliyor. İçinde bulunduğumuz son bir buçuk yıldaki birçok dizi ve film gibi, Stranger Things 4. sezon da Koronavirüspandemisi nedeniyle birçok aksilik yaşadı.

4. sezon ile ilgili ilk kısa tanıtım fragmanı Eylül 2019’da yayınlanmıştı ve Eleven’ın geçmişinden bir kesit sunuyordu. Yapımın çekimleri ise resmi olarak Şubat 2020’de başladı. Ancak iki hafta sonra Netflix, sevilen dizisi de dahil olmak üzere tüm yapımlarının çekimlerini ortaya çıkan salgın nedeniyle durdurdu. Söz konusu gecikmelerden sonra çekimler 28 Eylül 2020’de yeniden başladı. Haziran 2021’de ise dizide Şef Jim Hopper’ı canlandıran David Harbour, çekimlerin bu yılın ağustos ayında tamamlanacağını belirtti. Şimdi ise gecikmeli de olsa çekimlerin tamamlandığı doğrulandı.

Stranger Things 4. Sezon Çekimleri Sonrası İlk Uzun Fragman Yolda

Twitter’da yer alan Stranger Things Spoilers’ın paylaştığı bir videoda, Noah Schnapp tarafından 4. sezon çekimlerinin tamamen bittiği doğrulandı. Çekimlerin ne durumda olduğu sorulduğunda “geçen hafta tüm çekimleri bitirdik ve evet, işimizi tamamladık,” açıklamasını yaptı. Aynı zamanda hayranları mutlu edecek yeni bir fragmanın hazırlığının yapıldığını da aynı röportajda duyurdu.

Şu an için yeni oyuncuların da yer alacağı 4. sezonun çıkış tarihi hâlen bilinmiyor. Ancak çekimleri yeni tamamlanan yapımın en iyi ihtimalle yılbaşından önce gelmesi beklenmiyor. Ne olursa olsun 5. sezon onayını da çoktan almış olan yapımın maceralarına en az 2 sezon daha devam edeceği biliniyor.

Hakan Tunç - kayiprihtim.com

Yorumlar