Kültür Sanat

Red Bull Dance Your Style Türkiye’nin en iyisi Volkan Arıcı seçildi

Volkan Arıcı, Almanya'da yapılacak Red Bull Dance Your Style 2023 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek

Red Bull Dance Your Style Türkiye’nin en iyisi Volkan Arıcı seçildi

Kazananın izleyici tarafından belirlendiği dans yarışması Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali, Bursa Hüdavendigar Kent Parkı’nda gerçekleşti. 16 dansçının performans göstererek dünya finaline katılmak için mücadele verdiği yarışmanın finalinde Volkan Arıcı, seyirci oylarıyla birinci seçildi. Yarışmanın birincisi olan Arıcı, Almanya’da gerçekleştirilecek dünya finalinde Türkiye’yi temsil edecek.

Hip Hop, popping ve house dans gibi sokak dansı türlerinin en iyilerinin belirlendiği Red Bull Dance Your Style’ın Türkiye finali birbirinden renkli anlara sahne oldu. 4 ilde gerçekleşen elemelerde finale katılmaya hak kazanan 16 dansçı kupanın sahibi olmak için ter döktü. 1000’den fazla izleyici, kırmızı ve mavi kartlarla oy kullanarak performansların sonunda kazananı belirledi. Heyecanın bir an bile dinmediği Red Bull Dance Your Style Türkiye’nin Bursa Hüdavendigar Parkı’nda gerçekleşen finalinde başarıya ulaşan isim Volkan Arıcı oldu.

Finalde ise Namık Kemal Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü’nün sahnelediği kaşık dansı gösterisi ve Red Bull Dance Your Style dansçılarıyla olan çekişmeleri de seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

İGA Pass partnerliğinde gerçekleşen Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali’nde izleyiciler tarafından birinci seçilen yetenekli dansçı, Almanya’da düzenlenecek Red Bull Dance Your Style 2023 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etme hakkını elde etti.

Yorumlar