Kültür Sanat

Kültür ve Sanat Hayatımızda Ebüzziya Ailesi sergisi 15 Şubat’a Kadar gezilebilir.

Zeytinburnu Belediyesi'nin organizesiyle Kazlıçeşme Sanat'ta süren Kültür ve Sanat Hayatımızda Ebüzziya Ailesi” sergisi, yoğun talep üzerine 15 Şubat 2021 tarihine kadar uzatıldı.

Kültür ve Sanat Hayatımızda Ebüzziya Ailesi sergisi 15 Şubat’a Kadar gezilebilir.

‘Matbaa-i Ebüzziya’nın kurucusu olan Ebüzziya Tevfik Bey’in kişisel çalışmalarının ve 1881’den 1949 yılına kadar devam eden Ebüzziya Ailesi’nin matbaacılık serüveninin tüm detaylarıyla anlatıldığı “Kültür ve Sanat Hayatımızda Ebüzziya Ailesi” sergisi, Zeytinburnu Kazlıçeşme Sanat Merkezi’nde görülmeye devam ediyor.

Türkiye'nin 150 yılına tanıklık eden Ebüzziya ailesinin İSAM Kütüphanesi tarafından araştırmacılara açılan zengin arşivi ve aile üyelerinden derlenen kişisel koleksiyonları bir sergiyle ilk kez gün yüzüne çıkıyor. Zeytinburnu Belediyesi tarafından Kazlıçeşme Sanat Merkezi’nde ilk prömiyerini yapan “Kültür ve Sanat Hayatımızda Ebüzziya Ailesi” sergisi, sanatseverlerden gelen yoğun talep üzerine 15 Şubat 2021 tarihine kadar ziyarete açık olacak. Sergi, Pazartesi günleri haricinde haftanın altı günü 10.00 – 17.00 arası ziyaret edilebiliyor.

Ebüzziya Ailesi'nin dört kuşaklık efsanesi sergileniyorKültür ve Sanat Hayatımızda Ebüzziya Ailesi" sergisi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

 

Yorumlar