Kültür Sanat

Johnny Depp'li Hollywood Vampirleri İstanbul'da konser verecek

Ünlü aktör Johnny Depp'in de dahil olduğu Hollywood Vampires (Hollywood Vampirleri) grubu gelecek yıl İstanbul’da konser vermeye hazırlanıyor. Hollywood Vampires İstanbul konseri ne zaman, nerede?

Johnny Deppli Hollywood Vampirleri İstanbulda konser verecek

Son dönemlerde adı sıklıkla eski eşi Amber Heard ile olan davasıyla gündeme gelen Johnny Depp, isim karalama davasını kazandıktan sonra oyunculuk kariyerine geri döndü. Adı sık sık Karayip Korsanları için tekrar gündem gelse de teklif olmadığını belirten oyuncu, Fransız yapımı La Favorite filminin kadrosuna dahil olurken müzik hayatını da aktif olarak sürdürüyor.

2012 yılında Alice Cooper, Johnny Depp ve Joe Perry tarafından rock müzik grubu Hollywood Vampires, gelecek yıl iki günlüğüne İstanbul’da olacak.

Hollywood Vampires İstanbul konseri ne zaman, nerede?

Hürriyet’ten Savaş Özbey’in haberine göre  Hollywood Vampires ile Türkiye’de konser verecek Johnny Depp'e, Alice Cooper ve Joe Perry de eşlik edecek.

Konserin tarihi ise 10 Haziran 2023 mekanı Sarıyer Lifepark olarak açıklandı.

Hollywood Vampires İstanbul konserinin biletleri

Neo Events organize edeceği konserin biletlerinin yakında internet üzerinden satışa sunulacağı açıklanırken, bilet fiyatları henüz belirtilmedi.  

 Hollywood Vampires Grubu Nedir?

Hollywood Vampires grubu ismini 1970’li yıllarda Alice Cooper tarafından kurulan ve Jim Morrison, John Lennon, Ringo Starr, Harry Nilsson, Micky Dolenz, Keith Moon gibi sanatçıları da konuk eden bir bar kulübünden alıyor.

Grup, aralarında Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh, Zak Starkey ve Christopher Lee’nin de konuk olarak yer aldığı iki adet stüdyo albümü yayınladı. 2012 – 2019 yılında aktif olan grup, 2022’de yeniden çalışmalarına başladı.

Bugüne dek birçok canlı performans gerçekleştiren grup, Koronavirüs pandemisi yaşanmamış olsaydı 13 Eylül 2020 tarihinde İstanbul’da bir konser verecekti.

 

Yorumlar