Kültür Sanat

İstanbul Festivali bilet fiyatları ve konser verecek sanatçılar açıklandı

İstanbul Festivali biletleri kaç TL olacak? Hangi sanatçılar konser verecek?

 İstanbul Festivali bilet fiyatları ve konser verecek sanatçılar açıklandı

İstanbul Festivali ne zaman ve nerede olacak?

23 Temmuz – 14 Ağustos tarihleri arasında Festival Park Yenikapı’da, düzenlenecek İstanbul Festivali'nde konserden tiyatroya, çocuk atölyelerinden espor etkinliklerine, gastronomiden sanata birçok aktivite yer alacak.

İstanbul Festivali bilet fiyatları ne kadar?

 İstanbul Festivali’nin en ucuz biletinin 30 TL olacağı ve bazı etkinliklerde biletlerin daha yüksek rakamlarla satılacağı açıklandı.

İstanbul Festivali'nin sponsorları hangi firmalar?

İstanbul Festivali’nin ana sponsorluğunu Alternatif App üstlenirken, festivalin tematik sponsorları Algida, Koel Elektronik, Medical Park, Nescafe, Omo, Pepsi, Şenpiliç ve TatilBudur oldu.

İstanbul Festivali'nde hangi sanatçılar konser verecek?

Festivalde konser verecek isimler: Kenan Doğulu, Burak Yeter, An Epic Symphony & Hayko Cepkin, Selda Bağcan, Selami Şahin, Anıl Piyancı, Ceza, Kayahan Şarkıları Gecesinde; "Fatih Erkoç, Işın Karaca, İpek Açar, Suat Suna", Uğur Aslan, İlyas Altıntaş, Mehmet Erdem, Haluk Levent, Berkcan Güven, Motive, Fatma Turgut, Pinhani, Bedük, Hedonutopia, Mode XL, Melek Mosso, Volkan Konak, Linet, Rubato, Simge Sağın, Yaşar, MFÖ, Yıldız Tilbe, Sertab Erener, Cem Karaca & Barış Manço Şarkıları gecesinde “Emir Can İğrek, Kurtalan Ekspres, Moğolar”, Gülşen, Şimdi 90’lar Gecesinde “Burak Kut, Eda Özülkü, Erdal Çelik, Ferda Anıl Yarkın, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Ümit Sayın, Yonca Evcimik”,  Nükhet Duru ve Sena Şener olarak açıklandı.

Festivalin gösteri sahnesinde ilüzyon gösterileri, interaktif şovlar, oyun parkurları, çocuk tiyatroları, kukla gösterileri, dans şovlar, kaykay ve graffiti şovlar, canlı heykel ve pandomim gösterileri, söyleşiler ve tiyatro oyunları gibi etkinlikler sahnelenecek.

Festivalin gençlik bölümünde, espor turnuva alanları, simulator alanı, vr alanı, playstation alanı, kutu oyunları yer alıyor.

İstanbul’un tatları ve bilinen markaları İstanbul Festivali’nde lezzet sokağında müşterileri ağırlayacak.

Benim İstanbul’um Fotoğraf yarışması ve İstanbul Şarkı Yarışması,

Festival aynı zamanda İstanbul Şarkı Yarışması, Benim İstanbul’um Fotoğraf yarışması gibi önemli etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

Ayrıca, çağdaş sanatın önemli temsilcilerinin eserleri de Heykelpark ve Yeni Medya: NFT sergilerinde sanat severlerle buluşacak. 

 

 

 

 

 

İstanbul’da ilk kez bir festival kapsamında özel olarak konumlandırılacak gençlik bölümünde, espor turnuva alanları, simulator alanı, vr alanı, playstation alanı, kutu oyunları yer alıyor. Ünlü espor takımlarının ve influencerların bir araya geleceği İstanbul Festivali oyunculara ve oyun severlere heyecanlı ve eğlenceli bir deneyim sunacak.

İstanbul’un tatları ve bilinen markaları İstanbul Festivali’nde lezzet sokağında gün    boyu soğuk ve sıcak servislerle ziyaretçilerin mola noktası olacak.  

Yorumlar