Teknoloji

Teknofest İstanbul Fuarı başladı

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest törenle bu yıl 4. kez kapılarını misafirlere açtı.

Teknofest İstanbul Fuarı başladı

Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin (TEKNOFEST İstanbul) açışı töreni Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirildi.

Açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da katıldı.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde, Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kurumları, medya kuruluşları ve üniversitelerin de aralarında bulunduğu 72 paydaşın destekleriyle düzenlenen TEKNOFEST, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 21-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Son teknoloji pek çok inovasyonun yer aldığı festivalin açılışında konuşan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Türkiye'nin milli teknoloji alanında başarılarını ilk gösterdiği alanın savunma sanayisi olduğunu söyledi.

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST'İN çok büyük anlamlar ifade ettiğini belirtti.

Yorumlar