Astroloji

Yükselen burçlara göre haftalık burç yorumları: 19 - 25 Temmuz

Bayramı haftası da olan 19-25 Temmuz 2021 haftasında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri astrolog Aslıhan Doktoroğlu yorumladı.

Yükselen burçlara göre haftalık burç yorumları: 19 - 25 Temmuz

Kurban Bayramı ile geçireceğimiz bu haftanın herkese keyifli ve huzurlu olmasını diliyorum.

epinizin bayramını kutluyorum. 19 Temmuz Pazartesi haftaya tutkularımızın peşinden gitme isteği ile başlıyoruz. Öğle saatlerinde eğer hırsımıza yenik düşen davranışlar sergilemezsek, duygusal olarak güzel bir akış yakalayabiliriz. Akşamüstü saatleri belli bir konuda derinleşmek, netleşmek için uygun. 19:30 sonrasında yeni bir işe başlamamak, önemli konuları gündeme getirmemek daha iyi olacaktır.

20 - 21 Temmuz zihinsel aktivitelerin hızlanacağı, olaylara farklı bakış açısı ile yaklaşmanın mümkün olduğu günler. Keyifli ve verimli görüşmeler, fikir alışverişleri gerçekleşebilir.

22 Temmuz Perşembe, Güneş akşamüstü saatlerinde Aslan burcuna geçiyor. Şimdiden tüm Aslanlara mutlu yaşlar diliyorum. Sevgi ifademizi belirleyen Venüs ise bugün Başak burcuna geçecek ve 16 Ağustos’a kadar burada ilerleyecek. Bu süreçte değerli hissetme halimizi coşkulu tavırlardan ziyade mantıklı tutumlar belirleyecek. Detaylara daha fazla önem vereceğiz.

Perşembe ve cuma zorlayıcı açıların etkisinde olacağımızdan aşırı harcamalardan, gereksiz eleştirilerden sakınmak önemli. Kalp ve tansiyon konularında da hassasiyetler olabilir.

24 Temmuz Cumartesi ise İstanbul saatiyle 05:36’da Kova burcunda bir dolunay gerçekleşecek. İşbirliği içinde olmak gereken alanlarda egomuzu nasıl kullandığımızı sorgulatacak olaylarla karşılaşacağımız bir dolunay olacak. Kendimizi değerli hissetmek adına abartılı tutumlar, harcamalar yapıyorsak bu konularda sorunlarla karşılaşabiliriz. Aynı zamanda merhametli düşünmenin güzel sonuçlarını alacağımız bir dönem olacak. İlham gerektiren işlere destek veren etki de değerlendirilebilir.

25 Temmuz takıntılı düşünceler ağır basabilir. Gizli kalmış durumların peşinden gitme isteğini kontrol etmeye gayret edelim.

YÜKSELEN KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Hafta başında aileyle güzel etkileşimler ön planda olacak. Evle ilgili de farklı fikirler geliştirilebilir. İkili ilişkilerde beklenmedik gelişmelere sakin tepki vermeye çalışılmalı. Haftanın ikinci yarısında gruplar içindeki olaylar gündemde olacak. Biraz yalnız kalıp olayları değerlendirmek daha iyi gelebilir.

YÜKSELEN BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Haftanın ilk günleri maddi konularda fikir üretmek, yeni durumlar deneyimlemek mümkün. Bu hafta ailevi konularda çok fevri hareket etmemek önemli. İleriye dönük konulara dair bazı fikir ayrılıkları olabilir. Hafta sonu yakın çevreyle olan ilişkilerde konuları çok irdelememek daha rahat bir akış sağlayacaktır.

YÜKSELEN İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Hafta başında kendini iyi hissettirecek bazı değişimler hayata geçirilebilir. Maddi konularda da güzel gelişmeler mümkün. Bu hafta trafikte ve yakın çevreyle olan iletişimde temkinli olmaya dikkat etmek önemli. Yurt dışı bağlantılı işler ve seyahatler gündemde olacak.

YÜKSELEN YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Haftanın ilk günleri kişisel isteklere öncelik vererek bazı konuları sonlandırmak mümkün. Harcamalar konusunda aşırıya kaçmamaya dikkat edilmeli. İkili ilişkilerde de inatlaşmalar gerginlik yaratabilir. Hafta sonu krizli durumları çözmek için olaylara iyimser yaklaşmak iyi gelecektir.

YÜKSELEN ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta başında sezgiler kuvvetli olacak. İlham gerektiren faaliyetlerden güzel sonuç alınabilir. Sağlık konusundaki hassasiyetlere daha dikkatli olmakta fayda var. İkili ilişkilerde tamamlanmamış geçmiş konuları sonlandırmak mümkün. Hafta sonu ise gereksiz endişeden, kaygıdan uzak durmaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU: Haftanın ilk günleri sosyal çevreyle, arkadaşlarla güzel paylaşımlar ön planda. Kariyer hayatıyla ilgili farklı yaklaşımları destekleyen konuşmalar yapılabilir. Çalışma ortamıyla ilgili konular gündemde olacak. İkili ilişkilerde de bastırılmış duyguların bir anda ortaya çıkabileceği bir hafta.

YÜKSELEN TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta başında işle ya da üstlenilen sorumluluklar ilgili farklı fikirler geliştirilebilir. Çok detaycı ve ısrarcı olmamak genel anlamda ilişkilerde gerginliği azaltacaktır. Bu hafta aşk hayatı ön planda olacak. İş hayatında daha fazla sorumluluk alan bir tutum tercih edilecek.

YÜKSELEN AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Haftanın ilk günleri finansal konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Aşk hayatıyla ilgili de olaylara daha olumlu bakmak mümkün. İletişim şekli olarak otoriter bir dilin seçilmemesi gereken bir hafta. Ailevi konulardaki yaklaşımlar, düşünce şekli sorgulanacak.

YÜKSELEN YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Hafta başında sorunlu görülen konulara farklı yaklaşımlar geliştirilebilir. Hesapsız harcamalar yerine daha planlı gidilmesi gereken bir hafta. Endişe edilen konularda aile bireyleri ile birlikte çözüm bulunabilir. Fikirlerin aktif olduğu bu hafta bazı önemli kararlar alınması gerekebilir.

YÜKSELEN OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Haftanın ilk günleri ikili ilişkilerde farklı yaklaşımlar sergilemek güzel sonuç verebilir. Trafikte dikkatli olmak, iletişimde ani tepki vermemek önemli. Maddi konularda bazı kararlar alınabilir. İşbirlikçi bir tutum içinde olmak güzel sonuç almaya destek olacak.

YÜKSELEN KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Hafta başında çocuklarla ya da günlük düzenle ilgili olumlu değişimler yaşanabilir. İkili ilişkilerde bitirilmesi gereken konular aniden gündem oluşturabilir. Bu hafta sağlıkla ilgili gelişmelerin üzerinde durulması önemli. Yakın çevreden destek alınacak.

YÜKSELEN BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Haftanın ilk günleri yaratıcı faaliyetlerle ilgilenilebilir. Sürpriz aşk gelişmeleri de yaşama fırsatı var. Çalışma ortamında gerginlikler yaşanabilir. Kıskançlığa bağlı iyi niyetli olmayan tutumlar bazı ilişkileri sonlandırmak zorunda bıraktıracaktır.

Aslıhan Doktoroğlu - https://www.milliyet.com.tr/pembenar

Yorumlar