Astroloji

Vedik astrolojiye göre haftalık burç yorumları (17-25 Kasım)

Astrolog Nuray Güven, Hint Astroloji sistemine göre tüm burçların 17 -25 asrasındaki haftalık astrolojik olası hallerini yorumladı.

Vedik astrolojiye göre haftalık burç yorumları (17-25 Kasım)
HAFTALIK GENEL YORUM

Bu hafta gökyüzü hareketli, bizlere özellikle dikkatimizi toplamamızı söylüyor. 17 Kasım’da Venüs düz harekete başlıyor, rahatladık derken yine aynı gün 17 Kasım’da Merkür, Vedik Astrolojiye göre Akrep burcunda geri harekete başlıyor. Verdiğimiz sözlere, aldığımız kararlara ve her türlü iletişime dikkat etmemiz gerekiyor. Yanlış anlaşılmalara çok açığız. İletişim araçlarımız dahi bozulabilir. 7 Aralık’a kadar sır gibi sakladığımız durumlar ya da bizden gizlenen olaylar açığa çıkabilir.

23 Kasım’da yine Boğa Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek özellikle Vedik Astrolojide ay veya yükselen burçları Boğa ve Akrep olanlar önemli dönüşümler yaşayabilirler.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

İlişkiler, evlilik, ortaklıklar alanınızda Venüs’ün 17 Kasım’da düz harekete geçmesiyle kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Ancak Merkür gerilemesiyle birlikte kariyer gelirleriniz dışında elde ettiğiniz kazançlarınızda aksamalar olabilir. İş ve maddi konularda ay sonuna kadar dikkatli olmanızda fayda var. 23 Kasım’da gerçekleşecek Dolunay ile birlikte maddi konularda ve miras meselelerinizde netleşmeler olabilir. Bu hafta karamsar kişilerle aynı ortamlarda olmamaya özen gösterin.Güzel bir hafta olmasını diliyorum.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Sağlığınız ve günlük işlerinizi kontrol altına alabilmek için güzel bir hafta sizi bekliyor.  Bunun yanında geçmişten gelen bir ilişki ya da ortaklıklarla ilgili konuların yeniden karşınıza çıkması muhtemel. Merkür gerilerken verdiğiniz kararlara dikkat edin. Eşinizle iletişiminizde yanlış anlaşılmalar olabilir. 23 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte duygusallığınız artabilir. Tepkilerinizde bencil olmamaya çalışın.Güzel bir hafta olmasını diliyorum.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

17 Kasım’dan itibaren bekâr ikizler için güzel bir aşk ilişkisinin başlaması için oldukça muhtemel zamanlar. Bununla birlikte iş hayatınız ve sağlığınız konusunda temkinli olmanız gereken bir hafta. İş yaşamınızda yaşanabilecek gecikmelere karşı önlem alıp, iş ortamınızda iletişiminize özen göstermelisiniz. 23 Kasım’daki Dolunay bilinçaltınıza attığınız olayların ani bir şekilde ortaya çıkmasına neden olabilir. İfadelerinizde eleştirel olmamaya çalışın.Güzel bir hafta olmasını diliyorum.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Ev almak ya da satmak isteyen Yengeçler, 17 Kasım’da Venüs düz seyriyle birlikte bu konularda girişimde bulunabilirler. Evlerinde yenilik yapmak isteyenler için de şanslı dönemler. Bununla birlikte aşk ilişkilerinde ve yaratıcılık isteyen konularda Merkür gerilemesiyle birlikte zorlayıcı etkiler olabilir.23 Kasım Boğa Dolunayı ile birlikte arkadaş çevrenizde ya da sizden büyük kardeşlerinizle ilgili konularda kafanızı meşgul eden durumlar netlik kazanabilir.Güzel bir hafta olmasını diliyorum.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Venüs retrosunun 16 Kasım’da düzelmesiyle birlikte yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan iletişiminiz düzene girecek ve eğlenceli ortamların tadını çıkarabileceksiniz. Aynı tarihte Merkür gerilemesi taşınmaz mallarınız, arabanızla ilgili sorunlar ortaya çıkarabilir. Bu alanda dikkatli olmalısınız. 23 Kasım Dolunayı kariyerinizde beklediğiniz terfinin gelmesine fırsat verebilir. 23-24 Kasım günleri kariyer alanınızda sürpriz gelişmelere açık olun.Güzel bir hafta olmasını diliyorum.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

17 Kasım Merkür gerilemesi iletişim evinizde yaşanacağı için her türlü yazışma ve telefon trafiğinizde aksilikler olabilir. Elektronik eşyalarınızda bozulma, kayıp gibi olaylarla karşılaşmamak için ekstra dikkat etmelisiniz. 23 Kasım Dolunayı ruhsal anlamda bir fark ediş yaşamanıza olanak verebilir. Devam eden hukuki süreciniz varsa beklediğiniz gibi sonuçlanabilir.Güzel bir hafta olmasını diliyorum.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta harcamalarınızla ilgili kontrollü olmanızda fayda var. Hesapta olmayan para çıkışıyla zor anlar yaşayabilirsiniz. 23 Kasım Dolunay süreciyle birlikte bilinmeyene ilginiz artabilir. Beklediğiniz miras konuları netlik kazanabilir. 23-25 Kasım günleri yeni bir aktivite başlatmak ya da eğitim almak için uygun zamanlar.Güzel bir hafta olmasını diliyorum.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

17 Kasım burcunuzda yaşanacak olan Merkür gerilemesi kişisel planlarınız üzerinde gecikmelere neden olabilir. Fiziksel görünüşünüzle ilgili de radikal kararlar almakta acele etmeyin. Bu hafta psişik güçleriniz artabilir. Ayrıca kalabalık ortamlarda enerjileri üzerinizde hissedebilirsiniz. 23 Kasım Dolunayı ile eşinizle ilişkilerinizde iletişime dikkat etmelisiniz. Aranızda devam eden meseleler bu hafta netlik kazanabilir.Güzel bir hafta olmasını diliyorum.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Yay burçları bu hafta sosyal çevrenizden gelen eleştirilere açıksınız. Bunların zihninizi meşgul etmesine izin vermeyin. Bununla birlikte görünürlülüğünüzün artacağı toplantılara katılabilir ve ışığınızla herkesi etkileyebilirsiniz. 23 Kasım’da yaşanacak Dolunay ile birlikte iş ortamınızda sürpriz gelişmelere açıksınız.  Haftanın son günleri eşinizi etkilemek için ideal zamanlar.Güzel bir hafta olmasını diliyorum.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

17 Kasım Venüs’ün düz seyrine geçmesiyle birlikte iş hayatınızda önemli gelişmelere açıksınız. İşverenlerinizden takdir görebilir, müşterilerinizden olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Sosyal çevrenizde Jüpiter sizi desteklerken, Merkür geri hareketiyle büyük konuşmalardan uzak durmanızı söylüyor. 23 Kasım Boğa Dolunayı aşk ve çocuklar alanınızda yaşanırken sizlere önemli karar aşamasında olduğunuzu hatırlatıyor. Haftanın son günleri sağlığınıza dikkat edin!Güzel bir hafta olmasını diliyorum.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

17 Kasım Merkür gerilemesiyle işinizle ilgili konularda gecikmeler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz iş teklifleri gecikebilir, üstlerinizle iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Yeni bir mesleki eğitime başlamak için gökyüzü sizi desteklerken, aldığınız eğitimle ilgili ön araştırmanızı detaylı yapmalısınız. 23 Kasım Dolunay ile birlikte yeni bir mülk ya da taşıt almak isteyenler şanslı fırsatlarla karşılaşabilirler.Güzel bir hafta olmasını diliyorum.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta odağınızı kendinize çevirdiğiniz, kendinizle ilgili kararlar verdiğiniz bir hafta olacak. İlişkilerinizde beklenmedik dönüşümler yaşadığınız, net kararlar aldığınız süreçlerden geçiyorsunuz. 17 Kasım Merkür gerilemesi sizleri otorite figürleri konusunda dikkatli olmaya zorluyor.18-19-20 Kasım günleri duygusallığınız artabilir. Bırakın hayal gücünüz size yol göstersin. 23 Kasım’da Boğa Burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte yakın çevreniz ve kardeşlerinizle iletişiminizde yeni bir dönem başlıyor. Balıkları seviyorum.Güzel bir hafta olmasını diliyorum.

****

Yorumlarınızı ‘Batı Astrolojisi’ne göre değil Vedik(Hint) Astroloji sistemine göre takip etmelisiniz; diğer türlü yorumlar size uygun olmayacaktır.

Haftalık, aylık ya da yıllık yorumlar tamamen genel yorumlardır. Kişisel haritalar yorum aşamasında çok değerlidir. Yorumlarınızı okurken bunları dikkate almanızı öneriyorum. Güneş, Yükselen ve Ay burcunuzu öğrenmek için doğum tarihi, yeri ve saati bilmeniz önemlidir.

Ay ve yükselen burcunuzu öğrenmek ya da Vedik Astroloji kişisel harita yorumu için nurayaguven@gmail.com  adresine mail atabilirsiniz.

antalyaekspres.com.tr

Yorumlar