Astroloji

Tüm Burçların 2020 Yılı Burç yorumları ve şifalı taşları

Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha ve Karma&Spritüel Astrolog Havvanur İncekara'nın 2020 yılı öngörüleri:

Tüm Burçların 2020 Yılı Burç yorumları ve şifalı taşları

Koç Burcu 2020 yılı burç yorumu: Oldukça iyi bir yıl . İkili ilişkilerinde ve finansal konularda gerçekçi bir bakış açısana bürünmelisiniz. Özellikle Koç burcununun ilk on gününde doğnlar ani bir evlilik ya da büyük bir iş fırsatı yakalamak gibi birçok olumlu sürprizler yaşayacaksınız. İkinci on günde doğanlar ise iş konularında sorumluluk sahibi, çalışkan ve işine sadık olduğu sürece kariyerlerinde ödül ve mutluluk şansları olacaktır.Üçüncü on günde doğanlar genel olarak aile ve iş hayatında üstleri ile ilgili konularda mücadele etmek durumunda kalabilirler. Ciddi, emek isteyen ve ılımlı davranarak tevazu göstermeleri gereken bir dönemde bulunuyorlar.
Koç Burcu 2020 yılı şifalı taşı: Sarı Topaz kullanabilirsiniz

Boğa Burcu 2020 yılı burç yorumu: Uranüs ve Satürn’ün konumu ile birlikte beklenmedik durumlarla karşılaşarak sarsıntıyla hayatınız değişebilir. İlk on günde doğanlara beklenmedik ani değişiklikler getirecek. Mali süprizler yaşayarak umulmadık şekilde para kaybedebilirsiniz. İkinci on günde doğan Boğaları aşk konularında zorlanabilir, itişmeler veya üstünlük kurma çabaları oluşabilir; ilişkilerinde akıl hocalarının müdahil olması işleri daha karmaşık hale getirebilir. Sağlığına dikkat etmeli özellikle uyku düzeni, stres kaynaklı bozulabilir. Kan basıncı ile ilgili sağlık kontrollerini yaptırmaları yerinde olacaktır. Ayrıca meditasyon sizi destekleyecektir. Üçüncü on günde doğanlar için etik davrananlar için artık hasat zamanı geldi. Kadersel olaylar yaşayarak, emek vererek, disiplinli çalıştığı alanlarda, Satürn’ün ödüllerini iş teklifi, terfi veya gelir düzeyinde artış olarak görebilecekler. Sırt ve boyun ağrılarıyla ilgili sorunlardan müzdarip olabilirler. Dikkat edilmesinde fayda vardır.
Boğa Burcu 2020 yılı şifalı taşı: Mavi Apatit kullanabilirsiniz.

İkizler Burcu 2020 yılı burç yorumu:  İlk on günde doğanlar şimdiye kadar yapmış olduğunuz eylemler mevcut ilişkinizde mutlu olduğunuzu fark etmenizi yada mutlu olduğunuz bir ilişkiye başlamanız olası görülüyor. Bu yıl estetik konularında bazı dokunuşlar gerçekleştirmeniz riskli olabilir. İkinci on günde doğanlar birden fazla konuda fikirleriniz olabilir, ve bu fikirleri aynı anda gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bu şekilde davranmanız yıpratıcı olabilir. Nepütün’ün gerilimli açılarına dikkat etmelisiniz. Üçüncü on günde doğanlar borç alma veya verme konularında dikkatli olmalısınız. Neptün ikinci ve üçüncü dekanlar için net görememe neticesinde yanlış kararlar almak söz konusu olabilir. Gerçeği yalın göremeyebilirsiniz. Ya siz gerçekleri kabul edemezsiniz, yada fark edemezsiniz. İlişkilerinizde de buraya dikkat etmelisiniz.
İkizler Burcu 2020 yılı şifalı taşı: Kunzit kullanabilirsiniz

Yengeç Burcu 2020 yılı burç yorumu: Jüpiter, Satürn ve Plüton 2020 yılında size karşıt olduklarından inatçı olacak ve doğru kararlar alıp almadığınızı görmek için kontrol edecekler.  Net kararlar vermeli ve gerçekçi olmalısınız. Bu yıl aşk, iş ve özel hayatınızda oldukça çalkantılı olacaktır. İlk on günde doğanlar Uranüs etkisi ile bir şeyleri değiştirmek için gereken güdüye sahip olacaklar. İkinci on günde doğanlar biraz daha kişisel ilerleyebilmek için özel eğitim almanız gerekiyor. Ne yaşadığınızı anlayabilmek ve kabuğunuza çekilmemek için gelişiminize önem göstemelisiniz. Üçüncü on günde doğanlar Plüton, Satürn ve Jüpiter etkisiyle kendinize baskı uygulayabilirsiniz. Bu sebeple fazla verici davranmak sizi yorabilir. Fazlalıklardan kurtularak sınırlarınızı belirlemelisiniz. Böylece tükenmişlik sendromundan kurtulabilirsiniz.
Yengeç Burcu 2020 yılı şifalı taşı: Sarı Güneş taşı kullanabilirsiniz

Aslan Burcu 2020 yılı burç yorumu:  İlk on günde doğanlar aşk hayatında değişim sürecine girebilirsiniz. Stresli bir yıl olduğu için, stres nedeniyle sinir sisteminize dikkat etmelisiniz. İkinci on günde doğanlar Uranüs etkisi ile ikili ilişkilerinde yapacakları hatalar, ilişkilerinin zarar görmesine ve bitmesine sebep olabilir. İşle ilgili konularda ise değişiklik yapmak yerine hobi edinmesi daha doğru olur. Üçüncü on günde doğanlar hedeflerinize ilerleyebilirsiniz. Fakat Merkür, Venüs ve Mars retro zamanlarında girişimlerde bulunmamanız doğru olacaktır.
Aslan Burcu 2020 yılı şifalı taşı: Süt Opal kullanabilirsiniz.

Başak Burcu 2020 yılı burç yorumu:  İlk on günde doğanlar birinci ayın on beşine kadar devlet işlerinizde, banka işlerinizde, atamalarla ilgili konularda uygun koşullar olacaktır. Beslenme konusunda bazı gıdalara karşı hassasiyet gösterebilirsiniz. Bazıları cilt, bazıları ise mide, bağırsak sorunları yaşayabilirler. Yeme alışkanlığını değiştirmek için Uranüs destekleyecektir. İkinci on gün doğanlar Neptün gezegeninin Güneş’inize karşıt olması zihninizin net olmayışına sebep olabilir. İş ve aşk konularında geçmişte kalanları geçmişte bırakmalısınız. Üçüncü on günde doğanlar para ve başarı istiyorlar ise disiplinli çalışmalı ve mücadele etmelidir. Rakiplerinin farkında olmalıdır. Planlarınızı bozmak isteselerde disiplin ve etik davranış koltuğunuzu korumanıza yardımcı olacaktır.
Başak Burcu 2020 yılı şifalı taşı: Yeşim taşı kullanabilirsiniz

Terazi Burcu 2020 yılı burç yorumu:  İlk on günde doğanlar için Satürn Kova burcuna geçtiğinde tekrar önünüze ışık tutacaktır. Lütfen 2020 yılı sonlarına kadar büyük değişiklikler yapmayın. İkinci on günde doğanların gerçekçi olması gerekiyor. Yapacağınız işlerde fikirlerinize destek bulmakta zorlanabilirsiniz. Girişimci olanlar için şimdilik potansiyel yatırımcı veya banka kredilerini beklemeye almanız gerekiyor. Yıl sonuna kadar temkinli davranmalısınız. Üçüncü on günde doğanlar için güç mücadelelerinden geri durmalısınız. Çatışmaya girecek durum ve olaylardan uzak durulmalıdır. Jüpiter, Satürn, Plüton etkisi nedeniyle güvenlik alanınızı korumalısınız.
Terazi Burcu 2020 yılı şifalı taşı: Turkuvaz kullanabilirsiniz

Akrep Burcu 2020 yılı burç yorumu:  İlk on gün Riskli yatırımlardan kaçınmalısınız. Yolunda giden ilişkilerinizde beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz. Şüpheci düşüncelerden kaçınmalısınız. İkinci on günde doğanlar yılın başlangıcında ne kadar karmaşık görünsede, hayatınızdaki tüm konuların mutlu sona ulaştığını göreceksiniz. Satürn ödülleri zor olsa bile vazgeçmeyin, azimli olun.
Üçüncü on gün doğanlar gayretlerinin karşılığını alacaklar. Bunun içinde işten kaçmadan, disiplinli ve cesur davranması gerekiyor.
Akrep Burcu 2020 yılı şifalı taşı: Sitrin kullanabilirler.

Yay Burcu 2020 yılı burç yorumu:  İlk on gün doğanlar birden fazla konuyla ilgileneceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Fakat tüm hayatınızı değiştirmek zorunda değilsiniz. Konfor bölgenizden çıkın, her şey uzun zamandır yavaş ilerliyor. Uzattığınız tüm işleri bitirmek için harekete geçmelisiniz. İkinci on gün doğanlar çok iyimser olmayın ve her söylenene inanmamalısınız. İnsanlar bu durumunuzdan faydalanabilir. Çok çalışmanızı gerektiren bir iş hayatı sizi bekliyor ancak bu şekilde önünüzü açabilirsiniz. Üçüncü on günde doğanlar ilkbahar ve yaz ortasında alerjik durumlara dikkat etmelisiniz. Uzun zamandır beklendiğiniz iş ya da terfi gerçekleşebilir. Hiç bir şey ayağınıza gelmez onun için mücadele etmelisiniz Fırsatları değerlendirin. Emek vereceksiniz.
Yay Burcu 2020 yılı şifalı taşı: Zümrüt kullanabilirler

Oğlak Burcu 2020 yılı burç yorumu:  İlk on günde doğanlar yeni bir aşka yelken açarak, yurtdışına seyahat edebilir veya taşınabilirsiniz. 2020 yılında hiç beklenmedik bir şekilde zenginleşebilirsiniz. İkinci on günde doğanlar başarı odaklı Oğlak burcu azim, sıkı çalışma ile isteklerini elde edebileceklerini bilirler, yalnız iç sesinizi de dinlemelisiniz. .Üçüncü on günde doğanlar sınırsız isteklere sahip olarak sürekli daha fazlasını isteyebilirsiniz. Abartıdan uzak durmalısınız. Bazı beklentiler kolay elde edilmiyor çaba sarf etmek gerekiyor. Abartmadığınız sürece hedeflerinize ulaşabilirsiniz.
Oğlak Burcu 2020 yılı şifalı taşı: Kehribar kullanabilirsiniz

Kova Burcu 2020 yılı burç yorumu:
İlk on günde doğanlar, her konuda kararlı olmanız gerekiyor. Aksi takdirde sıkıcı bir yıl sizi bekliyor. Satürn’ün burcuna geçmesiyle öğretici ve eğitici olarak gelmesiyle, huzurunuz kaçabilir. Daha akılcı düşünerek dinleyici olmalısınız. Başkalarının deneyimlerinden faydalanın.
İkinci on günde doğanlar finansal olarak iniş çıkışlar söz konusu olabilir. Bu sebeple risk almadan tasarruflarını değerlendirmelidir. Aksi takdirde maddi kayıp yaşayabilirsiniz. Üçüncü on günde doğanlar için 2020 yılında ağır gezegenler size olumlu geri dönüşler verebilirler. Sadece Venüs, Merkür ve Mars’ın retro dönemlerine dikkat etmelisiniz.
Kova Burcu 2020 yılı şifalı taşı: Amazonit kulanabilirisiniz

Balık Burcu 2020 yılı burç yorumu:
İlk on gün doğanların arayışında bulundukları eş ruhlarını bularak evlenebilirler. Alım satım işlerinde iç seslerini dinledikleri takdirde, sonuçtan memnun olabilirler. İkinci on günde doğanlar oldukça beceriklidir. Yaratıcı fikirleri ile işleri kolaylaştırarak, kazançlı olabilirler. Üçüncü on günde doğanlar bildiği ve bilmediği düşmanlarının hazırlayacakları tuzaklara karşı herkesin hak ettiğini verebilecek dirayeti gösterebilecekler. Böylece kendilerine öz saygılarını geri kazanacaklar.
Koç Burcu 2020 yılı şifalı taşı: Çeroit kullanabilirsiniz

2020 Yılında astrolojik açıdan önemli tarihler

17 Şubat – 10 Mart, 18 Haziran- 12 Temmuz, 14 Ekim- 3 Kasım Merkür retrosu
13 Mayıs – 25 Haziran Venüs retrosu
10 Eylül – 14 Kasım Mars retrosu
Tarihlerinde dikkat edilmesi doğru olur.

Doğum haritaları parmak iziniz gibi size özeldir. Dolayısı ile haritalarınızda yapılacak tespitler çok daha doğru sonuçlara ulaşmanızı sağlayacaktır.

Yorumlarımız Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'nın (Aysel Gülcem) katkıları ile hazırlanmıştır.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar