Astroloji

Temmuz ayı burç yorumları ve şifalı taşları

Yazarımız Karma & Spritüel Astrolog ve Şifalı Taşlar Uzmanı Havvanur İncekara, 2019 Temmuz ayında tüm burçları astrolojik açıdan nelerin beklediğini yorumladı.

Temmuz ayı burç yorumları ve şifalı taşları

KOÇ BURCU TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI: Yaşamanızda ki bir çok sorun çözülebilir ve artık iç dünyanıza odaklanabilirsiniz. Bu ay içerisinde yurtdışında dil öğrenmek gibi entelektüel gelişim sağlayacak bir eğitim seyahatine başlamayı düşünmelidir. Farklı insanlar ile çalışmayı talep etmekten çekinmeyin. Meslektaşlarınızla kuracağınız iyi ilişkiler terfi etmenizi sağlayabilir. Bu ay tüm borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Bu ay taksitleriniz, kredileriniz konusunda parasal sorunlar yaşamamanız için paranızı daha akıllıca kullanmanız için planlar yapmanız gerekecektir. Bebek isteyen Koç burçları içinde uygun bir ay içerisindeyiz.

Zararlı ürünlerden uzak durmaya sağlıklı beslenmeye özen göstermelisiniz. Vücudunuzun sağlığı için bir tatile de zaman ayırmalısınız.

Bu süreçte Yakut kullanabilirsiniz.

BOĞA BURCU TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI: Bu ay her konuda esnek olmanız gereken bir ay içerisindesiniz. Başkalarının hayatlarına müdahil olmamaya ve onlarında hayatınıza müdahale etmemesine özen göstermelisiniz. Başınızı belaya sokmayın herkesin dünyayı sizin gibi algılamasını beklemeyin. Ailenizde neler olduğuna dikkat edin. Gerçekçi olmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Bu ay çevrenizdeki insanların sağlığıyla ilgili dikkatli olmanız gerekebilir. Kendiniz için sağlıklı beslenmeye ve egzersiz yapmaya özen göstermelisiniz.

Tatlılardan uzak durun.

Bu süreçte Sitrin taşı kullanabilirsiniz.

İKİZLER BURCU TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI: İkizler ağırlıklı olarak kariyere odaklanacaktır. Çok aktif olacaksınız ve iş yerindeki tüm önemli işleri yapmakla kalmayacak, aynı zamanda sosyal olarak da aktif olmaya başlayacaksınız. Gönüllü bir hizmete kaydolmanız, bir kitap kulübüne katılmanız veya ikamet ettiğiniz yerin yöneticiliğini yapmanız mümkündür.

Enerjinizi kullanabileceğiniz yerlerin arayışında olacaksınız ve onu mutlaka bulacaksınız. Ve bu enerjiyi harekete geçirecek girişimlerinizde sizi destekleyecek bir ortak hayatınıza dahil olabilir .

Bu süreçte Opal taşı kullanabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI: Sezgilerinizi dinlemeli ve kendiniz için bir şeyler yapmalısınız. Hedeflerinizi düşünün, çünkü gezegenler onlara ulaşmanız için sizi destekleyecektir. Kariyeriniz ayın ilk yarısında hızlanabilir. Ayrıca yurtdışına yerleşmek ya da iş ilişkileriniz için uygun bir zamandır. Özellikle finans alanında uzmanlar tarafından yarım almanız doğru olacaktır. Mükemmel bir yatırım strateji geliştirmek için hızlı karar vermeyin. Aşk hayatınız karmaşık olacaktır.

Sabırlı ve açık sözlü olmaya özen gösterin.

Bu süreçte Peridot taşı kullanabilirsiniz.

ASLAN BURCU TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI: Bu ay sizi güçlü ve dış yardım almadan bağımsız kararlar verebilecek hale getirecek. Çabalarınız neticesinde planlarınızı uygulayabileceksiniz. Finans konusunda istikrarı yakalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birçok toplantıya katılabilirsiniz. Uzun vadeli ilişkileri bulunanlar artık ilişkilerini resmileştirme isteği duyabilirler. Her zamankinden daha çekici ve güzel hissedebilirsiniz.

Kendinizi daha cesur ve kendine güvenen birisi olarak ortaya koyabilirsiniz.

Bu süreçte Zultanit taşı kullanabilirsiniz.

BAŞAK BURCU TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI: Bu ay hayatınızın tüm alanlarını etkileyecek çok şey olacak. Neyse, çoğunluğu olumlu etkiye sahip olacak. Çok yoğun bir ay olacak pek çok şey için zamanınız olmayacak, bu nedenle planlama ve organizasyon üzerine yoğunlaşmalısınız. Hedefinizden vazgeçmeyin çünkü bu hala gerçektir. İş yerinde sizi bekleyen çok iyi bir atmosfer var. Bütçenizle ilgili bazı riskler almaktan korkmayın çünkü hiçbir şey yapmazsanız durumunuz olumluya evrilemeyecektir.

Bir arkadaşınızla yada arkadaşlarınız ile çatışma içerisinde şu anda dönüştürebilirsiniz.

Bu süreçte Sodalit taşı kullanabilirsiniz.

TERAZİ BURCU TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI: Fikirlerinizi hayata geçirmenizin zamanı geldi, önünüze engeller çıkmayacak, becerilerinizi ve karakterinizin gücünü kullanın. Sadece iş ve görevlerin önemli olmadığını, kendinizi gerçekleştirme, geliştirme ve kendilerine bakmanın da çok önemli olduğunu fark edeceklerdir. Yaşamınızda bir şeyleri değiştirmeye, yeni bir şeyler öğrenmeye başlamaya veya kariyer gelişiminizin yönünün değiştirmeye karar verebilirsiniz.

Temmuz ayında yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Evlilerin gündelik hayatlarındaki çatışmalar azalacaktır.

Bu süreçte Akuamarin taşı kullanabilirsiniz.

AKREP BURCU TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI: Eylemlerinizden istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Bu nedenle hayal kırıklığına yol açabilir; bu hayal kırıklığını önlemek için yeni profesyonel girişimlerde bulunabilirsiniz. Kişisel gelişime odaklanmanız sizin için faydalı olabilir. Mesleki yaşamınızda değişiklik yapmak yerine, ufkunuzu genişletmek için sektördeki diğer insanlarla konuşmanız faydalı olabilir. Akrep’ler kâr, medyaya veya modern teknolojilere yatırım yapmaktan gelebilir, inşaat endüstrisi, emlak piyasası veya ticaret ile ilgilenebilir.

En büyük kârı ay sonunda yapabilirsiniz.

Bu süreçte Larimar taşı kullanabilirsiniz.

YAY BURCU TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI: Bu ay entelektüel gelişime ihtiyaç duyabilirsiniz. Ufkunuzu genişletmenin iyi bir yolu, sevdiklerinizle paylaşmaktan mutluluk duyacağınız yeni ve ilginç deneyimler getirecek uzun bir yolculuk olacaktır. Büyük bir yatırım yapmayı planlıyorsanız çok dikkatli olmalısınız çünkü çok istekli olmak sorunlara neden olabilir. Giderleri azaltın ve bir ortağın sizin gibi istikrarlı ve müreffeh bir gelecek oluşturmaktan sorumlu olduğunu unutmayın. Elektronik cihaz satın almak için iyi bir zamandır. İlişkilerinizde tüm sorunları ve belirsizlikleri çözmeye odaklanması gerekir. Dürüstlük çok önemlidir, sadece bu şekilde partneriniz veya arkadaşlarınızla olan aksaklık ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz.

Bekar Yay kadınlar hayatlarının aşkıyla karşılaşabilirler.

Bu süreçte Pembe Turmalin kullanabilirsiniz.

OĞLAK BURCU TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI: Bu ay sakin kalmalı ve haklı bir şekilde dinlenmelisiniz. Gevşemeniz için kısa bir süre kendinizi şarj etmeniz gerekebilir. Hem iş hem aile meselelerine ara vermelisiniz. Yalnız ya da eşinizle seyahat etmenizi tavsiye ediyorum. Kendiniz için bir şeyler yapın. Temmuz, tüm hızıyla başlayacak kariyeriniz için bir adım olacaktır. Kazancınız önemli yönde etkilenebilir. Yaptığını eylemler herkes tarafından takip edilecektir. Gelecekle ilgili ciddi kararlar vermek, evlenmek veya aileyi genişletmekle ilgili uygun değildir.

Özel meseleleriniz 17 Temmuz’dan sonra çözümlenebilir.

Bu süreçte Apatit kullanabilirsiniz.

KOVA BURCU TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI: Yolunuzda korkmamanız gereken engellerle karşılaşabilirsiniz. Bazı sorunlarınız için yakın akrabalarınızdan manevi destek alarak durumu kontrol altına alabilirisiniz. Mesleki başarınız maddi ve manevi şeyler arasında dengeye bağlı olacaktır. Dikkatinizi odaklayarak, başarıya kavuşacaksınız. Gezegenlerin olumlu etkisi sizi destekleyecektir. Sizin özgüveninizi etkileyecek, kendinizi daha iyi ifade edecektir. İlişkileriniz de sakin ve istikrarlı olacaktır. Ailelerini büyütmeyi düşünen insanlar bir çocuk için uygun bir zamandır. Sağlığınız iyi olacaktır.

Bu ay kafein bağımlılığı, sigara ve sağlıksız fast-food gibi tüm istenmeyen alışkanlıklardan kurtulmaya çalışmalısınız.

Bu süreçte rodonit taşı kullanabilirsiniz.

BALIK BURCU TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI: İş ve sağlığa odaklanmaya çalışacaksınız, ancak akrabalarınız kendinizi unutmanıza izin vermeyecektir. Etrafınızdaki karmaşaya hakim olmak çok önemli. Etkili insanların yanında olmaya başlayacaksınız, onları karizmanız ve kişisel çekiciliğiniz ile göz kamaştıracaksınız. Olumlu bir imaj yaratacaksınız, markalaşacak, kurulan irtibatlar çok faydalı olacaktır. Riskli işlerinizde çok karlı olduğu ortaya çıkacaktır.

Sağlığınıza dikkat edin. Enfeksiyona dikkatli olmalısınız.

Bu süreçte Turkuvaz taşı kullanabilirsiniz.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar