Astroloji

Temmuz ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri

Temmuz ayı astroloji verilerini mistikalem okurları için Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma&Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem yorumladı.

Temmuz ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri

Koç Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu: Sevgili Koç burçları Mars’ın Koç burcuna geçmesi ile beraber kendinizi daha enerjik hissedebilir ve ertelemiş olduğunuz konular ile ilgili daha cesur davranabilirsiniz. Aynı zamanda sizi agresif dikkatsiz ve gereksiz bir cesarete sevk edebilir. Düşünerek hareket etmeniz ve bu enerjiyi doğru kullanmanız gerekebilir. Kaza ve kavgalara karşı dikkatli olmalısınız.  İçinize dönebilir neyi neden ve niçin yaptığınızı sorgulayabilirsiniz.  Tatil için Temmuz ayı uygun olabilir daha fazla keyif alacağınız bir tatil olması muhtemeldir özellikle ayın son döneminde. Maddi anlamda şanslı bir ay olabilir. Taşınma ya da tadilat konularını da gündeminize taşıyabilirsiniz. 

Şifalı Taş              :  Kunzit

Esans                    : Mersin Ağacı

Dr. Bach Çiçeği  : Cerato

Şifalı Kelimesi    : Yaşamı seviyorum ve böylece sevgi ışığını dünyaya yayıyorum. 

Boğa Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu:  Sevgili Boğalar bir süredir yaşadığınız maddi zorlukların yerine bazı fırsatlar kapınızı çalabilir. Sosyal olarak daha çok kısa yolculuklar yapacağınız bir sürece girebilirsiniz.  Farklı yerler keşfedip, farklı insanlarla tanışabilirsiniz.  Evli Boğalar için olumlu bir ay birlikte güzel zamanlar geçirebilirsiniz.  Zamanınızı okumaya, öğrenmeye ve keşfetmeye ayırmak ilhamınızı artırabilir. Ayın son döneminde aileniz ve köklerinizle ilgili çözümlenmesi gereken konular gündemde olabilir.

Şifalı Taş              :  Akuamarin

Esans                    : Bergamot

Dr. Bach Çiçeği  : Heather

Şifalı Kelimesi    : Benim için yaşamın akışına ve ritimlerine uyum sağlamak kolaydır ve bu benim mutlu bir şekilde yetişmeme yardım ediyor.

İkizler Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu : Sevgili İkizler burcu için çok eğlenceli bir durumda olduğunu söyleyemeyeceğimiz durumlar yaşanmış olabilir. Ne yazık ki bu durum bir süre daha ektiğimizi biçmek şeklinde bedel ödeyerek geçebilir tabi bedel ödemeyecek olanlar için ödüllerde söz konusu olabilir. Dolayısı ile ayağınıza taş değse kalbinizi yoklamanız gereken bir süreçtesiniz.  Kariyer hayatınızda sorunlar yaşayabilirsiniz.  Başkaları ile sürtüşmekten uzak durmanız gerekir. Borsa, faiz veya risk gerektiren yatırımlardan uzak durmalısınız. Kendi değerlerinizi korumanız çok önemli. Kısa seyahat planları yapabilirsiniz.

 Şifalı Taş              :  Kaplan Gözü

Esans                    : Cajeput

Dr. Bach Çiçeği  : Wild Oat + Centaury

Şifalı Kelimesi    : Güven, mutluluğumun üzerinde durduğu güçlü temeldir. 

Yengeç Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu:  Sevgili Yengeç burçları kendinizle ilgili konularda motivasyonlarınızı değiştirebilir, ben merkezli eylemlerde bulunabilirsiniz. Aşk konularında var olan ilişkiniz ya da geçmiş ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz.  Bazılarınız ise evlilik kararı alabilirsiniz. Hayatınızda gereksiz yere sizi meşgul  eden kişilerle bağlarınız kopabilir. İş ve para konularında hareketlenmeler söz konusu olabilir.

Şifalı Taş              :  İnci

Esans                    : Kırmızı Biber

Dr. Bach Çiçeği  : Mimulus

Şifalı Kelimesi    :  Öteki varlıkların duygularını sevgiyle ve mutlulukla algılıyorum.

Aslan Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu :   Sevgili Aslan burçları çok fazla içinize dönük, kendinizi sorguladığınız bir ay diyebiliriz. Rüyalar açısından da aktif bir ay.  Kendinizi yeniden yapılandırmak ve farklı bir şekilde yapılandırmak isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak oldukça zorlanabilirsiniz. Geçmişteki bir çok yargınız bu sürecin sonunda değişebilir daha önce olmaz dediklerinize bakış açınız değişebilir.  Zamanın yavaş aktığını düşünerek konforunuzdan uzaklaştığınızı , keyifsiz olabilirsiniz. Eğlenecek zamanlar ayırmanız bu dönemi kolay atlatmanızı sağlayabilir. 

Şifalı Taş              :  Lapis Lazuli

Esans                    : Ardıç

Dr. Bach Çiçeği  :  Holly

Şifalı Kelimesi    : Bedenimin bana sunabildiği tüm cismani mutluluklar içinde bilinçli bir şekilde ve şükran duyarak zevk alıyorum. 

Başak Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu  : Sevgili Başak burçları bulundukları standardın bir üstüne çıkabilecek bir şans yakalayabilirler.  Bazılarınız için şifalanacakları bir ay da diyebiliriz.  Zaman zaman çok sosyal olacak, zaman zaman ise kendi içinize çekileceğiniz bir duygu durumunda olabileceksiniz. Evli başaklar için ise ilişkinize hoşgörü ve anlayış ile yaklaşmanız çok önemli geri dönülmez sorunlara sebep olabilirsiniz. Bekarlar ise daha bekleme süresindeler diyebiliriz. 

Şifalı Taş              :  Turmalin

Esans                    : Kakule

Dr. Bach Çiçeği  :  Aspent + Water Violet

Şifalı Kelimesi    : Zorunluluklarıma saygı duyuyorum; mutluluğumu ve doyumumu  neysem, ondan elde ediyorum. 

Terazi Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu:  Sevgili Terazi burçları hayatınızda sürüncemede kalan bir çok konunun daha hızlı bir  şekilde çözüme ulaşacağını görebilirsiniz.  Hatta zaman zaman iş ve sorumluluklar sebebi ile yetişemeyecek hissine kapılabilirsiniz.  Ailenizle ilgili gündeminizde olmaya devam edebilir fakat sosyal çevrenizdeki insanlar ile ilgili de bilinmeyenlerle yüzleşebilirsiniz.  İşini evi gibi gören insanlar özellikle dikkatli olmalı hoşa gitmeyen gelişmeler bıkkınlık verebilir. 

Şifalı Taş              :  Florit

Esans                    :  Palmarosa

Dr. Bach Çiçeği  :  Heather + Çorse

Şifalı Kelimesi    : Yaratıcı gücün akla yatkın varlığı ahenkli biçimde ve sevgiyle benliğimin tüm alanlarını birleştiriyor.

Akrep Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu : Sevgili Akrep burçları aşk ve ilişki konularında bahtsız bir ay diyebiliriz. Kafanız oldukça karışık olabilir. Yurt dışında çalışma  yada eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz.  Birlikte çalıştığınız insanlarla yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Aldığınız her habere karşı dikkatli olun, değerlendirmeye çalışın. Kariyer konusunda küllerinizden yeniden doğmanız gerekebilir.  Ve mutlaka beslenmenize dikkat edin. 

Şifalı Taş              :  Yeşim

Esans                    : Paçuli

Dr. Bach Çiçeği  : Wilde Rose +Pine

Şifalı Kelimesi    : İrademi  kullanarak varlığımı gösteriyorum.

Yay Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu :   Sevgili Yay burçları  borçları ödemek,  kredileri kapatmak, varsa alacaklarınızı toplamak veya maaşınızda bir artış için hazırlıklı olun. Bu konularda bir şans yakalamanız mümkün. Yine mevcut ilişkisi olanlar yada aile kurmuş olanlar bir bebek isteyebilirler, duygular baskın bir şekilde çalışabilir. Bekarlar ise aynı duyguyla yanlış kararlar alabilir.  Düşünerek hareket etmeye çalışın.  İsteklerinize ulaşmak için çok çalışmanız gerekebilir.  Bazılarınız içinse yeni ortaklıklar söz konusu olabilir.

Şifalı Taş              :  Epidot

Esans                    : Beyaz Adaçayı

Dr. Bach Çiçeği  :  Oak

Şifalı Kelimesi    : İnce eylem becerim, yaşamıma katılan herkes için en iyi olan şekilde gelişiyor. 

Oğlak Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu : Sevgili Oğlak burçları  ilişkisi olanlar için farklı bir seviyeye taşınabilir. Evlilik kararları alabilirsiniz. Planlarınızı değiştirebilir yeni fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz.  Uzun zamandır zorluklar yaşıyorsunuz fakat bunun ödülünü alacaksınız. Ve bu ödülün keyfini mutlaka çıkaracaksınız.  Rutin hayatınızın hızlandığını görebilirsiniz. Çok gezmek, hareket etmek rutininize eklenebilir. Hobilerinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. 

Şifalı Taş              :  Yakut

Esans                    : Mine çiçeği

Dr. Bach Çiçeği  : Sderanthus+Impatiens

Şifalı Kelimesi    : Her kararı güvenle ve bilgelikle veriyorum.

Kova Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu : Sevgili Kova burçları bu ayın sonunda aradığınız aşkı bulabilirsiniz.  Maddi konularla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Önünüze beklenmedik fırsatlar çıkabilir. Para kazanmak için, dünyada daha güzel yaşamak için hırslanabilirsiniz.   Uzun zamandır hayalini kurduğunuz hedef belirlemeye çalıştığınız konular özellikle fırsatlarınızın olacağı yerler diyebiliriz.  Eğlence ile çok çalışma arasında kalsanız da günlük rutininizde eğlenerek işlerinizi yapmanızda mümkün görünüyor.

Şifalı Taş              :  Rubelit

Esans                    : Portakal

Dr. Bach Çiçeği  : Vine 

Şifalı Kelimesi    : Yaşamımda mutluluğa yer açılsın diye bana birazcık doyum veren şeyleri dışlıyorum.

Balık Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu : Sevgili Balık burçları  uzun süren  kafa karışıklığınız ve emin olamama durumu şimdi biraz netlik kazanacak görünüyor. İlk defa neler olup bittiği ile yüzleşebilirsiniz. Daha önce anlamakta zorlandığınız konular ile ilgili aydınlanma yaşayabilirsiniz.  Bağımlılıklarınız var ise bu dönemde harekete geçebilirsiniz.  Yanlış yaptığınızı düşündüğünüz hiçbir şey için geç değil hala yönünüzü değiştirebilir yeni kararlar ile yeni rotalar belirleyebilirsiniz.  Temmuz ayını bu anlamda değerlendirebilirsiniz. Özellikle aile ilgili konuları sonsuza kadar kapatmanın zamanı, daha fazla keyife yönelmenin önünden engelleri kaldırın. 

Şifalı Taş              :  Yosun Akik

Esans                    : Kakule

Dr. Bach Çiçeği  : Mustard

Şifalı Kelimesi    : Olduğum her şey güzel, sevecen, güvenli şekilde yaratılmış.

Not: Kelime şifa çalışması, koku, Dr. Bach çiçekleri, Sevgili Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'ya (Jai Radha by Aysel Gülcem) aittir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar