Astroloji

Şubat ayı burç yorumlarınız ve şifa kaynaklarınız

Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma&Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem sizler için yorumladı

Şubat ayı burç yorumlarınız ve şifa kaynaklarınız

Koç Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu: Sevgili Koç burçları bu ay karışınıza beklenmedik fırsatlar çıkabilir; bu fırsatları fark edebilmek buradaki en önemli detay diyebiliriz. Şimdiye kadar yaşadığınız kötü deneyimlere üzülmek yerine size kattıklarına bakmalısınız. Yenilik arayışında olabilirsiniz. Bu ay eylemlerinizle insanların takipçiniz olmasını sağlayabilirsiniz. İş arayan Koçlar ise bu ay yeni bir iş imkanı yakalayabilirler. Sorumluluklarınızın farkına varmanız işlerinizi kolaylaştıracaktır.
Şifa Kelimesi : Çevremdeki dünyaya neşeyle mutluluk yayıyorum.
Şifalı Taş : Topaz
Esans : Oregon
Bach Çiçeği : Beech

Boğa Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu: Sevgili Boğa : Burçları gereken dersleri aldığınıza göre artık denenmişi denemenin bir faydası olmadığını biliyorsunuz, insanlara karşı güveniniz sarsılmış olabilir. Ön yargılı davranmamanız doğru olur. Yaşadıklarınız sizi sabırsızlaştırmış olsa da beklediğiniz haberleri ardı sıra almanız söz konusu olabilir. İletişim konusunda oldukça başarılı ve şanslı bir ay seni bekliyor. Çevrende sana akıl hocalığı yapabilecek kişilere karşı sağır olmayın, zira bu tavsiyeler sizi ileriye taşıyabilir. Bu ay kendini daha güçlü hissedeceksin.
Şifa Kelimesi : Yaşam planım için akışta kalmaya niyet ediyorum.
Şifalı Taş : Safir, Apolit
Esans : Kasnı otu sakızı
Bach Çiçeği : Chestnut bud + Larch

İkizler Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu: Yaşam standartlarınızı artırabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Zahmet olmadan, rahmet olmayacağını aklınızdan çıkarmayın. Affetmeyi yüklerinizden kurtulmak için kullanabilirsiniz. Artık hayalleriniz için somut adımlar atmalısınız. Kariyer veya iş konusunda yeni değerlendirmeler yapabilirsiniz. Yapacağınız yatırımlarda şartları zorlamamaya dikkat etmelisiniz. Sevginizi hak etmeyen insanların sizi üzmelerine izin vermeme cesaretini bu ay gösterebilirsiniz.
Şifa Kelimesi : Kişisel gücümün farkındayım, onu sevgiyle ifade ediyorum.
Şifalı Taş : Damarlı Akik, Pembe Kuvars
Esans : Ardıç
Bach çiçeği : Clematis

Yengeç Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu: Biraz ara vermeye ve dinlenmeye ihtiyacınız var. Endişelerden, kaygılardan arınmalısınız. Değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu unutmayın. İçinizdeki fırtınaların dinmeye başlayacağını söyleyebiliriz. İlişkinizde sorunlar var ise bitirme kararı alabilirsiniz. Evliyseniz hayatın çok kısa olduğunu düşünerek iyileştirme çabalarına girebilirsiniz. Mesleki konularda değişiklik yapmanız uygun olmayabilir. Duygusal olarak yaşadığınız belirsizlikler sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.
Şifa Kelimesi : Varlığımı dünyaya mutlulukla gösteriyorum.
Şifalı Taş : Kaplangözü
Esans : Paçuli
Bach : Çam

Aslan Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu:: Sevgili Aslan burçları kafanızdaki problemleri çözmek adına daha kararlı adımlar atmalısınız. Her şeyin planladığınız gibi mükemmel olmasını isteyebilirsiniz. Bu sebeple insanlar üzerinde baskı oluşturmanız mümkün. Yaşam standartlarını iyileştirmek için çalışmalar içerisinde olabilirsiniz. Birikim yapmak adına bazı kısıtlamalara gidebilir veya işinizde katkı sağlayacak bir eğitime başlayabilirsiniz. Aile içerisindeki konularda destekte bulunabilir. Çözümler üretebilirsiniz.
Şifa kelimesi : Yaşamımın her anında içimde sevgi akıyor.
Şifalı Taş : Ay taşı
Esans : Sedir Ağacı
Bach Çiçeği : Aspen- Hornbeam

Başak Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu: Sevgili Başak bu ay içsel yolculuğunuzda size çok şey katacak, sezgilerinizi tanıyacak sizi nasıl yanıltmadığını göreceksiniz. İsteklerinizi planlayıp harekete geçeceksiniz. Etrafınızda samimiyetinizi planlayıp harekete geçeceksiniz. Etrafınızda samimiyetten uzak ilişkilere karşı temkinli olun. Bu ay ilişkiler konusunda bolca sınanabilirsiniz. Fakat sonunda güzel günler sizi bekliyor. Yoğun bir iletişim trafiğine hazırlıklı olun. Popüler olacağınızı ön görmemek mümkün değil, bu sebeple kıskançlıklara karşıda dikkatli olmalısınız.
Şifa Kelimesi : Yaşama hakkım için sevgiyle savaşıyorum.
Şifalı Taş : Sedef
Esans : Palmarosa
Bach Çiçeği : Rescue remedy

Terazi Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu: Sevgili Terazi burçları bir süredir işleriniz yolunda gitmiyor olabilir. Kendimize acımak yerine etrafınızdaki yaşanan olaylara hakim olmaya çalışın. Sabırlı ve mücadeleci olmalısınız. Mücadele etmekten yorulmuş olabilirisiniz fakat unutmayın vazgeçenler asla başaramazlar. Bu ay şansınız dönmeye başlayacak. Yeni bir iş imkanı ile karşılaşabilirsiniz. Bununla birlikte platonik aşkınıza açılabilirsiniz. Daha gerçekçi düşünerek, bireysel kararlar alabilirsiniz. Düzenli beslenmeye sağlıksız alışkanlıklardan uzaklaşmaya çalışın.
Şifa Kelimesi : Bilinçle ve sevgiyle köklerimi algılıyorum.
Şifalı Taş : Epidot
Esans : Papatya
Bach : Centaury

Akrep Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu: : Sevgili Akrep burçları kendinizi sorgulamanızın sonuçlarını alacağınız bir aya başlıyorsunuz. Amaçlarınızı ve hayallerinizi kesinleştirerek önünüzü daha net göreceksiniz. Hayatınıza yön verecek kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Yeni tanıştığınız insanlardan fayda sağlayacağınız işler söz konusu olabilir. Bekar Akrepler evlilik konusunda kararlar alabilirsiniz. Başkalarıyla ilgili bilmediğiniz bazı sırları öğrenebilirsiniz. Yine bazı seyahatlere çıkmanız söz konusu olabilir. Etrafınızda aynı sebepten hastalanmış insanlarla ilgilenmeniz gerekebilir.
Şifa Kelimesi : Her edindiğim deneyimi kişisel mutluluğumu geliştirmek için fırsat billiyorum.
Şifalı Taş : Mor Yakut
Esans : Servi Ağacı
Bach Çiçeği : Holly

Yay Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu:  Sevgili Yay burçları yeni bir aya, yeni gelişmeler, yeni hayallere konsantre olmalısınız. Arkadaşlar, sosyal ilişkilerin gündeme geldiği yeni eğitimlerin söz konusu olduğu bir dönem diyebiliriz? Maddi ve manevi olarak denge kurmanızın da zamanı gelmiş görünüyor. Çevrenizden gelen eleştirileri duymazdan gelsenizde, kendi başınıza kaldığınızda kendinizi nasıl yargıladığınız ortada. Şimdi yapmanız gereken yaşam standartlarınızı artırmak için motivasyonunuzu korumalısınız. Somut sonuçlar elde etmemiş olsanız da sabırlı olun emeklerinizin karşılığını mutlaka alacaksınız.
Şifa Kelimesi : Gelişmeme yararlı olmayan tüm enerjileri şimdi tamamıyla ve sevgiyle eterik bedenimden salıyorum.
Şifalı Taş : Pembe Kuvars
Esans : Servi ağacı
Bach Çiçeği : Çam

Oğlak Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu: Sevgili Oğlak burçları artık biraz daha pozitif olmanın zamanı gelmedi mi? Artık ayağa kalkma zamanı. Artık hayatında kalması gereken veya kalmaması gerekenleri çıkarma kararını vermelisiniz. Sevgini kimler hak ediyor, kimler daha fedakar bunun ayrımını yapmalısın. Ve senin için karar verdiğinde hiçbir zorluk kalmadığının farkına varmalısın. Duygularını yönetememekten şikayetçi olabilirsiniz. Kendinize zaman verin. Özlediğiniz insanlar varsa onlarla iletişim, kurmalısınız.
Şifa Kelimesi : Düşüncelerimi, çevremdekilere sevgi ve içtenlikle aktarıyorum.
Şifalı Taş : Selenit
Esans : Çam
Bach Çiçeği : Kestane Ceviz

Kova Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu: : Sevgili Kova burçları bu ay geleceğinizi garanti altına almak için çalışabilirsiniz. Yaptığınız her işin hakkını vermek için özveride bulunacaksınız. Şimdiye kadar yardımcı olduğunuz insanlardan destek görmeniz mümkün. Kova burcunun hümanist tarafı yaşadığınız olaylar sebebi ile daha da artış göstererek iyiliğin önemini bir kez daha deneyimleyeceksiniz. Köklü değişiklikler yaparak kalabalık gruplarda aktif olmaya başlayabilirsiniz. Bu ay giriştiğiniz büyük işlerde başarı gösterebilirsiniz. Stres sağlığınızı olumsuz etkileyebilir dikkatli olun.
Şifa Kelimesi : Kullanmadığım tüm yaşam güçlerini tamamen sevinçle evrene iade ediyorum.
Şifalı Taş : Kaplangözü
Esans : Paçuli
Bach Çiçeği : Rockwater

Balık Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu: : Sevgili Balık burçları yeterince tembellik yaptınız. Artık harekete geçme zamanı! Hayatınızdaki sorunları bir kenara bırakın, yeni maceralara hazırlıklı olun. Mücadele ettikçe özgürlüğünüzün tadına varacaksınız. Bir şeyler üretmeye başladığınızda yaratıcılığınızın farkına varacaksınız. İnsanlar tarafından fark edilmek isteyebilirsin. Otorite ile karşı karşıya gelmemeye dikkat edin. Ayrıca ortaklı işler konusunda şanslı olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla yakınlaşırken bazıları ile uzaklaşarak yeni çevreler edinebilirsiniz. İş ve sağlık konularındaki problemleri çözmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.
Şifa kelimesi : Şükran ve tutarlıkla kabul ediyorum.
Şifalı Taş : Sodalit
Esans : Portakal
Bach Çiçeği : Red Chestnut

Not: Kelime şifa çalışması, koku, Dr. Bach çiçekleri, Sevgili Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'ya (Aysel Gülcem) aittir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar