Astroloji

Şubat Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022

Şubat ayında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası haller nelerdir? Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara yorumladı.

Şubat Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022

Yükselen Koç ve Koç Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu : Yükselen Koç ve Koç burçları yeni arkadaşlıklar edinerek sosyalleşeceğiniz bir yaşayabilirsiniz. Maddi konularla ilgili hırslı olabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyacak organizasyonlarda yer alabilirsiniz. İş hayatınızda temkinli davranmanız yerinde olabilir. İş hayatınızda hiyerarşiye dikkat etmelisiniz. Duygularınızla hareket etmeden önce mantığınızı devreye sokmayı unutmamalısınız.  İşlerinizi bir disiplin içinde yapmanız kolaylık sağlayabilir. B planlarınız her zaman olsun. 

Kristal               : Aytaşı

Esans                :  Sedir Ağacı

Bach Çiçeği      :  Olivin

Olumlama       :  Yaşamımın her anında içimde sevgi akıyor.

************

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu  : Yükselen Boğa ve Boğa burçları enerjik ve aktif bir ay diyebiliriz. Yaşadıklarınızda ön yargılarınızı bırakmanız yerinde olabilir. Maddi kaynaklarınızı kullanırken dikkatli olmalısınız. İlişkilerinizde sivri dilli davranmamanız yerinde olabilir.  Aksi davranışlar sizi istemediğiniz durumlara maruz bırakabilir. Ayrıntılara dalıp gerçek resimden uzaklaşabilirsiniz. 

Kristal               : Opal

Esans                : Kasnı otu sakızı

Bach Çiçeği      : Lariks+ weibe Kastanie

Olumlama       :  Kendime zengin ve doyumlu bir  hayat yaşama izni veriyorum.

************

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu : Yükselen İkizler ve İkizler burçları için zor zamanların geride kaldığını söyleyebiliriz yoğun çalışma temponuzun karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Uyumu korumak için özel ve iş hayatınızda diplomatik davranmanız faydalı olabilir. Baskıcı ve şüpheci tavrınız istemediğiniz sonuçlar ortaya çıkarabilir. İlişkisi olanlar ilişkilerini bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz. Mantığınızla hareket etmeyi ihmal etmemelisiniz. 

Kristal               : Rodokrozit

Esans                : Kırmızı Biber

Bach Çiçeği      : Nussbaum

Olumlama       :  Auram, yaşamın her alanında bana uygun insanları çeker

************

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu : Yükselen Yengeç ve Yengeç burçları zihninizin dinginleşeceği bir dönem diyebiliriz. Hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.  Gözünüze hoş görünmeyen konularda değişime gidebilirsiniz. Davranışlarınızdaki katı tutumunuz çevrenizde yanlış  anlaşılabilir. Ailenizle ilgili bazı problemler yaşayabilirsiniz. Yaratıcı düşüncelerinizi kullanarak hem iş hem duygusal hayatınızı inşaa edebilirsiniz. Etrafınızda yaşanacak olası çekişmemelere dahil olmamanız doğru olabilir. 

Kristal               : Amazonit

Esans                : Mine Çiçeği

Bach Çiçeği      : Frankincense

Olumlama       :  Tüm varlıkların kutsanmasına yönelik yaratıcı planın ortağı olarak gücümü şükranla ve sevgiyle kullanıyorum.

************

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu : Yükselen Aslan ve Aslan burçları yeni ilişkilere yelken açabilirsiniz. İş hayatınızda terfi edebilir takdir görebilirsiniz.  Daha önce emek verdiğiniz konularda artık karşılığını alabilirsiniz. Sahneye çıkma zamanınız geldi diyebiliriz.  Problem olarak gördüğümüz  konuların çözümü ile ilgilenebilirsiniz. Kimlerin verdiğiniz değere daha layık olduğu ile yüzleşebilirsiniz. Biraz flörtöz hissedebilirsiniz duygularda temkin iyi olabilir. 

Kristal               : Yıldız Taşı

Esans                : Turunç Yağı

Bach Çiçeği      : Gentiana

Olumlama   : Düşüncelerimin akışının gitgide daha çok farkında oluyorum ve olanaklarımın gelişmesinden ötürü mutluyum.

************

Yükselen Başak ve Başak Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu : Yükselen Başak ve Başak burçları  kendinizi enerjisel anlamda yorgun hissedebilirsiniz. Negatife odaklanabilirsiniz. Finansal konularda arayış içerisinde olabilir, yeni arayışlar içerisine girebilirsiniz.  Bu süreçte alacağınız tekliflerde mantıklı düşünmelisiniz. Takıntıya açık bir ay diyebiliriz.  İlişkilerinizde doğru iletişim kullanabilirseniz istemediğiniz sonuçlar ile karşılaşmayabilirsiniz. 

Kristal               : Kırmızı Akik

Esans                : Palmarosa

Bach Çiçeği      : Schwarzer Baum+ Ausgesetzt

Olumlama       :  İçsel sevgilimle arkadaş oluyorum.

************

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu : Yükselen Terazi ve Terazi burçları duygularınızın esiri olmamaya özen gösterin. Geçmişte yaşanan olayları kurcalamayı, kuruntu ve endişe haline getirmeyin. Yaşamdan keyif almaya çalışın.  Maddi konularda hayalci olmamaya özen gösterin.  Akrabalarınızla sorunlar yaşadıysanız bu ay çözümleyebilirsiniz. İş konularında uzman kişilerle çalışmanız yerinde olabilir. Yeniden yapılandırırken temkinli olmanız yerinde olabilir. 

Kristal               : Duman Kuvars

Esans                : Bergamot

Bach Çiçeği      : Cerato

Olumlama       :  İstediğimi ve reddettiğimi açıklıkla ve sevgiyle iletiyorum.

************

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu : Yükselen Akrep ve Akrep burçları tüm duygularınızı derin yaşayabilirsiniz. Genel olarak ay sizin için olumlu diyebiliriz. Motivasyonunuz ile birlikte enerjinizde oldukça yüksek olabilir. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olabilirsiniz. Eskiye özlem duyabilirsiniz.  Tüm sorunlarınızı içinize atmayın artık rahatsızlık duyduğunuz konuları ortaya koymalısınız.  Ev de bazı tamirat konuları gündeme gelebilir. 

Kristal               : Kunzit

Esans                : Kızıl Kestane

Bach Çiçeği      : Oregano

Olumlama       :  Yaptığım ve yapamadığım tüm şeyler gerçeğin, sevginin ve bilgeliğin gelişmesine katkıda bulunuyor.

************

Yükselen Yay ve Yay Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu : Yükselen Yay ve Yay burçları kararlarınızda netleştireceğiniz bir ay diyebiliriz. Duygularınız için aynı şeyi söylemek mümkün değil. İş yerinde çatışmalar yaşayabilirsiniz. İletişimde aşılması güç sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularla ilgili özenli hareket etmeniz gerekir. Uzun vadede borçlanmayın. İnsanların ağzına bakmak yerine kendi fikir ve kararlarınıza güvenmeyi öğrenmelisiniz. Yarım bıraktığınız işleri tamamlamalısınız. Artık eyleme geçmeniz en doğru karar olacaktır. 

Kristal               :  Pembe Kuvars

Esans                : Adaçayı

Bach Çiçeği      : Eisenkraut

Olumlama       :  Hoşgörü içinde yaşayış, ilişkilerimi mutlulukla doldurmama yardım ediyor.

************

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu : Yükselen Oğlak ve Oğlak burçları eylemler zamanındasınız. Çözülmemiş tüm konuları artık bir sonuca ulaştırmalısınız. Sosyal çevreniz değişebilir yeni iş teklifleri alabilirsiniz.  Arkadaşlarınızla ortak işlere girişmeniz mümkün görünüyor. Yalnız bu arkadaşlarınızı iyi seçmelisiniz. İyi niyetli fakat mantıklı olmalısınız.  İlişkinizde zaman ayıramamanız sebebi ile kıskançlıkla başa çıkmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkinizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. 

Kristal               : Topaz

Esans                : Çam

Bach Çiçeği      : Ausgesetzt

Olumlama       : Yaratıcı güçlerimi, varoluşumdaki başarı ve amacın kaynağı olarak bilinçli bir şekilde kullanıyorum.

************

Yükselen Kova ve Kova Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu : Yükselen Kova ve Kova burçları  rahatlayacağınız bir  ay diyebiliriz.  Bereketli bir ay. Yapacağınız işlerden güzel sonuçlar alabilirsiniz. Sevilmeye duyacağınız derin bir ihtiyaçta söz konusu olabilir. Düşüncelerinizi yeniden inşaa edebilirsiniz. Değişime direnmeyin akışta kalın.  Birden fazla bakış açısıyla değerlendirme yapmaya çalışın. Geçmişle ilgili konuları bir kenara bırakın ve önünüze bakın. Özellikle ilişkilerde sürekli geriye dönük düşünceler ilişkinize zarar verebilir. 

Kristal               : Peridot

Esans                : Çam

Bach Çiçeği      : Frankincense

Olumlama       :  Başarılı ve doyumlu bir yaşamı yaratmak üzere bana gerekli olan tüm beceriler burada ve şimdi kullanımıma hazır bulunuyor.

************

Yükselen Balık ve Balık Burcu Şubat Ayı Burç Yorumu : Yükselen Balık ve Balık burçları sevdiklerinizle güzel vakit geçirebileceğiniz bir ay diyebiliriz. Fikir ayrılığına düştüğünüz insanlarla yolunuzu ayırabilirsiniz. Daha önce işle ilgili bulunduğunuz girişimlerden güzel sonuçlar alabilirsiniz. Finansal konularda aileniz ya da çevrenizden destek görebilirsiniz. İş hayatınızda yaşanacak sorunlara dikkat etmelisiniz. Ödemeler konusunda zamanlama açısından gecikmelere dikkat etmelisiniz. Çok çalışarak çevrenize örnek olmanız mümkün. 

Kristal               : Turkuvaz

Esans                : Kızıl Kestane

Bach Çiçeği      : Aspen

Olumlama   :  Düşüncelerim, duygularım ve eylemlerim, gitgide yaratıcının birleştirici gücüne yöneliyorum.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar