Astroloji

Nisan Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022

Mart ayında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara yorumladı?

Nisan Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022

Koç Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili Koç  ve yükselen Koç burçları; yeni ayın burcunuzda gerçekleşmesiyle oldukça hareketli bir aya başlıyorsunuz. Yeni bağlantılar kurarak hayatınızda bazı değişimler söz konusu olabilir. Alacağınız yeni kararlar ile ekeceğiniz tohumlar dolunaya kadar etkili olacaktır. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek. Ruhsal anlamda gelişeceğiniz etkiler alabilirsiniz. Alacağınız kararlarda ilahi akışa teslim olmanız sizleri büyütebilir. Dolunay verdiğiniz kararların neticelerini görmenize yardımcı olabilir. Dolunay ile ikili ilişkileriniz açısından önemli konular ortaya çıkabilir. Maddi konularda önemli fırsatlar kapıda mayıs ayında ekinlerinizi biçebilirsiniz. 

Kristal               : Morganit

Esans                :  Portakal 

Olumlama      :  Keyifli bir gevşeme durumunda anın tadını çıkarıyorum.

***********************

Boğa Burcu Mart Ayı Burç Yorumu : Sevgili Boğa  ve yükselen Boğa burçları; 2 Nisan’da Koç burcunda bir yeni ay yaşanacak. Yeni  ay ile birlikte artık sorumluluklar almak ve adım atmak gerekebilir. Karar alma açısından derin düşüncelere dalabilirsiniz. . 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek geleceğinizi  şekillendirmek açısından hayallerinizi gerçekleştirecek fırsatlar ve şanslar getirebilir. Sosyal ortamlara girebilir, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.  Sosyal yardım projelerine katılabilirsiniz. Dolunay ile birlikte çalışma hayatınızda yeni kararlar alarak yapılandırmanız gerekebilir.  Sevdiğiniz insanla aranıza doğru olmayan zanların girmesine izin vermeyin. 

Kristal               : Sitrin

Esans                :  Sardunya Çiçeği

Olumlama       :  Merakım sayesinde kolaylıkla öğreniyorum.

***********************

İkizler Burcu Mart Ayı Burç Yorumu : Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları  yeni ay ile birlikte sosyal yaşamınız ve ilişkilerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.  166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek iş ve kariyer hayatınızda önemli fırsatlar sunabilir. Kariyerinizde kartlar yeniden dağıtılabilir. Dolunay sosyal çevrenizi ve aşk ilişkilerinizi gözden geçirmenizi sağlayacak. İlişkilerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.  Beklemediğiniz gelişmeler karşısında sakinliğinizi korumanız faydalı olacaktır. 

Kristal               : Akuamarin

Esans                :  Hanımeli

Olumlama       :  Geçmişi gönderip, yüzümü şimdiye dönüyorum. 

***********************

Yengeç Burcu Mart Ayı Burç Yorumu:  Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burçları, Yeni ay ile birlikte iş ve kariyer hayatınıza dair yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni iş fırsatları ve projelerinizle ön plana çıkmanız mümkün. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek eğitimler, hobiler, devam eden hukuki süreçler, yurtdışı ile ilgili konularda şanslar ve fırsatlar kapınızı çalabilir. Dolunay iş ve aile hayatınızla ilgili konularda neticelenmeler gösterebilir. Ebeveynlerinizle ilgili konular dolunay ile gündeme gelebilir. Yakın dostlarınız ve sevdiklerinizden destek görebilirsiniz. 

Kristal               : Topaz

Esans                :  Çam

Olumlama      :   Yaratıcı güçlerimi, var oluşumdaki başarı ve amacın kaynağı olarak bilinçli bir şekilde kullanıyorum. 

***********************

Aslan Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burçları; yeni ay ile birlikte yabancı kaynaklı projeleriniz ve yurtdışı bağlantılı konularınızla ilgili yeni kararlar ve fikirler getirebilir. Eğitim hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek ortaklarınız ve ya finans konularında gelişmelere sebep olabilir. Maddi konularda planlı ve programlı hareket etmenizde fayda var diyebiliriz. Ticaret ile uğraşanlar için askıda işler tamamlanabilir.  Yeni yatırımlarda bulunabilirsiniz. 

Kristal               : Malahit

Esans                :  Turunç Yağı

Olumlama       :  Yaptığım her şey öz güvenimi destekliyor. 

***********************

Başak Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili Başak ve yükselen Başak burçları yeni ay ile birlikte maddi konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni yatırımlar, kredi ya da borç altına girilebilir. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek ilişkiler konusunda son derece önemli gelişmeler ve iyileşmeler gerçekleşebilir. Dolunay ile birlikte beklediğiniz finansal destekler gerçekleşebilir. Ticari bağlantılarınız artabilir. Medya, iletişim, reklam, satış, yayıncılıkla ilgili konularda işinizle ilgili olarak eyleme geçebilirsiniz. Maddi kazançlar sağlayacağınız fırsatlar yakalayabilirsiniz.  Değerlendirmeyi unutmayın.

Kristal               : Kaplangözü

Esans                :  Erik Çiçeği

Olumlama       :  Güven, mutluluğumun üzerinde durduğu güçlü temeldir. 

***********************

Terazi Burcu Mart Ayı Burç Yorumu : Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burçları; yeni ay ile birlikte ikili ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek ruhsal ve fiziksel önemli etkiler alabilir. Mevcut durumda kontrol ve tedavilerinizden olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Dolunay bir çok anlamda önemli tamamlanmalar getirebilir. İlişkilerinizle ilgili ve kendinize dair yapacağınız yeni girişimlerin neticelenmesi mümkün görünüyor. Hukuki bazı konular veya davaya konu olacak durumlar için uygun bir zamandasınız. 

Kristal               : Kunzit

Esans                : Menekşe

Olumlama      : Yaptığım ve yapmadığım tüm şeyler gerçeğin, sevginin ve bilgeliğin gelişmesine katkıda bulunuyor.

***********************

Akrep Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burçları; yeni ay ile birlikte iş hayatınız, iş arkadaşlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.  Hayatınıza spor gibi daha aktif olacağınız yeni rutinler ekleyebilirsiniz. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek bekarsanız, aşk arıyorsanız, çocuk istiyorsanız olumlu etkiler alabilirsiniz Bazılarınız yeni hobiler edinirken bazılarınz ise yeni bir ilişkiye başlayabilir. Dolunay ile birlikte sağlık konularında aldığınız kararların etkilerini görebilirsiniz. Hem sağlığınızı hem de düzeninizi olumlu anlamda düzenleyebilirsiniz. 

Kristal               : Yeşim

Esans                :  Papatya

Olumlama       :  Çevremdeki dünyanın tüm enerjileri sadece kaldırabildiğim kadar ve yetişmemi desteklemeye geliyor. 

***********************

Yay Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili Yay ve yükselen Yay burçları yeni ay ile birlikte aşk hayatınız, sosyal ortamlarınız, hobileriniz, yetenekleriniz etki alacak. Yeni ay ile birlikte ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilir ve yeni adımlar atabilirsiniz. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek aile ve ev hayatınızda uzun zamandır planladığınız konuları gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz.  Ev değiştirmek, taşınmak, ev içerisinde bazı düzenlemeler yapmak için de güzel etkiler altındasınız. İlişkilerinize dair önemli kararlar verebilirsiniz. İkili ilişkileriniz yolunda gidebilir. Ertelediğiniz konular ile yüzleşmeler yaşayabilir; yeni yatırımlar ya da kendinize yatırım söz konusu olabilir.

Kristal               : Turmalin

Esans                :  Tarçın

Olumlama      :  Yaşamımda mutluluğa yer açılsın diye bana birazcık doyum veren şeyleri dışlıyorum. 

***********************

Oğlak Burcu Mart Ayı Burç Yorumu : Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burçları, yeni ay ile birlikte ev ve aile hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgili ilişkileri düzeltmek için iyi bir zaman dilim fakat duygularınızı kontrol edebilmeyi unutmamalısınız. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek projeler, anlaşmalar, eğitim konularında olumlu gelişmeler olabilir. Yakın çevrenizle yaşadığınız küslükler ortadan kalkabilir.  Bazılarınız evlenebilir hatta aile kurmayla ilgili fikirleriniz değişebilir. 

Kristal               : Kristal Kuvars

Esans                :  Nane

Olumlama       :  Hoşgörü içinde yaşayış, ilişkilerimi mutlulukla doldurmama yardım ediyor.

***********************

Kova Burcu Mart Ayı Burç Yorumu : Sevgili Kova ve yükselen Kova burçları; yeni ay ile birlikte yeni projeler, yeni anlaşmalar söz konusu olabilir. Yolculuklarda yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek maddi konularda hayallerinizi gerçekleştirmenize destek olabilir. Uzun zamandır finansal anlamda beklediğiniz kolaylıklar artık  elinize geçebilir. . Maddi anlamda aldanma ve kandırılmalar söz konusu olabilir. Dolunay ile birlikte yaptığınız anlaşmalar ilgili ya da çabalarınızla ilgili haberler alabilirsiniz. İthalat, ihracat, medya, yurtdışı, hukuki konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni işbirlikleri ve fırsatlar ile kazançlar sağlayabilirsiniz. 

Kristal               : Kaplangözü

Esans                : Melisa 

Olumlama       :  İçimdeki aldanış ve kuşkum, gerçeği ve derin güveni açıklığa kavuşturmama izin veriyor. 

***********************

Balık Burcu Mart Ayı Burç Yorumu : Sevgili Balık ve yükselen Balık burçları; yeni ay ile birlikte yeni kazançlar ve maddi konular gündeme gelebilir. Yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek hayatınızın bir çok alanında ummadığınız fırsatlar yakalayabilirsiniz. Dolunay ile birlikte maddi konularda bütçenizi yeniden değerlendirmeniz mümkün görünüyor. İstek ve arzularınızı fark ederek kararlarınızı bu yönde almanız yerinde olacak ve size gerekli motivasyonu sağlayabilir.  Kendinizi yeniden inşa etme isteği duyabilirsiniz. 

Kristal               : Ametrin

Esans                :  Paçuli

Olumlama       :  Kullanmadığım tüm yaşam güçlerini tamamen ve sevinçle evrene geri veriyorum. 

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar